אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לבקר מהירות למאווררים עד 150-180 שקל שיהיה 4 אבל עדיפות ל6 ערוצים ואיך הקייז מאסטר פרו הגדול יותר ??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך 6800GT עכשיו אני מנסה לעשות OC לכרטיס וכשאני מעלה אותו לרמה של 6800U שאמור ליהיות בטוח ב-100% אז נתקע לי התמונה בבדיקה ואחרי 10 שניות זה ממשיך לעשות את הבדיקה ניסיתי להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל והרצתי עוד פעם בדיקה וזה עוד פעם נתקע לי ל-10 שניות וממשיך למה זה קורה? בפעם הקודמת עשיתי פירמוט למחשב וזה הסתדר לי אז מה הבעיה עכשיו אפילו עם ההגדרות הרגילות של הכרטיס זה עושה לי תקיעות
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים שאלה בנוגע לטמפ' המארז הוא antec 300 מאורר 140 למעלה (מקורי) מאורר 120 מאחור (AC 12L) מאורר 120 בדלת (מקורי) מאורר 120 מקדימה (יש אופציה לעוד אחד) (מקורי) המעבד הוא E8400 עם AC FREEZER 7 PRO עליו כרטיס המסך הוא HD4870 של ספיר הטמפ' שלי: מעבד (באמצעות CORETEMP) ליבה ראשונה 39 ליבה שניה 46 כרטיס מסך (באמצעות CCC) 48 מעלות באמצעות פרופיל של 35 אחוזי סיבוב מאורר הטמפ' במנוחה האם תקינות? האם ניתן לשפר? אם כן איך?
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני גר בירושליים ויש לי מעבד פריסקוט מדגם 630 עם קירור סטוק. אני לא נוהג להפעיל קירור, אז המזגאויר הירושלמי שורה גם אצלנו בבית. עכשיו, המעבד שלי מגיע באמץ [בערך 80 אחוזי ניצול] לטמפ' של 40 מעלות, טמפ' נמוכה מאוד יחסית למעבדי פרסקוט. עכשיו השאלה שלי היא : יכול להיות שירושליים היא עיר טובה במיוחד לאוברקלוקרים בגלל שקר בה? [ יעלק אני מצחיק את עצמי ] תודה, ^Z^
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGBYTE P35 וזכרונות OCZ 800MHZ. לפני שבוע עשיתי אובר קלוק ל 3.8GHZ הכל היה תקין. עכשיו איפסתי את הלוח אם(הפעלתי הגדרות ברירת מחדל בביוס). עכשיו כל הגדרה בביוס עובדת חוץ מהתזמונים של המעבד. אך שאני מעלה את התדר של המעבד ,שומר ועושה ריסטארט המחשב עולה רגיל בתדר ברירת מחדל 2.66GHZ של המעבד והזכרונות יורדים בתדר ל667MHZ...במקום 800MHZ... מאוד מוזר.. למישהו יש מושג למה??
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אין לו פלטה אחורית פשוט 4 פינים שאמורים להחזיק אותו ואני מפחד שהוא ישבור לי את הלוח... אני סתם פרנואיד?
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. מישהו עשה OC לכרטיס הנ"ל? אם כן הייתי שמח לדעת לאיזה תדרים וטמפ' הגעתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שעדיין הדעות חלוקות עליה כמה שחפשתי בפורום לא מצאתי תשובה ברגע שאומרים לא ממומלץ לעבור את הטמ"פ 61 מעלות למעבד קורנו למה מתקוונים למעבד או לליבה אז כמה מותר למעבד וכמה מותר לליבה מבחינת טמפרטורה ומה לא ממומלץ לעבור כאשר עושים O.C תודה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך ושאני נכנס לאוורסט לבדוק טמפ' הוא לא מראה לי.. כאילו אין לי כ.מסך ועוד שאלה.. מה הטמפ' של HD3870 אמורה להיות במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-