אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למחשב שלי.. המעבד רץ במנוחה על 43 מעלות בערך.. איך מתחילים? עד עכשיו היה לי נסיון עם אוברקלוק של כרטיסי מסך כולל החלפת גופי קירור..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון.. ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המפרט שלי שם אני רוצה לעלות את המכפלה ל16 וזה על200 (כלומר יהיה לי3.2) ובהמשך אני ימשיך לעלות בהדרגה אני פשוט לא מוצא איפה לעלות בלוח אם אין זה לזה..בתוכנות כמו SPEEDFAN ותוכנה של ASUS מיוחדת לכל הלוחות האלה אין.. פשוט מעצבן אם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מניח שהציר של המאוורר נמצא מתחת למדבקה הזוהרת שרשום עלייה אינטל? האם יש דרך נוספת לשמן את המאוורר בצורה יעילה בלי לפתוח את המדבקה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3-4 שנים: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100) Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) RDRAM 4X128mb 800Mhz Western Digital 80Gb 7200 rpm 8mb Maxtor 60Gb 7200 rpm 2mb Ati Radeon 9600 XT 128mb Creative Sound Blaster Live! Valve RICOH CD-RW MP7320A (32x/10x/40x CD-RW) LCD 17'LG 8ms אני יכול לעשות לו אוברקלוקינג? כדאי לי ?!
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב אז החורף הגיעה!!!! חגיגת האוברקלוק התחילה!!! גם HWZONE הצטרף לחגיגה! אז תתחילו לשתף כמה מעלות ירדו לכם.....? הצלחתם להגיעה למשהו בזכות החורף.....? ........... אני יתחיל בזה שלכרטיס מסך החמודי שלי 19XT ;D ירדו 10 מעלות!!! גם למעבד שליAMD35 ירדו 5 -10 מעלות והחזרתי את הOC שלי 2200@2650 שתפו שתפו אנשים!~!~!........... יום חג הגיעה :2gunsfiring: :2gunsfiring: :funn: :funn:
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם תוך 3 ימים פתאום הגיע לו החורף, ואיתו צנחו הטמפרטורות בצורה דרסטית. אני חסר נסיון לגמרי ב OC למעבד, המפרט שלי נמצא פה בצד, ואין לי שמץ איך עושים OC עם הלוח הזה. דבר ראשון שרציתי לדעת- הבנתי שהלוח זוועתי ל OC, אבל אפשר לסחוט ממנו משהו עם ביוס ערוך שנמצא איפושהו, מישהו במקרה יודע איפה? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כרטיס שעבר אוברקלוק בעבר והאוברקלוק הוחזר בחזרה לתדרים הרגילים והכרטיס תקין ועובד האם יש דרך שהחברה שקניתי את הכרטיס [חברה בארץ] תדע לפי בדיקות מעבדה עם עשיתי עליו אוברקלוק? הכוונה: האם אוברקלוק משאיר סימנים אחריו שיכולים לגלות שנעשה בכרטיס אוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך הטמפ' של המחשב שלי במאמץ? נורמליות? מעבד :37 לוח אם: 36 כרטיס מסך: 62 (לא גבוה מדי?) דיסק קשיח: 42
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. יש לי גיפורס 7300GS של EVGA איזה טמפרטורה אני צריך כדי שאני אוכל לעשות OC נורמלי ואיזה טמפרטורה היא המקסימום שאני צריך להזהר ממנה במאמץ? (אתר יעזור) 2. לפי אוורסט יש לי 2 מאווררים עם חיישנים (אחד של המעבד ואני מניח השני של הכרטיס מסך) הראשון עובד ב2800 RPM והשני ב2500 RPM זה קצת איטי לא?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי ל 7900GT של BFGTECH.. קירור חדש. ללא הרבה התלבטויות הבנתי שאחד הקירורים (אויר) הטובים שיש היום הוא ZALMAN VF900CU אז התקשרתי והזמנתי לי אחד. אחרי התקנה די פשוטה ומהנה נגשתי להתקין ולראות תוצאות.. מיד שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס ירדה בסיבובות ה 14 מעלות (מאזור ה 54 לאזור 40).. רצוי אולי לציין שהכרטיס מגיע מ BFG כבר עם OC קליל - 475 לליבה ו 1360 לזכרון.. כאשר לפני הקירור לא ניסיתי למצוא את הגבול של הכרטיס מפני שהוא היה מתחמם בטירוף ומגיע גם לאזור ה 70 במאמץ.. עכשיו לאחר שהקירור מותקן והכל שקט יותר וקריר ניגשתי ל OC .. נתתי לCOOLBITZ למצוא לי תדרים מקסימליים סתם בשביל הספורט ונדהמתי שהוא בחר בOC כל כך גבוה של 540 לליבה ו 800 לזכרון.. חשבתי שאין מצב שהכר…
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-