עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by skullfacer,

תמיד הייתי עוושה אוברקולק עם לוחות אם של ג'יגבייט או אסוס עכשיו יש לו לוח DFI Lanparty ut-x48-t2r עכשיו אני ניכנס לcmos וכול הגדרות שם רשומות אחרת לשנות FSB הצלחתי אבל בכול הקשור לVoltage דיי הסיתבחתי אם למי יש תלוח הנל והוא יכול לעזור לי אני ישמח תודה יוני.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by koby058,

פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by Gnome,

השאלה שלי היא שאם במחשב החדש אני אקנה מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case ואני יודע שיש בו מאוורר אחד ועוד מקום פנוי לאחד שבו כבר הוספתי מאוורר. האם אני אוכל להוסיף עוד אחד או שניים בנוסף למה שיש?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ScreameR,

תקראו ת'נושא ותבינו

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. יש לי 8800 בי אף ג'י או סי 2 ואחרי שאני משחק הרבה זמן הוא מתחיל קצת לקרטע בגלל התחממות,יש מצב שהמאוורר לא פועל על מאה אחוז?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by neil4,

איזה מעלות מומלצות?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by spider272,

תנו קירור למעבד במיפרט הזה//ל OC 4850 ep45ud3lr huntkey h001 3HDD 6GB e7500 תקציב עד 130

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם. במוחי עבר רעיון, להוסיף קירור חדש לTI4200 שלי, או להחליף את הישן. הבעייה היא ש"אמצעי הקירור" שנמצאים בתיק המודינג המצומצם שלי הם מאוד מצומצמים, מה שיש לי שיכול להתאים הוא HSF של פנטיום 1. השאלה שלי אם הוא יכול לשפר את הביצועים לעומת הHSF המקורי, ואם לא, האם אני יכול לנצל אותו לשימוש אחר על הכרטיס (במקום לקרר את הליבה שיקרר את הזכרונות לדוגמא.

10. Started by overload,

אם אני שומר על טמפרטורה נמוכה למעבד אז לתת לו מתח גבוה (1.7-1.8V) זה מסוכן למרות שהטמפרטורה טובה?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  11. http://www.nmbtech.com/html/fans/engineering/engineering_101.html מצורף קובץ PDF זהה לדף באתר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by gadidi,

שלום.! המאורר למעבד שלי עושה הרבה רעשים. למרות שניסיתי לנקות,לשמן,לפתוח,לסגור זה לא הלך והוא ממשיך להרעיש. אז אני אני רוצה לקנות מאורר במחיר לא יותר מדי יקר. אני חושב שהגודל שלו הוא 60 מ'מ(בטוח ב99%) *חשוב-לא להזים במחיר *חשוב-אם יש לכם פתרונות לזה או משהו אחר.

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Stealth,

http://www.3dgameman.com/vr/lux_design/antec_led_fans/video_review.htm נראה טוב מאוד .. רק חבל שלוקחים פה בארץ מחיר יותר מכפול בחול

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by parker,

עשיתי למעבד שלי oc ל850 mhz וציפיתי שהטמפ' של המעבד תעלה אבל היא לא זזה, וגם הביצועים של המעבד ממש לא השתפרו, אתם יכולים להגיד לי למה זה? D:

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by NaRKoMaN,

איך עושים אוברקלוק ל AMD 5600?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה קטנה, יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח, אלה הנסיונות שהיו לי עד כה, ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי. ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס). ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל. אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX. יש לי ספק כח של 500W עם הספק…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by LastForOne,

קניתי מחשב חדש שעלה בערך 700 שקל, ככה שהוא מאוד תקציבי וחלש [מחשב זמני] המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200+ MSI MS-7309 DDR 2 800Mhz 2Gb אבל הבעיה שאני לא חושב שאפשר לעשות לו OC, למרות שבאייבורי אמרו לי שאפשר. אני נכנס לBIOS ולא רואה שום אפשרות שקשורה לOC, חוץ מאפשרות לצפות [רק לצפות] במתחים, מהירות שעון וטמפרטורות... מה הבעיה של הדבר הזה? מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by 00Amir,

אנ חושב שכדאי לעשות איזה סטיקי של 5 או 10 חברות שמספקות קירור למעבד.. כמו שכבר קיים בסטיקי למעלה אבל יותר מעודכן.. נגיד - מהם 5 הקירורים המובילים ל 1156 ול 1366 ול 775 - אני מתכוון 5 פתרונות לכל אחד מהסוקטים... האם שווה להשקיע במערכת קירור מים למתחילים כמו H50 של קרוסייר או קירור אוויר טוב מספיק - כמובן לאוברקלוק מתקדם יותר ... מה דעתכם? יש מצב שזה קורה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

איך בדיוק עושים OC למעבד אינטל פנטיום 4 2.0 גיגה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by soldier,

מישהו יכול להגיד במדויק כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך GF7900GT GALAXY

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. 8800GTS G92 באיזה תוכנה אני משתמש בישביל זה ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by SandSt0rm,

האם שאני עושה OC מהירות הבאס [FSB] עולה בהתאם למהירות המעבד שאני מביא שם או שבעצם אני שולט על זה ואני יכול להגיע עם זה לאן שאני רוצה

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  23. לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA). אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם קניתי לאחים שלי 6800GS חדש ורציתי לדעת אם יש משהו שימושי בקשר אליו? אולי לפתוח צינורות? איך הוא בOC? תודה רבה, אבי.

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים