אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב בן שנתיים עוד מעט והוא מפוצץ באבק יש לי זמן פנוי וחשבתי לנצל איזה יום כדי לנקות את האבק שהצתבר בתוך במחשב. עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המחשב? והאם צריך להוציא גם את הכוננים שמנקים את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כרגע ונטק Areo Flow ואני רוצה להחליף אותו לקולר מאסטר HHC-L61 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HHC-L61&other_title=HHC-L61Alps כי יש לי רק מאה שקל... וכה זה עולה 1.זה שווה משהו 2.מה יותר טוב הוונטק או הקולר מאסטר תודה.
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי BBA ATI RADEON 9800PRO .. המאוורר שלו כיום מרעיש ובקושי מסתובב ושאני נוגע בגב הכרטיס בליבה זה ממש רותח. זה רק התחיל לפני יומיים. במשחקים הוא נתקע ומאבד סיגנל .... בגלל החום. אבל שהוא פתאום מפסיק להרעיש הכל עובד טוב. משמע המאורר שלו לא טוב. איך אני מחליף אותו ואיזה מומלץ??? האם מותר לשים משחה טרמית על כרטיס מסך??? ואני לא מבין גדול בזה...אם מישהו מוכן לעשות את זה בשבילי,אני כמובן אשלם לו כסף או שאתן לו חומרה טובה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה באובר קלוק בלוח זה קניתי אותה אתמול שאני מעלה את אה BUS המחשב לא עולה והוא עושה ציפצוף מזה יכול להיות גמפר? לעלות מתחים? משהוא לא בסדר בלוח או בזיכרון ???
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי יש לי כרטיס מסך של Nvidia Geforce Fx 5200 ועכשיו עשיתי לו OC דרך התוכנה RiverTuner ואז שאני נכנס למשחק CS(למכירים) אז אני רואה פאקים בגראפיקה למשל במקומות שיש צל ובמקומות חשוכים אז יש בליטות של עיגולים שחורים ועיגולי אור כזה שלא היו לפני כן... אז איך מבטלים את האובר קלוק כבר מחקתי את התוכנה והתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך אז תגידו לי על כמה לסמן בתוכה הזאת כדי שזה יחזור לי למצב שהיה לי לפני הOC בבקשה תעזרו לי .. תודה למי שיפתור לי את הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלםו לוכולם, בשל לחץ כתבתי ת ההודעה הוז במהירות, מקווה שתבינו את כולה. תוך כדי כתיבת נושאים בפורומים השונים כאן ותוך כדי חיפוש אחר הגורם המכריע לאיטיות המחשב שלי מצאתי שהטמפרטורה של המעבד שלי גבוהה מהרגיל. משום מה, לפני זמן לא קצר הרחתי ריח של אש יוצא לי מהמחשב. היום, כול פעם שאני פותח את המחשב יש ריח של כאילו נשרף לי החדר. בהתחלה, חשבתי שזה בגלל שהמארז דפוק או לא יודע מה.. היום שאני מנסה לחשוב זה נשמע מפחיד. פתחתי את הEVEREST והוא הציג לי שהמעבד שלי על 59 מעלות (Amd Athlon 64) הנה הניתוח של אוורסט: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type …
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום שאלה בנוגע ל OC יש לי מעבד amd x3800 x2 am2 , ואני עשיתי אוברקלוק ל- 2660@2000 266@200 הבעיה היא המתח אני לא מבין למה אני רואה שהמתח בביוס הוא המקסימום 1.350 וולט , ואי אפשר לשנות את זה ליותר וזה מגביל לי את האוברקלוק וגם אין לי איפה להעלות את המתח של הזכרונות, וכשהורדתי מכפלה אז יצא לי אוברקלוק קטן יותר... הטמפרטורות הם 40 מנוחה 52 מאמץ ראו תמונות של הביוס וcpuz ותאמרו לי מה לשנות תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אומייייייייייייגד אני חייב עזרה דחוף.שמתי מאמר שמתי תלפטופ לידי ועשיתי הכול כמו שרשום מ333 mhz העלתי ל400 כמו שהיה רשום ויצא לי 3.6ghz ואמרו לי לשים תזכרונות על 2.4psb עשיתי הכול עשיתי f10 לשמור ולעשות ריסט עשיתי ריסט המחשב עלה היה לי אפשרות לעשות תיקון על ידי הווינדווס לא עשיתי את זה עשיתי המשך המחשב עלה עשה ריסט שוב ככה עכשיו הוא מגיע לי למסך שחור ועושה ריסט לעצמו מה אני עושה?!? דפקתי משהו יש דרך לסדר את זה?הוא מגיע למסך שחור אחרי יש נקודות לבנות כאלה והוא עושה ריסט כוסאמאק.
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 קרור נינג'ה עומד על 30 מעלות ללוח אם : GA-K8N Ultra-SLI זכרונות: PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory קיצר אני מנסה להעלות למאבד.. אבל אני מצליח לעשות לו רק 1.9 ניסיתי להעלות מתח והכל.. ולא עוזר.. חייב עזרה דחוף.. (זה לחבר)
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב ללא OC מעבד 2500 ברטון [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור לדיסק קשיח ושהקירור יהפוך את הדיסק קשיח לכונן 5.25" (כמו של צורב) המעלות גבוהות והווינדוס נופל מידי פעם חייב קירור כמה שיותר טוב במחיש ל עד 150 מה עם אלו ?: Scythe Quiet Drive Internal HDD Silencer for 3.5 inch HDD on 5.25inch bay Scythe SCH-1000 HIMURO Fanless 3.5 inch Hard Disk Case on 5.25" bay גולדטופ מחשבים - יחידת קירור Thermaltake Hardcano 14 ALUMINUM Cooling + Anti shock מה מומלץ ? מה טוב ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי: מעבד Pentium 4 1.5Mhz Willamette (זה הישן) לוח אם (Asus P4T (Chipset 850i זיכרון Rd-Ram 4X128 Samusung אני לא מוצא בשום מקום מאוורר סבבה שמתאים לחיבור הזה!!! אני רוצה לעשות אוברקלוקינג ולא מצליח יותר מ 1650 כי פשוט אין אפשרות כזאת באוטומטי ואם הולכים על הכפלה ידנית אז ברגע שמעלים את הBUS יותר מ 110Mhzאז המחשב מצפצף או מתכבה... (המכפיל של ה 15 נשאר קבוע משום מה) בבקשה תעזרו לי, אני יודע שזו חומרה קצת ישנה, אבל please.... בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
חייב דחוף מתחנן קראק למשחק tennis masters series חייייב פללליז
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-