אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הקיץ הגיעה (מלפני הרבה זמן +-) ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים חזקה שתאפשר לי גם קצת הוספת תוספות (כמו בלוק לכרטיס מסך). המפרט רשום למטה D: התקציב הוא נע בין 100 ל-200 דולר (לא כולל משלוח). אני כרגע מחפש באתר XOXIDE, הוא אמין ? תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אז ככה פעם עשיתי אוברקלוק וזה אבל כבר שכחתי.. עכשיו אני בעיקרון יש לי מחשב שאני יודע שאפשר לעשות איתו אוברקלוק בקלות רק אולי עד גבול הקירור של המעבד... אבל השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות אוברקלוק פשוט בהעלאת cpu fsb או יותר נכון הblck עד שאני נתקע? יעני אין לי כוח עכשיו לשחק עם המתחים וכל זה ,זה כשיהיה לי זמן לאוברקלוק פשוט זה מה שעושים? אם זה עוזר מפרט בחתימה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני משתגע!! יש לי את MBM, sisoft_sandra וhmonitor mbm וhmonitor אומרות בערך אותה טמפ' וsisoft_sandra אומרת טמפ' גבוה יותר בבערך 7 מעלות חשבתי להשוות עם הביוס אבל יש הבדל בין העלאת המחשב לבין שהוא נח במצב ווינדוז בקיצר- למי להאמין?! אני רוצה להמשיך באוברקלוק אבל אם הטמפ' של סנדרה נכונות אז יש לי קצת בעיה אה.. ואולי יש לי זיוף בקריאות מהלוח?! אם כן איך אני יכול לדעת??
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
AMD Athlon 4400+ יש לו את האפשרות? אם איפו שעושים את הOC יש שם אפשרות לשנות את המכפלה אבל לא להגדיל מ 4.0 ל 11.5 גם ב EVEREST כתוב שהמכפלה היא מ 4.0 ל 11.5
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
שלום רב ב-EVERESTהטמרטורה על 59 60 מעלות במנוחה במעבד 6700E וללוח אם 47 מעלות לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME יש לי קירור של זלמן ואיוורור דיי טוב במארז. האם זה בגדר הנורמה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה אבל לא זוכר את החברה והכל..אפשר לינק? ועוד שאלה,זה יתאים ללוח ABIT NF7-SL? הזכרון הוא Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline והוא צריך בין 3.3ל 3.5 וולט. הלוח יעמוד בזה? והבנתי שהזכרון צריך קירור אקטיבי..נדאג לזה.
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה לקירור למעבד ולכ.מסך מעבד Q6600 כ.מסך HD 3870X2 חשוב שקט וכמה שיותר זול(כמה שאפשר ) גג 400 ש"ח-אם אפשר אז פחות.... ד"א הקירור יקנה כי אני עומד לבצע OC תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את המארז הבא: COMPUCASE CI-6920 יש בו מאוורר 120MM מוציא אוויר מאחורה והכנה (תושבת) ל-120MM מקדימה. אני מתכנן לקנות סינקים מנחושת (למעבד, צ'יפסט, כרטיס מסך) ושמעתי שהם יעבדו בצורה האופטימלית רק במארז מאוורר היטב. שאלתי היא, איך אני יודע אם המארז שלי מאוורר היטב (טמפרטורות, זרימת אוויר?), ומה עליי לעשות כדי לשפר את זרימת האוויר בו. אני מעדיף שהשינויים יהיו בעיקר פנימיים ולא יכללו חיתוך של כל מיני חלקים, אבל חוץ מהוספת מאוורר מקדימה אני לא מצליח לחשוב על כלום. אשמח לקבל עזרה בנושא הזה בדחיפות
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש הפרשים בטמפרטורות של המעבדים מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז לפני ההסבר,המארז הוא- Fractal Design ARC הבעיה היא פשוטה מאוד-כל ה3 מאוררים לא עובדים.... בדקתי שם בפנים והכל מחובר כראוי... אני חושב שהבעיה בקונטרולר של המאוררים(שבPCI-הוא ממש פשוט-רק כיוון עוצמה לא יותר מזה...)אפשר לעקוף את זה?ולבדוק שזו הבעיה? ועוד שאלה קטנה... הצצתי אל תוך הספק שלי...יכול להיות שאין לו מאוורר ?? סליחה על הבורות פשוט אני לא מבין גדול... תודה... אם זה קשור לפורום אחר אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך GEFORCE TI 4200 128MB כדאי לי ליקנות ושיהיה לו יכולות OC גבוהה? של SUMA אוו Leadtek
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-