עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר? תודה לוח אם: intel frostburg dg33fbc מעבד :intel core 2 dou e6550

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by X7-007,

Nanotherm BLUE II או Nanotherm PCM+ - Thermal management solution או ARCTIC SILVER 5 תודה, זה נועד לזיכרונות ולמעבד של הגי'פורס 6800GT

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  3. טוב יש לי מעבד 2.4 פנטיום 4 מהירות באס 533 רוב האוברקלוקרים כאן יש להם פחות מ500 אז למה לי יש באס כל כך גבוהה??

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  4. הבנתי שאפשר לעשות OC גם למעבד וגם לכרטיס הגרפי ,השאלה אם החלקים שיש לי עכשיו יאפשרו לי את זה מבלי לרכוש פריטים נוספים? המפרט שלי הוא: INTERL CORE 2 DUO Processor E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-P45-DS3 DDR2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz CL4 HK ATI HD4870 1024MB DDR5 SAMSUNG DVD x22 SHS223 SUMSUNG HD501LJ 500G SATA 2 CoolerMaster Hyper 212 CPU Cooler CoolerMaster REAL PRO 550W PSU Sumsung 22'' T220P FULL HD 50000:1 CoolerMaster CENTURION RC-590 BLACK בנוסף לזה יש לי 4 מאווררים במארז. נתוני טמפ' נוכחית -מצורפת תמונה אם אני כן יכול לעשות OC לכמה אני צריך להגיע בלי בעיות אם הקירור שיש לי והכרטיס הגרפי ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by MonoMan,

אהלן... אחרי שנה שיש לי את הכרטיס, אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק... אחרי שחיפשתי כרטיס מסך חזק יותר (שמשלב VIVO) ופשוט לא מצאתי משהו שמשתלם לי, אז החלטתי לסחוב עם מה שיש לי עוד קצת, הרי זה כרטיס מצוין... קצת התקשיתי למצוא דברים בנושא משום מה.. אני יודע שצריך לצרוב BIOS לא נעול לכרטיס שלי, אבל איך? ואיזה? (מדובר ב ATI OEM Raden 9500Pro עם זכרונות של infineon) אשמח לקבל עזרה או מדריך! תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Noam V,

מה אתם אומרים? נראה שווה לא? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V06&other_title=LHD-V06CoolDrive%206 שליטה ותצוגת טמפ של 4 מאווררים + שליטה מלאה וקונפיגורציה מתוך תוכנה מצורפת...

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום לכולם, אין לי ידע בנושאי קירור מעבדים. השימוש שאני עושה במחשב הוא סטנדרטי לחלוטין (אינטרנט, WORD, צפייה בסרטים). אינני משתמש במחשב למשחקים. אני לא עושה OC (אני לא יודע איך עושים את זה, ומטבע הדברים, זה ממש לא נחוץ לצרכים שלי). מפרט המחשב: מעבד אינטל Core i3 530 מאוורר מעבד שהגיע עם המעבד (לא רכשתי משהו נפרד במיוחד) לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון כרטיס מסך ATI Radeon HD5570 דיסק קשיח של WD Caviar Green 1.5TB המארז הוא מארז "סיני" ללא שם. המחשב עובד מצוין, ולעניות דעתי אין בעיות של קירור: טמפרטורת המעבד היא 38-41 מעלות כשאני גולש באינטרנט - (לפי נתוני תוכנת HWMonitor) טמפרטורת כרטיס המסך היא 34 מעלות טמפרטורת הדיסק הקשיח היא 39 מעלות כמו כן, התוכנה מראה עוד 3 קריאות טמ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by wares2002,

כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by zam,

האם מישהו נתקל בכזה דבר? הכוונה לאלמנט שיושב על המעבד. מצאתי רק לקירור מים אבל לא גז. ICE MASTER אתה האחרון שראיתי שבנה מערכת גז, אם תוכל לעזור אני אשמח. ובכלל אם מישהו ראה או נתקל קישור יתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by matan007,

Spire Black Square 3pin זה מאוורר של 12 ס"מ עם חיבור ללוח. האם מישהוא מצליח להבין האם ניתן לשנות את המהירות שלו? (PWM) http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 היצרן: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 הוא שקט/חזק? עולה 23 שקל.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by ToR,

איזה מתח צריך LED?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש בלוק טוב... בעצם, את ההכי טוב שניתן למצוא היום לסוקט 478, למישהו יש הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי מ 2.2 ל 3.0 ולזכרונות מ 667 ל 726 הזכרונות הם kingston 1gbx2 667mhz cl5 הטמפ במנוחה 22-24 במאמץ מלא 56-56 ביצעתי בדיקה ב S&M מלאה וב OCCT שתי בדיקות STABLE מתח מעבד 1.38750 זכרונות 1.92 והוספתי 0.1 ל FSB OVERVOLTAGE הלוח אם הוא GA-945GCMX-S2 Rev 6.6 Bios F6H השאלה שלי עכשיו האם המחשב אוכל הרבה יותר חשמל אחרי הOC או שזה מיזערי ספק 500W שתי מסילות של 12V כל אחת מפיקה 16A !

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  14. טוב. אני אתחיל עם סיפור רקע ארוך ובסוף אגיע לפואנטה. יש לפי פנטיום 4 2GHZ, לוח אם GIGABYTE 8IEX (מהתומכים לא רשמית ב333) וזכרון ג'נרי של 333 אשר עובדד בברירת מחדל כ266. היום כשהשתעממתי החלטתי שאני אתחיל בנסיון אוברקלוקינג כדי לראות עד כמה אני יכול במצב בסיסי ללא קירור נוסף. בעבר כבר עשיתי נסיונות של להעלות ל2.2 שהצליחו סתם כדי לעבור את ה10,000 ב3DMARK. קודם כל כיביתי את המחשב אחרי חודשיים רצופים של פעילות ( פחות איזה 3 ימים של מנוחה) והחלטתי לעשות נקיון אבק. המאוורר בדלת היה לבן מרוב האבק בתוכו, תחתית המארז נראה כמו טירת רפאים עם אבק בצורות קורי עכביש. בקיצור הוצאתי את כל הכרטיסים, ניקיתי אותם קצת, הוצאתי גם את ההיטסינק כדי לנקות גם אותו וראיתי שיש מין משהו מרוח בינו …

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by ZyBeX,

תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9045 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10464 או משהו אחר המיקגלה שלי היא בערך שקל800 אבל עדיף פחות

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  17. שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  19. אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושבים איזה תיכנון יותר עדיף למאוורים? אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידו לא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by E-Bear,

The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by aerosmith,

שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by freshfisher,

שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by rabbit,

תודה לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  24. אהלן.. ראיתי באשכול של "החורף עושה טוב למחשבים שלנו" שלהמון אנשים יש טמפ' של 15-20 מעלות, ורק אצלי המחשב נשאר על טמפ' הרבה יותר.. הוא נמצא על שולחן, מצד ימין שלו יש בערך 10-15 ס"מ מרחק מהקיר (אבל אין שם מאוררים) מאחורה יש כ20-30 ס"מ עד הקיר, מצד שמאל ומקדימה שטח פתוח.. (הוא נמצא בפינה הימנית הקיצונית של החדר) המפרט בצד< התמונות מצורפות.. מה לא (או כן) בסדר? תודה לעונים! נ.ב- אם לא הבנתם איפה הוא בחדר.. --------- |X | | | --------- [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום לכואחי חיבר מעבד QX9770 ללוח asus maximus II furmula , בבדיקת הטמפרטורה בביוס המעבד מראה 23-26 מעלות , אבל בתוך ה-WINDOWS עם CORE TEMP מתקבלות טמפרטורות שונות core 0 : 17 ולא משתנה core 1 :23 והוא היחיד שמשתנה core 2: -1 לא משתנה core 3: 12 לא משתנה רציתי לדעת האם יש בעיה במעבד , והאם ישנה תוכנה יותר אמינה לבדיקת הטמפרטורה . תודה מראש

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.