עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JSK,

שלום, אני מחפש המלצה לשני מאווררים 80MM. אחד שיהיה מוציא אויר, ואחד שיכניס. לא איכפת לי המחיר רק ששניהם לא יעברו את ה 75 שקל. אה ומאד חשוב שיהיו שקטים (כמה ש800MM יכולים להיות שקטים)

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Jeka90,

יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  3. Started by see4,

אני רוצה לקנות קירור זה למעבד AM2 כתוב באתר של Sunbeam שקירור זה תומך במקרה יש את הקליף של ZALMAN ZM-OC1 אותו קליף שבא עם CNPS9500 ...יש למישהו מושג איפוא להשיג את זה ....

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום אחרי לבטים רבים ובעזרתם הרבה של החברה בXS החלטתי ככל הנראה על מערכת סופית: GPU block: Swiftech MCW60 GPU ramsinks: Primecooler (PC-RHS1) CPU block: Non yet, will add one sometime soon. Pump: Atman 1200lph (this pump should be stronger than the D50) Radiator: Swiftech MCR220, 120.2 (or passive), copper Tubing: 1\2" Fluid: Innovatek Protect 1 Liter Non-Conductive Water (is 1 liter enough?) Shops- Frozencpu (Fluid, 13$) PC-cooling.de (Radiator, 29) TheCoolingShop (GPU block, 31) ZigZag (Ramsinks, 8$) Xxx (Pump, 18$) Xxx (Tubing, 3$, 3Meters) איך? אגב, אני אשמח אם מי שיש לו\מתכנן לבנות מערכת קירור מיים יפרט כאן קצת על החלקים שברשותו

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. היי לכולם. האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך? אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by beekiller,

שלום חברים רציתי להתייעץ אתכם לפניי שאני קונה ( אולי עוד היום) , מה דעתכם על הקירור הזה ראיתי מספר מאמרים שאומרים שהוא טוב ולעומת זאת אחרים שאמרו שהוא בינוני וכשהוא מסתובב במהירויות גבוהות הוא רועש. היום הטמפרטורות שלי במעבד E6300 עם לוח DQ6 הם : מנוחה מעבד 44 במאמץ 50 מעלות +- ( ENCODING , GAMES) רק בבדיקה של אורטוס המעבד מגיע לחום גבוה יחסית ממוצע של 62. מה דעתכם בכמה ישפר הפריזר את המצב? האם לדעתכם הפריזר שקט יותר מהאורור המקורי שמגיע מאינטל כשהוא פועל ב 2500RPM ? (לדעתי האינטל דיי שקט בדואו2) תודה

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by MemoreXx,

שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.

8. Started by composite,

שלום. יש לי במחשב הארדיסק עם מידע רגיש עליו, ואני רוצה שהוא יהיה מבודד וקריר כל הזמן. חשבתי לקנות את ה- vortex (הראשון, עם הצג טמפ', לא השני עם הכפתור לכיוון עצמת המאורר) כי נראה טוב בהרבה תחומים. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום אני קצת מתלבט לגבי שדרוג קטן שאני רוצה לעשות. כרגע יש לי מערכת מבוסס מעבד וינצ'סטר עם קירור רגיל של TT סילנט בוסט.הפליטת חום שלו היא 67 ואט. אני רוצה להחליף מעבד ואני מעוניין ב 4400 עם פליטת חום של 110 וואט.ראיתי שבסוקט החדשה AM2 ה 4400 לא כל כך חם ויש לו "רק" 65 וואט. אבל.. יש לי מערכת מבוססת אסוס A8N דלוקס ואני לא משחק וכל ההחלפה בגלל בעית חום ניראה לי מוגזם.למישהו יש הערכה איך אפשר להשאר עם מערכת קיימת החלפה לדואל קור ובלי שהמחשב ירתח לי?? קראתי ש ה 4400 מגיע ל54 מעלות וזה מצויין אבל מה עם הספק החום שהוא מייצר.עברתי כבר על כל מה שקשור עליו בפורום. הרבה תודה ושבוע טוב לכולם\ן

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by canti,

שלום החלפתי את ספק הגנרי שלי באחד נורמאלי ויש לי מאוורר גנרי מהספק הישן... אני רוצה לשים אותו במחשב אבל לא יודע איפה לתקוע... יש לי כרגע שתי מאווררים במחשב אחד גדול בגב המחשב שמוציא אוויר והשני בצד המחשב (בחלון) שמכניס אוויר... איפה כדאי לתקוע את המאוורר הנוסף? ואני מתכוון לעשות עוד במעט אובר קלוקינג לכרטיס מסך אז זה יעזור עם אני אמקם אותו עליו? ואם כן אז לשים אותו בצד עם המאוורר של הכרטיס מסך או בצד בלי המאוורר? ולשים אותו שיכניס או יוציא אויר? תודה:>

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by מאפיונר,

איך הדבר הזה האם הוא מקרר טוב והאם הוא רועש? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by kibub,

היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אני מחליף כרגע קירור למעבד, ועל המעבד יש א השאריות של המשחה הקודמת ששמתי על המעבד מה עושים עם זה? תודה\

14. Started by manganga7,

שלום. יש לי כמה שאלות והן 1-עד כמה רחוק אני יוכל להגיע עם המעבד AMD athlon64 AM2 3800Mhz Winsdor עם קירור סטוק, (לוח האם שלי הוא MSI K9N NEO nFORCE550)?. 2-איזה גוף קירור מומלץ לי לקנות למעבד שלי כדי להגיע ל-OC יותר גדול (משהוא לא יותר מידי מפואר ויקר אבל משהוא טוב ויעיל שאיתו אני אוכל לעשות אוברקלוק חביב. משהוא באיזה 200 שקל ואם זה שווה אז אני מוכן להוסיף עוד 50 שקל)? תודה מראש על העזרה. מישהוא??? עבר כבר הרבה זמן ולא עונים לי

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. Started by ciauai,

מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אני מגיע יציב בבאס מ200 ל210 ולא יותר אפילו אם אני מעלה בMHZ אחד זה לא יציב ניסיתי לעלות מתחים לכל חלק וכמובן.... - לא עזר. זה תמיד נתקע או בטעינה של הווינדוס או לאחר כמה שניות בווינדוס אני חושב שמשהו מגביל אותי או שלא עשיתי משהו בסדר. אז יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי, והוא הגיע לתוצאות די יפות, והוא יציב בATI TOOL בלי ארטיפקטים, אבל הטמפ' שלו בעייתיות... זה מגיע לי ל80 מעלות במאמץ של ATI TOOL. אני יודע שתאחלס 80 מעלות זה לא סוף העולם לכרטיס מסך, והTHERMAL THRESHOLD שלו הוא בכלל 130 מעלות לפני שהוא יעשה shutdown עצמוני, אבל אני מעוניין שכרטיס המסך שלי יחיה זמן רב(5 שנים פלוס) אז אני רוצה להשאיר אותו קריר יחסית(גג 70 מעלות במאמץ...) ניסיתי למצוא מידע בXS על פתרונות חוץ מלהחליף לקירור אחר(אין לי אפשרות כרגע ואני לא כל כך מעוניין), אבל הם המליצו להפנות עליו מאוורר 120 מילימטר לאנשים עם קירור סטוק. השאלה, האם מנסיון של מישהו זה באמת יעזור להוריד את הטמפ? ושאלה שניה, איך אני בדיוק אעשה את זה? (ראו מפרט)... איך…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by Kiru,

היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה

• 16 תגובות
    • 831 צפיות
  19. וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 442 צפיות
  20. כשאני נכנס לביוס, יש לי אפשרות לשנות את המאפיינים של הזיכרון. יש לי 2 GB שבנויים מ 2 סטיקים של 1 GB. הם עובדים ב 667MHZ. של KINGSTON. עובדים ב DUAL. יש לי מספר אפשרויות: CPC OVERRIDE : ENABLE/DISABLE MEMORY FREQENCY : 533/667/800 TCL: 3/4/5/6 TRCD: 3/4/5/6 TRP: 3/4/5/6 TRASMIN: 9/10/11/12/13/14/15/16/17/18 מה עלי לקבוע בכל אחד מהאפשרויות הללו? מה הם אומרים בכלל? ניסיתי לשנות ל800MHZ והמחשב לא עלה. החזרתי ע"י שחזור ביוס (עם ג'מפר).

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  21. Started by Alonzo17,

יש לי במחשב מאוורר 80מ"מ, ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין במקומו מאוורר 120מ"מ, האם זה מתאים לאותו גודל החורים של הברגים שבשילדה כמו המאוורר 80מ"מ שיש לי כרגע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by eyaffe,

אני מחפש פאנל לשליטה ובקרה על כ 4 מאוורים של המארז (120 ממ כ"א) האם יש למישהו חיה כזו שמומלצת ? ראיתי את זה : http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=COOL&DRID=9202946

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  23. ברשותי הכרטיס המצויין למעלה ואני רוצה לעשות לו אוברקלולק. 1)איזו תוכנה הכי טובה והכי פשוטה לOC לכרטיס מסך של Nvidia? 2)מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה (של חברת expert vision) הטמפ' שלו כרגע במנוחנ 45 מעלות. לא יודע כמה בעבודה. כמה אפשר לדחוף אותו עוד? 3) המהירות שלו כרגע היא 560 והזכרונות ב 700

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. יש אחת קבועה כזאת שהיא המיינסטרים שכולם משתמשים בה? (כמו 3Dmark לבדיקת כרטיסי מסך) אני צריך בדיקה של המעבד והזכרונות עם דגש על הזכרונות.

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by m.l,

קודם כול: איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הזיכרונות (DDR?) כי יש לי אוורסט ולא רשום שם... ויש את הסוג הזה של הקירור לזיכרונות: Thermaltake Copper Memory Heat Spreader ממה שהבנתי זו חברה טובה לקירור וזה אמור ליהיות דיי טוב...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות

דיונים חדשים בפורומים