עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  2. לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Daniel.S,

היי אני די חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת מה זה OC? ואני ידוע שזכרונות קשורים לזה... אז מישהו יכול להסביר לי בכללי את כל המידע הזה או לתת לי לינק להודעה אולי שהייתה בנושא הזה ומה זה עושה וכולי... תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  4. היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום לכולם, טוב אז אני בעיצומו של ה-OC הראשון שלי אי פעם ועד עכשיו הולך לא רע בכלל... אני כרגע ב-3.3ghz, הבאס על 475mhz. לא העלאתי עדיין שום מתחים כי הכל יציב למראית עין, אז הטמפ' עלתה רק בכמה מעלות (25-27 במנוחה, במאמץ בדר"כ נשארת בסביבות ה-40). אני בודק יציבות עם s&m ועם משחקים כבדים (f.e.a.r וRIDDICK שניהם על הגדרות MAX גם הספקתי להריץ כמה דמואים כבדים כמו GOTHIC3,COH,DMOM&M ואחרים-כולם על הגדרות הכי גבוהות). קודם כל, אני רוצה לשאול אם זה הגיוני שהגעתי לתדר כזה גבוה יחסית (שיפור של 78% מהתדר המקורי) בלי להעלות מתח והמערכת עדיין יציבה...? בבדיקות עם הS&M (מבחן ארוך במאמץ 100%) יש לי מייד שגיאה בבדיקת הL1 cache אבל זו שגיאה כרונית שקיבלתי מהתחלת ה-OC כ…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by noamborisov,

יש בתוכנה מעלות של CPU שאני מבין שזה המעבד AMBIENT שזה סביבה כנראה HD שזה דיסק קשיח.. אבל יש גם את ה Remote מה זה? כי הוא על 55-65 מעלות אצלי תמיד.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by SeaMonster,

החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by doronpascal,

הגיע מאוורר חדש לארץ ושמו: SilenX המאוורר עושה את עבודתו נאמנה - מהירות ודחיסת אוויר זהה למובילים בשוק (scythe). אך בנוסף לכך, ניחן ביכולת עבודה חרישית (14db למאוורר 120 בעוצמה של 1300RPM). זמין בחנויות: נועה מחשבים ו-FOX PC.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. טוב אז כככה קניתי מחשב לפני חודשיים + - ... וקיבלתי באמת GF 7600gt עכשיו יש עליו בלוק שחור בגודל כל הכרטיס שרשום עליו Silent Pipe II חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי קירור דומה לזה! כל הסילנט פייפ בעולם נראה לי שונים משלי מה זה?!?@ בקשה תעזרו לי הנה תמונה שלי (בלי להתיחס למודינג שאני עשיתי...רק שימו לב לבלוק השחור מתחת לכרטיס מסך ...כמה שאפשר לראות והנה סילנט פיפ 2 כמו שהוא בכל העולם =\

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by Gimel,

יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אוקי עשיתי עובר בעזרת radlink ל 411 לליבה 364 לזכרונות שיחקתי הלף לייף 2 במשך חצי שעה ולא היו בעיות אחרי זה שמתי ati tools ואחרי 10 דקות שהתוכנה רצה ולא מצאה שום eror המחשב נתקע מה זה אומר ? בנתיים הורדתי תאובר קלוק

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  12. באיזה תוכנה אני בודק את הטמפרטורה של כרטיס המסך והמעבד? :

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Zvuv,

היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

סליחה על הבורות אבל אני חדש....

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by overload,

אם אני שומר על טמפרטורה נמוכה למעבד אז לתת לו מתח גבוה (1.7-1.8V) זה מסוכן למרות שהטמפרטורה טובה?

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by eSLC,

לפני הכל האם הזלמן בכלל מתאים לR9700NP? כי לא ממש הצלחתי להבין לפי האתר שלהם:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לא מצאתי שום ביקורת שמשווה בין שניהם, לפי הביקורות ברשת הזלמן מציג ביצועים מעולים ובכל הביקרות שמצאתי עליו הוא היה מומלץ, ואני מתלבט בין שניהם אולי מישהו שיכול לתת לי תושבה חד משמעית לגבי אחד מהם? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שיטת קירור חדשה שבה המים זורמים בתוך המעבד עצמו! הנה הכתבה: http://www.theregister.co.uk/2003/10/07/intel_amd_and_apple_test1/ אני שם לב שהכתבה פורסמה לפני כשנה.! מעניין שלא ראינו שום התקדמות מאז.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by davidbr,

איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by sub_man,

טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by e-d-a,

אז ככה אחרי שהבנתי שהמסך הכחול שהיה לי זה היה בגלל הכרטיס מסך אז החזרתי אותו למהירויות הרגילות שלו עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ועשיתי oc חזרה למהירויות של פרו. החזרתי שיחקתי cs ראיתי כל מיני artifact קטנים ממש (פסים בכל מיני צבעים מפוזרים במקומות שונים) אמרתי אולי זה מהמשחק ניסיתי לשחק בpes3 (דרך אגב e.t אנ יאוהב אותך) ועדיין אותו artifact הרצתי לופים ב-3dmark01 והיה מלא artifact's. אז מה אני עושה עכשיו כתוצאה ממה זה יכול להיות, זכרונות או ליבה? או כל רעיון שלכם תודה מראש (אני עם 3.9)

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by hagay21,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Nitro Viper,

כשעשיתי את הבדיקה וברקע גלשתי באינטרנט היתה לי שגיאה ב INTERNET EXPLORER, זה אומר שהמחשב לא יציב?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by SixKiller,

יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות 1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...? 2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.