אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
חברה עשיתי אוברקלוק לפי המדריכים שקראתי פה ולפי ההודעות בפורום... אז ככה אוברקלוק לכרטיס מסך MSI GEFORCE FX 5200 - מקורי ליבה 200MHz , זיכון 400MHz OC עם התוכנה RivaTuner יצא לי : ליבה Core Clock 280MHz זכרון Memory Clock 521MHz אני מרגיש שהמהירות והביצועים השתפרו פלאים .. גם לפני כן היה מהיר וסבבה אבל אחרי OC זה ממש מהר תגידו לי אם הOC שעשיתי זה בסדר כי הבנתי שאמור להיות איזשהו יחס בין ליבה ולזיכרון אין לי מושג זה בסדר מה שיצא לי? בנוסף יש לי זיכון של KINGSTON 512MB הOC שעשיתי לכרטיס מסך השפיע גם עליו?? מה ההבדל בין Core Clock ל Memory Clock תודה אנשים ))))))))
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35 ושל המעבד לכ 37 עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agoga פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא.. הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון הזיכרון שלי מסוג סאמסונג 256 pc2100 266 נ.ב לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד עוד 10 אחוז נתתי
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב - אז ככה קבלתי את ה SK7 החדש שלי ואני רוצה לחבר אותו - יש לי SF2 - אבל אני לא יודע אם לחבר אותו לחשמל דרך הלוח - או דרך 12v שיוצא מהספק ועוד משהו - איפה לשם את הדיודה שמודדת את הטמפ' ? (בין הצלעות של ה HS ? מתחת ל HS ?) תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאיזה חום יכול מעבד Intel Pentium 3.0 Ghz Socket 478 Prescott להגיע בלי ליצור בעיות מיוחדות? אני אסביר את הבעיה. ברגע שיש גרפיקה גבוהה (נניח Rome Total War) המסך של המחשב עושה צבעים ואז נתקעת המערכת, המחשב עדיין עובד אבל אין מסך ואין תגובה מהמקלדת או העכבר... המסך שחור ונראה כאילו לא דולק (כשהוא מראה תמונה הנקודה ירוקה, כשהמחשב מכובה היא כתומה, במצב שאני מתאר המחשב עובד והיא כתומה). בדקתי את הכרטיס מסך ואת המדרבורד אצל היצרנים ושניהם עובדים ללא תקלות לדבריהם, המעבד כרגע בחום של 58 מעלות צלסיוס, השאלה שלי האם זה נורמאלי ואם כן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז חיפשתי וחיפשתי כבל Y (מפצל) איכותי שתומך ב- PWM כדי שאוכל לעשות מערך Push-Pull לקירור של המעבד ולא לוותר על ה- PWM ומצאתי את זה - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160357585105&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אני מפרסם לטובת כל מי שחיפש ולא מצא (אומנם כבל יחסית פשוט, אך לא נפוץ...).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני תוהה האם יש למישהו מושג איך אני יכול (אם בכלל) להפוך מאוורר רגיל של מארז (8MM) בעל חיבור 4 פינים למאוורר בעל חיבור 3 פינים כך שיוכל להתחבר ללוח האם ? חשוב להזכיר שלמאוורר בעל חיבור 4 פינים (כזה שמתחבר לספק) יש רק שני חוטים היוצאים מהמאוורר (אדום ושחור) ואילו למאוורר בעל חיבור של 3 פינים ישנם 3 חוטים (אדום שחור וצהוב). כמובן שניתן לחבר רק שני חוטים ליציאה של 3 פינים, אבל השאלה היא האם אני יוכל לשלוט על מהירות המאוורר דרך הביוס. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הקרור המקורי(יעני מאוורר מיסכן ) הלך לעולמו(ניטחן באבק ) והגיע הזמן קצת לקרר אותו.אשמח לישמוע על פיתרון קרור טוב לכרטיס-מחיר עד 180 ש"ח. POWER COLOR 9700NP עם הקרור המקורי הייתי מצליח להגיע להמהרה של 320 למעבד ו 300 לזיכרונות.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה אתם חושבים, במקום לבזבז כסף על מארז ומאווררים, שמים הכל במיני מקרר ;D מישהו חייב לנסות את זה, אז תגידו לי מה אתם חושבים על זה. בבקשה תענו לי! תודה מראש- עידן המלך 8)
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעשות OC עם הרכיבים הבאים: בארטון 2500 אסוס A7N8X דלוקס V2 ג'ייל גולדן דרגון 512MB 3200 XASER 3 כשהחלפתי את כל 7 המאווררים לSF2 גוף קירור Thermalright SK-7 1 מה אתם אומרים על הפוטנציאל OC של המערכת הזאת ומה יש\צריך לשפר עלמנת שיהיה טוב יותר 2 איך הקירור שלי (כל המאווררים וכו')
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני עם המעבד E8400 עם C@ ל3.6 כרגע.. אך אינני מקבל את התדר במאפיינים של המחשב שלי מישהו יודע מדוע?? <----------- שאר המפרט .. c1e מבוטל מערכת הפעלה VISTA x64
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הרגע עשיתי לי מודינג בדלת של הקומפיקוס שלי ,והכנתי לי שני פתחים למאווררים. החורים שעשיתי מכוונים ישירות על הכרטיס מסך! השאלה שלי היא איך כדאי לי לכוון את המאווררים? 2 שיוציאו אוויר? 2 שיכניסו אוויר? 1 מכניס ואחד מוציא? חשבתי דווקא שהאופצייה השלישית יכולה להיות יעילה, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לעשות ל6870 שלי בדיקת מאמץ בATITOOL, אחוז הניצול של הכרטיס עומד על 63% מאמץ ולא כ100% כפי שהבנתי שזה צריך להיות. השאלה שלי היא האם זה יהוה בעיה בבדיקת היציבות של הכרטיס או שזה לא קריטי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן את הטיוניק 120 למעבד יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה ו1 מגה קאש בסוקט 478 קבלו תמונה עד כמה אוברקלוק אני יוכל לעשות לו עם הטיוניק? אפשר להגיע ל4.2 איתו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ואין לי כרטיס מסך אני חוסך כסף לסדרה החדשה שתצא רציתי לדעת עם אני קונה לוח אם של ג'יגהבייט GA-965G-DS3 V/S/L1 עדיין תהיה פתוחה לפני האופציה של אובר קלוקינג כי הבנתי שלא כדאי שיהיה לוח עם כרטיס מסך מובנה תודה לתשובות
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני לא יודע מה מהטפרטורות של המעבד של הכרטיס מסך לא מעניין אותי למה אני בנתיים עם 7600GS עד יום ראשון שאני יביא את ה 8800GT
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי מעבדQ9300 (ללא OC ) עם קירור סטוק והוא מתחמם יותר מדי מדדתי עם CORETEMP והוא מגיע ל 50-65 מעלות במנוחה, ובשעת מאמץ מגיע גם ל 100!!! ניקיתי אותי מאבק אבל ללא שינוי את המחשב קניתי לפני שנתיים בערך: לוח P35-DS3L של GB מארז SONATA III + ספק 500W של ANTEC כרטיס מסך: 8800GT 512 של GB אני רוצה לציין שבשעת מאמץ הכרטיס מגיע ל 58 שזה מצויין - נמדד עם GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם עשיתי אובר קלוק קטן וכשהעליתי את ווינדוס הוא עשה לי מסך כחול כזה.. מה עשיתי לא נכון? ד"א החזרתי את ההגדרות הישנות.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת אומרת הכל לא?
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם OC, עם מעבד E2180. הוא הגיע עם מהירות שעון של 3GHZ, אך עכשיו פתאום אני רואה שהמהירות חזרה ל-2GHZ, זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הינה כמה תמונות לגבי איך שמסודר לי החוטים במחשב המאורר האחורי מוציא אוויר הצידי מכניס וכנ"ל לגבי הקידמי
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני בניתי מערכת HTPC בתוך מארז EZCool s360. נראה לי שהמאוררים של המארז לא מספיק שקטים. באיזה מאווררים כדאי להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-