אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.nanocoolers.com/products_cooling.php
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני ראיתי המון אנשים שמגיעים עם הלוח הזה ל600+ וגם ל650+, לדוגמא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191950&page=14 בנתיים אני על 444X6 עוד עושה בדיקות יציבות אך לא מוצא את הGTLים הנכונים בכדי להפעיל את המערכת בלי שתקרוס כעבור כמה דקות. העניין הוא שאם אני משאיר את המחשב ככה סתם עם הבדיקה, הוא לא יקרוס. אך אם אני מתחיל לבדוק דברים באינטרנט ולצפות בתמונות הוא פתאום יכול להיתקע, וזה בגלל הGTL כי לפעמים זה מחזיק הרבה יותר ולפעמים הווינדוס לא עולה בהתאמה לGTL שאני מעלה ומוריד. מישהו יכול לשפוך לי קצת מידע לגבי הGTL כיצד הם מתפקדים? ואיך אני יכול לקבוע מה הכי מתאים בשביל המערכת שלי? העניין הוא שאני לא יודע אם הגעתי לFSB WALL והמעבד יכול עד 470 ויש לי …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מרכיב אותו ולא ניראה לי שהוא יתתאים לי ללוח כאילו הוא יתאים אבל ן הלוח אם מאוד קרוב לספק ... ממש סנטימטר... ויש לי על הספק מאורר מכניס אוויר לספק ומוציא החוצה מהחוץ אז אני לא רוצצה שזה גם יחסום את האוייר לספק.. השאלה העיקרית היא איך אני מרכיב אותו?
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הדגם הזה שיצרתי טוב מבחינת מיקום הרכיבים במארז עצמו. אם המארז לא יתחממם יתר על המידה, בהתחשב בזה שיש בו רק 2 מאווררים והם של הספק. 1 מכניס אוויר לספק. 2 מוציא אוויר מהספק. המערכת מעבד + כרטיס מסך אולי גם ציפסט אם צריך יקוררו ע"י מערכת קירור מים חיצונית symphony המארז עצמו בנוי מפרספקס בעובי 100 מ"מ עם פתח יחיד ליציאת אוויר מהספק. רק רציתי לדעת עם התכנון סבבה ואם לא יהיה יותר מידי חם בפנים. מקרא דגם: מרובע הירוק: ספק 400W המרובע התכלת: 80giga HDD WD המרובע הורוד : DVD המרובע האדום: Control Panel הפלטה הורודה שמתחברת אליה פלטה כחולה : לוח אם שאליו מאונך כרטיס מסך. אוקי ועכשיו ל תומונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בכמה שירטוטים של מגעלים יש סימון של חיבור לאדמה וגם סימון של חיבור למינוס של מקור המתח מה ההבדל בייניהם ? אני מבין שאדמה זה פונטציאל 0V, אבל למה צריך את זה ולמה אי אפשר "להסתפק" בהדק השלילי ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם: 700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו... שיפורים מ-OC: NFS carbon 5-8 FPS 3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200 3Dmark06@590/880 1…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושהב OC למעבד עים התוכנה הזאת המחשב ניתקע אחרי דקה או שתיים ואחרי שאני עושה ריסטרט הOC פשוט לא קיים המעבד עובד רגיל כמו שהוא היה... מה אני צריך לעשות כדאי שזה יעבוד? אפשר לינעול הבנתי איך...
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התוצאה הייתה 4100 אחרי OC קטן לכרטיס שלי R9600XT העלית ליבה מ 500 ל 560 וזכרון מ300 ל 352 עכשיו כשהמשכתי להלעות אז הופיעו דברים על המסך (לא זוכרא אאיך אתם קוראים לזה חח) הקיצר אמרו לי שאולי הכרטיס חם מידי אבל נגעתי בו והוא די קר ובאוורסט כתוב 38 אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על התוצאה ואיך אפשר להמשיך אה המפרט שלי intel p4 1.6 samsung 128X2 Rdram
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ציפייה של 4 שבועות (כן כן, 4 שבועות), היא הגיעה- מערכת קירור המים! לא הלכתי על EMP, אלא על Koolance, מהסיבה שהם הרבה יותר זולים, הם נראים נהדר על מארזים שחורים, והמערכת חיצונית, כך שיש לי שליטה חלקית על המערכת. למערכת עצמה קוראים Exos, והיא באה עם רדיאטור, צינורות, משאבה, מיכל, יחידת בקרה ושליטה, שלושה מאווררים בגג המערכת, נוזל מיוחד, ברגים ועוד כמה שטויות. אני גם קניתי בלוק קירור לגששר הצפוני ולמעבד, אז יש לציין שהטמפ' ירדו משמעותית, ועכשיו אני יכול להמשיך באוברקלוק שלי ללא דאגות. כמה תמונות: אם תרצו עוד תמונות תגידו, נגמרה הבטריה של המצלמה. :-X
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
HELP!!! איך אני מנסר שפיצים כאלו שיש לי מסביב מאוורר? חתכתי עם פלייר תגריל האחור כי הוא הרעיש... הנה תמונה: מה הדרך לחתוך את זה? תודה לכל מי שיעזור
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני ועוד מישהו כל הזמן מתווכחים מה יותר טוב למעבד AMD שלי הוונטק ארופלואו או COOLERMASTER Aero 7+ מה אתם אומרים????? מה יותר טוב???
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ככרגע אני על 3.248 ג'יגה, ובא לי לעלות עוד... הטמפ' במנוחה בערך 38-42 ומאמץ 63-67~ אני רוצה לשפר את האובר... יש הצעות איך? הזכרונות שלי (קורסייר CL5-5-5-15 ) בגיעו מסטוק של 667 לבערך 920 !!! מה אתם מציעים לי לעשות כדי לשפר את ה OC? אני די נתקעתי במהירות הזו בגלל הזכרונות, אני על +0.2 עד כמה להעלות את המתח שלהם בלי לפגוע בהם? אגב- אני עם EVERCOOL BUFFALO ויש לי ZALMAN 7700 שהשגתי שיושב בצד... השאלה, אם אני ישים אותו במקום זה יעזור? הוא נחשב שקט? כי השקט של בפאלו ב OC לא מספיק לי... והוא קריר יותר? שווה להסיר את הלוח אם כדי להרכיב אותו? כי אין לי כוח לזה ומחר גם ככה אני מנקה את המחשב מאבק ומסדר כבלים- אז חשבתי כבר ביחד, אם כבר אני עושה את זה.. אז שווה או לא…
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל עובד ב 60+ cבמאץ ובמתכבה ב 80תוכנות כבדות ) המפרט שלי a64 3000+ tr2 hec compuse 2*120 חשבתי על לקנות את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 בנתיים לא יהיה לאן לחבר את 80 אבל אני כבר יאלתר משהו כשיהיה לי יותר זמן פנוי מה דעתכם על הסט הזה הצעות אחרות זולות יותר אותו מחיר יתקבלו בברכה עריכה:הבנתי ש ב hec אחד המאוורים אמור לבוא אם חיישן ובמידה ומקצרים אותו אז המאוור יעבוד במהירות המקסימלית מישהו יכול להביא לי עוד פרטים בנושא או שאולי עדיף להחליף את הקירור של המעבד ? אם כן אל איזה אתם ממליצים התקציב שלי הוא כ 200 ש"ח רצוי פחות
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בשלבי OC דיי מתקדמים, אני מבצע בדיקת מאמץ כבר 8 דקות ,הכל נראה בסדר, מתי להפסיק?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי GRID איזה שעה פתאום היה טיק כזה והמחשב איתחל את עצמו. אני מניח שזה יכול להיות הכרטיס מסך או המעבד שהתחממו? מה אפשר לבדוק? באיזה טמפרטורות הכרטיס גורם לאיתחול ובאיזה המעבד? (מפרט מימין) הכרטיס על 612/918 המעבד על 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
החלטתי לעשות Overclock ל 8600GTS שלי, והינה התוצאה: לא החלפתי קירור לכרטיס. (הכרטיס עם הקירור הפסיבי המקורי) טמפ' במנוחה 44 מעלות במעמץ מגיע ל 55 מעלות ליפני ה OC קיבלתי 5565 נק' ב 3DMark06 , אחרי אני מקבל 5918
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש והחלטתי לקנות מארז זול להתעלל בו קצת... אני מתכנן לקנות את המארז הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case למי שאין כח להיכנס ללינק זו גרסאת הTower של הקומפיוקייס הפופולרי... אה וגם אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי איזה 3-4 מאווררים ג'נריים שלחלק אין בכלל חיבור מולקס מקבלים אותו עם מאוורר 120 מ"מ באחורי המארז. מקדימה יש מקום לעוד שני מאווררי 80. אני מתכנן לעשות לו חלון (יש לי את הכלים המתאימים). איזה עובי פרספקס כדאי? אבא שלי השיג לי לוח של 45x45 בעובי 4 מ"מ... זה סבבה או עבה מדי? אני מתכנן גם לשים קתודה ירוקה... יתאים לשחור של המארז אני צריך קירור טוב על כרטיס המסך (הוא די…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מערכת 1. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm מערכת 2. http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm לפי מה שראיתי שכתוב אין הרבה שוני בנינהם אז למה יש הפרשי מחיר כאילה?
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי אבל לצערי הוא לא שקט כמו שציפיתי. ראשית כל הדיסק קשיח בזמן SEAK אחראי על מירב הרעש. שנית כונן הדיסקים בפעולה עושה המון רעש אני חושב לשכך רעידות לא בטוח כיצד. המארז הוא HEC 6A19 שהרכבתי בו את כל הרכיבים החדשים. פירוט קירור: מארז- 2 מאוררים GLACIAL TECH 120MM שקטים 1 קדמי אחד אחורי PUSH PULL. מעבד- MUGEN 2 על גבי I5 760 - בדקתי טמפרטורות הכל תקין PWM מווסת לשקט. כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 460 GPU http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov קירור עם HEATPIPES ושני מאררים. ספק כוח SEASONIC 520W S12II ניסיתי למצוא איזה מאורר אחראי לרעש עולה יורד גלי במחזורים של שנייה (כולם עובדים מסתובבים כמו שצריך וכו'). פתחת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-