אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אנ חושב שכדאי לעשות איזה סטיקי של 5 או 10 חברות שמספקות קירור למעבד.. כמו שכבר קיים בסטיקי למעלה אבל יותר מעודכן.. נגיד - מהם 5 הקירורים המובילים ל 1156 ול 1366 ול 775 - אני מתכוון 5 פתרונות לכל אחד מהסוקטים... האם שווה להשקיע במערכת קירור מים למתחילים כמו H50 של קרוסייר או קירור אוויר טוב מספיק - כמובן לאוברקלוק מתקדם יותר ... מה דעתכם? יש מצב שזה קורה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי עוש ריסטארט לפעמים ורושם cpu fan error מה זה אומר ? מה עלי עשות ?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח. דרושה המלצתכם לגבי קירור טוב, שקט ויעיל למערכת (וגם ספק כח אם מישהוא מבין מה מתאים), שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM תודה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
רציתי להחליף בספק כח שלי את המאוורר לאחד אם לדים , שאלתי היא האם זה אפשרי והאם זה יוריד את כוחו של הספק (כי שמעתי שהמאורר של הספק חזק מאד?!) אז זה בר ביצוע ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
כשאני מגביר את ההמהרה מעבר לזה או שהביוס לא עולה או שאחרי זמן קצר אני מקבל מסך כחול. ניסיתי להוריד את המכפלה ולהגביר את ה FSB Frequency וגם להפך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מהו הקלוק הגבוהה ביותר שהצליחו להגיע עם הזיכרון הנ"ל? ובכמה אתם מעריכים אותו? יש מצב שיגיע לבאס 475?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני משתמש חדש באתר הזה רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בשיטת צעד אחר צעד יש לי מחשב: AMD 2500 BARTON EPOX 8 RDA CORSAIR 256 *2 400 MHZ HERCULES 9700 WD 80 GB 8MB BUFER המחשב חדש ורציתי לדעם אם כדאי לעשות אוברקלוקינג חוץ מזה תסבירו לי איך לעשות ואיזה קרור מתאים בנוסף לקרור שיש לי CPU COOLER של ואנטק ועוד שני מאווררים על המארז... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה לפי ההמלצה שלכם לקירור שקט המלצתם את זה: Scythe Ninja PLUS Rev.B SCNJ-1000P אני מתעסק עם מוסיקה, וכשאני מקליט שומעים את הרעש של המאוורר של המעבד... עכשיו, 100 אחוז שזה לא יעשה רעש כמו שאמרתם? פשוט זה מאוד חשוב לי...אמרתם שזה יספיק..השאלה אם זה באמת יהיה שקט... תודה ח'ברה..
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את הזלמן 9700 לקרר את המעבד שלי E6600 למישהו יש ניסיון עם דגם הזה? אם כן אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מגיע ל Tt ח"חטון קטן על ההשקעה בחודש האחרון, קודם משאבת 500lph (נכון לא מדהימה, אבל עדיין שיפור רציני מול המינימליות שהוציאו עד היום). אחר כך בלוקי קירור משופרים (סדרת W). ועכשיו רדיאטורים חדשים שלמרבה הפלא לא נראים כאילו שלקו אותם מפיאט אונו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0072/cl-w0072.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0098/cl-w0098.asp
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי.. קראתי פה באיזשהו מקום שהחום עולה למעלה, אז אפשר לעשות חור בחלק העליון של המארז או להוסיף שם מאוורר שיוציא את החום.. כמה הדבר עוזר? והאם כדאי לעשות את זה? איזה מאורר אני צריך לקנות כדי לעשות כזה דבר? AsusProbe יש לי CPU והוא מראה לי את הטמפרטורות ליד, ומתחת לזה יש לי MB והוא מראה לי טמפרטורה שלו..מה זה הMB הזה? גודל מאוורר איך אני יכול לדעת איזה גודל מאורר מתאים למארז שלי? יש לי מארז simbadda תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 ואני רואה לעשות OC, העלתי את ה FBS מ133 ל150, המעבד עלה ל2.7, Bus Speed עלה מ533 ל600. את הזיכרונות השארתי על AUTO וגם הם עלו מ133 ל 150. שאני עובד אם המחשב העכשיו הכל עובד חלק והטמפ' נשארה כל 27. איך אני יכול לדעת עד לאיזה מהירות המעבד והזיכרונות יכולים להגיע(בלי הוספת מאוררים) ושהמערכת תישאר יציבה? רציתי לדעת גם אם אני צריך להוסיף מתח למעבד אז אם כן תגידו לי... מפרט: CPU: Intel 2.4 MotherBoard: Gigabyte 8IEX Memory: SpekTek DDR PC2100 256MB X 2 יש לי את המאוורר שבה עם המעבד ועוד מאורר אחד מוציא אוויר מאחורה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקת לכ. מסך Sapphire HD 3870 1GB GDDR4 Special Edition, המוציא את האוויר מהמארז, כמו בדגם הראשון שלהם. אם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כידוע לכם המערכת שלי באובר קלוק עצום. אני צריך הצעה של עד 200 ~ שקל גג . צריך שקירור יגיע מהאתר : www.pch.co.il מטעמי נוחות ומחיר. עריכה: באפשרותי לקחת או sk-7 ויש לי sf2 בבית או את הוונטק או את הטורנדו של ארו קול ירדתי מהוולקנו 11 כי א הייתי מרוצה מ9
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לפני שבוע את הקונרו 6300 המהירות המקורית שלו היא 1.87 GHZ הבנתי שלא לעשות למעבד הזה OC זה יהיה פשע ואתמול ראיתי את המדיך לOC בעברית של ליונטוורק זו היא הפעם הראשונה שאני עושה OC ולכן אני רוצא להתיעץ איתכם. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין <--------------------- ניכנסתי לBIOS ושם יש אפשרות שנכראת EASY OC ואפשר לעשות OC לפי אחוזים בחרתי את האפשרות של 5% ועכשיו המעבד עובד במהירות של 1.93 אני עובד עם מאורר סטוק של אינטל ורציתי לשאול אם אפשר להעלות עוד קצת בלי לפחד נומר ל10%
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. מישהו עשה OC לכרטיס הנ"ל? אם כן הייתי שמח לדעת לאיזה תדרים וטמפ' הגעתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-