עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomi8,

למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by STi,

מישהו יודע איך הלוח הזה באוברקלוק? יש למישהו? יש לי אותו ואני רוצה לדעת כבר איך הוא,המחשב עדיין לא מוכן...

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by Lol10k,

התוכנה "די" מזייפת.... מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת מעלות במחשב?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by shlomid,

אוקיי אז יש לי דבק טרמי , שני מזרקים A ו- B עכשיו אני רוצה להדביק גוף קירור ל- SB ואני רוצה שתיהיה לי אפרות להסיר את הגוף, אז איך אני מדביק? למרוח משחה טרמית רגילה במרכז ולהשתמש בדבק רק עבור 4 הפינות? למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by AB,

אני רוצה להוסיף בכל מיני מקומות במארז לדים.... איך אני עושה את זה??? לאן אני מחשב אותם?? אם מישהו יכול לתת לי על זה הסבר מפורט + תמונות .... תודה!!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by p-o-i,

כן שלום לכולם...אני פשוט קראתי לא מזמן באתר שמישהו הצליח.........אז עכשיו אחרי שקניתי 6200....אני חיפשתי בפורם את התראד שלו או כל תראד שיסביר לי איך עושים את זה.....אבל כל מה שמאצתי זה דיבורים על זה לא הסברים איך......בבקשהה שמישהו יגיד לי איך עושים את זה...........

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  8. השאלה בכותרת ואני צריך קירור אכזרי שגם אם אני יעשה אובר בעתיד המעבד לא יעבור את ה-39 במנוחה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום חברים, בבעלותי: מעבד Core i5 750 קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זכרונות G.Skill 1600MHz CL7 ECO מארז CM 690 ספק כוח Seasonic 520W Modular ניסיתי בעבר לעשות אוברקלוק למעבד אבל הקירור ממש גרוע(למרות שהוא נחשב טוב משום מה) - כל אוברקלוק קטן מקפיץ את הטמפרטורות גבוה בבדיקות מאמץ. עם הקירור הנוכחי זה בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק בלי להגיע לטמפרטורות מסוכנות. עכשיו, חשבתי על לקנות Scythe Mugen 2 שלפי מה שהבנתי הוא נותן את התמורה הכי טובה לכסף, אלא אם כן השתנה משהו(?), ולעשות למעבד אוברקלוק אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי טוב לאוברקלוק ואני לא רוצה סתם לזרוק כסף. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Stick2it,

כרטיס של GIGABYTE... מישהו ניסה? מה התוצאות? דגש: קירור פאסיבי

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  11. שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by MasteRoi,

חח אני דיי חדש בתחום ואני לא ממש יודע איך כל זה הולך... יש לי פנטיום 3 1000mhz, עם 256מ"ב זכרון פנימי. מה הרכיבים הכי זולים והממולצים עבורו...?

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

התקנתי אחרי המלצה את COOLBITS וראיתי כמה דברים: 1.נוספה לי אופציה של NVKEYSTONE. 2.שיפור ב-RIVA ב-OC. אז את ה-NVKEY קראתי ועשיתי חיפוש וראיתי שזה משהו שממש לא שייך ל-OC,תוכנה מדהימה להצדת תלת-מימד במקרנים. את ה-OC הצלחתי בריוה להעלות את תדר הליבה/זכרונות ל-600/1165.לפני זה הייתי על 1120 בזכרונות ולא הייתי מסוגל להמשיך,אני מרגיש שיש עוד קצת אפשרות להעלאה,אבל הייתי רוצה לדעת מה עושה התוכנה הזאת(היא מושתלת ברגיסטרי?) שמאפשרת עוד "מתיחה" קלה ל-OC. והאם אני יכול דרך הביוס להעלות מתח לליבה ו/או תדר אפיק ה-PCX. שכחתי..נאמר שהתקנת ה-COOL פותחת חלון במאפייני NV לביצוע OC.. זה היה לי גם מקודם,וגם בעוד מחשב יש לי את זה..

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by SlimShady_1,

well this is how it goes... i got AMD3200+ BARTON 400 FSB GIGBYTE GA-7N400 PRO2 NFORCE2 KINGSTON HYPERX 512MB I was trying to overclock the cpu which then got me to the conclution i can only get up to 12x multiplier which means aprrox 2.4 GHZ So i decided to overclock the system bus, but as it seems the memory dosent get me over 202fsb Now im getting to the point im thinking about buying : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=4203 which is "Mushkin 512MB PC3200 black level II" any thoughts, ideas, tips?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by tgen,

אף פעם לא יצא לי להתעסק בהמהרת חלקים למחשב והבנתי שהמעבד E6300 יכול בקלות לתת יותר מהתפוקה הרגילה שלו. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להדריך אותי לגבי כל התהליך כל זמן שזה לא כרוך בסיכונים מיוחדים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sos!!!!!,

זה מאוורר של המארז ואני רוצה לשמן אותו איזה שמן לסים?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by m.l,

<p>קודם כול עשיתי את הטעות של החיים שלי שעברתי מכרטיס מסך עם קירור פאסיבי לקירור אקטיבי...פשוט חפירת ראש ובחיים לא האמנתי כמה זה יפריע לי...קניתי 8600GT של ספארקל ופשוט חפירה המאוורר שלו...פשוט חור במוח...</p><p>יש דרך להנמיך את מהירות המאוורר בצורה כולשהי?? עד היום היה לי קירור פאסיבי בכרטיסי מסך ולא היה לי צורך להיתעסק בזה...</p><p>עזרה..</p><p>כמו כן חיפשתי אבל לא מצאתי קירור חלופי פאסיבי לכרטיס מסך...(למרות שאני לא מעוניין-אחריות וכאלה-אבל אם אין ברירה)</p>

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by KoM,

תיכננתי את זה על הסלרון אבל הנה בא הפנטיום 4 החדש שלי והפתיע אותי, והכל במקרה כי לא ממש תכננתי את זה... היום בבוקר הדלקתי תמחשב כרגיל והתחלתי לעבוד עליו, באמצע הייתי חייב לזוז והשארתי אותו דולק, חזרתי אחרי כשלוש שעות בערך והופתעתי לראות כי המעבד על 48 מעלות, גבוהה מאאאאאאאאאאאאאאאד, התחלתי לבדוק מה קרה עד שראיתי כי המאורר של הוולקנו 7+ החליט לקחת חופשה מפעילות. הקטע הוא שעד שבדקתי תטמפרטורה עבדתי על המחשב דקות ארוכות כולל הרצת שירים אינטרנט וכ"ו... המחשב היה יציב לחלוטין באוברקלוק של 800 מגה הרץ ועדיין לא עבר 48-49 מעלות בקירור פאסיבי מלא ! מעורר בי חשק לחשוב מה AX478 יעשה עם קירור פאסיבי... אגב למעבד בינתיים שלום. ;D

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. בלוק למעבד APOGEE של חברת SWIFTECH רדיאטור MCR220 של חברת SWIFTECH (גודל 120X2) משאבה MCP350 מיכל 5.25 של חברת DANGER DEN זוג מאוררים של SCYTHE צנרת ופיות 3/8 ויש גם פיות 1/2 לרוב (או כל) החלקים, לא יצא לי להשתמש בהם אז אין לי מושג. המערכת לא היה בשימוש מסיבי, בסביבות השנה אבל על מערכת בלי אוברקלוק ולא הורכבה ופורקה מספר רב של פעמים. הבלוק מתאים ל-775 ונדמה לי גם AM2 (יש לו 2 פלטות עם הרבה חורים, אפשר לבדוק באתר היצרן שלהם למה הוא מתאים). אין לי צורך בפירוט מחיר של כל אחד מהרכיבים כי אני לא מתכוון למכור אותו בחלקים אלא רק כמערכת שלמה. מה לדעתכם המחיר ההוגן לשני הצדדים למערכת כזאת? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Nick_Less,

אז ככה,יש לי את המערכת A64 3200 (1Mb 2.0Ghz) S754 K8NSNXP לוח אם של גיגה בייט 2X512 DDR 400Mhz של גייל http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=10 עכשיו לבעיה 1) אני לא יכול לתת מתח לזיכרון מעל ל+0.2 וולט אין כזאת אפשרות בביוס,מה לעשות? 2) אחרי כמה זמן הרצה של פרים המחשב יציב? (אחרי אובר קטן של 100 מגה הרץ ) 3) המכפלה של המעבד פתוחה/סגורה או שבחלק כן ורק לפי הסטפינג ניתן לדעת?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום לכולם. גלשתי באתר I-Hacked, ומצאתי את זה - http://www.i-hacked.com/content/view/74/42/ יש לי את הכרטיס nvidia 6800gt. אבל לא הבנתי מה בדיוק מדובר שם. מה בדיוק העניין שם, לצרוב bios מעודכן לכרטיס שישפר את ביצועיו במשחקים? ואם כדי לי לעשות את זה, זה מסוכן? תודה רבה ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  23. .

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by Trumpeldor,

אני רוצה להוסיף למארז החדש שלי NZXT Alpha מאוורר מקדימה לאזור ההרדיסקים לא שמתתי לב אבל הוא דורש מאוורר 120mm דק יותר מהרגיל בעובי 20mm או בציטוט ישיר מאתר הבית: Front fan requires thinner 120mmx20mm fans to install לא מצליח לאתר כזה באף חנות מקוונת

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.