עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. דבר ראשון רציתי לומר תודה ל maphisto שהגיב בהודעה הקודמת שלי שהייתה שאלה בקשר לOC של הסלרון (תודה אחי). העלתי קודם ל 1.07, ועכשיו העלתי ל 1.18. העלתי לכם תמונת מצב: http://rotter.net/User_files/nor/3e1c48d33a5c6dab.jpg מעלות IDLE: לוח - 22 מעבד - 25 מעלות FULL LOAD (לאחר שעה ב PRIME95): לוח: 27 מעבד: 41 - 43 (הקירור שלי הוא: 4 מאווררים 2 מוציאים 2 מכניסים, על המעבד נמצא מאוורר 80מ"מ ב 2600 - 3000 RPM, מארז צ'יפטק FULL TOWER כל החוטים מעוגלים ונמצאים בחלק העליון של המארז מוצמדים לדלת האחורית בקושי רואים אותם ככה שהם לא מפריעים - האם כדאי להוסיף משהו ?) האם ההמהרה שלי נחשבת טובה ? להישאר כך ? או להוריד ? אם אני נשאר כך המעבד/זכרונות יכולים להפגם ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Selinko,

הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר... מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו. זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ולעניין אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס? כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו??? ועוד דבר אחד... על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים? תודה לעוזרים! עמרי.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש שיהיה במרכת קירור למעבד כרטיס מסך ולזכרון...עדיפות ם יש גם קירור למעבד....

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  5. כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בבקשה.. ;D ;D

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  7. או שלא ;D ;D ;D ;D 1 באפריל

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. היום עברתי אצל החנות השכונתית שלי שבגללי הוא התחיל להיא מארזים עם חלונות וקתודות ואז ראיתי שיש לו איזה מן קתודה שעוד לא ראיתי שאלתי אותו מה זה ואז הוא אמר לי שאני צריך לראות הוא חיבר אותה לחשמל ואז הוא הפעיל מוזיקה במערכת שם והקתודה התחילה להאיר לפי המוזיקה. לקתודה יש אופציה לניגון לפי מוזיקה או בצורה קבועה ואפשרות לקבוע את מידת הרגישות לקול. עכשיו הגודל של הקתודה הוא לא גדול וזה החיסרון היחיד שלה לפי דעתי (גדול המנורה 16 ס"מ) עכשיו אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם את הכתובת של החנות בת'רד הזה או בפרטי (תלוי אם זה נוגד את חוקי הפורום) אז מי שרוצה שיכתוב פה ואם זה חוקי אז תגידו לי אם אפשר לכתוב פה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by SMSM,

יש לי P4T-E של ASUS עם 512MB RDRAM PC800, ו 1.6A ( צעצוע חדש, את ה AMD נתתי לאחי מתנה! ), אני מנסה להעלות את ה BUS, הוא נותן לי עד 133, המחשב עובד ככה בסדר גמור, ב SANDRA, ה MEMORY TEST נותן תוצאות פצצה, אבל 3DMARK מתרסק ב GAME 1, בהתחלה ממש, מה לעשות ?! לתת עוד VOLTAGE, אולי BIOS דפוק, כי אני משתמש ב 1008BETA2. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. ועוד דבר כמה זה אמור לעלות והאם אין לזה שם יותר "מקצועי"..

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Ac2k3,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות אוברקלוק עם radeon9500 ולהפוך אותו ל9700 ואיך... כי אני פוחד לעשות את זה ואח"כ יקרה משהו לכרטיס שלי... תודה רבה רבה רבה רבה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום לכולם. ברצוני לעשות אוברקלוקינג לא גדול למעבד, אני יודע שהוא לא ממש בנוי לזה אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות מה יצא מזה. מעולם לא עשיתי את זה אז אשמח להסבר מ 0. המפרט שלי מצורף בתמונות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. קירור סטוק, מארז וספק HEC 400TRT [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  14. Started by GZA3,

נתנו לי הוראות התקנה ומזה אני מסתבך מההתחלה שם... בכלל הבנתי שצריכים להוציא את הלוח ולהרכיב מאחורה דברים ניראה לי שזה עסק מסובך ולא כמו שחשבתי להלביש על הלוח ועוד קצת חוטים וזהו.. אז אני חסר ניסיון בהרכבות של מאוררים מתקדמים. מאיפה אפשר ללמוד את זה קצת מבלי להרוס איזה משהו (מבלי לנזוק את החומרה)

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by Lol10k,

שלום,אני מחפש מאורר חדש למעבד שלי,כמה שאני מנקה את המחשב וזרימת האוויר היא טובה המעבד לא יורד מה40 מעלות! והמאורר עושה גם קצת רעש בזמן האחרון. זה המעבד: אני מחפש משהו לא יקר,כמה שיותר זול אבל יעיל ועמיד. יש לכם אולי הצעה לקירור המעבד (לא משחה) במקום לקנות מאורר חדש? תודה

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  16. הכותרת היא ההודעה

• 45 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by TheIronShit,

אהלן, עשיתי OC למעבד והוא לא מזהה את זה, בדקתי עם CPUZ מצורפות תמונות: עשיתי משהו לא בסדר? תודה,

• 11 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. Started by pumbatal,

שלום יש לי לוח אם neo2-p 865pe אבל כל המאווררים שלי (3) באים עם חיבור רגיל (כמו של דיסק קשיח/CD) של חשמל ולכן הם תמיד על פול ספייד (רעש איום) איזה מאווררים אני צריך לקנות (העיקר שלא יהיה רעש) או האם אפשר לעשות הסבה ? נ.ב SPARK7+ הוחלף ב SILENTTOWER עולם אחר (יותר קר, ללא רעש)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by gurzeev,

שאלום אז סוף כל סוף הגיע המחשב. אחרי שהתקנתי כל מה שצריך והתקנתי תוכנות של יציבות OC וכו', התחלתי לעשות OC. (מפרט אפשר לראות בצד) אז ככה: התוצאה האמיתית הראשונה הייתה ה3GHZ שהגעתי אליו, בבתח של 1.4V (אחרי הVDROOP זה היה 1.35-6 בערך...) גם הגעתי לציון לא רע בכל, ועשיתי 44 דקות בORTHOS בלי קושי (יכולתי להמשיך) והרצה מלאה של הCPU (שניהם) בS&M. הכל היה טוב ויפה, אבל משום מה, אין לי מושג, או מתח לא נכון, או התיזמונים של הזכרונות, או הספק כוח שפשוט לא מספיק (כולם כולל חברי פורום והמוכרים בנועה מחשבים אמרו לי שכן יספיק), לעיתים, לפעמים שניות אחרי סוף העלאת הWINDOWS ולעיתים אחרי כמה דקות ויותר מזה, המחשב פשוט קפא, ולעיתים נדירות אפילו הראה מסך כחול לרגע אחד ועשה ריסט. …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by ComputerMan,

ראיתי שאנשים דיברו על זה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by OR007,

אני רוצה להוריד את הקירור המקורי שקיבלתי עם הכרטיס, הוא מחובר די חזק ! כיצד אני מוריד אותו ? וכיצד אני מחבר את הסינק (אחד של P3 550) לכרטיס ? צריך הדרכה מלאה, ובקשר לאזיזונים - גם כאלו מפלסטיק לבנים כאלו הם בסדר ? ובכמה תרד היעילות עם אני לא אשתמש במישחה טרמית ? חשוב- אני צריך בעיקר הדרכה כיצד להוריד את הקירור המקורי, ולשים את הסינק על ה-PCB, וגם השאלה האחרונה חשובה, עד שאני אקנה משחה, אני אוכל להשתמש בכל העסק הזה בלי משחה ?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. אז כמו שכתבתי בכותרת איזה היטסינק או מאורר לכרטיס מסך שלאחר הקניה יהיה קרטיב מסך! תקציב סביבות ה-150... אבל בכל זאת אם יש יותר טובים תמליצו!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by depeche ross,

התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים