אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
:smoke: אחרי הכתבה באתר החלטתי לעשות מודינג ולשים חלון שקוף פלוס תאורה הייתי בחניויות לחומרי בניין, אייס, הומסנטר, אופיס דיפו ואין לוחות מתאימים אז היכן קונים את זה או מאיפה לוקחים תודה אנא מהרו אני מת להתחיל
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר טוב ושקט למפרט הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש משהוא בספיד פאן שהוא רותח ואני לא יודע מה הוא כבר הגיע ל130 ויש עוד משהו שכל פעם עולה את לרמה של להבה ויורד חזרה לנורמאלי ואני גם לא יודע מה הוא הדבר הראשון שהגיע ל130 מסומן באדום מה הוא? והשני מסומן בכחול ועוד שאלה מה זה אומר שיש חץ כחול למטה? שזה קר? תודה רבה לעוזרים וכמה שיותר מהר אני מפחד שישרף לי הרגל מהמחשב http://img510.imageshack.us/my.php?image=sssssaq7.png
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעבד AMD שעובד ב333FSB לא מנצל את רוחב הפס של הזיכרונות שעובדים בדואל DDR במהירות333 כי תאורטית הרוחב פס של הזיכרונות הוא 666MHZ. עם אני יעלה להמעבד(XP+2400) את הבאס ל200(400FSB), ואשאיר את הזיכרונות במהירות 333MHZ במצב DUAL CHANNELזה יגרום למעבד לנצל יותר רוחב פס(שתאורטית יהיה 666MHZ), ויתשווה למעבד שרץ בבאס 200 עם זיכרון במהירות 400MHZ במצב של SINGLE CHANNEL, נכון?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום האם קיים כרטיס שהינו מאוור שמקבל את המתח שלו מה- PCI BUS, כך שניתן להצמיד אותו לכרטיס (מסך) מחמם אחר לצורך קרור ??? עודד
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
: כלומר לעשות שהמאורר חיוציא אוויר או יכניס?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
החיבור של המאוורר החדש למארז שלי הוא לא כמו החיבור שיש בלוח אם אז לאיפה אני צריך לחבר את המאוורר ? נ.ב יש תמונה:
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Q9550 והמארז CM690, למארז אני שוקל להוסיף עוד מאוורר אחד שיהיה קירור טוב ומאוזן ואני עכשיו מתלבט לגבי הקירור של המעבד. בעיקרון אמרו לי שהFreezer 7 Pro הוא קירור מעולה למעבד ושומר עליו טוב. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי בעתיד) אבל החדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר מאוד חם (במיוחד בקיץ) וכבר נשרף לי מעבד אחד אז אני לא רוצה לקחת סיכון עם מעבד שהוא יותר חזק ופולט יותר חום. אז מה אתם אומרים, Freezer 7 Pro הוא באמת קירור מעולה למחשב שיהיה דולק כל הזמן בחדר חם? וגם, כמו שאמרתי אני רוצה להוסיף מאוורר למארז, המליצו לי על 120MM אבל רציתי לשאול, איזו חברה כדאי? אני לא רוצה מאוורר רועש.. השקט לא כזה חשוב לי, מצידי שישמעו את המאווררים אבל שלא ירעישו כ…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אהלן, היום החלטתי לבדוק קצת את הטמפ' במחשב, בסך הכל הרוב נראה תקין.. הנה פירוט מלא: הלוח אם נושק ל50 מעלות (44-47) המעבד 30 מעלות (כל ליבה 40-52) הכרטיס מסך 55 מעלות (במנוחה) הארדיסקים 30-40 מעלות (הסמסונג 30, הWDC 37 והסיגייט 39) המעבד והכ. מסך לא עברו OC מה שהכי מדאיג אותי כרגע זה הטמפ' של הלוח אם שגבוהה מידי לדעתי וגם הסיגייט והWDC שחמים מידי דעתכם? **את המפרט המלא אפשר לראות בצד..
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום במארז שלי במאוורר הקידמי יש פילטר ורציתי לדעת פעם בכמה זמן צריך לנקות אותו כדי שתהיה כניסת אוויר טובה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור איזה קירור אוויר שאני רק רוצה מחברת ThermalTake בחינם, אז, מה לבחור? בינתיים אני חושב שהBT VX יהיה הבחירה הטובה ביותר(קומפלט...) אבל תמיד אפשר לחדש לי...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני ירגיש בהבדל ? המעבד Q9550 עדיין לא חיברתי את הקירור
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש תוכנה שאומרת? יש לי SHAPPIR RADEON 9600XT איך בודקים? תודה נ.ב אני מקווה שזה קשור לפורום הזה כי זה קירור :Q מצטער אם לא ...
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין להחליף את הקירור אוויר שיש לי במעבד לקירור מים חדש, ואין לי המון תקציב (600 שקל).. ובכן, קראתי בפורום המלצות, סכמות של קירורי מים ויש לי מספר שאלות! קודם כל - לקחתי את המפרט הנ"ל מהסטיקי: רדיאטור: ThermalTake 12cm CL-W0002 3/8" משאבה טבולה: Atman AT-104 2m 2000lph 3/4" בלוק: ThermalTake CPU Water Block CL-W0010 3/8" צנרת: השקייה פשוטה 3/8" מיכל: דלי/אקוואריום עם מספיק מקום למשאבה מתאם: 3/4"-->3/8" (למשאבה) מהדקים: 3/8", 5 מהדקים נוזל קירור: American Eagle 5 Liter משחה טרמית: Arctic Silver 5 והינה השאלות: 1)משאבה.. מה זה אומר טבולה? עקרונית.. לא מצאתי את הדגם, אז לקחתי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
זה OC הריאשון שאני עושה לכרטיס מסך הורדתי את ATITOOL שתומך בכרטיסי נבידה והרצתי את הבדיקה האוטומטית שאומרת מה הOC המקסימלי שאפשר ברירת מחדל שהוא גילה זה CORE 490MHZ MEM 200MHZ כשהוא הגיע ל613MHZ ב CORE הWINDOWS התרסק כשהוא הגיע 260MHZ ב MEM אי אפשר היה לראות כלום במסך השאלה היא עם עכשיו אני יכול לקבוע ידנית על נאמר 600/250 בלי שום חשש? והאם יש שיפור משמעותי או שולי בלבד?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-