עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

2. Started by zzrxox,

היי, אני עומד לרכוש מחשב חדש והאשכול הנ"ל הוא רק עבור הרכיבים שיהיו מעורבים ב - OC כשאסיים כאן אפתח אשכול חדש במפרטים לגבי יתר הרכיבים,התקציב שמיועד לכל המחשב יעמוד על לפחות 10,000 ש"ח. ראשית,אין לי ניסיון ב - OC אבל אחרי שראיתי את האפשרויות הגלומות בקונרו החלטתי שהפעם אני הולך על מחשב שיאפשר לי לנצלו. המטרה שלי היא להגיע עם המעבד לתדר של 3.4 עד 3.5 GHz ביחס של 1:1 עם הזכרונות. מעבד - כפי שאמרתי E6400 זכרונות - 2 גיגה ושיאפשרו לי לשמור על יחס של 1:1 עם המעבד לוח - נראה לי שאני הולך על ה - P5B DELUXE קירור למעבד - אויר ושיהיה איכותי ושקט גריז טרמי - גריז טוב ולא יקר מארז ומאווררים - חשבתי על אנטק P180,מכיוון שהוא יקר רציתי לשמוע המלצות לחלופות אבל שיהיו טובות עם סרקולצי…

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by see4,

יש לי כ.מסך של XFX 7900GT Extreme שבסטוק עובד ב 520\750 , טמפרטורה במנוחה עומדת על 52 בעומס אני חושב 57 , זה טבעי ...כדאי להחליף קירור ? זה יפגע באחריות ?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  4. אני בודק דרך הדרייברים של NVIDIA. יש לי קירור צלעות מקוריות ומאוורר. תודה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by ag43,

יש לי כרטיס gigabyte 6600gt 128mb agp והמקסימום שאני יכול להגיע איתו הוא 580MHZ. שמתי עליו קירור EVERCOOL TURBO 2 ואני רוצה להגיע ליותר מזה (מה לעשות הכרטיס מתיישן) אני אשמח לקבל הסבר איל להשתמש בתוכנת mobitor וכמה וולט מותר להוסיף לו. כרגע במאמץ הכרטיס על 63 מעלות. (בקירור סטוק הוא הגיע ל90(!) )

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by THE FOX,

מישהו התנסה עם התוכנה הזו? כמה מתח להעלות? NV42 מהם הטמפרטורות הבטוחות?

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  7. יש לי FX5200 אם אני מעלה את המהירות שעון של הליבה מ 250 ל 300~ הליבה תתחמם או שהליבה מתחממת רק מהעלאת מתח (וזה אותו דבר גם במעבד הרגיל- CPU אני מניח)? ואותה שאלה לגבי הזיכרונות? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין להוסיף שני מאווריר 80 מ"מ למארז שלי , המיקום של המאוורים לא אידיאלי אבל זה שתי המקומות היחידים שאני יכול להוסיף אותם במארז . קבלו תמונה -> לי ניראה שזה יכול לפחות לקרר לי את המעבד והצ'יפסט בכמה מעלות כדי שלא יהרסו לי כל כך מהר . מה אתם חושבים ?

9. Started by RgGolbraich,

אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אני פשוט לא יכול יותר עם המאורר של אינטל הוא עושה רעש אדיר !!!!! יש לי מעבד כפול ליבה D820 עם לוח אם של גיגה בייט 8I945GME איזה קירור מתאים לי ללוח אם ולמעבד ? תודה

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

אני מחפש קירור חזק וטוב ל - X1900XT 512MB + אוברקלוק מתוכנן. והשקט הוא גורם דיי חשוב לי ! השאלה כמה כבר ה - VF900-Cu מרעיש ...? בחרתי את שאר חלקי המחשב בין היתר לפי פרמטר השקט כי הוא חשוב לי. האם זה ממש מורגש בנוגע ל - VF900-Cu ?! ושעדיף ללכת על ה - Accelero X2 שלפי מה שהבנתי פחות טוב ...

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by victory,

הנה התוצאות של השיפור ע"י קירור BT איך אני עולה יותר המערכת קורסת אחרי 160 FSB [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by dennis14,

המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה: מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO לוח אם - GIGABYTE 965P S3 קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2 זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ ספק - ENERMAX LIBERTY 400W מארז - SUNBEAM TRANSFORMER כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3 אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  15. צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. שלום, הינה אחריי שניקיתי הכל ומרחתי הינה הכרטיס כמו שאמור להראות במקורי... אבל אני עדיין לא מבין למה הקירור תלוי בשיפוע, הינה תמונות של השיפוע ולמה זה ככה והוא רק נוגע בחלק מן המעבד? תמונות שיפוע: http://img416.imageshack.us/img416/4351/6600regularr002iv5.jpg עוד אחת.... תראו אם תראו טוב שחצי מן המעבד לא נוגע בגוף הקירור שם... ואני רואה את זה עוד יותר טוב במציאות... אבל הבעיה שככה הכרטיס מגיע במקורי.., מה הקטעשל זה זה בסדר? מישהו מכיר את זה? היה לו נסיון עם זה? שמע על זה? http://img88.imageshack.us/img88/4241/6600regularr003jd7.jpg ככה הוא במקורי אחרי ישסיימתי הכל: http://img409.imageshack.us/img409/9562/6600regularr001ay0.jpg ועכשיו חלק שני.... כאשר הורדתי את הקירור זה …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

Everest Memory Read: 7857MB/S Everest Memory Write: 7942MB/S Everest Memory Copy: 7009MB/S Everest Memory Letency: 42.6ns הבעייה היא שהמחשב לא ממש יציב לא מצליח להריץ SuperPI ו Prime95 אם למישהו יש עצות איך לסחוט עוד ביצועים מוזמן להגיד מתח המעבד הינו 1.65V ולא מה ש Cpu-Z מדווחת(משום מה היא לא יכולה להציג מתח שגבוה מ 1.6V) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  18. עריכה: בנוסף לאיזה, הייתי שמח לשמוע גם מאיפה יש להשיג בארץ. תודה (:

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. יש לי FX5200 הורדתי RIVETUNER ואני רואה שעון ליבה 250 ושעון זכרון 280 ואני זוכר שפעם אמרו לי שהזכרון הוא X2 זאת אומרת יש לי Core 250 ו memory 540 ? כי החלפתי את הכרטיס לאותו כרטיס רק חברה שונה והיה לי MSI קודם לכן והיה לי בליבה 200 ובזכרון 400 הינה תמונה גם : [attachment deleted by admin]

20. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לעשות קצת(הרבה) OC לכרטיס. עשיתי לפני כמה שנים OC לגיפורס 4 שהיה לי אבל חוץ מזה אין לי ניסיון באוברקלוק קראתי תמדריך למעלה וראיתי שהקירור הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4803 מתאים לכרטיס שלי ללכת עליו או שיש משהו יותר טוב? ועם איזה תוכנה כדאי לעשות תOC(אני מכיר את ריבהטיונר ופאואר סטריפ)?

22. שלום, לפני כמה שעות לקחתי את הכריס מסך מחבר 6600 רגיל הינה הדגם שלו למי שיוכל לבדוק מיוזמתו זה יעזור מאוד כמו כן תמונות פה. הינה הדגם: Gigabyte GV-N66128DP אז הבעיה שלי היא כזאת: כאשר לקחתי ממנו את הכרטיס לבדיקות בכדי לבדוק האם כדי לי להחליף אותו ב ATI Radeon 9550 256MB אז מה שראיתי קצת לא הבנתי... וזה את זה: גוף הקירור אשר יושב עליו למי שבדק דגם או מכיר לא נוגע במלואו במעבד של כרטיס המסך, זאת אומרת רק חלק ממך קטן מהשטח נוגע בו והינה זה כך תראו את התמונה אחריי שהורדתי את גוף הקירור: http://img246.imageshack.us/img246/2095/6600regular001ih3.jpg והינה של הקירור עצמו רק חלק ממנו נגע בכלל (ככה זה בא עם הכרטיס זאת הפעם הראשונה שמישהו הוריד אותו (אני) ) http://img246.imagesh…

23. RTHDRIBL (קיצור של Real-Time High Dynamic Range Image-Base Lightning. כן, שם ארוך ) נמצאת בשטח כבר 3 שנים, אבל אני עדיין מוצא אותה כתוכנת המאמץ היעילה ביותר. מי שרוצה לסחוט את המיץ מכרטיס המסך שלו וגם ליהנות מהמחזה, מוזמן להוריד אותה מכאן. פשוט להפעיל ולמדוד את הטמפרטורה ברקע

24. Started by charly0,

אני מתכונן לרכוש בקרוב אחד מן הבורדים הבאים: מי להערכתכים יתן את המיטב עבור הכסף ואם אפשר איפה ניתן למצוא אותו במחיר הטוב ביותר כיום (אגב מאוד מעניין אותי הלוח של ABIT המבוסס 975X) ASUS P5B DLX ASUS P5W DH DLX ABIT AW9D-MAX המלצות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ben389,

הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…

• 7 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים