עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shloosh,

ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by maphisto,

יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zag_zag,

אני רוצה להכין חיישן חום למעבד די מיושן (pentium II 333 @ 416), ואני יודע שהלוח תומך בכך (יש לי שני פינים לאספקת חשמל לחיישן, ושני פינים לקריאת המידע מהחיישן). איך אני בונה חיישן כזה (איזה תרמיסטור, איך לחבר וכו')?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

בעקבות ( http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1076605289,93047, ) לי יש 9600XT 128MB של ספיר שנקנה בKSP לפני חודשיים+/- רק רציתי לשאול את בעלי ה9600XTים, למי יש חיישני טמפ כאן על הליבה? של איזה חברה הכרטיס ומתי נקנה?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by barzanger,

החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by ed1,

האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by simla101,

קיים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. Started by ORrrr,

לפני כמה שבועות קניתי aeroflow חדש למחשב והרכבתי אותו.. לפני שהרכבתי אותו זכרתי שתמיד הטמרטורה הייתה מוגזמת 90-100 מעלות למעבד וזה לוח של ג'יגה בייט אז זה בטח החיישן שזייף פעם שמעתי שאם מזיזים את החיישן מתחת למעבד קצת אחורה אז זה מסתדר השאלה היא האם יכול להיות שהזזתי אותו יותר מידי אחורה? אני יודע שזה נוגע במעבד והטמפרטורה שלי עכשיו במנוחה היא 47 מעלות יש אפשרות שזה מראה טמפרטורה נמוכה מידי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by max_shifrin,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Esparco,

אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Or ei,

כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tzviran,

מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by the1,

שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by omd,

מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by CnTaX,

שלום, יש לי מחשב מסוג AMD 1100 עם מאוורר COOL MASTER שנותן למעבד שלי להגיע ל 54C ויש לי רק מאוורר אחד בספק ומאוורר ל-GEFORCE. החום, לפי מה שכתוב לפחות ב-BIOS במארז עצמו היה 35 מעלות...אבל עד שלא הורדתי את המכסה, המחשב היה נתקע כל פעם שהמעבד היה מגיע למקסימום. הבנתי שכדאי לקנות מאווררים נוספים, אבל אני לא יודע איזה עדיף לקנות, ואיפה הם אמורים להיות מותקנים, ואם המותג חשוב, אם כן, איזה עדיף? תודה, CNTAX

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rokman,

שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by smootskin,

כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Speed Demon,

היי אנשים,קניתי מחשב חדש ביום חמישי,יום שישי הרכבתי אותו והיום,יום שבת שמתי ווינדוס והכל עובד טוב ויפה,המשחקים טסים כי המחשב שלקחתי חזק ואיכותי... אבל... נתקלתי בבעיה קטנה\גדולה שהמחשב מתחמם,ממש מרגישים את זה כשנוגעים בו,יש לי מארז של טרמאלטייק סופראנו עם מאווררים והכל וספק של טרמאלטייק 550W,למה הוא מתחמם? אם צריך להציג את המפרט של המחשב שלי תגידו. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

אז ככה, שהמאוררים במצב רגיל , מצב מנוחה של המעבד אני על 39-41 שהמאוררים פועלים חזק (לא על מקסימום, אבל חזק מאוד) אני על 36 (עד כאן אין בעיות, חוץ מרעש מחריד) מצב פעולה, תוכנות וזה בלאגן (לא מאמץ) מאוררים מצב רגיל - בסביבות ה 45-46 מעלות שהמאוררים פועלים חזק, בערך 41 מאמץ לא בדקתי כל הטמפרטורות אחרי שהורדתי את האוברקלוק ונשארתי במהירות סטוק סידור חוטים טוב במארז זרימת אוויר טובה כניסת אוויר, יציאה בגג משחה טרמית מרוחה היטב, סינק יושב במקום אני עובד עצות (ככה כותבים את זה?) בכל מקרה אולי זה לא נשמע לכם קריטי אבל שאני מוריד את מהירות המאוררים במנוחה לגמרי קופץ ל50 ובשביל להשאר על טמפרטורה סבירה אני צריך להפעיל את המאוררים חזק מאוד, המארז על השולחן זאת אומרת 2 סנטימטר מהאוזן …

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by smit,

שלום לכולם, אמממ יש לי מחשב amd xp 3000+ עם קירור של Volcano 12+ לוח אם של gigabyte 7n400e ומארז thermaltake lanfire עם 4 מאוורירים בפנים.. עכשיו בתוכנה EasyTune 4 שקיבלתי עם הלוח אם, רואים כי המעבד על 52 מעלות עם 5200-5500 RPM והמארז (system) עומד על 40.. משהו פה ניראה לי קצת מוזר, זה לא אמור להיות יותר נמוך? הא ואין OC, המחשב עובד בידיוק כמו שהוא צריך...

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.