אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח GIGBYTE P35 וזכרונות OCZ 800MHZ. לפני שבוע עשיתי אובר קלוק ל 3.8GHZ הכל היה תקין. עכשיו איפסתי את הלוח אם(הפעלתי הגדרות ברירת מחדל בביוס). עכשיו כל הגדרה בביוס עובדת חוץ מהתזמונים של המעבד. אך שאני מעלה את התדר של המעבד ,שומר ועושה ריסטארט המחשב עולה רגיל בתדר ברירת מחדל 2.66GHZ של המעבד והזכרונות יורדים בתדר ל667MHZ...במקום 800MHZ... מאוד מוזר.. למישהו יש מושג למה??
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.3Ghz אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.5V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/noctua-air-cooler-dissipates-700w-of-power-from-56-core-intel-chip
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני חדש לחלוטין בעסקי ה OC. יש לי FX5900XTV, די מאוכזב מה 3DMark שלו - 4259 מקסימום... זה נמוך ממה שציפיתי כשקניתי אותו לפני שבועיים. התייעצתי עם חכמי פורום תצוגה וגרפיקה וניסיתי הכל. החלטתי לעבור ל OC. אז הורדתי Coolbits והרצתי. יש לי את מהירות השעון בדרייבר - 300/700. מה עכשיו ? איזה קירור לקנות ? לקרר רק את הכרטיס ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני עומד לקבל השבוע את ה9600GT של גיגהבייט (לא בטוח איזה קירור פסיבי או אקטיבי) והייתי רוצה על ההתחלה לבצע בו אוברקלוק. עד עכשיו הקירור היחידי שמתאים לו במחיר סביר הוא הAccelero S1 Rev.2 שעולה 110 שקל. השאלה היא אם הוא יקרר מספיק את הכרטיס מסך בשביל אוברקלוק או שיש פתרונות יותר חזקים. שאלה נוספת - יש לי ספק כח של THERMALTAKE - TR2 של 420 וואט..האם הוא יחזיק את הכרטיס או שחלילה אני אצטרך להוציא סכום נוסף ? תודה רבה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תראו את התמונה פה: http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי את הקרור במקום TT Big Tayphoon המאכזב במקצת.. במאמץ לא עובר את ה-50 (מאוורר 120 ב-100%..) ובמנוחה (מאוורר 120 ב-70% - חרשי לחלוטין) לא עובר את ה-40.. תמונות בהמשך..
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לקנות את הפריזר פרו 7 כי הוא היה יכול להספיק לי אבל הבעיה היא שהפסיקו למכור אותו בחנות שאני רוצה. אז אני מבקש המלצה מכם לקירור מעבד Q9550, לא מתוכנן OC אבל חייב שהקירור יקרר היטב מכיוון שהחדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר חם מאוד (במיוחד בקיץ). כבר היה לי מקרים של מעבדים שרופים בגלל התחממות יתר לכן אני לא לוקח צ'אנסים עם מעבד מרובע ליבות שבטח יספק לא מעט חום. התקציב הוא 150-200 ש"ח, שתיהיה חברה אמינה וטובה ובבקשה להביא את הקירור מהחנות הזאת: http://www.p-see.co.il/index.asp תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ערב טוב המחשב הוא נייד סוני VIO ישן פנטיום 3 יש לציין שבמאמץ הוא מגיע ל70 מעלות... יש דרך לשפר את זה? ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את פעולת המאוורר שיתחיל בטמפרטורה מוקדמת יותר ולא ב 55+ את המעלות אני בודק בeverest תודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אז אחרי נסיונות רבים ומרובים עשיתי OC גדול יחסית למעבד שלי E7200 עם הלוח P5Q ככה: שמתי את הFSB על 400 *9.5 cpuV -1.362 pll-1.6 termintaion - 1.32 NB-1.34 Dram - 1:1 dramV - 2.1 fsb strap - AUTO הבדיקה ב S&M הייתה יציבה אחרי שעה + כשבדקתי ב OCCT הווינדוס קפא והפעיל את עצמו מחדש, ניסיתי ככה 3 פעמים ולא עבד. הטמפ' במאמץ מגיעות כבר ל61 מעלות שזה גבוהה לדעתי , לא?! (הקירור זה EXTREME של ARCTIC COOLING) האם אני צריך להעלות עוד מתחים? :s05: תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד שלי, אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות. תוכלו לעזור? אני מוכן להשקיע בין 200-0.(יש לי מקום במארז לגופי קירור גדולים) תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-