אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר'ה בתוכנה EVERST------>SENSOR רשום לי ככה...: CPU: 50. AUX:24 (יש תמונה של מסך ואז זה רשום!!) יש לי לוח MSI Neo3 865PE... עכשיו מה זה אומר??? ה-AUX הזה ?.......טמפרטורה של מה זה !!! כרטיס מסך? יש לי Palit Ge-Force FX5700VE 256MB... (יכול להיות שלא כתבתי בפורום הנכון.....מקסימום תעבירו לאן שמתאים...) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE X38DS5 עם מעבד Q6700, אני עובד כרגע על 3.30 413X8. הכי גבוה שאני מצליח להגיע בלי לקבל מסכים כחולים זה 3.33, אם אני עולה ל3.34 אחרי כמה דקות של עבודה עם פריים ומעבד בחום של 60-65 מעלות המחשב מקבל מסך כחול וקורס. עכשיו הבקר טמפרטורה על הזכרונות מראה חום מטורף של 47-50 מעלות שעד כמה שאני יודע זה חום משוגע לזכרונות... והם לא עובדים כל כך מהר 826MHZ... מה אתם חושבים חבר'ה? יש קירור לזכרונות בדרך בכל אופן, אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה... אני לא יודע איפה לתקוע תספק!!!! אין לי מקום באייסקיוב... חשבתי להצמיד אותו אבל זה דפוק... ועוד שאלה עד כמה אני יוכל להמהיר P1? אני רוצה לעשותלו אוברקלוק רצחני.. אני מוכן לשים עליו כל גוף קירור
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל ביניהם שווה את המחיר (ראיתי שיש בינהם הבדל בעוצמה השאלה עד כמה ההבדל שווה את הכסף )? האם גם Thunderblade יש לו גמפר שאם לא משנים את המהירות ידנית אז היא אוטומתית מקסימלית ? לגביי ה fun bus בכסף שיחסף מהבדל בינהם ניתן ליקנות Fun bus שישלוט ב כל ה 4 מאוורים (אני מתכננן מודינג כרגע יש לי מקום רק 2*120 ומתוכננן תוספת של 2*80 )
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מצאתי את התמונה(מלפני 7 חודשים) של האוברקלוק הראשון שלי עם הדיורון 800Mhz שלי... הוא היה מעבד מדהים, הצליח להגיע לתוצאות יפות עם קירור הג'נריק שלו ,והכי חשוב הוא לא עבר את ה50 מעלות. אז בשביל לחלוק לו כבוד אני מציג את התוצאה של הניסיון הראשון שלי איתו: התמונה הזאת היא ממתי שעוד היה לי אתהA7M שלי,שהגביל את המעבד ולא עשה אפילו פוסט ב121...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9 מפרט: E8400 MUGEN II P31-ES3G OCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GB HD4850 HEC500W ------------------------------------ כשאני עושה OC אני רק מעלה- FSB-434 ו מחלק זיכרון הכי נמוך 2.0 CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000 = 3.9 יציב 24/7. --------------------- חשבתי ש - CPU VOLTAGE CONTROL זה VCORE... אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364 ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20. אז, למי להאמין? ------------------------ וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה? כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.X תודה.
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Antec High Performance 1080B AMG מחיר-600 שח או chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver מחיר 550 שח מה לדעתכם עדיף? מבחינה של ביצועים של קירור וגם יופי
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ביצעתי OC למערכת ובדקתי ב Sandra. תוצאות GIPS דיי מרשימות (יותר טוב מ 975) אבל התוצאות GFLOPS דיי עלובות - פחות מהתוצאה המקורית של 860.. למה זה? איך אני משפר את GFLOPS ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם כשעושים OC צריך קירור לזכרונת?, אם כן איזה קירורים מומלצים לזכרונות kingston 512X2?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, ואני לא מרוצה מקירור המעבד שהגיע איתו (המעבד- Intel D)- עושה המון רעש. האם אתם יכולים להמליץ לי על קירור שקט במחיר של כ-150 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
במנוחה מוחלטת בחדר ממוזג, ה- PC PROBE II מדווח על טמפרטורת מעבד של 42 מעלות בעוד EVEREST PRO מדווח על 32 מעלות. למי להאמין? יש אמצעי מדידה נוספים מומלצים יותר? תודה רבה TMP
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך פותחים מכפלה? חיפשתי אצל תום אבל לא מצאתי תעזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי קירור מיים ויש אויר שגורם לרעש קצת במשאבה איך אני פותר תבעיה ? זה שהרכיב לי תמחשב אמר לי שהוא לא הצליח להוסיף עוד מיים וביגלל האויר יש רעש קצת מה אני עושה איך אני פותר תבעיה אתם פה בטח יודעים ... כנסו לסרטון דקה תראו על מה אני מדבר יש בקירור אויר [table][tr] [td][/td][td] Ultra Graphics _eL!RaN_DaDoN[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [/tr][/table] [/c] מבינים ?? זה לא רעש חזק כן אבל עדיף שלא יהיה אותו אמרו לי שצריך להוסיף מיים אבל לאיפה אני מוסיף תמיים המזוקקים כדי שלא יהיה תרעש הזה ?? מי שיודע להתעסק עם זה לעומק אני ישלם לו על זה גם צילמתי לכם תמונה מהמצבים של המשאבה שלי 1 2 3 4 5 על איזה מספר כדי לשים אותה ? על 5 לא ? http://www.siz.co.il/view/viwne…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-