עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Blackend,

רק טיפ קטן שלא ראיתי פה עד עכשיו אולי אני טועה אבל בכל מקרה.... כאשר מחליפים גוף קירור ומורחים משחה או פשוט מורידים את הגוף ומחזירים יקח זמן עד שהמשחה תגיע שוב לאפקטיביות המקסימלית שלה. אני יודע שלמשחות טובות זה מינימום 200 שעות עד שהתוצאות הן מירביות ואני מאמין שככל שהמשחה פשוטה יותר הזמן "התאקלמות" שלה הוא יותר ארוך.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Ran B,

אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  3. אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר. קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5) בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול.... ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון... אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר) אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ ז…

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by rel81,

הי אנשים אני חדש כאן... וכאן גיליתי לראשונה את הOC... ח"ח.. אני מחפש תוכנה לOC למעבד ואני לא מוצא.. אז אם תוכלו לעזור לי בנושא אני אודה לכם... [glow=red,2,300]* הכל תלוי בעונה ובטיב השכנה....[/glow]

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

טוב קודם כל, שלום D: =] אני רוצה לקנות מאוורר נוסף למארז שלי טרמלטק סופרנו+חלון. http://img85.imageshack.us/my.php?image=fania3.png ^ תמונה של המחשב אחריי חרישה בתוכנות מאטות וכו' זה אחריי איזה חמש שעות של שימוש חרשני.. אני ידוע שאני לא צריך אבל בשביל השקט האישי שלי למה שלא אשלם עוד 70 שקל? זה המאוורר(אני רוצה שיהיה לו לאדות בשביל היופי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6079 איפה בדיוק צריכים לשים לי את המאוורר? ועוד משהו שאני קונה את זה אני מקבל יחד עם זה הרכבה חינם? וכדאי לי מאוורר אחר? אם כן , המליצו לי.. הביעו דעה.. תודה=]

6. Started by SD Project,

אוקיי אז ככה, אחרי מים של מאמץ אחר הביוס שיספק לי אפשרות להעלאת מתחים לא נמצא כלום, אפילו בהכי חדש (1005) ... יש מיש'ו שיודע על תוכנה כלשהי להעלאת מתחים ?! אני רוצה לנצל עוד מהכרטיס מסך ומהמעבד שלי... :auto: המכנית לא קשורה... היא סתם יפה

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שמעו, קודם כל זה המפרט שלי שצריך לדעת: AMD AthlonXP 2000+ Polamino 256mb DDR PC2100 Viking Chaintech 7KJD0 mobo Antec 400W עכשיו, יש לי מאוורר ג'נרי שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורות הן בדרך כלל 35-36C idle ו39 במאמץ. לפעמים כשהחלון פתוח הטמפרטורות הן 33C idle ו 36 מאמץ. הבאס של המעבד כידוע הוא 133MHZ DDR, עד כמה אני יכול להעלות אותו לדעתכם בלי שיקרה כלום? עוד משהו, אם אני למשל מעלה לבאס של 140MHZ, ואני שומר את השינויים בביוס ואז זה מאתחל את המחשב, ואני ממש ממש מפחד לעשות את זה אם יקרה משהו למחשב (כי כבר 2 מעבדים נשרפו לי בגלל משהו אחר ואני לא רוצה להרוס עוד אחד), יכול להיות שיקרה משהו לא תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  8. איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by aviram20,

היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום לכם . לאחרונה נכנסתי לעניין הקירור חזק . יש לי פנטיום 4 במהירות 2.4 GHZ רכשתי את הזלמן (המניפה) למעבד שלי והתקנתי תוכנות ניטור . יש לי לוח של ג'יגהבייט עם חיישן טמ' למעבד . התקנתי את SPEEDFAN ושם יש 3 טמ' נמדדות . איזו מהן של המעבד ? בנוסף התקנתי את SISOFT SANDRA והיא אומורת שטמ' המעבד שלי היא 25 מעלות . נראה לי נמוך מדי . התקנתי את EASYTUNE 4 ושם נאמר שטמ' המעבד היא 44 מעלות . אז איך לכל הרוחות ;D אני בודק את הטמ' של המעבד ? :

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Quickly,

שלום. אני מעונין לעשות וולטמוד לכרטיס הנ"ל האם אפשר המלצה? מדריכים ומה הציוד קירור שאני צריך בשביל זה? תודה

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by SuB,

שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. טוב ככה המעבד בסטנדרט 2.4 ג'יגה לאחר OC הוא על 3.4 ג'יגה כמו כן צירפתי תמונות....אנא אל תשכחו זה OC ראשון שלי על מעבד 8) המערכת עברה בדיקת יציבות מלאה ע"י s&m.... מתחים שהזנתי ופה אני שם דגש שאני "מפחד" לעלות מתחים אבל אם אפשר להעלות עוד את המתח או להוריד בהתאם תגידו לי....: cpu vcore-1.5v-נראה לי שזה מספיק כי המערכת יציבה. fsb termination voltage-1.4v -לפי דעתי צריך להעלות עוד קצת אבל ברגע שאני מעלה את זה בעוד קצת המתח בביוס הופך לצבע אדום שמסמן מתח חריג. nb vcore-1.325v- אותן הספקות כמו במתח ה FSB. sb vcore (sata,pcie- auto-לא ידעתי אם יש צורך להזין מתח חריג אז השארתי על אוטומט. sb chipset voltage- 1.125v. מתח זיכרונות הוא 2.175v כאשר לפי הדפי נתונים הוא אמור להיות …

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  16. כותרתתת המאורר זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1061 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=110 שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר אבל הוא קבוע עובד על 2300 + שככתי לציין יש לו 3 חיבורים.. אחד הוא מחובר ללוח אמ חיבור של 4 פינים.. ויש עוד שנים אחד של 3 פינים ועוד אחד של 4 אבל שונא מהראשון

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  17. שלום, קניתי את המחשב הנוכחי לפני 5 חודש, והכל היה בסדר עד לפני שבוע שבדקתי טמפ' עם speedfan וראיתי שמאוורר אחד הפסיק לעבוד. כשקניתי את המחשב בדקתי בהתחלה עם ספידפאן, שלוש מאוררים עבדו, הראשון השני והרביעי. השלישי הראה על 0 RPM עכשיו רק השניים הראשונים נותנים קריאה,כמו שתראו בתמונה שצירפתי מה עושים במצב כזה? תשימו לב שהטמפ' עולה.. תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by approx,

היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. http://img134.imageshack.us/my.php?image=miniimag1044kp5.jpg אם מאוורר כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1594 יש מאוורר טוב יותר מזה אבל בגודל של 45mm ? עכשיו השאלה שלי איפה אני צריך לעשות את החורים בקירור כדי עוד תמונות של הHeatSink http://img156.imageshack.us/my.php?image=miniimag1045oi3.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=miniimag1046xb3.jpg אני די בטוח שהקירור הזה יהיה טוב יותר מימה שיש לי עכשיו על 7600GT אני ישים גם כאלה על הזכרונות http://img155.imageshack.us/my.php?image=miniimag1047av4.jpg כמובן שאני יחתוך את זה לשנים אם אפשר גם לינק לדבק טרמי?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by amit_R,

יש לי את הקרור הזה של זלמן הVF1000 על הכרטיס הישן שלי.. ואני רוצה להעביר אותו ל9800GTX אבל אין לי מושג עם הוא מתאים ולא בא לי ללהתחיל לפרק והכל סתם ואחרי זה להתקע וכל זה.. יש למישהו ניסיון עם הקרור הזה על הכרטיס הנ"ל או יודע עם הוא מתאים? באתר שלהם כתוב שהוא תומך בסדרה 8 אבל הG80 (השאלה היא עם הוא מתאים לכרטיס או ?) תודה מראש לעוזרים:]

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by killer47,

אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  22. למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by JXK,

בשעה טובה קניתי כרטיס מסך 6800GT עכשיו אני מנסה לעשות OC לכרטיס וכשאני מעלה אותו לרמה של 6800U שאמור ליהיות בטוח ב-100% אז נתקע לי התמונה בבדיקה ואחרי 10 שניות זה ממשיך לעשות את הבדיקה ניסיתי להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל והרצתי עוד פעם בדיקה וזה עוד פעם נתקע לי ל-10 שניות וממשיך למה זה קורה? בפעם הקודמת עשיתי פירמוט למחשב וזה הסתדר לי אז מה הבעיה עכשיו אפילו עם ההגדרות הרגילות של הכרטיס זה עושה לי תקיעות

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Void,

יש לי כרטיס מסך 7600 GT והוא במנוחה על 60 מעלות... זה דיי גבוה לא?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  25. בתוכנה סופר פאי יצא לי 47.360. השתמשתי בתוכנת אוברקלוק שהמליצו עליה clockgen. העלתי את המעבד ל3500 יציב ומהירות באס 920 יציב,וזיכרון 230 במקום 200 MHZ. אני יודע שבסופר פאי התוצאה לא משהו,אבל חוץ מזה המערכת יציבה כרגע *טפו טפו טפו שלוש נקישות על הספריה*. יש לי לוח אינטל (כן אני יודע שאינטל זבלים) . אשמח להצעות כלשהן אם יש משהו לחדש... תודה.

• 11 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים