אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המחשב חדש בOC של 3.7 אבל כרגע שמתי לב שאחרי שעתיים של משחק ב BAD COMPANY ואללה ה NB הגיע ל 115C ?????? מה אני יכול לעשות עם זה ? http://img525.imageshack.us/img525/6...fafaffafaf.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קניתי לפני חודש מחשב חדש שכולל AMD2500 I וכרטיס מסך רדאון 9800 פרן של ספיר המארז הוא מידי טאור עכשיו אין לי שום מאורר על המארז והאוויר במארז מתחמם מאוד וכך גם הכרטיס מסך והשאלה שלי היא איזה קרור כדי לי לקנות למארז(יש לי מקום ל3 מאווררים שתיים מאחור אחד מקדימה) אז עם אתם יכולים לתת לי 1)המלצה למאוורר למארז או לכמה מאווררים שקטים חשוב שיהיו שקטים בתקציב של כ-150 שקל סה"כ והאם מאוורר זה יוריד גם את טמפרטורת כרטיס המסך 2)תוכנה אמינה לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך ומעבד דרך הווינדוס נ.ב חשבתי על הקרור הזהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=4422
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מדוע ממליצים להוריד את המכפלה במעבדים ולהעלות רק את ה FSB? מתי שמעלים את ה FSB אז יכולים להיות התנגשויות כי זה מעלה גם את ה PCI וגם את ה AGP לעומת זאת שמעלים את המכפלה (אם מצליחים לפתוח) אז רק מהירות המעבד עולה. אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני לא יכול יותר. הקירור האקטיבי של SPARKEL הורג אותי. אני ממליץ לכול מי שרק מתכנן לא לעשות את הטעות שלי ולהשקיע ולקנות של חברה חארת עם קירור פאסיבי, עכשיו אני יודע שלפני כמה זמן לא היה בשוק קירורים תחליפיים לסידרה 8XXX אבל עבר מספיק זמן, ניראה לי שהיו אמורים לצאת כמה אבל אני לא מוצא אותם, אני חיים קירור תחליפי לכרטיס מסך, שיהיה פאסיבי, תקציב עד 300 שקל, אבל אם יש ביותר אני ייקנה גם רק תראו לי למה הוא פשוט חופר לי במוח אפילו אחרי שהורדתי בRIVA TUNER את המהירות למינימום, יש את הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3030 רשום ששהוא אוניברסלי ומתאים לכול כרטיס מסך האם זה נכון.?? נ.ב החלפת הקירור מבטלת את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איפה מורחים (מרכז או כל שבב זכרון במלואו) והאם זה עוזר בהרבה. מחפש עבודה ללילה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהחלטה הזאת. הכוונה היא לדחוף אותו באוברקלוק הכי גבוה שאפשר.. הוא ילך עם זכרונות XMS3500 של קורסאיר, לוח Abit IC-7 / P4C800 dlx וקירור מים כלשהוא. התקציב לא מגביל אותי מלקחת את ה2.8, אבל כמובן שאני לא אתנגד לחסוך 400 ש"ח. אני מניח שהמקסימום FSB שאני אוכל להגיע עם כל אחד יהיה סביבות 265 עם ה2.8 (סה"כ 3710Mhz) וסביבות 280 עם ה2.6 (3640). לא נראה לי ש - 70Mhz שווים השקעה של עוד 400 ש"ח, אבל יכול להיות שאני די רחוק בהערכות שלי. כמובן שהבחירה נוגעת גם לעניין הזיכרון - 4:5 עם ה2.8 שווה ל 212MHz לזיכרונות, די קרוב לPC3500 שתיכננתי עליו. 4:5 עם ה2.6 יהיה שווה כבר ל 224, שזה כבר יותר מתאים לPC3700 עם הנמכת תיזמונים קטנה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא 3700 שממש מצא חן בעיני…
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך בקניית E7400 ולקחת את המעבד הנ"ל כי הוא עולה 300 שקל פחות אז מעניין אותי עד כמה אוכל לקרב אותו לביצועים של הE7400 עם הקירור של אינטל ל24\7 עם טמפ נורמליות? והבנתי גם שהstepping המומלץ הוא M0 נכון? יש אפשרות לברר זאת לפני קניה? בבקשה לא להמליץ לי לקנות קירור זול כמו פריזר פרו ב100 שקל ולסגור עיניין כי אין כסף! תודה. עריכה: אגב הלוח P43 תומך עד 3600MHZ נכון?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ללוח DS3 של ג'יגה בייט יש תוכנה - EASY TUNE, אתם בטח מכירים... היא טוענת שלמעבד יש טמפ' של 44 במנוחה, וללוח 38. בEVEREST כתוב שללוח האם יש טמפ' של 44. אין שם CPU אבל יש משהו שנקרא AUX. הכוונה למעבד? EVEREST טוען של-AUX יש טמפ' של 38, ואם זה המעבד אז זה בדיוק ההיפך. ואגב - 44 מעלות ללוח זה סביר? הוא גם מתחמם מאוד תחת SNM... ומגיע ל-60. המעבד, לעומת זאת, אפילו ב-100% מאמץ, לא עולה מעל 40 (יש לי קירור של AVC - 3 HEATPIPES). הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. עד לאן בערך אפשר להגיע באוברקלוק יציב למעבד כזה? הקירור הוא Thermaltake V1 הלוח הוא Asus P5Qpro אם זה משנה, המשחה התרמית היא AC silver 5.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני אבריג את המאוורר על הדלת הצדדית. מאוורר ופתרון קירור Zalman ZM F1 Retail או AF8025 PWM 80MM FAN תודה חבר'ה -------- עריכה: האם מאווררים אלו עם חיבור 3 פין ללוח M?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד (AMD Sempron 2400) אבל משום מה האפשרות חסומה בביוס מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקי, לפני שהזמנתי רשום שאפשר שש אבל בפועל אני יכול רק 2 ! אחד למעלה [הוא מותקן והוא מכניס אוויר] ואחד מאחורה איפה שהיציאות של הלוח אם - מעליהם [ הוא מותקן ומוציא אוויר ] עכשיו אני רוצה להכניס עוד 2 לפחות, בעיקרון רציתי עוד אחד למעלה ואחד בצד ... אבל אין לי פשוט מקום סעמק איזה באסה זה , מה אפשר לעשות בעניין ? עריכה: זה המארז http://skypc.co.il/pl_product~VJ2000BWS~6~0.htm תלחצו מפרט טכני
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הוספתי זוג זכרונות ישנים (2X1G) שהיו לי ובגלל שהם איטיים יותר הם מאיטים גם את הזכרונות החדשים, אני רוצה לעשות להם אוברקלוק כמה שאפשר.. מאיפה מתחילים? מה אתם מציעים?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מערכת קירור מים מדגם Aquagate Max מבית COOLERMASTER http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-HUB-KBU1-GP&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 רציתי לדעת עם היא מוצלחת ל OC ובנוסף עם היא יכולה "לסחוב" קירור לכל המחשב (CPU.GPU.HDD.RAM.CHIPSET) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
*דגם כרטיס המסך: SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 BFBC2 VIETNAM Game EDITION http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0 *שימושים - לקרר אותו*תקציב: 400* חנות מועדפת KSP TMS איבורי Accelero Xtreme III טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מאורר למעבד המאורר יהיה מיעד לoc והתקציב שלי 180 מה אנ יוכל לקנות? תודה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
OK אז ככה, יש לי מפרט intel 2.6C abit ic7 giel LL 433mhz radeon 9600XT WD 120g cooling. SP94 with enemax fan and vga silenser עכשיו אני לא יכול לעבוד את ה220 בבאס וזה מוזר לי כי המעבד שלי קר (34-37 מעלות תלוי בטמפרטורת החדר) והראם שלי הוא 433MHZ והוא עובד על 440 כולה. ותזמונים ניסיתי הכי גבוהים ורגילים ומתחים ניסיתי גבוהים (1.65 למעבד ו2.8 לראם) ורגילים. גם עשיתי AGP\PCI lock ויחס של 1.1 יש עוד דברים שאני צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר כי המפרט הזה אמור להגיע להרבה יותר ועוד אם קירור כזה.. אז מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-