עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לחץ כדי לראות את התמונה (BMP) האם אני יכול להוסיף שם עוד חיבור כזה ללוח כי יש לי שם הכנה? *יכול להיות שהתמונה לא תעבוד אז תמתינו בסבלנות*

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by SmurFin,

אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by ha_miki,

היי יש לי בעיה עם אוברקלוקינג לוח ABIT NF7 S 2.0 מעבד וקירור של TT VOLCANO 7 athlon xp 1800+ tbred B על הביוס של הלוח אם שמתי את ה D26 MANTARAYS XT + עשיתי את המוד L12 למעבד להעביר אותו לבאס 166 זיכרון 3200 twinmos twister 512 cl 2 עכשיו ככה לא משנה מה אני עושה אני לא מסוגל לתת ל FSB יותר מ 200 מגה הרץ יש לציין ששיחקתי עם התיזמונים וירדתי איתם ל 11 4 4 3 ועדיין לא עוזר המתח למעבד עומד על 1.975 כל עזרה תתקבל בברכה זה המצב כרגע דו"ח של CPUZ המעבד עצמו במכפלה של 12X200 ומגיע במנוחה ל 53 מעלות ו64 במאמץ Name AMD Athlon XP Code Name Thoroughbred Specification AMD Athlon Family / Model / Stepping 6 8 1 Extended Family / Model 7 8 Package Socket A Core Stepping B0 Tech…

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?

6. Started by desheh,

שלום לכם אנשים! יש לי רעיון למוד שאני מתכנן, למרות שהוא לא *הכי* מקורי שבועלם... אני הולך לחרוט את השם של המארז שלי על החלון, ועוד איזה ציור. עכשיו לעניין - השאלה שלי היא: אני מתכנן לעשות את זה עם דרמל (יש לי אחד כבר..), אז איזה ראש אני צריך, והאם אני צריך לעבוד במהירות נמוכה (5K RPM)? תודה לכל העונה, ומומלץ תשובות מאנשים שעשו את זה..

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  7. תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by F430,

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Dan1919,

שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by davidbr,

איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  12. איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  13. כידוע לכם המערכת שלי באובר קלוק עצום. אני צריך הצעה של עד 200 ~ שקל גג . צריך שקירור יגיע מהאתר : www.pch.co.il מטעמי נוחות ומחיר. עריכה: באפשרותי לקחת או sk-7 ויש לי sf2 בבית או את הוונטק או את הטורנדו של ארו קול ירדתי מהוולקנו 11 כי א הייתי מרוצה מ9

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by fire15,

מה עדיף ל-OC ה- ABIT IT7 MAX 2 או ה-NFORCE 2 למניהם?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  15. השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by genyagilin,

ובכן לאחר עבודה של כשנה על המעבד החלטתי שאני רוצה קצת להמהיר אותו (רק ל3.0 ) ובכן , אני רץ על לוח האם של MSI ושמו X48C PLATINUM וזהו לוח בעל אפשריות אוברקלוקינג נחמדות, הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מבין מה הולך לאן משום שזאת הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה. יש לי מאורר של GYGABITE על המעבד (אני לא זוכר תדגם אבל בזמן קנייה היה שווה כ370 שקלים לכן אני בטוח שהוא יעשה תעבודה) וכמו כן זיכרון REAPER של OCZ במהירות 800MHZ (4-4-4-12( אשמח אם אחד ממכם אשר התעסק בOVERCLOCK לכרטיס עוד לפני כן יוכל לתת לי טיפים בנוגע להגדלת מהירות הFSB של המעבד ובכללי מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  17. ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  18. מעבד P4 1.8A, Asus P4T-E זכרונות rdram של Samsung. ניסיתי להעלות את ה-FSB ל-133, בריסט המחשב כלל לא עלה ורק צפצף לו בנחת. סגרתי את המחשב ל-2 דקות פתחתי והוא התאפס לבד ללא צורך באיפוס הביוס. מדוע זה קרה? למה לא ניתן להעלות עוד ה-FSB??? העליתי את ה-FSB ל-120 קיבלתי מהירות של 2159 MHz. החום עלה בממוצע ב-2 מעלות סה"כ. הרצתי את prime95 למשך שעתיים עם ובלי O/C. בלי O/C טמפרטורת המקס' שהמעבד הגיע אליה הייתה 45 מעלות, עם O/C (כאשר FSB=120) הטמפרטורה המקסימלית הייתה 47 מעלות. יש סיבה להוסיף קירור נוסף, או שבעלייה כזאת אפשר לעבוד בנחת? קיים OC נפרד לזכרונות? תודה על המדע.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. יש לי TUNIQ TOWER ובמצב צנוחה הוא מוגבל לסביבות ה 900RPM. במצב הזה בבקר מאחורה הוא נמצא באמצע, אם אני מסובב אותו אחורה אז הוא מגיע למינימום של 300RPM כאשר לפי היצרן המינימום בכלל זה 1000RPM. אם אני מסובב אותו מעבר לחצי לא קורה כלום. גם במצב מאמץ שהוא מגיע לי ל 1500RPM, מאחורה זה עדין באמצע, והוא לא עובר לי את ה 1500RPM גם אם מאחורה אני מסובב עד הסוף. (מאמץ: Q6600 ב 100% בכל ליבות). אז דבר ראשון אני רוצה להעביר את זה למצב ידני, כך שאפילו במצב מאמץ הוא לא יפעיל אותו לבד - ידני לגמרי. (DS3L) דבר שני אם אפשר להעביר אותו למצב ידני, אני רוצה לבדוק אם אני אוכל לעבור את ה 1500RPM - אולי יש משהו אחר שמבקיל גם את זה ? תודה לעוזרים טל

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  22. כן כן כן! EPOX שלחו לי לנסות את הBIOS הראשון בעולם!!!! יחודי ל EPOX שמתקן את בעיתה חום בלוח מבוסס SIS645 !!! וזה עובד!! המעבד שלי עכשיו לא כמו קודם ב 58C אלה ב 40C לאחר אוברלוק מ 1.6A ל 1.9A כתבו לי לעשות עוד משהו לא הבנתי מה זה תסבירו לי בבקשה: I am apology for the delay, we have solution for it, first upgrade your BIOS with the attach, and second you need to remove the capacitor C3 to 1uF, if you have problem to do it,

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני מספר שבועות מחשב חדש ויקר ואני לא ממש מרוצה ממנו. קודם כל אני רוצה לציין שקניתי מעבד פנטיום ולא AMD בשל חוסר ידע בתחום החומרה (אפשר לומר-דפקתי את עצמי :-X). המפרט שלי: Pentium 4 3.2 (640) 2 mb cache ATi Rx850xt MSI 925XE Neo Platinum (motherboard) 1GB DDR2 W.Digital 120GB S-ATA +2 מאווררים למארז. חשבתי לעשות אוברקלוקינג קל למעבד שלי ותהיתי אם אני אאלץ לקנות קירור נוסף ? כמו-כן, האם באוברקלוק אני יכול להעלות עוד משהו חוץ ממהירות השעון?(Mhz) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by skullfacer,

תמיד הייתי עוושה אוברקולק עם לוחות אם של ג'יגבייט או אסוס עכשיו יש לו לוח DFI Lanparty ut-x48-t2r עכשיו אני ניכנס לcmos וכול הגדרות שם רשומות אחרת לשנות FSB הצלחתי אבל בכול הקשור לVoltage דיי הסיתבחתי אם למי יש תלוח הנל והוא יכול לעזור לי אני ישמח תודה יוני.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים