עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yogev_k,

חברה היום אני קמתי ואני רואה שהמעבד שלי לא יורד מה-50% שהוא מתאמץ ולפעמים הוא מגיע ל-80 בלי עבודה?? נראה לי משהו מוזר מישהו יכול לעזור לי ובגלל זה הוא מתחמם לי מאד.....

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. Started by joseph_elkayam,

שלום, אני בתהליכים של בניית מערכת קירור מים, יש לי מארז Cheiftec Dragon Full Tower , עדין לא החלטתי אם להשתמש ברדיאטור של 120mm או 240mm אבל בכל אופן רציתי לקבל המלצות על איפה כדאי למקם את הרדיאטור .. (עדיפות בתוך המארז). תודה.

3. Started by victory,

אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by Kiru,

היי, אני אשמח להמלצה לגוף קירור חדש למעבד. מדובר במעבד Pentium D 3.4, כלומר סוקט 775. הדרישות שלי הן: 1. שקט. זו הסיבה העיקרית שאני קונה גוף קירור חדש. 2. קל להרכבה. 3. מבוסס על מאוורר, ולא על צלעות קירור או מים או משהו דומה. 4. שלא יהיה משהו שעלול לשבור את הלוח... יש המלצה? ראיתי בסטיקי שלא המלצתם על הזלמנים (7700 ו-9500) למה? הם לא טובים? תודה..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by neli4,

קראתי בפורום שהלוח S3 של GIGABYTE מתחמם מאוד. האם הכוונה שהוא מתחמם מאוד רק אם שעושים OC או שבכל מקרה יש איתו בעיה של חום? האם יש צורך לקנות קרור נוסף אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  7. המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by tront,

מה ההבדלים בין הBig Typhoon לBig Typhoon vx ומאיפה אפשר לקנות את החדש?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  9. שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by ohadbs,

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל באתר, שראוי לציין שהוא ממש ברמה גבוהה! אז אהלנים אוקי העיניין הוא כזה: אני כרגע בונה אולפן ביתי להקלטות סאונד, מה שמצריך מסביבת העבודה שלי להיות שקטה עד כמה שאפשר. בעיקרון אני רוצה להוסיף 2/3 מאווררים חדשים אך שיהיו שקטים ממש ועם זאת יאווררו כמו שצריך. חשוב לציין שוב שסביבת העבודה מרוכרחה להיות סופר חרישית! החמשב למעשה הוא הגורם האחרון שפולט רעש שעוד לא טיפלתי בו. אז מה אתם אומרים? יש המלצות? (אגב רצוי שיהיו 12mm) אשמח לתת פרטים רלוונטים בנוגע למפרט המחשב וכו'. תודה רבה וחג שמח, אוהד.

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by JSK,

יש לי התלבטות אחרונה לפני קניה. לא רציתי לפתוח עוד אשכול כדי לא להספים (יש לי 2 אשכולות בעמוד הראשון). אני הולך לרנות את המערכת: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 PQI DDRII 512Mb 667Mhz LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS עכשיו, יש לי 2 שאלות. לטרנספורמר אני מחליף למאווררים: ARCTIC COOLING AF8025 X2- שני מאווררי 80mm שיכניסו אוויר לחלון הצידי. ARCTIC COOLING Arctic Fan 8- מאוורר 80mm לגג שיוציא אוויר. איך תיהיה סריקולצית האויר? מאווררים טובים? יש מאווררים טובים יותר בתקציב של עד 140 ש"ח (לשלושתם)? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  12. Started by yogev_k,

חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by NI4NI,

קניתי TT Big typhoon ואחרי שהרכבתי אותו גיליתי שהוא לא נכנס לי למארז !!! גם אם איכשהו אני אצליח לדחוס אותו פנימה אז יישאר רווח של מילימטר בערך בין המאוורר שלו לדלת המארז, מה שמבטיח איוורור גרוע. חוץ מהבאסה שלא יסכימו להחליף לי אותו ושהלך כנראה הכסף, האם יש המלצות לגוף קירור טוב ושקט שלא יהיה כזה גדול ? אני לא מתכנן אוברקלוק משמעותי. תודה

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  15. היה לי לוח אסוס p5b deluxe עשה לי בעיה עם הזכרונות קורסייר 8500 2 ג'יגה המעבד שלי נותן עד 3.4 אבל כשה אני מנסה לתת לו 8X425 כמו בלוח הקודם הוא לא נדלק אותו מתח למעבד זכרונות עובדים על 533 על מתח 1.9 רק לשם הבדיקה כמה שנתתי מתח לצ'יפ המחשב לא רוצה להדלק על הבאס הזה כבר השתגעתי עם משהו יוכל לעזור לי ממש תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by PoHuisT,

Today I was at my girl house and installed some stuff Well I decided to check Pc overclocking ability : Cpu: Amd 3.0ghz Mem: 400Hz (Adata) I reached 265FSB 1:1 !!! how can it be it is 400hz mem? I think with 2.8v i can get 270 With my mem i cant get more then 230

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by see4,

שלום , התקנתי DRIVER של ATI ולא מצאתי מקום בו אפשר לראות טמפרטורה של ליבה , האם יש תוכנה שמאפשרת זה , זאת התנסות ראשונה שלי עם כרטיסים של ATI ...

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by surui,

1 איזה תוכנות צריך כדי לבצע את האוברהקלוק 2 זה ללא תוספת קירור 3 כמה בערך אני צריך להגיע ללא תוספת קירור 4 ואיזה עוד פרטים אני צריך לדעת לפני שאני עושה אוברקלוק ?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  19. Started by lompy,

זה OC הריאשון שאני עושה לכרטיס מסך הורדתי את ATITOOL שתומך בכרטיסי נבידה והרצתי את הבדיקה האוטומטית שאומרת מה הOC המקסימלי שאפשר ברירת מחדל שהוא גילה זה CORE 490MHZ MEM 200MHZ כשהוא הגיע ל613MHZ ב CORE הWINDOWS התרסק כשהוא הגיע 260MHZ ב MEM אי אפשר היה לראות כלום במסך השאלה היא עם עכשיו אני יכול לקבוע ידנית על נאמר 600/250 בלי שום חשש? והאם יש שיפור משמעותי או שולי בלבד?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by JSK,

שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by nadaviz,

יש לי מעבד רותח (D820 ב- 60c) ואני חושד שעשו עבודה ממש גרועה בהרכבת הקירור סטוק. ממה שקראתי הקירור סטוק משתמש בפד תרמי, האם אפשר להסיר אותו ולמרוח משחה טרמית במקום? האם יכולות הקירור ישתפרו בעקבות שימוש במשחה במקום פד? אני שוקל גם להחליף את הקירור סטוק אבל קצת חושש מקירור שמצריך הרכבת פלטה אחורית כי אני לא רוצה לפרק את הלוח אם. האם כדאי לקנות משהו כמו ה-AC Freezer 7 או שאם לא הולכים על BT/NINJA/TOWER אז כבר עדיך להשאר בסטוק? תודה.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. המפרט שלי בצד, אני הגעתי עכשיו באוברקלוק אוטומטי [ זאת אומרת העלתי באחוזים ], ל-320FSB, מה שאומר 2240 MHZ..... נאמר לי שעם מערכת כמו שלי, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק, השאלה שלי היא כזאת, עכשיו עם האובר האוטומטי, הזכרונות שלי על 400 באס, שזה אומר 800MHZ, אם אני את המהירות שלהם לבאס של 200, זה אומר 400MHZ, אני יוכל להגיע יותר רחוק? ומה בדבר המתח? לאן אני צריך להרים את המתח, אני מפחד לשרוף משו...

• 15 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by Screw_Master,

אותו מחיר בערך , לכל אחד יש ייתרונות וחסרונות , לאחד יש פוטנציומטר ולשני אין אבל אומרים שהשני הזה מקרר יותר טוב אז אני כבר לא ידוע מי לקנות... באזור ה250 שקל מה יותר שווה?

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים