עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לחברי הפורום. יש למשהו מושג האם ניתן להשיג את המערכת מאווררים החילופיים בארץ? אני מדבר על החלק הזה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/spare-parts/147/spare-fan-accelero-xtreme-4870x2-gtx280-gtx-pro.html?SHOPWARESID=e8a60e7155e66a98c4a94539975e1271#

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by nico,

יש ברשותי את הכרטיס כ3 חודשים תמיד הייתי על אובר ל 390 לליבה ו380 לזיכרונות... (אובר קטן לדעתי עדיין לא עשיתי אחד רציני כי חיכיתי שאני יחליף קירור ועדיין לא עשיתי את זה...) עכשיו כשאני משחק ועושה את הOC הרגיל יש לי ארטיפקטים.. מה שמוזר זה שהם לא כמו ארטיפקטים רגילים כאלה שברים שחורים על המסך אלה כמו עמודים לבנים כאלה לאורך של המסך. אחרי שזה לא נפסק החלפתי DRIVER מ 4.9 ל5.11 עדיין עושה אותה בעייה. סיבות שחשבתי אליהם למה כן ולמה לא: בעיית חום: לא נראה לי. למה? כי הייתי על האובר הזה יציב בקיץ ועכשיו חורף ואני בלי חימום ויותר קר בחדר. בעיית מתח: אני על ספק 250W גנרי (של KSP..) עכשיו מה שמוזר למה הייתי על הOC הזה יציב באותם תנאים אם אותו ספק ועכשיו אני כבר לא? טוב חב…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by Bear Cub,

המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה. תודה.

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Nemesis,

היי, אני מעוניין לקנות איזה 2 סטיקים של ג'יגה זכרון כל אחד, ומעדיף שיהיו גם אוברקלוקרים לא רעים. למרבה הצער, רוב הסטיקים הטובים עולים גם הרבה כסף. האם המקלות שנמכרים תחת המותג של סמסונג עצמם שווים משהו? או שכולם מגיעים עם שבבים זוועתיים? האם יש איזה סוג של זכרונות סמסונג בנפח 1 ג'יגה שאפשר לבקש על מנת שיגיעו עם צ'יפים של TCCD/TCCC או מה שלא יהיה שיתן תוצאות טובות? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. יש לי מעבד 2.4 ואני רואה לעשות OC, העלתי את ה FBS מ133 ל150, המעבד עלה ל2.7, Bus Speed עלה מ533 ל600. את הזיכרונות השארתי על AUTO וגם הם עלו מ133 ל 150. שאני עובד אם המחשב העכשיו הכל עובד חלק והטמפ' נשארה כל 27. איך אני יכול לדעת עד לאיזה מהירות המעבד והזיכרונות יכולים להגיע(בלי הוספת מאוררים) ושהמערכת תישאר יציבה? רציתי לדעת גם אם אני צריך להוסיף מתח למעבד אז אם כן תגידו לי... מפרט: CPU: Intel 2.4 MotherBoard: Gigabyte 8IEX Memory: SpekTek DDR PC2100 256MB X 2 יש לי את המאוורר שבה עם המעבד ועוד מאורר אחד מוציא אוויר מאחורה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

מפרט בצד. מה בדיוק צריך לעשות? לא הכי זוכר... -העליתי את הFSB והקפצתי את המתח ל1.5V בקירור סטוק (כרגע המחשב פועל ללא מארז כך שהסירקולציה מצויינת) -הורדתי את הHT LINK ל 800 (לוח תומך ב1000) -נעלתי PCI-E ל100 -הורדתי את תדר הזיכרונות והעליתי מתח ב0.100V שחכתי משהו? עכשיו כמה שאלות. מה הטמפרטורה המומלצה ללוח אם? האם הספק (350W) יסחוב בכלל את הOC או שלא כדי לנסות בכלל (2 קשיחים+4870HD) מה אומר ה ERROR בOCCT הנ"ל תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  10. שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by SEFi,

איך אני עושה O/C בבקשה PLIZZZZZZZZZZZ

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by ohad2890,

יש לי את ה8800gts oc2 והטמפ' במנוחה 56 במנוחה ואחרי מאמץ 70 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. יש לי לוח של ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עם ציף של NVIDIA 570SLI זה גורם מגביל \עוזר , לא משנה ...?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by rokman,

שלום, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה prime95, בשלב ההתחברות אני מקבל הודעה:ERROR: Primenet error 12002, תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. אם אני לא טועה אז אני אמור לעשות סופטמוד. אני לא יודע מה זה ובטח שאני לא יודע איך עושים את זה. אם אני יעשה את זה אני לוקח איזה סיכון שהרטיס יהרס, או שבכל מצב יהיה אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? עכשיו אליכם: אתם יכולים להסביר לי איך אני עושה את זה? ד"א הליבה של הכרטיס היא R360. עריכה:------------------ איך אפשר לשכוח? תודה מראש לכל העוזרים! עריכה שנייה:----------------- הסופטמוד הזה יוריד לי את האחריות על הכרטיס?

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by N N C,

שלום לכם, לא מזמן (אתמול) הרכבתי את המחשב החדש שלי שמכיל את הרכיבים הבאים axp 1800 tbred-b jihub epox 8kt9a infineon pc2700 256MB realtech 8139 asus geforce 2mx v7100 שלושת החלקים שבעצם קניתי הם השלושה הראשונים לוח אם מעבד וזכרון. היום החלטתי להתחיל במלאכת האובקרקלוקינג אך אינני מצליח להעלות את וינדוס במהירות של 2GHZ ומעלה ניסיתי להעלות באס לא עברתי את 166... המקסימום שאליו הגעתי זה המצב שאני עומד בו עכשיו, באס 150 מכפלה 13 סה"כ ואין איזה בעיה של טמפ' כי אני עכשיו על טמפ' יחסית נמוכה של 33 מעלות אז משהו כאן מוזר לי... ניסיתי להעלות מתח לא עזר, שום דבר שניסיתי לא עזר... כל הזמן כשאני מעלה את הוינדוס אני רואה את המסך הכחול המעצבן הזה שאומר לי שהוא לא מוצא איזה קובץ... שמעת…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by Ancient1,

הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by rk666,

איך נראה ראש לדרמל שנועד לחיתוך פלסטיק?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by alienchickenpie,

יש חנות באיזור תל אביב שמוכרת קיטים של חלון במארז, מנורות למארז וכאלה שטויות של מודינג? ממש לא מתחשק לי להזמין מחו"ל או באינטרנט בכלל.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  21. חשבתי לבנות מערכת עם המפרט הזה ובהמשך להוסיף כרטיס 4670: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤1213 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מבין שבמערכת כזו אי אפשר לעשות אוברקלוק. אם אחליף את הלוח ללוח מבוסס P31 ואקנה את כרטיס המסך כעת, האם הספק וקירור הסטוק יספיקו לאוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. השאלה בכותרת תודה לעונים !

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  23. היה לי מיקודם 230MHZ לזיכרון , בגלל OC למעבד מ 200 FSB ל 230. זה הפך תזיכרון ל 230 MHZ גם . עכשיו שהוספתי אותו זיכרון ואותו הכל זה ככה:(RAM Freq : 191.6 MHz) יש למישהו מושג מה לעשות ? שזה יהיה 230 שוב ? אולי לעשות איפוס לOC ואז שוב OC מחדש ? או לנסות להשים תסלוט של הזיכרון במק'ום אחר ? ד"א זה לא DUAL CHANNEL. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=25343 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Tal14,

אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by ^oz,

שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים