אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לעשות אוברקלוק בדרך הפוכה מהמקובל? דהיינו קודם כל להעלות את המתח של המעבד לרמה מסויימת ומשם להמשיך להעלות את המכפלות וכו?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מה הטמפ' המומצעת של הארדיסק ! תודה לעונים , רק רציתי לציין שהארדיסק שלי נע בין הטמפ' 30 במצב הטוב ל- 35 - 43 גג ( האם 35 ומעלה זה יותר מידי בשבילו ? ) את הפרטים לגבי הארדיסק אתם יכולים לראות למטה ... | | | | | | | | | / | \ / | \ / \
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב- OC לפני כמה זמן ניסיתי לעלות את הבאס של המעבד מ-333 ל-400 (הלוח אם תומך וגם הזכרונות) בהתחלה הכל עבד טוב ויפה והלכתי לבדוק אם המחשב יציב בתוכנה prime 95 עשיתי 2 בדיקות והכל עבד מצויין לאחר איזה שבוע של עבודה עם המחשב, אני מדליק את המחשב ואני רואה איזה שגיאה עוד במסך ההתחלתי של ה-dos שאני לא זוכר אותה.. =\ (זה היה מלפני הרבה זמן) ניסיתי לאתחל את הביוס והצלחתי. אבל עדיין הוא לא עלה (הוא לא הגיעה אפילו לשלב של הבדיקות ששכחתי איך קוראים לו) למחרת לקחתי את המחשב למעבדה ותוך יום החזירו לי תשובה שהמעבד נשרף וצריך להחליף אותו.. ד"א המפרט בצד.. אני רוצה לציין משהו לפני שעשיתי את כל הסיפור הזה המעבד שלי היה על 48 מעלות לאחר מכן לקחתי את המחשב…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במחשב נייד של MSI EX400, יש צינור נחושת מהמעבד לכרטיס המסך ATI שבו וממנו לצלעות קרור. המאוורר עובד טוב ומהר כשצריך, אבל המעבד מגיע לטמפרטורה של 90 מעלות ויותר. לאחר UNDERVOLTAGE הוא מגיע ל80 מקסימום. רענון של משחה תרמית והוספתי לוחות נחושת לכרטיס מסך ולמעבד ואלו הורידו ב5 מעלות. פתחתי את התחתית בעוד המחשב עובד, ונגעתי בצינור נחושת, רותח! המלצות? מצורפת תמונה של האזור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר 120 מקדימה מכניס אוויר מאחורה 120 מוציא אוויר ושתיים על הדלת של 120 אחד ממש מול המעבד והשני מול הכרטיס מסך מכניסים אויר זה בסדר? כי המאוורר של המעבד ממש מרעיש לי הוא פועל חזק וכשהדלת מפורקת ואין את שתי המאווררים בחזית שמכניסים אוויר הוא ניהיה שקט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
FX5200? במנוחה הוא עובד לי על 42 מעלות זה בסדר? עם קירור פסיבי כמו בתמונה..(בחתימה..)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצלחתי להבין שאני צריך להפריד את בסיס של הגוף קירור מהגוף עצמו ואז להבריג אותו ללוח אם ורק אחרי זה להבריג את הקירור עצמו לבסיס שלו. הסתבכתי עם זה... יש שמה שני ברגים שלא מחוברים לכלום ואין לי מושג איך להוציא אותם משם.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי את הקירור V1 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm עכשיו אני רוצה להרכיב גם את הסניקים לזכרונות השאלה שלי אם אני צריך להשים משהו טרמי תודה
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אממ תראו הבנתי שהוא עובד על מהירות הכי גבוה שלו שזה בערך 2500-2600 ואצלי הוא בקבוע מסתובב על 2350-2390 RPM והוא מחובר ישירות ללוח ... משהו יודע מה הבעיה פה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפי הבנתי המאוורר הזה מתחבר בחיבור 3 פינים אל הלוח אם , רציתי לדעת מה הוא אורכו של הכבל אשר אמור להתחבר מן המאוורר אל הלוח אם? אני מתכוון לקנות שני מאווררים כאלה, אחד להכנסת אוויר ואחד להוצאת אוויר . (כרגע יש לי שני מאוורים 120MM שבאו עם המארז שלי: A-TOP Gladiator ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם SUNBEAM TUNIQ TOWER יתאים לASUS P5N32-E SLI
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הוא יעשה משהו? מדובר בHDD WD 80GB 8Cache 7200RPM
-
הוא יכול להיפתח ל X850XT אחיו הגדול לפי מה שאומרים.. מישהו יכול להסביר לי רק איך עושים את זה ? ובקשר לפתיחת צינורות לכרטיס מסך, זה גם מקצר את חיי כרטיס המסך או שזה לא כמו אוברקלוק וזה לא משנה כלום בעומס על הכרטיס ולא צריך קירור?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ocfaq.com/softmod/download.php&prev=/search%3Fq%3D9800%2BSE%2B%2540%2B9800%2Bpro%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dutf-8%26sa%3DG copy it and its all
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות בלוק מים שמתאים ל RADEON 9700 ושיש לו חיבורים של 3/8" לא ראיתי משהו כזה בחנויות בארץ שבהן חיפשתי, וגם באתר של EMP לא היה. להביא מחו"ל עולה כ 300 שקל והייתי מעדיף לשלם פחות. בקיצור, מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ בלוק כזה ? תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קירור מסוג KTANA 3 יספיק למכפלה של 4.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/0pnt/agp.JPG חברה מה הסעיף הזה והסעיף CPU thermal-throttling עושים ? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קירור FC-ZV9 של Zalman לכרטיס מסך, אבל יש בעיה שאין אותו באתר של Zalman. אני רוצה להתקין אותו על ה9800GTX+, ואין לי מושג האם בכלל שווה לנסות? יש איזה אפשרות אחרת ידעת האם הקירור הישן הזה תומך ב9800GTX+?
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-