אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מוסיף גם תמונה, הסימני שאלה הם בעצם מה עדיף ? שיכניס או יוציא ? אני יודע שאוויר חם עולה אבל אם יש שניים שדוחפים מימין ועוד אחד שמכניס מלמעלה כלפי מטה זה לא יעיף את כל האוויר שמאלה לאותם שניים שמוציאים ? בעיקרון הטמפרטורות שלי במנוחה עומדות על מתחת ל 30, לרוב אפילו מתחת ל 25 מעלות חוץ מהדיסקים הקשיחים. במאמץ הטמפרטורות לא ממש עוברות את ה 40-45, אולי רק הכרטיס מסך עובר את ה 50 כשאני מריץ אולי את WITCHER 3 על מקסימום הגדרות. חשבתי להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר (איפה שמסומן X). האם שווה לי בכלל להוסיף עוד מאווררים ? והאם יש מצב לקבל המלצה על מאוורר טוב ושקט של 120 ס"מ. אשמח לכל מידע שיעזור ושכחתי לשאול תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הזמנתי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2775 . גיליתי שהמאורר הצידי (ה25 ס"מ) מיתנגש עם המאוורר למעבד של TT BIG TYHPHOON VX - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=878 . טוב חברה אז השאלה שלי אליכם היא כזאת : מה עדיף ? לקחת את המארז 3050 , בלי המאוורר הצידי ועם הBIG TYHPOON וליסגור עיניין ? או שאולי לקחת את המארז 3052 , עם המאורר הצידי ולקחת קירור למעבד - SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2915 ? אז מה לדעתכם עדיף ? קירור יותר חזק למעבד או המאורר הצידי הגדול בימיוחד (25 ס"מ) שייתן לי זרימת אוויר טובה בהרבה מ3050 (בל…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן שלי למדיה סנטר, מפרט בכללי ככה: intel core2Duo p7500 (socket lga755) leadtek geforce 9400gt מארז- antec nsk 2480 עם שני מאווררי 120 שקטים (המארז חדש) הכנסתי הכל למארז שכתבתי שהגובה שלו הוא בערך 12 ס"מ מה שאומר שנשארו בערך 11 ס"מ לגוף קירור (המארז שוכב). עכשיו לבקשה- אני מחפש פתרון קירור שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי על קירור פסיבי למעבד פלוס קירור כלשהו לכרטיס מסך. כרגע הכרטיס מסך שלי מרעיש בטירוף המעבד ככה ככה והמארז די שקט. לא מכיר כלכך קירורים פסיביים וכמה הם יעילים, מישהו יכול להמליץ על משהו? מה שהולך לרוץ על המחשב זה בעיקר סרטים HD,אינטרנט ותוכנות טורנט להורדה... תודה לכל מי שמגיב!
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי כולל: AMD X2 3800 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D לאחרונה נתקלתי בבעיות עם המעבד בהפעלת משחקים ועל זה כבר פתחתי תראד בפורום, הבעיה שכל תוכנה לבדיקת טמפרטורה מראה לי תוצאות שונות וקיצוניות. בתמונות מובאות תוצאות מהתוכנות הבאות: EVEREST SensorsView Pro 2.1 SPEED FAN איזה תוכנה הכי אמינה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אאני קונה מחשב ואני לא יודע איזה מאוורר לקנות כדי "להפוך" את המעבד ל amd 2800 ומעלה חשבתי על וולקנו 8 אבל השאלה היא עד איזו מהירות של מעבד אני יגיע איתו בערך??? ועד איזו מהירות אני יגיע עם וולקנו 11 בערך??? תודה לעוזרים!!!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עשיתי קצת חיפושים רציתי לדעת מה הקרירור הכי שקט וכמובן איכותי שיהיה אפשר לעשות אולי OC בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההבדל במחירים בינהם זניח. הייתי רוצה הפעם ללכת על איכות , לא על מארז שאני לא יוכל להזיז בו את הידים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי כמה גירסאות : 2.60 2.5 2.41 והמעבד שלי : AMD Athlon 64 Processor +3200 וכל את מהתוכנות אומרת : The processor detected is not supported AMD Athlon 64 Processor +3200 איזה כן תומכת?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות. תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות זיכרון שתי גיגה שיעבדו בdc מהחנות skypc מקסימום 550 אם יש משו ששוה תחריגה סבבה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
TAOTAO לא אוהב פרטיות :] טוב לא משנה אני רוצה לסדר תכבלים שלי במארז שיהיה סירקולציה יותר טובה יש לי מארז די טוב שאפשר לעשות בוא הרבה דברים שמסתרים תכבלים , ככה אני לא ממש חזק בנושא ובגלל זה אני מפחד להוציא קבל ואז לשכוח איפה לחבר אותו מה צריך לעשות ? ואיזה סידור אפשר לעשות במארז COOLERMASTER CM690 , עם צריך תמונות של המחשב מבפנים אז בכיף ו TAOTAO הצלחתי לסדר תטמפרטורה של הדיק קשיח כנראה שהמיקום שלו גרם למאוור לעביר אליו אוויר אבל כשהאוייר מתחמם אין לו לאן לצאת אז העלתי אותו למעלה את הדיסק קשיח ולבנתיים אין שום בעיות על 41 יציב
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב חדש שרכשתי שבוע שעבר השאלה שלי האם זה כל כך נחוץ לבצע O.C למעבד בשביל המשחקים החדשים שיצאו כגון farCry2 המפרט שלי M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch טוב בקשר לכרטיס מסך זה זמני [לקחתי אותו מחבר] עד ש ATI 4870 יגיע לארץ והמסך אני מודע לזה שהוא פשוט זה הפליט מהמחשב הישן שלי נ.ב לא פירטתי על כוננים אופטים וכו' תודה רבה לכול העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מאוורר ZALMAN CNPS9500 LED ורציתי לקנות מארז שיתאים מבחינת הגודל המידות של המאוורר הם 85X112X125 האם המארז הזה יכול להספיק לי: CoolerMaster Elite 335 Black (W)185 x (H)413 x (L)486 mm תראו מה רשום באתר של זלמן Case chassis cover must be distanced at least 135mm away from the motherboard. There must be no interfering תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GT SLIENT PIPE 2 האם הקירור הזה הוא גרוע/די טוב/טוב/טוב מאוד? במנוחה יש לי איתו בערך 52,53 מעלות ובזמן משחק כבד כמו call of duty 2 יש לי איתו 58 מעלות מה דעתכם עליו?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי מ3.0GHZ ל3.2 המכפלה 215*15=3225GHZ סבבה עכשיו נעלתי את חריץ הAGP ב66/33 ואת שאר חרצי PCI (למרות שאין לי כלום בהם) הזכרונות נעולים גם על 400MHZ ושאני מפעיל תמחשב ונכנס לCPUZ הוא אומר לי שהתדר של הזכרונות(2.5-3-3-6) זה 215MHZ למרות שנעלתי אותם מהביוס למה? והיחס שלי זה 1:1 :s05:
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מדבר על הבלוק של Innovatek, זה שמקרר עם מים גם את הזכרונות.... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1122407886,45786, והאם הוא יהיה תואם ל 6600GT? מה זאת אומרת ליבה 40,45...?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מעבד +amd athlon 3000 שעובד במהירות 1.8Ghz הלוח אם שלי ga-k8nf-9 שתי זכרונות של קינגסטון כל אחד 512MB כרטיס מסך 1800GTO האם בכלל כדאי לי לעשות אוברקלוקינג למעבד ואם כן במה זה ישפיע ולכמה כדאי לי להעלות?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-