אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עכשיו רשום שהCPU 23 מעלות הCASE 25 מעלות אבל הSENSOR 3 הוא 70 מעלות. איזה חלק הוא 70 מעלות?? למה הכוונה?? ומה הכוונה לITE8712F-3 שהוא בכלל ב-25-???
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ZALMAN CNPS5100-Cu FOR AMD 102 shkles או AeroCool Hercules CPU Cooler for AMD 120shkles או Thermaltake Volcano 7/8/9 PLUS 120shkles
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
טוב אז אחרי נסיונות רבים ומרובים עשיתי OC גדול יחסית למעבד שלי E7200 עם הלוח P5Q ככה: שמתי את הFSB על 400 *9.5 cpuV -1.362 pll-1.6 termintaion - 1.32 NB-1.34 Dram - 1:1 dramV - 2.1 fsb strap - AUTO הבדיקה ב S&M הייתה יציבה אחרי שעה + כשבדקתי ב OCCT הווינדוס קפא והפעיל את עצמו מחדש, ניסיתי ככה 3 פעמים ולא עבד. הטמפ' במאמץ מגיעות כבר ל61 מעלות שזה גבוהה לדעתי , לא?! (הקירור זה EXTREME של ARCTIC COOLING) האם אני צריך להעלות עוד מתחים? :s05: תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאווררים למארז. כרגע יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. כביכול ברצוני להרכיב סטאפ של מאוורר קדמי מכניס, מאוורר אחורי מוציא, ומאוורר צדדי מוציא/מכניס בהתאם לקירור כ. המסך. אני מחפש סט של שלושה מאווררים עד 80 ש"ח לא חובה שיהיו שקטים במיוחד אך רעש מוגזם גם הוא מיותר. לא חובה עם LEDים אבל גם זה יכול להיות נחמד. ;D - ושאלה שנייה על הדרך, עם הכרטיס INNO3D GTX260 FREEZER X2, שקירורו כביכול לא בדיוק לוקח אוויר ומוציא את כולו מחוץ למארז בלי לחמם אותו (קרור דומה לגרסאת ה DUAL SONIC HD4870 של PALIT) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 האם כדאי לכוון את המאוורר בדלת המארז שיוצא אוויר, או שיכניס אוויר? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי עוש ריסטארט לפעמים ורושם cpu fan error מה זה אומר ? מה עלי עשות ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג מסכי VFD עם בקר HD44780...?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים כמה שאלות לי אליכם 1) מה ההבדל בין המשחה arctic silver 5 ל arcting cooling mx thermral compund ומה עדיף מבינהם?? 2) איך המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והמעבד עומד בין 55 ל 60 מעלות במנוחה האם המאורר של ARCTIC יוריד לי את הטמפ" ואם כן בכמה בערך?? והאם AC יותר שקט מהמאורר של אינטל?? 3)האם האתר www.lamir.co.il בטוח בשביל לעשות הזמנות דרכו??? בדרך כלל אני מזמין מנעה אבל המאורר של AC יותר זול ב 15 שקל באתר של למיר אודה מאוד לאשים שיוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, מיד כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 39C. אחרי הרצת 3DMARK 2005 הוא נשאר על 40C בערך... הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי קירור ביג טיפון+קירור של זזלמן לכרטיס מסך+אני רוצה להחליף את המשחה הטרמית של הקירור ציפסט אני מחליף מודרבורד ואמרתי אם כבר אני צריך לפרק את הכל אז בוא נחליף גם משחה טרמית... אז השאלה שלי היא: האם מזרק אחד של המשחה יספיק לי ??כי הוא רק 3 גרם.... לינק לקניית המשחה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 האם זה יוד לי את המעלות של הרכיבים?? או שזה לא משתלם לי? נ.ב אני קונה lanparty (אם זה חשוב במשהו... נ.ב 2 לכל מי שמעונין במודרבורד העכשיוי שלי אז שיצור קשר בפרטי...(אני רוצה עליו 500 ש"ח )
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 80MM עם לדים ב40 שקל בערך... אני שם 2 ואני צריך משהו שרק יוציא אוויר למארז קטן ולא משהו רציני... מה עדיף מבין אלה? (או אולי יש אחרים?) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6185
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאורר או יחידת קרור... או משהו שייסדר תא בעיית ההתחממות שלי... יש לי כרגע 3 מאוררים 120 mm : 1 מקדימה 2 מאחורה ועוד אחד על המעבד (גם 120 ממ) (הדגם של המאורר של המעבד הוא: Scythe SCINF1000 INFINITY AM2 SUPPORT) (הדגם של המארז שלי הוא: Gigabyte GZ-FSCA1-ANB AURORA Tower Aluminum 3x120mm blue led) עד לפני חודש (בערך) הטמפ שלי היו תקינות בזמן האחרון שמתי לב שהטמפ שלי גבוהות: 71לכרטיס מסך 53לוח אם מעבד 34 (זה תקין אבל זה היה יותר נמוך ) המפרט שלי: מעבד: e6600 לוח אם: 965P-DS3 כרטיס מסך: 8800 GTS 512 MB איך אני מסדר את זה? (ניקיתי את המחשב.....פעמיים הוא נקי!!!)
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. כשאני מפעיל את everest אני יכול לראות את טמפרטורת 4 הליבות (Q6600) מישהו? :'(. האם זה אמור להיות ככה? כל ליבה משמשת כמעבד בפני עצמו? ומהיא טמפרטורה נורמלית לכל ליבה עם מאמץ וללא מאמץ? 2. טמפרטורת הליבות כמעט ללא מאמץ: http://img216.imageshack.us/my.php?image=86116552qm8.jpg האם היא נורמלית?
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי למידה ארוכה והתייעצות הזמנתי לפני שבוע מערכת עם המפרט הבא: D-TEK FuZion v2 CPU Waterblock - 1/2" Laing D5 Vario/Swiftech MCP655 MCP655 Inline 12V DC Pump Swiftech SmartCoils 625 (for 5/8" OD Tubing) - UV Ocean Blue Swiftech MCRES-MICRO Hi-Flo Reservoir Wire Sleeving Kit - UV Blue Logisys 12" Dual Cold Cathode Kit - UV 36" SATA II Cable Blue w/ Locking Latch and One 90° End Swiftech MCR-320 "Quiet MCR320-BLK 1 60.99 Barb Type = 1/2'' D-Tek High-Flow Power" Series Radiator - (+ 4.00) Black Swiftech MCB-120 "Radbox" Radiator/Fan Housing Rev. 2 - Black 120mm Scythe …
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעונין לדעת מה הטמ"פ הסטנדרטית ש להמעבד E6300 בעת הקניה אם הקירור המקורי של אינטל?? והאם זה חשוב להחליף לו קירור כמו ב PRESCOT או שלא חובה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-