אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התחתלי לא מזמן להתסק עם O.C העלתי את ה מהירות ב 300 HZ והכל סבבה. במהלך ההסתובבות שלי פה בפורום אני מוצא את עצמי רןאה את המושג 1:1 2:1 מה זה אומר ואיך אני מגדיר את זה ומה יותר עדיף? דבר נוסף כאשר אני מעלה את הFSB אני משתדל להשאיר את המהירות של הזכרון ב 400 זה מהלך נכון או לתת לו גם לעלות?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום כשניקיתי תמחשב גיליתי שנשרף לי המאוורר סטוק של המארז, אני מחפש עכשיו מאוור, חשוב לי שהיה שקט. הבנתי שיש דבר כזה מאוור שמוצי ומאוורר שמכניס אוויר, איך אני יודע מה זה מה? אהה ואני מחפש מאוור 120מ''מ עד כ 50 ש''ח רצוי מהחנויות PANDAS IVORY או KSP עריכה: כדי להקל עליכם הנה קישורים לחנויות שאני מחפש מהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera http://ivory.co.il/category.asp?catcode=554
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro ואני מחפש גוף קירור זול שיחליף את המאורר שעל הכרטיס מסך (הוא מרעיש בצורה שמחרפנת פילים). הייתי רוצה לקבל הצעות לגופי קירור שמתאימים לכרטיס הספציפי הזה, ואני מדבר על טווח מחירים של 100-125 ש"ח גג.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז 6a19 ובו מספר גדול של חורי אוורור. לחורים העליונים היתה מחוברת כוס מפלסטיק שהוסרה בגלל חוסר תאימות לגוף הקירור של המעבד. שאלתי: מה הטעם בפילטר שיש בקדמת המארז כאשר באמצע יש כל כך הרבה חורי אוורור שדרכם יכול גם להיכנס אבק? לא עדיף לחסום את החורים הללו ולתת לאוויר להיכנס רק דרך הפילטר והמאוורר הקדמי? תמונה: תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שאני קונה מאורר חדש יש לו רק שני חוטים ! איך אני מחבר אותם ? לחבר להם איזה תקע? ואיפה לחבר אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הצלחתי להוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מסך מ62 ל 52 ~!! לקחתי את המאורר של המעבד שלי (קניתי חדש אזז לא הייתי צריך תישן ) וחתכתי לו את פלסטיקים שתופסים את ההייטסינק ככה שישב ישר ... וחיברתי אותו לכרטיס מעל המאוורר המקורי עם אזיקונים ! מחזיק פצצה ותיראו איזה שיפור ....
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברה, אני ממש ממש נוב בנושא ומקווה לעזרה רבה ממכם. *** זה יהיה האובר קלוק הראשון שלי אז אם תוכלו ללמד אותי איך עושים נכון וכו' אודה לכם מאוד. אז יש לי כרטיס מסך Gigabyte nVidia GeForce4 MX 440 הנה המפרט שלו: *** Device Type Graphics adapter Enclosure Type Plug-in card Interface Type AGP 8x Compatibility PC Top of PageProcessor / Memory Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce4 MX 440 Video Memory Installed 64 MB / 64 MB (max) Memory Clock Speed 500 MHz Top of PageVideo Output Max Resolution (external) 2048 x 1536 / 60 Hz Colours Max Resolution (external) 32-bit colour Supported Display Graphics API Supported OpenGL, DirectX TV I…
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את הקרור הזה של זלמן הVF1000 על הכרטיס הישן שלי.. ואני רוצה להעביר אותו ל9800GTX אבל אין לי מושג עם הוא מתאים ולא בא לי ללהתחיל לפרק והכל סתם ואחרי זה להתקע וכל זה.. יש למישהו ניסיון עם הקרור הזה על הכרטיס הנ"ל או יודע עם הוא מתאים? באתר שלהם כתוב שהוא תומך בסדרה 8 אבל הG80 (השאלה היא עם הוא מתאים לכרטיס או ?) תודה מראש לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חוזר על שאלה מקודם - ADM64 +3000 עם קירור סטוק ללא OC, לוח K8N, התוכנות והביוס מראים 65 מעלות בעומס ו-51 ברגיל, האם זה תקין/קצת חם מדי/חם מדי ? כמו כן הרצתי PRIME95 בטעות למשך כל היום...ולא היו שגיאות. מה אמור בד"כ להראות הצג על גבי המארז, טמפ' פנימית של המארז ? תודה, וסליחה על ההקפצה...
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה לדעתכם גוף הקירור האיכותי למעבד (ביצועים/מחיר) ביותר למארז שוכב גובה 14.7 ס"מ (ברוטו).
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות OC עם מחלקים הווינדוס מגיע לסיום הטעינה שלו... ולפני המסך של הwelcome הוא עושה ריסטרט המעבד הוא AMD 3200 VENICE והלוח הוא DFI LanParty Ultra-D המחלקים לא עובדים גם שהFSB על 200 מכפלה 10 ומחלק לא משנה איזה.. פשוט לא עולה.. רק עם default / auto / 1:1 הווינדוס עולה כמו שצריך בגלל המצב הזה אני לא ממש יכול לעשות OC אלה אם יש לי זכרון שמגיע לMHZ גבוה מאוד... מה שמאוד יקר כשרוצים 2GB מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה 4670 Asus http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 הבעיה היא שהכרטיס רועש מאוד, הבנאדם השקיע במארז שקט (סונטה 3) ובקירור למעבד (פרו 7) ועדיין ניתן לשמוע את המחשב דלוק מהחדר שינה שלו (המחשב בחדר אחר והשכונה ממש שקטה). ווידאתי שהאשמה היא בכרטיס מסך (עצרתי את המאוור), וניגשתי לטפל בבעיה כבעליו המנוסה של 4870 , אבל במפתיע לא קיימת אפשרות בדרוורים לשלוט על מהירות המאוור. לאחר חפירות מעמיקות במרחב הוירטואלי גיליתי שאני לא היחיד שניתקל בבעיה זו. חלק מהפתרונות שהוצאו היו חיבור המאוור ללוח אם (בלתי אפשרי בלוח אם שלו), עידכון ביוס (שאני מעדיף להימנע) וחיבור מאורר 80 מ"מ לכרטיס מסך במקום המקורי של asus (אג…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן, היום החלטתי לבדוק קצת את הטמפ' במחשב, בסך הכל הרוב נראה תקין.. הנה פירוט מלא: הלוח אם נושק ל50 מעלות (44-47) המעבד 30 מעלות (כל ליבה 40-52) הכרטיס מסך 55 מעלות (במנוחה) הארדיסקים 30-40 מעלות (הסמסונג 30, הWDC 37 והסיגייט 39) המעבד והכ. מסך לא עברו OC מה שהכי מדאיג אותי כרגע זה הטמפ' של הלוח אם שגבוהה מידי לדעתי וגם הסיגייט והWDC שחמים מידי דעתכם? **את המפרט המלא אפשר לראות בצד..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני גר בירושליים ויש לי מעבד פריסקוט מדגם 630 עם קירור סטוק. אני לא נוהג להפעיל קירור, אז המזגאויר הירושלמי שורה גם אצלנו בבית. עכשיו, המעבד שלי מגיע באמץ [בערך 80 אחוזי ניצול] לטמפ' של 40 מעלות, טמפ' נמוכה מאוד יחסית למעבדי פרסקוט. עכשיו השאלה שלי היא : יכול להיות שירושליים היא עיר טובה במיוחד לאוברקלוקרים בגלל שקר בה? [ יעלק אני מצחיק את עצמי ] תודה, ^Z^
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-