אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) עובד כבר 7 שנים כאוברקלוק ל3 גה"צ. בזמן האחרון העליתי אותו ל3.46 גה"צ והכל עובד מצויין. מסיבות שונות רציתי לחזור לתדר המקורי של המעבד, שינתי את ההגדרות של המעבד והזכרונות חזרה למקוריות (2.4 גה"צ ו400 מה"צ לזכרונות), ריסטרט ו... מסך כחול בטעינת הWINDOWS. ניסיתי מספר פעמים וכל הזמן חזר המסך הכחול. החזרתי לאוברקלוק הקודם ופתאום הכל עובד כמו שצריך. המסך הכחול היה של דרייבר של הכרטיס מסך. ההגדרות של ערוץ הAGP שלי תמיד היו מוגדרות קבוע ולא השתנו בין האוברקלוקים. מישהו יודע מה גרם לבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי פה קירור סטוק של אינטל 775 ויש בתחתית שלו 3 פסים של משחה, למרוח אותה? להשאיר אוהת כמו שהיא? מה לעשות עם זה (אף פעם לא התקנתי קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד ואני מנסה לעשות OC עכשיו אני לא מצליח לעלות באס יותר מ290..... וליהיות יציב. ולא מצליח לעבור פוסט עם יותר מ300 באס יש תמונה של CPUZ וטמפ' בעומס ומנוחה. עריכה: התזמונים מה שיש עכשיו והמהירות של הזיכרון זה אחרי שלא עלה הבאס כשהתזמונים והיחס של הזיכרונות היה 1\1, אז עשיתי להם OC כדי לראות שהם לא מגבילים ונשארתי ככה ביינתים, [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.000 ואני לא מצליח לעלות את הבאס יותר מ-240 למה ומה כל העניין של המתחים לא ממש הבנתי תודה מראש אלייי :hi: :hi: :hi: :hi: טמפרטורה במנוחה:46-47 במאמץ:52-56
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Transcend 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, לוח אם שתומך ב-OC, וידע איך לעשות OC. אני מצפה להגיע לכ-3GHz. אני רוצה להקדיש לנושא הזה עד 700 ש"ח (כמובן שעדיף פחות). בבקשה, עזרו לי למצוא לוח אם טוב שתומך במהירות ה-FSB של המעבד שלי (1066MHz), שיצליח…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? עם ציף של NVIDIA 570SLI זה גורם מגביל \עוזר , לא משנה ...?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
יש לי לוחאם חדש של gigabyte יש עליו מטג הנקרא sw1 האם זה מטג העושה oc ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש קירור של AC PRO 7 שיש לו בסיס קירור מרובע שמחסה את כל שטח המעבד , ויש קירור של Thermaltake key 3 עם בסיס עגול שלא מחסה את כל שטח המעבד שלי(INTEL E6300 2.8 doual core( איזה קירור עדיף? והאם הקירור עם הבסיס העגול מספיק טוב לקירור המעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן (אתמול) הרכבתי את המחשב החדש שלי שמכיל את הרכיבים הבאים axp 1800 tbred-b jihub epox 8kt9a infineon pc2700 256MB realtech 8139 asus geforce 2mx v7100 שלושת החלקים שבעצם קניתי הם השלושה הראשונים לוח אם מעבד וזכרון. היום החלטתי להתחיל במלאכת האובקרקלוקינג אך אינני מצליח להעלות את וינדוס במהירות של 2GHZ ומעלה ניסיתי להעלות באס לא עברתי את 166... המקסימום שאליו הגעתי זה המצב שאני עומד בו עכשיו, באס 150 מכפלה 13 סה"כ ואין איזה בעיה של טמפ' כי אני עכשיו על טמפ' יחסית נמוכה של 33 מעלות אז משהו כאן מוזר לי... ניסיתי להעלות מתח לא עזר, שום דבר שניסיתי לא עזר... כל הזמן כשאני מעלה את הוינדוס אני רואה את המסך הכחול המעצבן הזה שאומר לי שהוא לא מוצא איזה קובץ... שמעת…
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
?שלום לכולם... (כותרת) אני לא מרגיש שהם מוציאים אוויר בכלל... ניסיתי לשנות את המהירות בSPEEDFAN על אלה שמחוברים ללוח אם על מקסימום והם עדיין על 1100RPM הגיוני? מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות
-
- 12 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*
-
- 12 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אין לי מושג איך אני יכול לעשות OC דרך הביוס, קראתי מדריכים והכותרות/הגדרות ם שם שונים לגמרי אם למישהו יש את הלוח אני ממש אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני משפר קצת את המארז שלי, : מאורר 120 מקדימה (מאורר שעובד על 220V עם מקור כוח חיצוני) מאורר 80 מאחורה. מוציא אויר ועוד מאורר 80 בדלת. ואולי גם מאורר קטן למעלה, הבעיה שלי שהמאורר 120 הוא מאורר רציני בעל דחיפה מאוד גדולה של אויר, אני מפחד ששני ה-80 לא יצליחו להוציא את האויר מהמארז. כמו כן, היכן מומלץ להתקין את המאורר 80 בדלת? במרכז זה טוב? ???
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
מעבד E2160 זכרונות 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition לוח אם P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E ספק Liberty ELT620AWT 620W קירור Zalman CNPS9500 LED כרטיס מסך HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E המעבד על 3.29 יש למישהו המלצות איך ממשיכים מכאן??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאווררים למארז. כרגע יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. כביכול ברצוני להרכיב סטאפ של מאוורר קדמי מכניס, מאוורר אחורי מוציא, ומאוורר צדדי מוציא/מכניס בהתאם לקירור כ. המסך. אני מחפש סט של שלושה מאווררים עד 80 ש"ח לא חובה שיהיו שקטים במיוחד אך רעש מוגזם גם הוא מיותר. לא חובה עם LEDים אבל גם זה יכול להיות נחמד. ;D - ושאלה שנייה על הדרך, עם הכרטיס INNO3D GTX260 FREEZER X2, שקירורו כביכול לא בדיוק לוקח אוויר ומוציא את כולו מחוץ למארז בלי לחמם אותו (קרור דומה לגרסאת ה DUAL SONIC HD4870 של PALIT) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 האם כדאי לכוון את המאוורר בדלת המארז שיוצא אוויר, או שיכניס אוויר? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
המחשב שלי עוש ריסטארט לפעמים ורושם cpu fan error מה זה אומר ? מה עלי עשות ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-