אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש ךי תמארז הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3097&CatCode=408 ויש למעלה מאורר 200MM שהפסיק לעבוד יש למישהו מוסג מאיפה אנני מביא מאורר בגודל כזה במחיר נורמלי? מצאתי אחחד ב EBAY אבל זה עולה 60 דולר כולל משלוח >< קצת מוגזם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זכור לי שקראתי כתבה לפני איזה חודש שAMD התחילה לשווק גופי קירור+מאווררים יותר טובים מ ה ספיירים הקטנים שהיו מכניסים לחבילת RETAIL בזמנו. זה באמת כך או שאם אני קונה את הבארטון RETAIL אני מקבל את אותו הספייר הקטן ?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לשאול, כיצד ניתן להשתמש בתוכנה הזו של Over Drive על ההגדרות הכי מומלצות? ב-Auto Clock אני לא יכול ללחוץ על Start ככה שאין לי אפשרות להחל את ההגדרות. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/hardware-hacking/35737-mod-your-6800gs-agp-ultra-extreme.html השימוש על אחריותכם בלבד!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה קניתי מחשב חדש (לפי המלצה שקבלתי כאן באתר - AMD 2500, 512MB, AN7 וכו'), שעובד כמעט מושלם. הבעיה היחידה היתה, כמעט מההתחלה, אזעקה שהיתה מושמעת מדי פעם מלוח האם, בעקבות ירידת מהירות הסיבוב של אחד המאווררים. לוח האם המדובר הוא AN7, והמאוורר הוא זה של ה-NB. לאחרונה האזעקה הפכה קבועה - פירקתי את המאוורר, שימנתי אותו, והוא עלה מסביבות 1000 סל"ד למעל 5500. היום, יומיים אחרי הטיפול, חזרו נפילות המהירות. הוא עדיין עובד לא רע רוב הזמן, אבל יש לי הרגשה שלא כדאי לי לסמוך עליו יותר מדי. מבירור קצר באינטרנט הבנתי שהמאוורר הזה, שמגיע יחד עם לוח האם, הוא די דפוק ונוטה לעשות צרות. נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו. אני לא הולך לעשות OC למעבד, והמחשב שלי לא עובד קשה מדי.…
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC לכרטיס ורציתי לדעת מה הטמפ' המקסימלית שלא כדי לעבור? טמפ' במנוחה 38 מאמץ מלא 52-55
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
כשאני מגביר את ההמהרה מעבר לזה או שהביוס לא עולה או שאחרי זמן קצר אני מקבל מסך כחול. ניסיתי להוריד את המכפלה ולהגביר את ה FSB Frequency וגם להפך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש חדש באתר הזה רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בשיטת צעד אחר צעד יש לי מחשב: AMD 2500 BARTON EPOX 8 RDA CORSAIR 256 *2 400 MHZ HERCULES 9700 WD 80 GB 8MB BUFER המחשב חדש ורציתי לדעם אם כדאי לעשות אוברקלוקינג חוץ מזה תסבירו לי איך לעשות ואיזה קרור מתאים בנוסף לקרור שיש לי CPU COOLER של ואנטק ועוד שני מאווררים על המארז... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מה זה פתיחת צינורות ביכלל הרי פשוט מורידים תוכנה ועושים איתה אוברקלוק לא?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות ושמרתי את הנתונים ... עכשיו אני רוצה להסתכל עליהם ולהשוות ביצועים ... איך אני פותח תקבצים ? הם בסיומת .3dr לא הצלחתי דרך התוכנה ... ולא מצאתי בפורום ...
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 1GB X 2 לוח אם של אסרוק זה שעולה 550 מ KSP כ. מסך: X1900GT WD 160GB SATA 2 16 MB 1 X 12 CM 2 X 92 CM TT BIG TYPHOON ציפטק מש חשבתי על קירור לכרטיס מסך משו לק יקר עדיף את 150-200 ש"ח תנו לי אופציות(שהחנות תהיה בבקשה מאיזור השרון ). אם אתם יכולים להמליץ לי על מאוררים שקטים אשמח גם (עדיף מ KSP אך לא חייב -שמעתי שהגנריים של KSP רועשים...) בתודה yo0924
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הא יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות והcfm של המאוורר?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
Winbond / Twinmos / Corsair / Geil? אני מתכנן לקנות 256/512MB PC3200 ורציתי לדעת איזו חברה טובה יותר ל-OC?
-
- 13 תגובות
- 738 צפיות
-
-
i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP ZE2140EA שלוקח זכרונות של PC2700 333MHZ משום מה הוא עובד ב 133MHZ, מכיוון שאין שום אופציית משחק דרך הביוס, איזה אופציה אחרת יש לי על מנת לשנות אותו למהירות גבוה יותר, לפחות ל 166MHZ או אפילו יותר. אני מצרץ צילום מ CPU-Z של שתי החלונות הרלוונטים, אם למישהו יש רעיון... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לוח אם ומעבד שטובים לאובר קלוק ובמחיר עד 1000 ש"ח בתודה אלי אגב לא חשוב עים זה אינטל אוו אימדי :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ספיר 9800PRO 256BIT ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק משהו בסגנון של ATITOOL ואם אפשר לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-