עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by segevon,

קניתי את הקרור במקום TT Big Tayphoon המאכזב במקצת.. במאמץ לא עובר את ה-50 (מאוורר 120 ב-100%..) ובמנוחה (מאוורר 120 ב-70% - חרשי לחלוטין) לא עובר את ה-40.. תמונות בהמשך..

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  2. האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אם אני לא טועה אז אני אמור לעשות סופטמוד. אני לא יודע מה זה ובטח שאני לא יודע איך עושים את זה. אם אני יעשה את זה אני לוקח איזה סיכון שהרטיס יהרס, או שבכל מצב יהיה אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? עכשיו אליכם: אתם יכולים להסביר לי איך אני עושה את זה? ד"א הליבה של הכרטיס היא R360. עריכה:------------------ איך אפשר לשכוח? תודה מראש לכל העוזרים! עריכה שנייה:----------------- הסופטמוד הזה יוריד לי את האחריות על הכרטיס?

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Ancient1,

הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by neil4,

איזה מעלות מומלצות?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by alienchickenpie,

יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. זתומרת מה האחוזים\סכויים שאוכל לעשות OC מוצלח ל 920 שלי ולהגיע למהירויות גבוהות יותר למשל 3 גיגה ? 100% ?? שיעבוד יציב וטוב? 3.2 גיגה ?? 3.4 ?? 3.6? כל 920 יכול להגיע ל 3.6 OC ?? או תלוי.. מי פה בעלים של 920 ולכמה הגעתם

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  8. יש לי מארז MID-TOWER עם שתי מאווררים מכניסים מקדימה (תחתון) ואחד מוציא מלמעלה (עליון). לא יודע אם זה חשוב - אבל המאוורר שמוציא נמצא ממש ממש קרוב (2-3 ס"מ) מהמעבד. בכל מקרה - הכבלים מסודרים די טוב ואני לא מצליח להבין למה זה רותח כל כך! אגב - הולקנו על LOW וכשהוא על HIGH זה יורד ל 47 (בלחץ). הטמפ' שאני מדבר הן על IDLE!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

איזה טמפרטורה מומלצת שתיהיה עם כרטיס 7800 ג'י טי , על מקסימום סחיטה.. ?? כמו עם תוכנה שבודקת rthdribl או ati tool או משחק כבד מאוד מאוד?? 80-90 זה סביר או לא?

10. Started by איאן טראוט,

שלום, יש לי התלבטות קטנה... אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי, אבל אני לא ממש מבין מספיק בקירור כדי לעשות את ההחלטה לבד... אז ככה, לפי ביקורות באינטרנט, הFreezer 7 הוא לא רע, וגם בגודל הוא מתאים לי כי הוא לא מפלצתי כמו רוב הקירורים של Zalman. אבל, האם הוא באמת מומלץ, או שיש משהו בתווח מחירים הזה שיכול להתאים לי יותר ומה ההבדל בינו לבין הFreezer 7 Pro REV.2? יש לי מעבד Inter Core2Dou E6300. תודה רבה, איאן

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by junkqwe1,

יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  12. =]שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך PCI express 2 2 סלוטים של PCI express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור PCI express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תו…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by Snoopy2006,

שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by e-d-a,

אז ככה אחרי שהבנתי שהמסך הכחול שהיה לי זה היה בגלל הכרטיס מסך אז החזרתי אותו למהירויות הרגילות שלו עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ועשיתי oc חזרה למהירויות של פרו. החזרתי שיחקתי cs ראיתי כל מיני artifact קטנים ממש (פסים בכל מיני צבעים מפוזרים במקומות שונים) אמרתי אולי זה מהמשחק ניסיתי לשחק בpes3 (דרך אגב e.t אנ יאוהב אותך) ועדיין אותו artifact הרצתי לופים ב-3dmark01 והיה מלא artifact's. אז מה אני עושה עכשיו כתוצאה ממה זה יכול להיות, זכרונות או ליבה? או כל רעיון שלכם תודה מראש (אני עם 3.9)

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by FeedMe,

שלום! קראתי איפשהו באנגלית שיש מערכות קירור Phase change שהן two phase change וגם three phase change... מה זה? מה ההבדל בינן לבין מערכות רגילות כמו vapochill? תודה!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by meowmix,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של lenovo (מעבד t5200, ציפסט 945) המעבד רץ על 1.6GHZ והFSB על 533 MHZ. הרחבתי את הזיכרונות כך שיש לי שני מודולים של 1GB של DDR2 667MHZ. אך כאשר אני בודק ב cpu-z אני רואה שהזיכרונות רצים על 533 MHZ (אומנם בתיזמונים טובים יותר, cl4 במקום 5). היחס בין בין תדר המערכת לזיכרון הוא 1:2. האם יש דרך להעלות את התדר של הזיכרונות או שבגלל שה FSB הוא 533 אני לא יכול.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by FatherBoard,

איך בדיוק עושים OC למעבד אינטל פנטיום 4 2.0 גיגה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. הוצאתי מאוור 60 מ"מ שהיה על היטסינק במעבד של פנטיום 3 533 מגה הרץ חיברתי במקומו מאוור 80 מ"מ שמחובר עם אזיקונים הם נוגעים בצלעות של המעבד והמאוור 80 בגלל גודלו נוגע במגע ישיר עם ההיטסינק של הציפ הצפוני האם יש סכנה במקרה זה ?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by dor700,

יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by alexta-z,

קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by yogev_k,

חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Gil28,

מהו הקלוק הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע עם הזיכרון הנ"ל? ובכמה אתם מעריכים אותו? יש מצב שיגיע לבאס 475?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by SubX,

כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  25. http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 לא יודע אם להאמין זה לא הגיוני כזאת קפיצת טכנולגיה!! 256 MB זיכרון רק למעבד!!! 1TB RAM!!! 2T איכסון!!! תראו גם את זמני התגובה של הזיכרונות פשוט זה יטוס אין היגיון... מה עם כל חברות האיכסון הזיכרונות והמעבדים? זה לא הגיוני כי אם זה נכון החברה הזאת פשוט תמחץ את אינטל וAMD ועוד חברות רבות בשנים בודדות... מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים