עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברה, אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה . יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד. הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?) מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד). יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז? הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז. עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי 1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יו…

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לעשות קצת(הרבה) OC לכרטיס. עשיתי לפני כמה שנים OC לגיפורס 4 שהיה לי אבל חוץ מזה אין לי ניסיון באוברקלוק קראתי תמדריך למעלה וראיתי שהקירור הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4803 מתאים לכרטיס שלי ללכת עליו או שיש משהו יותר טוב? ועם איזה תוכנה כדאי לעשות תOC(אני מכיר את ריבהטיונר ופאואר סטריפ)?

3. Started by mokisho,

מדוע לא כדאי לעשות OC באחוזים ? האם יש סיכון כל שהוא?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

Everest Memory Read: 7857MB/S Everest Memory Write: 7942MB/S Everest Memory Copy: 7009MB/S Everest Memory Letency: 42.6ns הבעייה היא שהמחשב לא ממש יציב לא מצליח להריץ SuperPI ו Prime95 אם למישהו יש עצות איך לסחוט עוד ביצועים מוזמן להגיד מתח המעבד הינו 1.65V ולא מה ש Cpu-Z מדווחת(משום מה היא לא יכולה להציג מתח שגבוה מ 1.6V) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by THE FOX,

ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. מישהו יודע לאיזה תדר הם יכולים להגיע + - בתזמונים המקוריים של 5-5-5 או ב 4-4-4-12 תודה

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  8. היי אני מחפש את גוף הקירור למעבד 939 השקט והפשוט ביותר שיש מבחינת התקנה ושימוש - שלא יהיה ענק ומסורבל, שלא ידרוש חיבורים מהצד השני של לוח האם, וכו'. ראיתי בסטיקי את ה-Zalman CNPS9500, אך משום מה הוא מופיע ברשימה פעמיים, פעם בציון 9.85 ופעם בציון 9.6.. אני מניח שבגופי הקירור של Thermaltake עם אותם מאווררי 120 מ"מ שמצויינים שם הכוונה היא לקניה בנפרד של גוף הקירור והמאוורר, והחלפה של מאוורר הסטוק בחדש ? האם יש גופי קירור חדשים יותר, שלא מופיעים שם, ומציגים עוצמת רעש (כלומר, שקט) משופרת, ללא פגיעה בפשטות ההתקנה ? השימוש הוא כמובן במחשב ללא אוברקלוק, בסביבה מאווררת יחסית (כלומר, לא איוורור מטורף, אבל גם לא מארז חנוק). המטרה הראשית היא כמה שיותר שקט. תודה

9. המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by zzrxox,

היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש והאשכול הנ"ל הוא רק עבור הרכיבים שיהיו מעורבים ב - OC כשאסיים כאן אפתח אשכול חדש במפרטים לגבי יתר הרכיבים,התקציב שמיועד לכל המחשב יעמוד על לפחות 10,000 ש"ח. ראשית,אין לי ניסיון ב - OC אבל אחרי שראיתי את האפשרויות הגלומות בקונרו החלטתי שהפעם אני הולך על מחשב שיאפשר לי לנצלו. המטרה שלי היא להגיע עם המעבד לתדר של 3.4 עד 3.5 GHz ביחס של 1:1 עם הזכרונות. מעבד - כפי שאמרתי E6400 זכרונות - 2 גיגה ושיאפשרו לי לשמור על יחס של 1:1 עם המעבד לוח - נראה לי שאני הולך על ה - P5B DELUXE קירור למעבד - אויר ושיהיה איכותי ושקט גריז טרמי - גריז טוב ולא יקר מארז ומאווררים - חשבתי על אנטק P180,מכיוון שהוא יקר רציתי לשמוע המלצות לחלופות אבל שיהיו טובות עם סרקולצי…

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  12. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by assafmag,

יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by shovel_xxx,

התחלתי לעשות OC למעבד ב SYSTOOL וכל פעם שאני מגיע לסביבות ה 214 FSB כשאני עושה STREES TEST הוא רושם שיש ERROR ( ניסיתי כמה פעמים ורוב הפעמים הוא קורס לי כשהוא מגיע ל 214 ) ואני הגבלתי אותו למתח של 1.4 V ויש לי BT מורכב עליו הוא 33 מעלות ללא מעמץ ועל מעמץ הוא ב 38 - 39 ואני לא יודע למה זה ככה יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF9 מישהו יכול לעזור לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. צריך עזרה איך עושים OC לזיכרונות דרך BIOS?

17. הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. היה לי XP PRO עם SP1... הבנתי שהיתי צריך SP2 בישביל זה...הורדתי SP2 התקנתי את הדרייבר מהאתר של AMD איפשרתי בביוס והגדרתי את הצריכת חשמל על "מינימלית" עדיין לא עובד... מה קורה פה? אני צריך לא לגעת בכלל במחשב כדי שזה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by rino,

הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. עריכה: בנוסף לאיזה, הייתי שמח לשמוע גם מאיפה יש להשיג בארץ. תודה (:

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by itelon,

מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by Chura,

אהלן חברים אני מעוניין לרכוש מDD בחודש הקרוב ערכה לקירור מים הם עושים משלוח לארץ בעלות 60-77 תלוי במהירות המשלוח וכדומה, ע"י פדקס... האם מישהו מעוניין להצטרף בכדי להוזיל עלויות ? https://www.dangerdenstore.com

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by assafmag,

משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by amitaihasnes7,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים