אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום הכרטיס אצלי כבר כמעט שנה. בזמן האחרון אני מתלבט בין קניית כרטיס מסך חדש , לבין קניית מסך, לבין קניית רמקולים לבין קניית מעבד. בעקרון רניתי את GTO2 בגלל שהוא יכול להיות מומהר ויגיע לביצועים של כרטיס ב2500 שקל. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שהכרטיס ישרף, אם הוא נשרף אפשר להוכיח שזה מאוברקלוק? יענו אם אין לי אחריות עליו, והם שואלים איך זה קרה, מצה אני יכול להגיד? בשביל שאבא יראה שזה לא אשמתי ויקנה לי אחד חדש? ;D אז מה הסיכונים? דבר שני, איך בכלל לעשות את זה? הכרטיס שלי הוא של ספייר , אז בא עליו קירור טוב? מה אני צריך לעשות בשביל שהכל יצא ויגיע לתוצאה טובה? אם איזה תוכנות אני צריך לעבוד כי זה יהיה פעם ראשונה שאני יעשה אוברקלוק ואני רוצה להגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. כשאצל…
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חשבתי להרכיב מאוורר שנמצא אצלי בבית, רק שאין לי מושג איך ולאן לחבר אותו:
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור ב400 שקל למעבד E8400 . תודה רבה[=
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רדיאטור של מזגן מהחלק של הנוסע זה לא רדיאטור ענק, משהו כמו 20X20 ס"מ אין לי בעיה להשיג משאבת שמן או משאבת דלק תלוי מה אני אצטרך עכשיו ראיתי הרבה המלצות על האתר http://www.performance-pcs.com אבל התחלתי לבדוק מה אני צריך וראיתי שזה יוצא בסביבות ה 270$ מיכל 50$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_318&products_id=4490 צינור 10$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=59_413_414 בלוק מעבד 70$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_199&products_id=23172 בלוק כרטיס מסך 120$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_pa…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא מצליח לעבור את המהירויות הנ"ל מה אפשר לעשות ? כמו שאתם רואים הטמפ' בסדר.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Antec High Performance 1080B AMG מחיר-600 שח או chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver מחיר 550 שח מה לדעתכם עדיף? מבחינה של ביצועים של קירור וגם יופי
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שמעו, קודם כל זה המפרט שלי שצריך לדעת: AMD AthlonXP 2000+ Polamino 256mb DDR PC2100 Viking Chaintech 7KJD0 mobo Antec 400W עכשיו, יש לי מאוורר ג'נרי שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורות הן בדרך כלל 35-36C idle ו39 במאמץ. לפעמים כשהחלון פתוח הטמפרטורות הן 33C idle ו 36 מאמץ. הבאס של המעבד כידוע הוא 133MHZ DDR, עד כמה אני יכול להעלות אותו לדעתכם בלי שיקרה כלום? עוד משהו, אם אני למשל מעלה לבאס של 140MHZ, ואני שומר את השינויים בביוס ואז זה מאתחל את המחשב, ואני ממש ממש מפחד לעשות את זה אם יקרה משהו למחשב (כי כבר 2 מעבדים נשרפו לי בגלל משהו אחר ואני לא רוצה להרוס עוד אחד), יכול להיות שיקרה משהו לא תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ל oc בלוח via ms-6309 אני לא מוצא את הספר של הלוח ולא חומר עליו באינטרנט מי שיכול לעזור תודה לו
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המקרה הוא כזה, לפני כמה חודשים טובים קניתי מעבד 1.8 (נורת'ווד כמובן) ובעזרת עזרה מחבר המהרתי אותו ל 2.53. טמפ' של סביבות ה 40-55 בזמנו, תיכננתי לקנות את ה AK478 יחד עם איזה מאורר ג'נריק נחמד אבל....עקב חוסר מזומנים ירדתי מהרעיון עכשיו, שאלתי היא כזאת, איזה היטסינק (+מאורר) הכי טוב מבחינת קירור (עם רעש נסבל) ואיזה הכי טוב ללא שום קשר לרעש תודה !
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מ 2.4 עליתי ל 2.5 הטמפ' של המעבד בסדר. עליתי בזכרונות מ 333 ל 350. כמה אני יכול לעלות עוד? (אין לי מושג מה הטמפ' של הזכרונות שלי)
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח P8P67 של ASUS, ואני שמתי לב שכבר מאז שקניתי את המחשב, הטמפ' של הלוח על הנקודה CPUTIN עומדת על 60 מעלות ולא זז: זה בסדר? עדיף לי ללכת לאן שקניתי ולהגיד להם על זה ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד בסטנדרט 2.4 ג'יגה לאחר OC הוא על 3.4 ג'יגה כמו כן צירפתי תמונות....אנא אל תשכחו זה OC ראשון שלי על מעבד 8) המערכת עברה בדיקת יציבות מלאה ע"י s&m.... מתחים שהזנתי ופה אני שם דגש שאני "מפחד" לעלות מתחים אבל אם אפשר להעלות עוד את המתח או להוריד בהתאם תגידו לי....: cpu vcore-1.5v-נראה לי שזה מספיק כי המערכת יציבה. fsb termination voltage-1.4v -לפי דעתי צריך להעלות עוד קצת אבל ברגע שאני מעלה את זה בעוד קצת המתח בביוס הופך לצבע אדום שמסמן מתח חריג. nb vcore-1.325v- אותן הספקות כמו במתח ה FSB. sb vcore (sata,pcie- auto-לא ידעתי אם יש צורך להזין מתח חריג אז השארתי על אוטומט. sb chipset voltage- 1.125v. מתח זיכרונות הוא 2.175v כאשר לפי הדפי נתונים הוא אמור להיות …
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד E8400, איזה גוף קירור יהיה היעיל ביותר ב OC ? אני פתוח גם לצעות אחרות. Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan Zalman 9500 Led S775 Thermaltake V1 Cpu Fan OCZ Vendetta 2 CPU Cooler התקציב שתכנני הוא עד 250 שקל אבל רק אם הגוף קירור מצדיק את הביצועים. שאלה נוספת היא לגבי מידת ההתאמה ל OC של הלוח-אם והזכרון שבחרתי : GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3364 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (כולל גופי קירור מיוחדים) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 האם כדי לבחור אחרים (באותו תקציב כמובן) ?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם אוברקלוקינג לוח ABIT NF7 S 2.0 מעבד וקירור של TT VOLCANO 7 athlon xp 1800+ tbred B על הביוס של הלוח אם שמתי את ה D26 MANTARAYS XT + עשיתי את המוד L12 למעבד להעביר אותו לבאס 166 זיכרון 3200 twinmos twister 512 cl 2 עכשיו ככה לא משנה מה אני עושה אני לא מסוגל לתת ל FSB יותר מ 200 מגה הרץ יש לציין ששיחקתי עם התיזמונים וירדתי איתם ל 11 4 4 3 ועדיין לא עוזר המתח למעבד עומד על 1.975 כל עזרה תתקבל בברכה זה המצב כרגע דו"ח של CPUZ המעבד עצמו במכפלה של 12X200 ומגיע במנוחה ל 53 מעלות ו64 במאמץ Name AMD Athlon XP Code Name Thoroughbred Specification AMD Athlon Family / Model / Stepping 6 8 1 Extended Family / Model 7 8 Package Socket A Core Stepping B0 Tech…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ). היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות? אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר …
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה טוב ה-BIG TYPHOON ובכמה אחוזים לערך הוא יהיה יותר טוב מהקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה לדעתכם גוף הקירור האיכותי למעבד (ביצועים/מחיר) ביותר למארז שוכב גובה 14.7 ס"מ (ברוטו).
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי הרדקנו 7 ואני צריך קצת עזרה...... הרכבתי אותו מחוץ למחשב(את המסילות ואת הדיסק) והמסילה הימנית נתקעה בחיבור של הusb.... ניסיתי יותר חזק וזה נכנס אבל טיפה עקום......ככה זה צריך להיות ??? בתוך השקית של הברגים היה מן מדבקה לבנה מוזרה...למה היא משמשת? איך אני מחבר את החיישן לגוף קירור של המעבד? הדבר הכי מעצבן במוצר הזה זה שהחיבורי usb מפורקים ל9 חוטים... מאיפה אני צריך לדעת לאן לחבר כל אחד מהחוטים ??? על החוטים כתוב כל מיני שטויות כמו vcc1,data-2,shield,gnd וכו... מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-