אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
תמונה לפני ההתקנה: ואחרי ההתקנה: שימו לב לשינויים האלה במכפלה והמתח האם זה יכולהזיק למעבד? יכול להיות שהתוכנה הזאת מזייפץ? אני לא מבין בOC ככה שאני קצת לוחץ תודה מראש ofeky1
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מחשב עם מעבד INTEL D920 1 GB DDR2 667MH לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 SLI ושני כרטיסי מסך 6800GS בSLI. ספק 600W ENERMAX ברצוני לבצע OC למעבד. עד איזה מהירות שעון אפשר להריץ אותו ? יש לי מארז מעולה מאלמוניום ו7 מאוורים, ומאורר למעבד של GIGABYTE דגם 3D ROCKET . במצב עומס עכשיו המעבד לא עובר את ה24 מעלות. האם זה מעבד טוב לOC. תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברוב החנויות ניתן להשיג היום 2GB DDR2 667Mhz בפחות מ 800 ש"ח כאשר זכרונות קצת יותר אכותים כבר קופצים לאזור ה 1500 ולדעתי ההפרש לא שווה גם עם עושים OC . השאלה מבין הזכרונות הפשוטים - איזה ממולץ ל OC . יש בכלל הבדל מהותי או שזה בעיקר מזל?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום.. אני מעונין להרכיב בלוק קירור פאסיבי ל CHIPSET , עדיפות לבלוק עשוי נחושת. איזה אתם ממליצים? תכלס אני יכול פשוט לקחת אחד מגופי הקירור סטוק הקטנים שזרוקים אצלי במגירה אך אם יש בלוק יעודי זה יכול להיות יותר נחמד. אני גם מתלבט האם להדביק את הבלוק ל CHIPSET בדבק דו צדדי טרמי (שלדעתי לא כזה מוליך חום כמו שצריך) או לעשות שימוש בשילוב של דבק טרמי ומשחה טרמית באמצע הצ'יפ להולכת חום טובה יותר. אודה לכל עצה / אינפורמציה thanks TWOZ
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, יש לי D805 וPQI TURBO 667MHZ 2X512 ה805 שלי עומד על 3.8GHZ אבל הזיכרונות על 630 ומשהו נדמה לי [דאון קלוק] האופציה הבאה בגלל המכפלה היא 720 שזה לא מאפשר למחשב לעלות.. אז אני צריך להעלות מתח - אז השאלה שלי היא כזאת: א. איפה לבדוק מה מתח הזכרונות הנוכחי שלי? ב. עד איזה מתח הPQI TURBO מסוגלים להגיע? ג. עד איזה טמפ'? ד. איפה אני רואה טמפ'? ה. עם איזה תוכונת לבדוק אותם בסוף? SNM וMEMTEST?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לדת מה הטמפ' של המעבד שלי מבלי להיכנס לביוס ,כלומר לראות את הטמפ' בWIN זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי הוא 8800GTS 640 חדש של לידטק. הטמפרטורה שלו (בזמן עבודה רגילה בויסטה, אני לא יודע איך לבדוק בזמן משחק) היא כ70 מעלות.. זה לא הרבה מדי? (ללא OC וללא ניסיון לOC..) אולי צריך להגביר את מהירות המאוורר שלו? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תראו.. אני יכול לקנות את קירור המים הזה מ400 שח.. ואפילו פחות : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1604.htm הוא טוב? הוא יתן תוצאות קירור יותר טובות מאשר SP97 + מאוורר חזק ? יש לי AMD.. יש לכם הוצאות נוספות? פשוט.. תראו את המחיר... צודהה
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אם אפשר למעבדים החדשים קראתי הכול באתר ולא הבנתי כלום אז אל תביאו לי אותו תודה מראש לעוזרים@@@!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
* מעבד Intel Core 2 Extreme QX9650 * קירור למעבד Zalman Reserator XT * לוח אם Intel DX38BT * זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz * כרטיס מסך evga 8800GT S.S.C 512MB - שעבר המהרה והאצה * דיסק קשיח WD 320GB sata.2 16MBX 2 * מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 * ספק כוח Zalman ZM1000-HP תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע אוברקלוק ומחפש המלצה למאוורר למעבד תקציב 1000 ש"ח כמו כן אשמח אם המאוורר יתמוך גם בתושבת 2011 (בגלל שידרוג המחשב בזמן הקרוב) אם ישנם הצעות על קירור מים טוב במחיר הזה אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף מאוורר למארז (6A12) וראיתי כמה של זלמן וכו'.. רציתי שתביאו לי המלצות למאוורר 120mm עם חיבור לספק כח (יש דבר כזה נכון? או שהם מתחברים רק ללוח אם?) ועדיף עם תאורה (לא חייב..) וגם חייב להיות שקט. (כמובן שיגיע עם ברגים והכל..) התקציה הוא 120 ש"ח. ועוד משהו.. תיראו יש לי מאוורר אחד מאחורה למעלה ועוד מקום למאוורר מקדימה (איפה שכפתורי ההדלקה..) למטה..(כמובן יש שם כניסת אוויר.. חח למרות שהיא לא ניראת הכי טובה..). הפתחי אוורור נמצאים בדלת (צד שמאל למטה..) כמובן שיש לי מאוורר לכ.מסך ולמעבד אם זה קשור.. רציתי לדעת האם זה בסדר לשים עוד מאוורר מקדימה למטה או שזה לא יתן לאוויר החם לצאת או שהסירקולציה לא תיהיה טובה או משהו כזה..והאם בכלל זה יקרר משהו או שזה …
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המערכת הבאה I5 2500K @4.3GHz CM V6 (cooler-master) CM690 II basic המחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה) בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד) אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד) מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי). אשמח להצעות נוספות! ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות? 2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l אני לא מבין באוברקלוקינג ואשמח אם מישהו יעזור לי(כל מידע נוסף שתצטרכו תשאלו). האם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד או לזכרונות או לכרטיס מסך ואם כן בכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה אלהן. רכשתי אתמול ביט טייפון של טרמל טייק כי דיי היה לי כבר עם הקירור סטוק שהגביל אותי ל OC אופציונאלי... הקירור נרכש למעבד 3500+ NEWCASTLE שלי... הוא היה תחילה עובד עם קירור סטוק מקורי של AMD + ומדבקה הטרמית ! ההתקנה של ההיטסיק של AMD אמורה להיות פשוטה אבל מסתבר שהמעבד ממש ממש נדבר בצורה ברברית להיטסינק אז דיי פחדתי לשלוף אותו אז אחי הטיפש הזה בא ושלף אותו בכח ! ! נלחצתי הייתי בטוח שהוא עיקם לי פינים ! חיש מהר החיברתי מהר את המעבד ללוח זכרונות וכרטיס מסך, וראיתי שהכל מגיב אז הייתי יכול להיות רגוע קצת על הביג טייפון וההתקנה שלו.. ההתקנה : מסורבלת ומציקה - דורשת הסרה של הלוח מהמארז, גו'ק לא כזה זריז, + הסרה של פלייט התושבת והתופסן העליון שלה... כאמור לא בכל…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי לוח DualDDR, ועליו DDR333*2, לכן מהירות הזכרון היא 666MHZ מול המעבד. יש לי מעבד 2.4 533MHZ באס. ממה שהבנתי מהירות הבאס היא 133FSB*4, ומהירות המעבד כולו היא 133FSB*18. כדי להגיע לבאס של 666MHZ (מה שינצל את כל הזכרון) עלי להעלות את הFSB ל166.5 (666/4), ואם אני יעשה את זה המעבד יגיע למהירות של 2997MHZ (166.5*18).. אין לי כל מושג לגבי אוברקלוק, כל מה שאמרתי עכשיו זה לפי מה שאני מבין. האם כל מה שאמרתי נכון? ויותר חשוב, האם זה אפשרי לבצע אוברקלוק כזה מטורף? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, איך הטמפרטורות של המחשב שלי??? יש לי מארז של COOLERMASTER CENTURION 5 II לפי דעתי הן קצת חמות ורציתי לבקש שתייעצו לי איך אפשר לקרר את המחשב לטמפרטורות נורמאליות, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על קירור לLGA1700 חוץ מAORUS WATERFORCE X המגוחך? מחפש משהו בהישג יד בלי צורך להזמין מחו״ל, לא לצורכי אוברקלוק ועם עדיפות לאוויר מאשר מים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה יותר טוב ? http://www.thermaltake.com/watercooling/a1604.htm או http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm והראדיאטור עושה הרבה רעש ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נייד דל 5110 , I7 2670qm , 8GB וכרטיס GT525 , וכאחד שאוהב ל"שחק" עם המחשב הפעלתי את Msi afterburner בשביל לראות כמה אני יכול למתוח את יכולות הגראפיות של הנייד.. בתמונה הראשונה במצב סטוק , 600/1200/900 ובתמונה השניה לאחר OC לתדרי 550M , שהם 740/1480/900 אבל את הזיכרון משכתי מ900 ל 1060 לא עשיתי מבחן לCPU כי לא היה שינוי... הבדיקות נערכו במצב ENRTY בגלל שהרזולוציה של המסך לא גבוה מספיק בשביל P (אולי אני אנסה מחר על מסך חיצוני) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-