עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם. קניתי מאוורר של thermaltake extreme volcano 12 ויש לי מעבד amd athlon xp t-bird/palominio 2000+ בדקתי את המעלות שלו והן עומדות על 50 מעלות ללא מאמץ!! מה אתם חושבים שהבעיה ומה אתם ממליצים לי לעשות..? ד"א המאוורר לא נכנס לי טוב על הלוח אם אז השחזתי אותו קצת... :-\ (בקשר לt-bird או palominio אני לא יודע מה יש לי אבל שניהם נראים לי די דומים אז זה לא נראה לי כל כך ישנה את התוצאה..) תודה לכל העוזרים ותענו לי מהר בבקשה!!

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by dory,

או קיי לפני בערך חודש התחיל לי משהו מוזר במחשב החום פשוט עלה בכמות מטורפת! לפני שזה קרה החום היה ככה בקטנה על 35-40 ופתאום בדקתי באברסט כמה אני 56!! זה משהו מאוד מוזר...ואני לא מבין למה זה!? ועוד שאלה.... מה זה CPU-THRM Thorottling הסבירו לי שזה עומד על 50% ז"א שהמעבד מאבד 50% מהכוח שלו זה יכול לעזור לי במלחמה נגד החום? ואולי זה בכלל המד טמפ' נדפק?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם טוב יש לי מחשב לא ממש חדש אבל טוב (לי) עד שהיה לי חדש AMD 900MHZ לוח של Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד רק שהוא עובד בלי להריץ מישחק 42-45 של הלוח 26 זה חום תקין או לא ודבר שני. אוברקלוקינג יהרוס את המחשב שלי יש לי FAN CPU : Thermaltake Volcano 8 ??? אם איזה תוכנה אני יכול לעשות אוברקלוקינג לשיפור המהירות ל 1000-1100 ואת הבס לעלות ל200

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by gryffin,

יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by CoBrA-MaN,

לפני שלושה ימים קניתי מחשב חדש. המעבד הוא של AMD - 1800+ הרכבתי את המחשב לבד. עכשיו, כשאני בא לבדוק את הטמפרטורה שלו - המחשב מראה לי שבמאמץ הוא מגיע ל 70 מעלות (!!!) - זה נורמלי ? :o במנוחה הוא בערך על 63. צריך עיצות\עזרה\תגובות. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by asaftrip,

שלום יש לי מעבד amd athlon ‎3800+‎ am2‎ ‎‏ וכרטיס מסך evga nvidia ‎8500‎ gt ‎256mb‏ ורציתי לדעת מה החום הנורמלי במנוחה ולאיזו טמפ לא רצוי להגיע עם הכרטיס והמעבד. ואם יש איזה אתר שמציג רשימות מסודרות של חום ומהירויות לפי סוג המוצר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by ns,

יש לי מעבד AMD 3000 barton ורציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' שלו לאחר משחק ובזמן מנוחה . אם הוא חם מדי אז אם תוכלו להמליץ לי על מאווררים וגופי קירור טובים אז תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by leshets,

יש לי מעבד פנטיום 4 שני ג'יזה הרץ שנמצא תחת אובר קלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהוא כמו חצי שנה, לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום המעבד ( SpeedFan)ורציתי לשאול אנשים שמבינים בעניין האם החום שהיא מציינת הוא מדויק? והאם הוא סביר לעבודה ללא סיכון מרכיבי המחשב? החום בעבודה רגילה *מעבד=44 *דיסק קשיח=41 *חום כללי במארז=40 החום תחת עומס *מעבד=56 *דיסק קשיח=42 *חום כללי במארז=43 אני עובד עם לוח של אסוס P4B533 ויש לי ספק כוח של 300W אז אם החום גבוה מידי תנו אופציות לקרור (לא יקרות אם אפשר). תודה אל העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xs_106,

שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מארז midi-tower עם מאורר מארז אחד+מאורר של הםפק כח+מאורר מעבד,לוח-אם asus a7v133,מעבד amd1000 ,כרטיס מסך radeon64 , זיכרון 256 . בדקתי ב BIOS את החום של המעבד הוא משתנה בין 55 ל57 ,האם זה בסדר. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוררים(כרגע אני משתמש ב VOLCANO2 ). נ.ל האם יש קשר ביו חום המעבד לעובדה שבאשר אני משחק במשחק commando2 הוא נסגר וחוזר לDESKTOP . (בדקתי אין סיבות אחרות,דרייברים מעודכנים). :smoke:

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by JUVE,

יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by בטיטi,

ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by mtomy,

שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by m.l,

הרצתי את המעבד שלי (3.0GHZ סוקט 478).....הרצתי אותו ב100 אחוז למשך 20 דקות....החום שלי הגיע ל- חום מעבד: 58 מעלות... חום לוח אם: 35 מעלות. חום דיסק קשיח: 32 מעלות... ברגע שהפסקתי את ההרצה החום ירד במהירות מטורפת של ממש דקה לטמפרטורה של 45 ואחרי 2-3 דקות ירד חזרה ל38-40... הקירור שלי במארז הוא טוב או שיש משהו לשפר...משום מה ניראה לי חם מידיי ל20 דקות במאמץ מלא....

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by tomg,

טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

האם הטמ"פ האלה נורמליות על המעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? במנוחה הוא עומד על 63 מעלות במעמץ כימעט 70 הקירור שלו זה ?Thermaltake Volcano Silent Bost? מעפן מה אומרים צריך ליקנות ? ?Thermaltake BIG Typhoon ומה עם הטמפ ? גבוהות מידי למעבד כזה?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  17. יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by Boomer,

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SharP,

יש איזו תוכנה שתגלה לי אותו ? ;D

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by urielka,

איפה אפשר לקנות דבר כזה ?איפה צריך למרוח את זה?(אולי על הפינים של המעבד?) כי אני מתכנן לחבר את פלטת thermo electric שלי לjet 4

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by aquarius,

יש למישהו הסבר מדוע לא מייצרים היטסינק מצורן חד חמצני?? הרי הוא יכול לקלוט עד 1500 מעלות צלזיוס ועדיין להישאר בטמפ' החדר

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by שורטי,

יש לי שאלה ישאיזה שהוא חומר שקל להשיג והוא מפזר חום טוב ואני יוכל לחבר אותו לחלקים במחשב? אם כן איפה אני יכול להשיג אותו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

יש לי מארז סימבדה (נדמה לי שזה נקרא מידי) מאורר ג'נרי 80ממ מקדימה למטה מתחת להרדיסק מכניס אוויר בכמות לא גדולה (ששמתי את הסמארט פאן 2 שם הוא עשה המון רעש בגלל שהגריל חתוך וכנראה היו שריקות בגלל החוזק של הסמארט עם החתיכות ברזל הקטנות שנשארו מסביב..) סמארט פאן 2 (פועל על 2800 סלד למען השקט הטוב) מוציא אוויר מאחורה מתחת לספק ומאורר 70מ"מ (3700 סל"ד) של ספיר (שבא בתור מאורר למעבד) מחובר למפרצים של ה 5.25" וזורק אוויר לכיוון המעבד והמאורר על המעבד ספארק 7+ (על 4200 סל"ד למען השקט הטוב) על הפרספקט אני לא מוכן לעשות מאורר כי אני אוהב את החלון שלי כמו שהוא ולא רוצה מאורר שיהיה תקוע לי באמצע החיים ומאורר בגג שיוציא אוויר זה גם סיפור כי צריך מקדח כוס לברזל וגם נראה לי שהסמארט פאן 2…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by CyberGod,

שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד

• 9 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.