אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש את התוכנה של אסוס AI BOOSTER שהיא תוכנה של האובר קלוק בלוחות שלהם עכשיו אצלי הFSB הוא על801.82 המכפלה היא 200.46*15 עכשיו שאני משנה את זה ל200*15 זה משתנה אבל אחרה כול כיבוי והדלקה של המחשב זה חוזר למצב שהיה מישהו יודע למה??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס לחלק של בדיקת הטמפ' אתם יכולים להביא לי מדריך מפורט בבקשה
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים כשאני משחק במחשב אני רואה כל מיני ארטיפקטים שמופיעים בזמן המשחק ופעולת אלט טאב וחזרה למשחק מבטלת אותם לכמה דקות וחוזר חלילה יש לכרטיס גוף קירור דק מאוד ועליו מאוורר המאוורר עובד אך אין קירור לזכרונות אם אני אדביק על הזכרונות RAM SINKS זה ישפר לי את המצב והארטיפקטים יעלמו? מותקנים לי דרייברים מעודכנים והכל עובד בסדר הבעיה היא רק במשחקים
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבודקת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי {geforce fx 5200 128 mb} תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק? משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית? אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ובכן, כולם יודעים מה זה Case Badges (ומי שלא יודע אלו הם מדבקות למארז כ- Modding חביב 8)). החלטתי ליצור קובץ ובו כמה Case Badges על דף A4 סטנדרטי. עכשיו, אחרי שיצרתי את הקובץ אני מתכנן לקחת אותו לחנות בראשון לציון (עיר מגוריי ) אשר נקראת "פוטו גדי אשר עבור 80 ג'ובה מדפיסה כל מה שאני רוצה על נייר A4 אחד. האמת שניתן להדפיס את זה גם בבית על נייר מדבקה (אין לי מושג כמה עולה אחד כזה) ולחסוך את ה- 80 ג'ובה אבל החיסרון הוא שקשה לי להאמין שלמישהו יש פה מדפסת איכותית כמו זאת שבחנות הצילום וגם חבל על הדיו הרב! ובכן, העלתי לאתר המקצועי שלי בנענע (Ye RiGHt! ;D) את הקובץ שאותו אני לוקח לחנות ואת אוסף המדבקות "לעתיד" שהורדתי מהאתר http://www.directron.com/labels.html. אני עדיין מנס…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://downloads-zdnet.com.com/3001-2086-8396416.html WCPUID 3.0
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. היום קיבלתי את ה leadtek ge force 4 ti 4200 128 mb שלי והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להמהיר את הליבה והזכרונות ככה שאיך שאני מפעיל את המחשב השינויים כבר פועלים ולא דרך התוכנה בוינדוס. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
אני משתמש חדש באתר הזה רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בשיטת צעד אחר צעד יש לי מחשב: AMD 2500 BARTON EPOX 8 RDA CORSAIR 256 *2 400 MHZ HERCULES 9700 WD 80 GB 8MB BUFER המחשב חדש ורציתי לדעם אם כדאי לעשות אוברקלוקינג חוץ מזה תסבירו לי איך לעשות ואיזה קרור מתאים בנוסף לקרור שיש לי CPU COOLER של ואנטק ועוד שני מאווררים על המארז... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-