אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שמעו, קודם כל זה המפרט שלי שצריך לדעת: AMD AthlonXP 2000+ Polamino 256mb DDR PC2100 Viking Chaintech 7KJD0 mobo Antec 400W עכשיו, יש לי מאוורר ג'נרי שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורות הן בדרך כלל 35-36C idle ו39 במאמץ. לפעמים כשהחלון פתוח הטמפרטורות הן 33C idle ו 36 מאמץ. הבאס של המעבד כידוע הוא 133MHZ DDR, עד כמה אני יכול להעלות אותו לדעתכם בלי שיקרה כלום? עוד משהו, אם אני למשל מעלה לבאס של 140MHZ, ואני שומר את השינויים בביוס ואז זה מאתחל את המחשב, ואני ממש ממש מפחד לעשות את זה אם יקרה משהו למחשב (כי כבר 2 מעבדים נשרפו לי בגלל משהו אחר ואני לא רוצה להרוס עוד אחד), יכול להיות שיקרה משהו לא תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים) פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום) יש המלצות על משהוא זול וושקט? וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הסתכלתי על הלוח שלי NF7 וראיתי כמה מקומות שעוד אפשר להתקין עליהם איזה קירור סטוק נחמד האחד היה nvidia MCP שזה ה Southbridge תקנו אותי אם אני טועה פשוט ככה הבנתי... והשני הוא Winbond שככל הנראה קשור לזכרונות ( לפי שם החברה דהההה) עכשיו רציתי לדעת אם זה הכרחי ולא מיותר לתקוע עליו איזה היטסינק פסיבי .??
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
החלטתי לנסות ולהאיץ קצת את המעבד שלי, נכנסתי ל-BIOS ומשם ל-CPU FEATURES SETUP - שם יש לי 3 אפשרויות (מצורפת תמונה): http://www.rar.co.il/files/eMule-1132389285.jpg ב-Spread Spectrum יש לי את האפשרויות: +0.25 +0.5 ב-CPU Host/PCI Clock יש לי את האפשרויות: 124/31MHz 133/33MHz 140/35MHz 150/37MHz האם אחת מהאפשרויות הינה OC למעבד?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את הטרנספורמר שלי ובדקתי ומה שעושה את כל הרעש זה ה2 מאווררים שבדלת... אני רוצה המלצה ל2 מאווררים 80 שהיו שקטים וטובים... ואם אפשר שהיו עם לדים... עד מחיר 100 +-
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ראיתי מלא מדריכים באחד מהם צריך לחתוך תחלון טיפה יותר קטן מהפרספקס חותכים כבל לאורך מצמידים לדפנות של החיתוך במארז ואז מדביקים את החלון עם סיליקון למה הכבל? יש איזה דרך אחרת שלא יהיה מרחק כל כך גדול מהדלת לפרספקס ראיתי בגלריה שיש איזה שיטה בלי סיליקון ובלי ברגים משהו עם גומי נעילה איך זה עובד? בבקשה מישהו אם אפשר עזרה פה באי סי קיו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תדר מקורי ליבה 459 @ 580 תדר מקורי זיכרונות 400 @ 404 אחרי זה הוא נתקע מראה צבעים מוזרים וכו... פלוס שלחתי לאתר היצרן של הלוח אם שלי GIGABYTE VM900M שאלה למה אין לי אפשרות לשנות תדרים למעבד והם אמרו שאי אפשר בלוח אם הזה... הגיוני? נ.ב אף פעם הכרטיס לא עבר 50 מעלות
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר בכרטיס מסך. ומופיעות לי נקודות שחורות קטנות כאלה כמו שלג בזמן הרצת משחקים. זה בגלל החום של הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי בערך 800 שקל להשקיע בקירור למחשב. חשבתי על שתי אפשרויות. או קירור מים שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך, או שני קירורי אוויר נפרדים. חשוב לי שהקירור יהיה שקט, אבל לא על חשבון ביצועים. מה יותר משתלם בתקציב הזה? מים או אוויר?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני קונה Q9400 ואני צריך קירור.. עצות.. עד 150 ש"ח בערך
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני יכול להחליף למעבד E6600 כנראה וחשבתי אם אני כבר מפרק את הלוח, כדאי על הדרך להתאים קירור שאולי יחזיק את הבובל'ה הזה באוברקלוק (מכפלה 9, באס 333 עם מתח 1.4v, או אולי באס 378 עם קצת יותר מתח) עם קירור פאסיבי. האם ה-Thermalright Ultra 120 Extreme יעמוד במשימה שכזו? או אולי קירור אחר שיש בשוק (אפשר גם להזמין מחו"ל) - אני לא כזה מעודכן במלאי העכשווי.. אבל אני רוצה לנסות לארגן פאסיבי, נמאס לי מהרעש.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קודם כל לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב מבפנים ואז מאיזה מקום יצא לי חוט לבן עם קצה ירוק כזה שנראה לי כמו חיישן של טמפרטורה שמצד אחד הוא מחובר למאוורר ומצד שני כרגע הוא לא מחובר לכלום אז אני צריך לדעת אם זה טוב או לא ואם לא אז לאן צריך לחבר אותו?? כרגע מה שEVEREST מציג לי זה שהטמפרטורה של המעבד שלי AMD 64BIT 3200 היא 44 מעלות והכרטיס מסך 6600GT היא 67 מעלות.. האם זה בסדר או שיש בעיה? אני זוכר בוודאות שהטמפרטורה של הכרטיס מסך הייתי פעם הרבה יותר נמוכה ואחרי שהייתי משחק נגיד בGTA אז היא הייתה עולה אבל אחרי זה יורדת וכרגע היא נשארת על אותו הדבר.. ועוד דבר אחרון למה אין לי תצוגה של טמפרטורה של לוח אם והרדדיסק כמו שאני רואה שיש להרבה אנשים אחרים.? הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-K8…
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם מספיק קירור סטנדרטי למעבד E6750, במידה ולא מתוכנן OC, או שכדאי להשקיע בקירור "מקצועי" יותר? ואם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 250 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני רוצה/צריך להחליף את המאווררים של הרדיאטור שלי (של המחשב כמובן), ורציתי לדעת האם משהו כאן ניסה את המאוורר הזה Akasa 14cm Viper R Fan http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=36497 הוא לא יקר, וזה מאוורר 140 שמתאים לתושבת של 120 עם 2.91 mm-H2O, לא הצלחתי למצוא ביקרות עליו (מצאתי על דגמים ישנים יותר). דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? (מעבד קוואד) ומה ההבדלים ביניהם? Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 vs Arctic Cooling Freezer 7 Pro ?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן חברים, ניגש לעיניין, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (מהירויות סטוק: 266*9=2400). המטרה בגדול הייתה להגיע ל3.2GHZ, כאשר אני מוריד מכפלה מ-9 ל-8 ומעלה את הFSB ל400MHZ כדי שיעבוד עם הזכרונות ביחס של 1:1. הצלחתי להגיע ל375Mhz ל-FSB עם מכפלה 8. אחרי זה ניסיתי ישר ללכת על 400, והלך לי הלוח אם, שהייתי צריך להחליף. בדקתי את הסטפינג של המעבד, והוא אמור להגיע להרבה יותר מזה. מה לא עשיתי נכון שגמר לי את הלוח אם? יכול להיות שסתם הלוח אם היה פגום ואני יכול להמשיך להעלות? מה הצעדים הבאים שלי כדי לעשות אוברקלוק כמו שצריך? האם כיוונתי גבוה מדי למרות שהמעבד יכול יותר? תודה מראש. נספחים: 1. קירור - Arctic Freezer 7 Pro, טמפ' למעבדים בזמן מנוחה כ38 מעלות בממוצע. 2. כל מבדקי המאמץ שעשיתי אז …
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של MSI T5750 2000M 8400G 2G RAM שאלה האם כידי לי לעשות אוברקלוק + האם זה כידי בכלל , ואם כן איך עושים את זה..? http://img169.imageshack.us/img169/8329/41226177.jpg URL=http://img169.imageshack.us/i/41226177.jpg/]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-