אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את ה8800gts oc2 והטמפ' במנוחה 56 במנוחה ואחרי מאמץ 70 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מתכנן מודינג למארז שלי. יש לי מארז full tower מסוג בילתי ידוע וישן. מה שאומר שהוא בעל פוטנציאל מודינג חסר תקדים. המכסה שלו הוא בצורת האות 'ח'. אני מתכנן לחתוך אותו לצורת האות 'ר' ו- 'ו' ואז ליצור דלת צד שתתפרק עם thumbscrews. בשביל שלא ישאר לי רווח בפס הניסור אני רוצה לשים איזה חומר. כנראה גומי. הרעיון הכי יצירתי שאני וחבר מצאנו הוא לקחת שני פסים מפנימית של אופניים ולחבר אותם לשני הצדדים. מישהו מכיר עוד פתרונות? מעבר לכך, איפה קונים Thumbscrews וכמה צריך לעלות dremel?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הטמפרטורות שלי במחשב הן סבירות ביחס למפרט ולקירור שיש לי.. טמפרטורות: כרטיס מסך - 68 לא במאמץ מעבד - 46-50 כל הארבע - שימו לב לקירור עם מיזוג בחדר: כרטיס מסך - 62 לא במאמץ מעבד - 39-42 כל הארבע תודה
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 אני רוצה ביקורות עליו איך הוא או המלצה לקרור בעל משקל קל וטוב ל754 תודה
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
היי. קודם כל מפרט: Athlon ThunderBird B 1400Mhz ECS K7S5A Ver.1 256SDRAM PC133 (השבוע אני מקווה שה PC2700 של Spectek שהזמנתי יגיע). Volcano 7+, low speed (טמפ' Load היא 58 מעלות פלוס מינוס). בקיצר, זה דיי מעצבן אותי שאני עובד על באס של 100 (כאמור- גירסה B של המעבד....). להעלות את ה FSB זה לא ממש בעיה, אבל הבעיה היא שזה חרא של מעבד ל OC ולכן חייבים להוריד את המכפלה. אבל- אין כל אפשרות לשינוי המכפלה בלוח הזה, ולכן האפשרות היחידה היא ע"י מוד למעבד. ראיתי את זה: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html לא הבנתי בדיוק את זה. את המצב שבו אני צריך לחבר גשר הבנתי (קו רצוף). אבל לא הבנתי מה ההבדל בין מתי שאני צריך להפריד את הגשר…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קראתי על בעיה בלוח שכאשר עושים אוברקלוק לא ניתן לשנות את המתח (cpu vcore) מכיוון שהביוס לא מראה מדד כזה (יש שם רק cpu vtt, dram ועוד איזה שניים), האם מישהו הצליח לסדר את זה? לא ייתכן שאי אפשר לשנות את המתח
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי מחפש יחידת קירור למחשב נייד שתהיה בעלת CFM גבוה ועם יכולת הגבהה של הנייד עד סכום של 200ש"ח קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי יש לי i5 2300 ואני רוצה לעשות לו oc. המהירות הרשמית שלו לפי speccy היא 2800 אבל אני לא בטוח שזה ככה במציאות... איך אני בודק? והשאלה הכי חשובה- איך עושים oc למעבד? בתודה, עידן.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-