עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 1. יש לי גיפורס 7300GS של EVGA איזה טמפרטורה אני צריך כדי שאני אוכל לעשות OC נורמלי ואיזה טמפרטורה היא המקסימום שאני צריך להזהר ממנה במאמץ? (אתר יעזור) 2. לפי אוורסט יש לי 2 מאווררים עם חיישנים (אחד של המעבד ואני מניח השני של הכרטיס מסך) הראשון עובד ב2800 RPM והשני ב2500 RPM זה קצת איטי לא?

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by evman007,

אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by מאפיונר,

התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by avivlevy,

טוב ה-Thermaltake BigTyphoon 120 VX הגיעה לנעה המחיר נראה די גרוע... אומנם ביחס לBT נרגיל זה ממש לא הרבה (10 שקל ) אבל יש את טוניק טאור ב275.... בכל מקרה שמח שסוף סוף הוא הגיעה עריכה : סליחה לא ידעתי...אפשר לנעל

5. שלום לכולם, אתמול התקנתי ל 7900GT של BFGTECH.. קירור חדש. ללא הרבה התלבטויות הבנתי שאחד הקירורים (אויר) הטובים שיש היום הוא ZALMAN VF900CU אז התקשרתי והזמנתי לי אחד. אחרי התקנה די פשוטה ומהנה נגשתי להתקין ולראות תוצאות.. מיד שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס ירדה בסיבובות ה 14 מעלות (מאזור ה 54 לאזור 40).. רצוי אולי לציין שהכרטיס מגיע מ BFG כבר עם OC קליל - 475 לליבה ו 1360 לזכרון.. כאשר לפני הקירור לא ניסיתי למצוא את הגבול של הכרטיס מפני שהוא היה מתחמם בטירוף ומגיע גם לאזור ה 70 במאמץ.. עכשיו לאחר שהקירור מותקן והכל שקט יותר וקריר ניגשתי ל OC .. נתתי לCOOLBITZ למצוא לי תדרים מקסימליים סתם בשביל הספורט ונדהמתי שהוא בחר בOC כל כך גבוה של 540 לליבה ו 800 לזכרון.. חשבתי שאין מצב שהכר…

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by lowlow1001,

קניתי 3 מאווררים למארז שלי 2X8CM ו9CM השניים מקדימה אמורים להכניס אוויר אבל אני לא בטוח מה התפקיד של המאורר בצד מכניס אוויר או מוציא?

8. Started by elad76,

סגרתם לי תדיון הקודם והבאתם לי אזהרה...שכחתי לומר סליחה הדיון שלי כבר היה בעמוד ה2 אף אחד לא ענה איזה 14 שעות...ואתם סוגרים אין צדק!!!אזהרות בלי סיבה מה אתם עושים כל היום??מחפשים אזהרות??כי אני לא רואה שאתם עוזרים לאנשים רק דופקים אותם. בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? העלתי ל330 ,משהו הכניע אותי. מה זה יכול להיות??הTWINMOS 667CL5?? איפסתי תביוס...המחשב עלה...הכל טוב...אני לא יודע אם לעשות OC שוב?? זאת הייתה טמפ'?? למה הטמפ במנוחה על 50???אני יודע שיש בעיה בלוחות של DF…

9. Started by JeW BoY,

כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by gilloze,

שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  11. Started by ABL,

הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by elad76,

בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by amit123,

שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by roeiw,

הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  15. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות את המאוורר הזה כי שמעתי שהוא עושה אחלה רוח. בקיצר מה אני צריך להראות לכם אם הטייפון בכלל יכול להיות מותקן על המחשב? ואם אפשר בבקשה למצוא דיל טוב של המאוורר. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by noam23,

אלו הנתונים שמודפסים על גבי המעבד: 6400 SL9S9 MALAY 2.13GHZ/2M/1066/06 L630A378

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Lex,

הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. Started by K0b1,

מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by iyehuda,

בעבודה שלי יש משחה טרמית משתמשים איתה לציפים המשחה נקראת DOW CORNING 340 HAET SINK COMPOUND האם המישחה טובה ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by aderet,

נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?

24. Started by ranran,

המפרט שלי שם אני רוצה לעלות את המכפלה ל16 וזה על200 (כלומר יהיה לי3.2) ובהמשך אני ימשיך לעלות בהדרגה אני פשוט לא מוצא איפה לעלות בלוח אם אין זה לזה..בתוכנות כמו SPEEDFAN ותוכנה של ASUS מיוחדת לכל הלוחות האלה אין.. פשוט מעצבן אם מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 452 צפיות
  25. טוב אז החורף הגיעה!!!! חגיגת האוברקלוק התחילה!!! גם HWZONE הצטרף לחגיגה! אז תתחילו לשתף כמה מעלות ירדו לכם.....? הצלחתם להגיעה למשהו בזכות החורף.....? ........... אני יתחיל בזה שלכרטיס מסך החמודי שלי 19XT ;D ירדו 10 מעלות!!! גם למעבד שליAMD35 ירדו 5 -10 מעלות והחזרתי את הOC שלי 2200@2650 שתפו שתפו אנשים!~!~!........... יום חג הגיעה :2gunsfiring: :2gunsfiring: :funn: :funn:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים