אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו ... מה אתם אומרים על המוצר? הוא מתאים בכלל לפנטיום 4 ? וכמובן אני ישמח אם תתנו הצעות להיטסינקים אחרים...
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי השבוע קירור חדש לכרטיס החלפתי ואני שיש על הקירור המקורי מדבקה טרמית אבל יש עליה בד ורוד יש מצב שלא הורידו את המגן מדבקה מהקירור של הזיכרונות????? תמונות לא יודע למה אני לא מצליח להציג תמונות http://img848.imageshack.us/i/img0047e.jpg/ http://img847.imageshack.us/i/img0048y.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/img0049il.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/img0050r.jpg/ הקירור הראשי של המעבד הוצא עכשיו זה צריך להיות עם הורוד הזה או שזה צריך לשבת על הלבן??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בעקבות המלצות פה בפורום התכוונתי לקנות את ה FREEZER PRO לביצוע אוברקלוק למעבד מ 1.8 המקוריים ל 2.4 בערך, לא משהו רציני מידי. בחנות המוכר שהתיימר להבין בקירור אמר ש FREEZER 7 PRO זה ממש זבל ושאני לא רוצה לעשות את זה לעצמי ושבמקום הוא ממליץ לקחת את NEXUS. הוא היה די משכנע, אז זרמתי עם זה. בכל מקרה, אחרי ההתקנה, גיליתי שהקירור נותן לי את אותם הביצועים כמו המקורי של המעבד...כלומר די גרוע. למשל עכשיו בעזרת TAT אני מקבל 50/45 על הליבות בלי אוברקלוק בכלל. מבחינת ההתקנה אני לא חושב שטעיתי שכן זה קירור מאוד פשוט. שמתי משחה תרמית שבאה עם הקירור. המארז שלי הוא סביר מבחינת קירור - מאוררים של 120 מקדימה ומאחור. מאורר יותר קטן בצד. כמובן שעם טמפרטורות כאלו אין לי מה לחפש באוברקלוק,…
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי את הרכיבים למסך (מסך שתי שורות ), אבל יש לי כמה דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לפני שבוע את הקונרו 6300 המהירות המקורית שלו היא 1.87 GHZ הבנתי שלא לעשות למעבד הזה OC זה יהיה פשע ואתמול ראיתי את המדיך לOC בעברית של ליונטוורק זו היא הפעם הראשונה שאני עושה OC ולכן אני רוצא להתיעץ איתכם. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין <--------------------- ניכנסתי לBIOS ושם יש אפשרות שנכראת EASY OC ואפשר לעשות OC לפי אחוזים בחרתי את האפשרות של 5% ועכשיו המעבד עובד במהירות של 1.93 אני עובד עם מאורר סטוק של אינטל ורציתי לשאול אם אפשר להעלות עוד קצת בלי לפחד נומר ל10%
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב HTPC שבניתי לפני כשנה וחצי. המפרט בגדול: CPU AMD|A64 X2 5400 קירור: SCYTHE ninja לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H Socket AM2 (כרטיס מסך מובנה) המחשב עבד מצויין עד שלפני כ3 חודשים הוא התחיל לכבות בפתאומיות במאמץ (אנקוד לסרט למשל) ככל שהזמן עבר הוא כבר יותר ויותר בקלות עד שהחלפתי להחליף משחה טרמית. זה עזר לכמה ימים אבל אז המצב החמיר עוד יותר. ניסיתי לשים את המשחה הטרמית בהרבה דרכים שונות ע"פ כל מיני מדריכים אך זה לא עוזר כמעט. קניתי גוף קירור חדש AC freezer pro 64 אך זה גם לא עזר. כרגע המחשב נכבה עוד בבBIOS בעוד אני מסתכל על טמפרטורת הCPU כשהיא מגיעה ל115, וזה קורה מהר. אם במצבים מסויימים אני כן מצליח להגיע לווינדוס, שזה כן קורה לפעמים, אני מסתכל על טמ…
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
הכרטיס שלי במנוחה על 60-65 מעלות ובמאמץ אפילו 75-80. זה בסדר? (OC ממש מינימלי כ-10 MHZ בליבה בלבד). אני מפחד להמשיך עם הOC למרות שבבנצ'מארקים הוא מתפקד בסדר וכנ"ל במשחקים. אשמח לתשובה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה מה שאני יודע עד עכשיו זה... אם אני רוצה להגיע ל3.2GHZ אני צריך משהו בסביבות 355 FSB סבבה את התיזמונים אני בודק דרך התוכנה CPU-Z ומעתיק את ארבעתם לארבעה האפשרויות הראשונות שלוח אמ (של התיזמונים) את היחס בין היזכרון למעבד שם על 1:1(שזה 2 באפשרויות שמה) צריך לקבוע את המתחים למעבד ולזיכרונות לא יותר מ2.1V לזיכרונות (אני עובד 24/7) את הPCI-E משאירים על 100MHZ אוקי את הקפיצות בתדר של המעבד עושים לא יותר מ10-15 MHZ בפעם אחת.. אחרי כל קפיצה שומרים ויוצאים מהביוס אם הוינדוס עולה סבבה מרצים את התוכנות להעמסת מעבד ל10 דקות בשביל לבדוק שהOC הצליח וגם לבדוק טמפ' ואז חוזרים על הפעולה שוב פעם אם יש הודעת שגיאה בבדיקה חוזרים לביוס ומעלים טיפה את המתחים... יש עוד דברים ששכחתי או שזה הכ…
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנו קירור מוכר ביותר אני מאמין מתוצרת Arctic-Cooling אשר נקרא Twin-Turbo. לפי מה שידוע לי, הוא פועל עם 2 מאווררים קטנים עליו. רציתי לדעת האם הוא מגיע מהקופסא עם אותם 2 מאווררים או רק בתור הקירור עצמו? אם הוא מגיע ללא המאווררים, מה גודלם ואיפה אוכל לרכוש אותם?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי. ניסיתי כמה פעמים לבצע זאת בעזרת מדריכים שונים (ללא הצלחה, כי לא מצאתי התאמה ללוח אם שלי) וגם בעזרת תוכנה נלוות ללוח אם. אני מדגיש שהלוח אם שלי ישן והיו כמה פעמים ששיניתי הגדרות ב-BIOS והמחשב לא עלה. הייתי צריך לאפס את ה-CMOS. אז בבקשה לדייק בערכים ולעבוד לפי ה- BIOS של הלוח אם שלי, כי הוא שונה מאוד מהלוחות החדשים. תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad - Q9400 לוח אם: ASUS P5B (לא Deluxe) זכרונות: Corsair 2GB DDR2 - 800Mhz - CL5/6 Kingston 2GB DDR2 - 800 ספק כוח: FSP 700W קירור המעבד: Vantec AeroFlow FX120 שיא מעלות במאמץ: 47~48 מעלות. תודה, דור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי החומרה הבאה amd a64 s754 +3200 clowhumer epox 8kda3j rev 2 shpire radeon 9800 pro 128 mb 256 bit tt lanfire tt buterfly wd 80 gb 1024 drr ram pc3200 a-data 512x2 עכשיו קירור על הכרטיס מסך הקירור הגנרי שכולל הטסניק ומאוור מעבד הקרור שמקבלים ב ksp ה kestking 2 של spire לוח על השבב הגדול נראה לי גשר דרומי ישנו היטסניק עם מאוור במארז ישנם 4 מאוררים 90 מי מקדימה מכניס אוויר 80 מאחורה מוציא אוויר 80 מהצד מכניס אוויר ישר על המעבד 80 מהצד השני זורק אוויר על התושבת של הלוח אם הפלטה ספק מאוור מלמטה מכניס אוויר אני חושב ומאחורה מוציא אוויר הספק הוא של 480 וואט active fpc יש לי במארז חוטים מוסבלים וכבלי id מעוגלים של טרמינל טייק עכשיו בקרוב אני הולך ל…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני קורא הרבה הודעות פה ו"מפרטי מחשב" ו"מעבדים" ואני פשוט לא מבין.. אנשים רושמים לאנשים לקנות נגיד מעבד קונרו E6300 ועם OC אפשר להגיע ל-E6600 ? סליחה שוב על הבורות ותודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הם עובדים אצלי ב 2.8v ב 2235 430 mhz אפשר יותר? עם יותר מתח אולי?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ערכתי בדיקת טמפרטורה במחשב נייד בן שבועיים, דגם Dell n5010 והנה התוצאות: מנוחה בדיקת linpack למעבד במשך 2 דקות בדיקת OCCT לכרטיס מסך במשך 2 דקות האם אלו טמפרטורות חריגות? **לכרטיס מסך יש אוברקלוק, בעצם מה שקיבלתי היה גירסא מוחלשת של HD4650 ואני פשוט "החזרתי" את התדרים לתדרי המקור שלו, אבל עדיין המעבד לוח אם ודיסק קשיח דיי מדאיגים אותי.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ... עשיתי לו OC ב POWER STRIP .... 1)כדי שהכרטיס יהיה בOC מהרגע שהוינדוס עולה אני חייב להפעיל את POWER STRIP ברגע שוינדוס עולה ? איך אני יודע אם הכרטיס יציב ו\או חם מידי והOC לא מוגזם ?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם במארז הזה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 יש מספיק מקום לחלקים הללו: http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0052TideWater/cl-w0052.htm http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=165&code=005
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ה-OC הנוכחי שלי מעודכן במפרט. אני מנסה להעלות את הFSB, וכל בדיקת יציבות קורסת. אפילו מגהרץ בודד. יש לי לוג של ORTHOS על אחת הבדיקות שקרסו, וכך הוא אומר: Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15 CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] 10/11/2007 00:49 Launching 2 threads... 1:Using CPU #0 2:Using CPU #1 1:Beginning a continuous self-test to check your computer. 2:Beginning a continuous self-test to check your computer. 1:Press Stop to end this test. 2:Press Stop to end this test. 1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. 2:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer i…
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-