אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברים שאלה בנוגע לטמפ' המארז הוא antec 300 מאורר 140 למעלה (מקורי) מאורר 120 מאחור (AC 12L) מאורר 120 בדלת (מקורי) מאורר 120 מקדימה (יש אופציה לעוד אחד) (מקורי) המעבד הוא E8400 עם AC FREEZER 7 PRO עליו כרטיס המסך הוא HD4870 של ספיר הטמפ' שלי: מעבד (באמצעות CORETEMP) ליבה ראשונה 39 ליבה שניה 46 כרטיס מסך (באמצעות CCC) 48 מעלות באמצעות פרופיל של 35 אחוזי סיבוב מאורר הטמפ' במנוחה האם תקינות? האם ניתן לשפר? אם כן איך?
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
AMD Athlon 4400+ יש לו את האפשרות? אם איפו שעושים את הOC יש שם אפשרות לשנות את המכפלה אבל לא להגדיל מ 4.0 ל 11.5 גם ב EVEREST כתוב שהמכפלה היא מ 4.0 ל 11.5
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה רק לוודא.. ה-Si-97 החדש מיועד לסוקט A, נכון? כלומר אינו מתאים על 754? שאלה קצת טפשית, אבל אני מוכרח לוודת בכל אופן, חיפשתי השוואות עיקריות בין ה-XP90 וה-XP120, ואני לא מבין מה עדיף. מצד אחד, ה-XP120 נותן אפשרות למאורר 12מ"מ, בזמן שה-XP90 מורכב מיותר גוף קירור מה-XP120. אני לא יודע מה לבחור, בעיקר בגלל הפרש המחיר. ההפרש הוא אדיר, ואם זה לא מצדיק את עצמו, אז למה? בכל אופן, המטרה העיקרית שלי זה אוברקלוק לנניח.. 2300 מגה הרץ, אולי 2400, למעבד שלי. (ניתן לראות בחתימה שלי, ואלה מכם שעצלנים מכדי להסיט את העיניים: AMD Athlon 64 3000+ Newcastle 754) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה , קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש במפרטהנ"ל: לוח אם ASUS P5P800 מעבד P4 3G 775 זיכרון 512 קינגסטון כרטיס מסך 6800GT 256M כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 5.1 צורב דיוידי פיוניר כונן דיוידי טיאק ודיסק קשיח מקסטור 160 SATA כול אלה בתוך מארז מאושר של אינטל עם שרוולקירור למעבד ויש לי בעיה קטנה לאחרונה ככול שמתחמם המזג האויר הטמפרטורות בתוך המארז עולות והמאוורוים מרעישים הטמפ של הכרטיס מסך 73 מעלות בעבודה רגילה על הדריור החדש כמו כן הטמפרטורות של הלוח אם 34 מעלות המעבד 54-7 מעלות לפי הביוס המארז כרגע פתוח. הרעש משגע אותי ניקיתי את גוף קירור של המעבד מאבק שהצטבר עליו במשך הזמן עבודה מה צריך לעשות כדי להשתיק אותו ולקבל קירור טוב יותר בימי הקיץ נ.ב יש מאוורר נוסף עם …
-
- 12 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותי Pentium 4 2.4C, ולוח אם של Gigabyte. אמרו לי שהמעבד שלי נעול וללוח אם שלי אין תמיכה טובה באוברקלוקינג - ובכל זאת התעקשתי לנסות לעשות את האוברקלוקינג הראשון בחיי. נכנסתי לביוס - ושם היה תפריט Linear frequency control ומתחתיו cpu clock ו- dram clock. העברתי מ-disabled ל- Enabled והתחלתי לשחק. בהתחלה עשיתי את ה-cpu ל-120 ואיתו עלה אוטומוטית ה-dram ל-240. שמרתי והפעלתי מחדש. ומה אני רואה? ה-cpu clock ירד מ-2.4Ghrz ל-1.2 ומשהו! "מה הולך כאן?!" צעקתי. חזרתי לביוס והרמתי את ה-cpu ל-230 וה-dram עלה ל-460. הפעלתי מחדש ו....2.76! הללויה! הצלחתי למרות הכל! רק לצערי אפילו המסך טעינה של ה-XP לא עלה. :-\ אמרתי - לא נורא, אולי הגזמתי קצת, נתחיל בקטן. חזרתי לביוס והורדת…
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך 7600 ג'יטי איך אני משנה לו את המהירות של המאוורר כך שיהיה מהיר יותר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התקנתי ת'תוכנה SPEEDFAN ויש שם 6 טמפ' שונות ואני לא מבין מה כל אחת מסמלת. אני אשמח אם תגידו לי ;D הנה תמונה: ותגידו גם אם אלה טמפ' טובות כי אין לי מושג
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס עריכת וידאו למחשב. וכעת הוא כל כמה זמן (נראה לי לאחר מאמץ) הוא עושה לעצמו אתחול מחדש. האם זה משום שהוא מתחמם? האם יש תוכנה שמראה לי את ההתחממות של החלקים במחשב? איך אני יכול לקרר את האזור החם? תודה
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עכשיו רשום שהCPU 23 מעלות הCASE 25 מעלות אבל הSENSOR 3 הוא 70 מעלות. איזה חלק הוא 70 מעלות?? למה הכוונה?? ומה הכוונה לITE8712F-3 שהוא בכלל ב-25-???
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם קירור הסטוק של E8400 BOX יכול להספיק כקירור ביניים בהנחה שלא מתוכן OC בתקופה הקרובה? הכוונה היא להישאר איתו עד שאני אחליט לעשות OC ואז לשים משהו סביר יותר (Ultra-120 Extreme או V1 - בתלוי בתקציב שישתחרר לי בעוד כמה חודשים)
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי Geforce 6600Gt עם קירור פסיבי והא עובד על 65-75 מעלות. איך אפשר לקרר אותו? האם כדאי לקנות קירור או שאפשר לעשות משהו ביתי?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש קירור של AC PRO 7 שיש לו בסיס קירור מרובע שמחסה את כל שטח המעבד , ויש קירור של Thermaltake key 3 עם בסיס עגול שלא מחסה את כל שטח המעבד שלי(INTEL E6300 2.8 doual core( איזה קירור עדיף? והאם הקירור עם הבסיס העגול מספיק טוב לקירור המעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני מגביר את ההמהרה מעבר לזה או שהביוס לא עולה או שאחרי זמן קצר אני מקבל מסך כחול. ניסיתי להוריד את המכפלה ולהגביר את ה FSB Frequency וגם להפך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קודם כל המפרט בחתימה דרייבר CCC11.5b עשיתי אוברקלוק לhd6850 מ 775\1000 ל 845\1190 המהרתי את הכרטיס דרך התוכנה של הכרטיס ccc11.5 לאוברקלוק הנ"ל במכה אחת ולאחר מכן עשיתי בדיקת יציבות וטמפ' והיה תקין היום אני יודע שלא טוב לעשות במכה{חשבתי שזה אוברקלוק קטן מאד ואין צורך בהדרגה} אבל אחרי הכל הבדיקות תקינות למשל בRTHDRIBL עשיתי חצי שעה בדיקה על הגדרות גבוהות ולא היה הארטיפקטים שיחקתי במשחקים כבדים crysis2 ועוד במשך שעות ולא היה בעיה ופועל חלק, הרצתי את התוכנה MSI למשך חצי שעה והיה בסדר{אומנם בבדיקת בנצמארק בmsi המסך היה לפעמים אבל ממש לפעמים מתפצל פתאום כאילו יש לי שני מסכים וזה רק בתוכנה הזאת וזה לא נראה לי קשור כי אולי זה תקיעה בתוכנה כי בבדיקת יציבות של התוכנה לא היה מופיעה …
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-