אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי מאוורר עליון עם LED שקבילתי עם המארז Transformer/ אחרי המלצת lemonhead קניתי את המאווורר בגרסא שרק מוציאה אוויר Acrtic Cooling 8mm AF08-360089 1500RPM המאורר שהיה קודם שנשרף, התחבר בכבל לחיבור של 4 פינים, מהחיבור הזה יצא חיבור נוסף ל4 פינים והחיבור הזה התחבר ללוח אם. חיברתי את המאוורר החדש לחריץ על הלוח אם שנקרא Fan 2 בחיבור ישיר שבא עם המאוורר של 3 פינים. (קודם לכן ניתקתי את הכבל של המאוורר ביג טייפון שהיה מחובר אליו ואין לי שמץ של מושג למה- חיברתי אותו לחיבור של CPU FAN). האם חיברתי נכון? אין צורך להגדיר משהו בביוס? פתחתי את המחשב, ומהאוורר החדש מסתובב נורא לאט, אמנם אין רעש אבל הוא כמעט ולא מוציא אוויר. קנייתי מאוורר נוסף 120MM של Arctic cooler שגם מוציא וגם מכ…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז HAF932 ולוח אם h87-d3h של ג'יגה בייט ויש לי שם מקום לcpu fan opt cpu ועוד שלושה system fan רציתי לדעת אם יש אופציה לחיבור מאווררים נוספים מעבר למה שיש בלוח, אולי ישירות לספר או איזה מפצל כלשהו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים למארז שלי ורציתי לדעת לאן מתחבר החשמל כלומר לאיפה אני מחבר את המאוורר על מנת שיפעל תודה!
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי את המארז COOLERMASTER HAF 932 יש שם מאוווררים ענקים השאלה שלי זה אם לחבר אתם ישירות ללוח אם או לספק זה לא יכול לפגוע בלוח אם? במידה וכן לחבר ללוח אם אם אפשר להגיד לי לאן כי יש שם חיבר ל 8 מאווררים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מאורר ואני רוצה לחברו עכשיו עשיתי כמו במדריך שלכם אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1. אומרים לחבר את החוט שיוצא מין הספק לכונן פלופי ולקחת רק את החוטים השחור והאדום אבל יש לי שני שחורים 2. עם אותו חוט הנ"ל היציאה שלו היא 4 פינים אבל היציאה במחשב היא 3 לאיזה 3 פינים לחבר? בתודה, יחזקאל
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
יש לי מולקס, עם חיבור אדום שחור שחור צהוב ומאורר עם שתי חוטים, שחור ואדום לאן אני מחבר את זה ואיך זאת אומרת איך אני חבר את זה לברזל המעאפן הזה שתקוע שם.. ובכלל הסבר קצר על המולקס אם אפשר מה אומר כל צבע ולמה מאורר מתחבר רק ל2 והרדיסק לכל ה4..
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שאני קונה מאורר חדש יש לו רק שני חוטים ! איך אני מחבר אותם ? לחבר להם איזה תקע? ואיפה לחבר אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ועוד משהו.... יש לי מאורר בגודל של המאוררים של המחשב טיפה יותר גדול זה כמו וונטה ...והוא מתחבר לחשמל ופועל הוא בקושי עושה רעש אבל מקרר טורבו האם אני יכול לחבר אותו למחשב ...ויש בזה סיכון כלשהו...?.... למאוורר אין הארקה לא מחובר החוט של הארקה.... את החוט של הארקה שמגיע מהשקע של הקיר חיברתי לשולחן מחשב שעשוי מעץ אני יכול להשים את המאוורר בתוך המארז בפנים?....... או שיש סכנה של קצר או משהו שיחשמל לי תמחשב חחחח או שאני יבודד תמאורר יעשה אותו פלסטיק ויניח אותו בתוך המארז ככה זה יהיה בטוח אני לא יודע מה לעשות המאורר הזה מקרר טורבוווו כמו וינטלטור ?.... מהכדיי לעשות?....<? אני פתוח להצעות אפילו לחתוך תמארז
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 ולקנות גם את זה (שימו לב שזה שני מאוררים של 120MM) : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2403 ומה שאני רוצה לעשות זה: * להחליף את המאורר האחורי הנוכחי של המארז שמוציא אוויר למאורר 120MM * לקחת את המאורר האחורי של המארז ולשים אותו מתחת לכרטיס מסך כדי שיקרר אותו * לקחת מאורר 120MM נוסף ולשים בקדמת המארז למטה שיכניס אוויר אז השאלות שלי הם : 1) איזה מאוררים לחבר למצב שקט ? 2) יש לכם איזה סידור אחר למאוררים ? אם כן תרשמו תודה .
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הלוח אם במפרט, יש לו עוד מקום פנוי אחד למאורר עם סנסור, השניים האחרים תפוסים ע"י המעבד והצ'יפסט. יש לי שני SF2 שאני רוצה לחבר ועוד מאורר 60 ש"ח שאפשר לחבר עם חיבור 4 פינים. SF2 אחד אני אחבר ללוח בחיבור הפנוי, אבל מה עם הSF2 השני? איך עוד אני יכול לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חיברתי מחשב באוטו , PC רגיל P2 300MH ואני חושב לחבר לו מסך , האם יש דרך לחבר מסך לפטופ ? נשמע קצת מטורף אבל נראה לי שזה אפשרי עם כמה הלחמות , יש למשהו מושג אם זה יעבוד ואיך לחבר?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי, האם אפשרי לחבר במקביל יותר ממאוורר יחיד על הקונקטור של המאוורר למארז? א - העניין הוא שמבחינת מתחים לא תהיה בעיה, לא אמורה להיות בעיה מבחינת הספק, נכון? ב - מן הסתם זה יחרפן את המדידה של המהירות בפועל של המאוור, יה יכול לפגוע במשהו? (ואם כבר, לא מצאתי לזה תשובה, אבל איך תכל'ס הוא מבצע את המדידה של ה-RPM? מישהו יודע איך הסנסור הזה עובד?)
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות משאבת מים רגיל (דוגמאת ALTMAN ) השאלה היא איך אני גורם לה לפעול רק בעת הדלקת המחשב? וכן האם אפשר לחבר אותה לספק ולא בקבל חשמל רגיל לשקע חשמל סטנרטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
על מה כדאי לשים את חיבורי המולקס.על 5V או 12V? בהוראות ובאתר לא מצאתי שום התיחסות מלבד האפשרות. עריכה:ואני רוצה להודות ל-BUNG על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
איך עושים דבר כזה ? יש לי כמה ישנים שאני רוצה לחבר השאלה היא עם מה , אני מניח שדבק לא אפקטיבי כי הוא מנטרל את המגע בין הציפ להיטסינק ועלול להתלקח . אז עם מה כן ?
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-