עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by swampfrog,

אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by hitman21m,

יש ברשותי כרטיס 6800GT AGP של CLUB3D שהרכבתי עליו קירור של AC SILENCER הכי חדש שיש. הטמפרטורות בסדר גמור והכל אבל משהו מוזר שקורה לי מדי פעם רק במשחקים זה שלפעמים בהתחלת המשחק הוא נתקע לאיזה 5-6 שניות ואז הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום. מה זה יכול להיות??? לא הגיוני שזה התחממות כי הוא 48 במנוחה ובסביבות 59 במאמץ. אשמח לדעת אם יש למישהו מושג מזה יכול להיות.... 8) בתודה מראש ליאור

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by zoharbe,

אוקיי.. אז יש לי 3 מאווררים שאני לא צריך מהמחשב הקודם שלי.. 2 של 80 מ"מ. ו1 של 40 מ"מ. הלוח אם שלי הוא MSI G41M4-F http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130242 הבעיה היחידה שקיימת אצלי,היא.. איפה החיבורים של החשמל של המאווררים על גבי הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by dandin,

ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX GA-K8N-SLI Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 x2 680 GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר תודה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by nivrob123,

מה טמפ המומצעת בזמן מנוחה ב HD4870?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by nehmia,

המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by fitch,

אז ככה, יש לי עכבר לא אופטי (עם הגולה הזאת מלמטה) של Maxxtro שקוף, כתום לבן שקוף כזה...ורציתי להוסיף לו איזה לד כחול או משהו, אז קודם כל אני שואל אם זה אפשרי בעכבר שהוא לא אופטי?? ואם כן, אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים? *ביקשתי מאמא שתביא לי 2 לדים כחולים של 3 מ"מ ו2 נגדים של 1 קילו אוהם, זה הרכיבים,נכון? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by The_Byter,

מפרט: i7 960 @ 4.6 200x23 gskill 2000 9-9-9 Gigabyte UD5 5970x2 950/1150 @ 1.25v GTX 470 @ 850 1.083 locked bios Thermaltake 1200W Corsair TX750W סה"כ צריכת אמת בתחרות 1KW+ קרור: Heatkiller LC Waterchill xternal+RX360 13x120mm fans תודה רבה לארז מזיגזג על הספק TT, זיכרונות, מעבדים. תודה רבה לeyal_ma (אייל) על ה5970 (למרות הארטיפקטים ) תודה רבה לTycoon (מושיקו) על ה470. תודה רבה לgshlomi (שלומי) על הלוח. ותודה רבה ומיוחדת לdhob187 (דודי) הבן זוג שלי בתחרויות כבר תחרות שלישית שאנחנו לוקחים יחד :smackbum: באימונים בקרב - נותנים בראש :smackbum: נתראה בהקדם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המכפלה במקסימום של 7.5 ואני לא יודע איך להעלות אותה... בביוס כתוב מינימום 6 ומקסימום 7... יש איזושהיא דרך להעלות את המכפלה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by wiz,

אז ככה, קודם כל בוא נתחיל בזה שאני לא אוהב רעש, אבל לא פאנט. שנית החדר שלי מאוד מאוד חם (מצופה כולו בעץ, אז בקיץ זה ממש סאונה). שלישית, אם אני מזמין מח"ול ישירות מהחברה היוצרת, ההפרש בין מערכת קירור מים ולבין מערכת רגילה כולל כמו תופסות שוליות הוא הפרוש שולי. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על קירור מים? דיברתי עם החברה ב-Dangerden והמשלוח לא יוצר יקר מדי, ובנוסף גם המ"עמ מסודר מראש.. ככה שאין בעיות עם הקטע הזה למישהו יש ניסיון עם הערכות שלהם? הבנתי שהן בין הטובות ובהחלט ה-bencmark מרשימים. אני חושב על ערכה שכזאת: Blocks: Danger Den - RBX Danger Den Z-Chip Block (Intel 865/875) Maze 4 gpu + 8 Ram sinks + Artic Alumina (לGeforce FX) Pump: Danger Den DD12V-D4 עקר…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by semi-t,

יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by Harbi,

שלום קראתי בסטיקי על הטמפ' ובכל זאת לא הצלחתי להבין האם הטמפ' הללו למחשב בזמן מנוחה הם נורמליות ותקינות? או שהאם כדאי לי לשקול פתרון קירור חדש מהמאורר סטוק?(לא מתכנן OC בקרוב...) המפרט הוא: q9450 cm690 hd4850

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. בעיקרון מבחינת האורל והרוחב הוא יכנס אבל מהחינת בגובה זה גבולי כי המאוורר שנמצא על הדלת משהו ניסה לדחוף למארז הזה קירור באורך של 15.5ס"מ ומה היו התוצאות? ואם משהו ניסה או הכניס לתוכו TUNIQ אני מאוד ישמח אפילו לראות תמונות! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by victory,

אני העלתי את fsb ל300 אבל משהו מוזר קורה באוורסט מראה לי שמכפלת המעבד קופצת מ9 ל 6 כל כמה שניות הזכרונות שלי הם ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by YO-YO,

הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  16. יש לי לוח p4ita ECS elite group ומעבד p4 1.7Ghz 423pin זכרונות RDRAM 4*128 במהירות 800MHZ קירור יש איזה אפשרות לעשות קצת OC למערכת הזאת אם כן.. תנו רעיונות איך להתחיל מה צריך לשנות בביוס... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  17. היי יש לי בעיה גדולה, פירקתי את הקירור שלי מכרטיס מסך 9800GTX , אבל את הסינקים אני כבר לא יכול להחזיר לזיכרונות של כרטיס המסך, הדבק כבר לא שווה, מה אני עושה עכשיו, אני לא יכול להחזיר לשימוש את הכרטיס כך ללא הגנה על הזיכרונות, מבקש את עזרתכם ברעיונות. בתודה רוני

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. היי , אני תקוע עם אוברקלוקינג ל q6600 בבאס של 420 ולא מצליח להגיע ל 430 גם עם עוד מתחים בהכל כמעט. המפרט הוא : q6600 על קירור מים (ב 420 לא עובר 62 מעלות בליבה החמה). Gigabyte ga-ex38-dq6 Bios F2 Corsair dominator pc2-8888 הזכרון כרגע על 1008 ב 4.4.4.12 אבל גם שהורדתי אותו לאחד לאחד ושחררתי תזמונים זה לא עזר. המתחים כרגע הם : ddr2 : +0.7 2.5v pcie : 105mhz + 0.2v fsb : +0.25v mch : +0.2v cpu : 1.525v ניסיתי לעלות את המעבד עד ל 1.5V , Mch +0.3 , fsb +0.35 ולא עזר לי בכלל. השאלה עד כמה אפשר לעלות מתחים ל NB ול FSB בצורה בטוחה. מה עוד יכול לעזור ? אני חייב להגיע ל 450fsb לפחות.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by Mr.Act,

שלום... קניתי לאחרונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 בהגדרות המחשב בווינדוס רשום לי שהמעבד שלי עובד על 1.81Ghz , גם בתוכנה שאותה קיבלת עם הלוח אם... אצל חבר שלי ראיתי שאותו מעבד עובד על 2.01Ghz ללא אוברקלוקינג ... אז מה בעצם הבעיה אצלי?? שאלה נוספת המאוורר שיושב לי על המעבד הוא TT TR2 והטמפ' של המעבד בד"כ היא 33-35...במצב שהמחשב לא עושה כלום... זה נורמלי? לאיזה טמפ' המעבד יכול להגיע במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  20. היי יש למישהוא המלצה לקירור לGTX570 כי כרגע אני מגיעה במאמץ 87 מעלות ואני לא חושב שזה טוב במנוחה הוא על 47-50 מעלות כרטיס ללא OC של INO3D. תקציב בערך 300(+-) עדיף(-). גמר חתימה טובה. תודה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by n3b,

שלום, לאחר שלא הצלחתי להעלות על הגורם לטמפ' הגבוהה, הבחנתי בכך שכאשר אני נמצא בווינדוס ויסטה(בד"כ אני על אקספי..) הטמפ' צונחת בכ7 מעלות. באקספי היא על 49 במנוחה ובויסטה על 42 מדוע זה קורה? כמו כן יש לי אנטיוירוס(NOD32) באקספי ואין תוכנות מיותרות ברקע... מעבד Q9450+AC EXTREME

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by itayalter,

אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  23. אני רוצה להחליף קירור ל 4870 שלי, ראיתי שני דגמים שמדוברים כאן באתר, ורציתי לדעת מי מהם עדיף ואם באופן משמעותי... הראשון, Arctic-Cooling Accelero S1 השני , ThermalRight HR-03 GT ההבדל במחיר הוא דיי כפול... השאלה אם הוא עדיף, ואם כן אז אם הוא שווה את ההבדל במחיר... תודה ;D

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by MODI,

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0038/cl-w0038.asp לא רשום לאיזה דגמים הוא מתאים

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by motorishta,

יש לי חיישן במארז עם התצוגה... איפה שווה למקם אותו כדי שאני אדע אם הטמפ' אצלי בסדר? בתמונה הוא לא על המעקה כי התמונה של אתמול ואני שמתי אותו רק עכשיו שם עכשיו הוא אצלי על המעקה שעובר ליד הספק...שמתי אותו בכוונה שם כי כל החום למעלה והטמפ' המצב מנוחה עומד על 83-85.5f תגידו אם זה טוב? או מה לעשות? או למקם את החיישן במקום אחר אולי..?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.