עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by K0sTa,

עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה. הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו?? לוח אם גיג'ה בייט : [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  3. מאוורר 70mm של המעבד (מאוורר רגיל של אינטל) מרעיש - לא חזק במיוחד אלא שומעים כזה שהוא עובד. אני פתחתי אותו ואני משמן ומנקה את האבק (הוא לא מלוכלך בצורה משמעותית) מקווה לטוב (ולשקט) 1. מה עוד אני יכול לעשות כדיי שיעבוד בשקט ? 2. איזה עוד פתרונות קירור למעבד יש במארז שבו הספק מקביל ללוח אם ? פנטיום 4 1.7GHZ סוקט 478

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by Slavikik,

יש לי GIGABYTE 7600GT SILENT PIPE אני מעוניין לעשות לו OC.. אז השאלה היא כמה להעלות בליבה וכמה בזיכרון. כי אמרו מזמן שצריך להעלת כל פעם 5 MHZ בליבה ו 3MHZ בזיכרון נסיתי ככה הגעתי ל OC מ 560 בליבה ל 640 ובזיכרון ב 700 MHZ הגעתי ל 748 אבל התוצאות לא היו משהו אז אני רוצה לדעת בטוח כה צריך בליבה להעלות כל פעם וכמה בזיכרון.

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by kotvana,

אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לבצע OC לכרטיס מסך שלי gtx 260 216sp,עכשיו אני יכתוב את השלבים ותגידו לי אם זה נכון או לא: אני ניכנס לתוכנה rivatuner ומעלה בcore clock כל הזמן בקפיצות של 10MHZ,ואני מעלה גם בshader clock בקפיצות של 3-4 אם אני לא טועה. אחרי כל העלאה אני ניכנס אצלי לATITool ועושה בדיקה של ארטאפקטיים של 10 דקות~ ואני עושה גם 3-5 לופים אצל 3dmark05 (אם אני לא טועה שזאתי התוכנה). אחרי שאני רואה שהמצב תקין אני מעלה עוד עד שאני מגיע לגבול שלי. אם יש לכם משהו להגיד אני ישמח לישמוע! (מי שרוצה יכול לכתוב לי איך הוא עשה לכרטיס שלו). ועוד משהו,בזמן הOC אני מפעיל את המאוור שעל הכרטיס על 100% (כרטיס של gainward קירור כפול),ואחרי הOC אני מוריד כי זה רועש,זה לא יציג לי פתאום טמפ' גב…

• 12 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by blinkybill,

הכוונה היא לרדיאטור הזה: אין לי צורך בכל הערכה אלא רק ברדיאטור אני אפילו לא צריך את המאוורר.... מישהו יודע איפה מוכרים בארצנו? תודה..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. כרגע אני "מחפש" קירור למעבד כאילו אני די סגור אבל אחרי בירור נוסף (כרגיל) קצת נכנסתי לבלבול ולא מבין את הנתונים שהAC מביא לנו. המעבד שאני רוצה לקרר זה Intel® Pentium® 4 Processors 511 CPU Speed: 2800 GHz Bus/Core Ratio: 21.0 Bus Speed: 533 MHz L2 Cache Size: 1 MB Manufacturing Technology:90 nm Package Type: LGA 775 Thermal Design Power: 84W Thermal Specification: 67.7°C כנראה שגם אחרי החלפה לא יהיה OC לפחות ממש לא רציני. הטמפ' המקסימלית שמגיע המעבד כרגע זה 63C והבעיה שהוא רועש אז אני רוצה להרגיע אותו :-). לתכלס חשבתי ללכת על הALPHINE 7 או על הALPHINE 7 PRO לא ממש מבין איך הPRO יכול להיות יותר קטן ממנו כל משקל ב200G ולהביא ביצועים יותר טובים. אבל זה התמונות …

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by RonCohen,

אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by Class889,

בחיי שקוראים פה דברים מצחיקים. לפני הכל המפרט שלי: GigaByte P31 DSL3 E7200 45 nm G.Skill 6400PK CL4 Nvidia 8800GTS HEC 400TR-TF CoolerMaster 690+מאווררים ממש חזקים. Tuniq HSF לפני הכל אני אספר קצת היסטוריה עליי. היה ברשותי מעבד E2180 שאיתו הצלחתי להגיע לתדר של 375X9 יום יום. הזיכרונות שלי עבדו על 4-4-4-12 מתח של 2.1. הPCI E ניסיתי 100-110MHZ והמחשב לא היה עולה, רק שהוא היה על אוטומט. יותר מאוחר הבאתי E6300 שאיתו הגעתי ל... 470X7 בכיף עבדתי איתו בלי שום בעיה. מבחינת ההגדרות הכל היה על אותו דבר. שניהם רצו מתח של 1.55. היום שהבאתי את הE7200 דברים מצחיקים קרו... הצלחתי לייצב אותו על 420X9 לזכור שזה …

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by bebers,

טוב אז אחרי נסיונות רבים ומרובים עשיתי OC גדול יחסית למעבד שלי E7200 עם הלוח P5Q ככה: שמתי את הFSB על 400 *9.5 cpuV -1.362 pll-1.6 termintaion - 1.32 NB-1.34 Dram - 1:1 dramV - 2.1 fsb strap - AUTO הבדיקה ב S&M הייתה יציבה אחרי שעה + כשבדקתי ב OCCT הווינדוס קפא והפעיל את עצמו מחדש, ניסיתי ככה 3 פעמים ולא עבד. הטמפ' במאמץ מגיעות כבר ל61 מעלות שזה גבוהה לדעתי , לא?! (הקירור זה EXTREME של ARCTIC COOLING) האם אני צריך להעלות עוד מתחים? :s05: תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by L1ron,

למחוק.. התכוונתי לפתוח בפורום OC.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by izikd,

ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Gohan,

מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by a12beat,

נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by bck,

שלום קניתי מאורר 120ממ של TT , כמובן שהוא פועל , אבל אני לא יודע אם הוא פועל במהירות המקסימלית , הוא מחובר לספק , ולפי מה שהבנתי , רק אם הוא מחובר ללוח , אפשר לדעת באיזה מהירות הוא עובד. זה נכון? האם אני יכול לעשות משהו שיגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימלית כל הזמן?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by shay454,

אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by kikkler,

אפשר להשיג אותו איפהשהו בארץ ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by NEO...,

איך אני בונה בלוק מים מי שיש לו אחד יכול לשלוח לי צילם או מי שבנה אחד יכול להגיד לי איך

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by danik,

אני יודע שהנושא הזה כבר נתחן פה הרבה זמן... יש לי מעבד 1100 AMD בקרוב אולי אני ירצה לעשות לו OC והמאוורר שיש כרגע על המעבד לא מספיק כי במנוחה הטמפרטורה היא 55 מעלות ולפעמים ניכבה לי המחשב ביגלל זה... איזה מאוורר עדיף לקנות? אני מעדיף שיהיה שקט ושיקרר טוב... הציעו לי את המאוורר הבא ואמרו לי שהוא הכי טוב לזה... ZALMAN CNPS7000 מעבר לזה בדגם הזה יש תת דגמים.. איזה עדיף? והעם הוא שווה את הכסף? אולי יש משהו אחר? תודה מראש !!!

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by BURTON,

אני מקווה שזה הפורום הנכון בכל מקרה יש לי לוח אם של אינטל 865PERL ורציתי לעשות לו אוברקלוק אמרו לי שללוחות של אינטל קשה מאד לעשות אוברקלוק אבל ללוח הספציפי שלי יש תוכנה מבית אינטל שיודעת לעשות את זה ה intel desktop control center התקנתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיאה "an unexpected error occurred during initialization" האם למישהו הייתה את אותה בעיה או יודע לפתור אותה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.