עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxkid22,

ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  2. הבאתי את הסקר מכמה סיבות עיקריות: 1. אני חושב שהוא יוכל לעזור לאלו שבנינו שעומדים לפני רכישת כרטיס חדש ומתלבטים לגבי ה GTO2 ...אחוז הצלחת ה O.C לעד היכן ניתן להגיע איתו והאם הוא בכלל קנייה כדאית ומשתלמת גם לעוד שנתיים שלוש. 2. האם צריך לחשוב גם על החלפת קירור הסטוק שלו כדי להגיע איתו רחוק ( דבר שצריך לקחת בחשבון לפני הקנייה ). 3.החלפת אינפורמציה בין אלו שיש להם כבר את הכרטיס ורוצים לדעת היכן הם עומדים ביחס לאחרים ( אולי שווה לשנות משהו ). לי הכרטיס עם O.C ל XTPE ודיי קריר אני חושב, 38 במנוחה ו 60 במאמץ אני בקירור הסטוק אולי לפי הסקר כאן אחליט להחליף למשהו אחר.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Fighter,

שלום קניתי מנועה מפרט אבל כנראה הם עישנו משהו ושלחו לי sapphire 1900xt בנפרד וקירור באריזה בנפרד במקום הבנאדל שהם מרכיבים עם connect 3d אוקי אז....... זה מסובך? או שזה לא מסובך כמו שמרכיבים למעבד של המחשב? אם אפשר תשובות מהירות כי אני בהרכבה, תודה

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Spyro_AE,

שלום, מיד כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 39C. אחרי הרצת 3DMARK 2005 הוא נשאר על 40C בערך... הגיוני?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by hardtwiker,

יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by approx,

היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by FiR3SaLe,

1. כשאני מפעיל את everest אני יכול לראות את טמפרטורת 4 הליבות (Q6600) מישהו? :'(. האם זה אמור להיות ככה? כל ליבה משמשת כמעבד בפני עצמו? ומהיא טמפרטורה נורמלית לכל ליבה עם מאמץ וללא מאמץ? 2. טמפרטורת הליבות כמעט ללא מאמץ: http://img216.imageshack.us/my.php?image=86116552qm8.jpg האם היא נורמלית?

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by stojakovic,

איך אני עשה בדיקת מאמץ למחשב בprime95?!?!? ומה יותר עדיף prime95 או superIP ??!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by mrmoti,

שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Master_Modder,

שלום לכל חברי הפורום. היום קיבלתי את ה leadtek ge force 4 ti 4200 128 mb שלי והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להמהיר את הליבה והזכרונות ככה שאיך שאני מפעיל את המחשב השינויים כבר פועלים ולא דרך התוכנה בוינדוס. מישהו יודע?

14. Started by rikpik,

איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by liav25,

שלום לכולם. במארז שלי יש מאוורר 24CM גדול בצד ומאוורר 80 מאחורה. חוץ מזה בספק יש מאוורר 120MM שמוציא אוויר לכיוון תכולת המארז (למטה הכוונה). אני רוצה להחליף מאוורר לספק, עד כמה חשובה דחיפת האוויר במקרה הזה ? האם מאוורר של 30 CFM ומטה יספיק ? בנוסף החלטתי כרגע ללכת על COOLER MASTER LONGLIFE כמאוורר לגב המארז, אני מעדיף לא ללכת על הNOCTUA P12 או S12 בגלל שלCOOLER MASTER יש 69CFM עם 19 דציבל לעומת הנוקטואה P12 שהוא 54CFM ל19 דציבל או לעומת הS12 שהוא 48CFM לעומת 17 דציבל. כנראה אני אשתמש באיזושהי תוכנה או במשהו אחר כדי להוריד את המהירות של הLONGLIFE ככה שהרעש יהיה קטן יותר אבל בכל זאת הוא ישאר בטווח ה50-55 CFM. הערות ? כדאי להחליף מאוורר לספק או שזה לא מומלץ ? יש לי ספק ג'נר…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by SuperStyle,

AMD Athlon 4400+ יש לו את האפשרות? אם איפו שעושים את הOC יש שם אפשרות לשנות את המכפלה אבל לא להגדיל מ 4.0 ל 11.5 גם ב EVEREST כתוב שהמכפלה היא מ 4.0 ל 11.5

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום! קניתי מחשב חדש לפני כחודש (מפרט בצד) ועלי לציין שהמעבד מקורר היטב על ידי ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO. אז ברצוני לעשות OC לסביבות ה3 GHZ אבל זה לא יוצא לי משום מה... עשיתי את כל מה שכתוב במדריכים ובפורום ולא יוצא לי כלום האם אוכל לקבל מדריך מפורט יותר? תודה מראש :

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אני יודע שזה לא קירור המים הכי טוב שיש... אבל מה אתם אומרים על זה?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by SloOmPer,

אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by matvey99,

שלום לכם , הרבה זמן כבר לא יצא לי להגיב פה בפורמים אוקי אז ככה , יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה + בערך ל OC נטו המפרט הוא C2D E4300+TUNIQ TOWER GA-965P-DS3 2GB TWINMOS TWISTER 800MHZ BFG 8800GTS 320MB ENERMAX LIBERTY 400W ANTEC P182 כפי שאתם רואים המחשב שלי מצויין ל OC גם מבחינת חומרה וגם מבחינת קירור. הבעיה שלי היא כזאת , כשאני מבצע OC הביצועים שלי במשחקים יורדים מאוד ( משהו כמו 5 - 10 FPS ב COD4 ) בעוד שלפני ה OC המשחק פעל חלק על ההגדרות הכי גבוהות. יש לציין שלפעמים כשאני מנסה לעשות OC המשחק פועל מצויין אבל זה מקרה חריג ומוזר כי כשאני מנסה אחרי זה לעלות עוד את ה OC המשחקים מתחילים שוב להיתקע בעוד שלפי CPU-Z ה OC עבר והוא עומד על ה GHZ הרצוי לפי קביעת ה OC…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by iluxa1,

המארזים שלהם עם ה320\220 MM מאוורריםשווה לקנות במזג האוויר הישראלי אני יודע שתהיה בעיה בלהחליף אותם אם משהו קרה...[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 00:20:24 Tagan EL DIABLO 250mm + 330mm N/PS

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by dino,

איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…

• 10 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים