אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הזמנתי מחשב חדש הנה המפרט: amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 1gbx2 ocz platinium 2-3-2-5 DFI Lanparty SLI-D WD 250GB sata2 16mb Antec P160 OCZ PowerStream 520w מה אתם אומרים אני צריך קירור למעבד? או שזה סתם והוא גם ככה יהיה קר בסטוק? צריך עזרה דחוף תודה.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך הרכיבים האלה לאוברקלוק למעבד? מעבד:[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Intel Core2 Duo E7500[/TD] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך: [TABLE=align: center] [TR] [TD=class: txtbk_20]SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E HDMI[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם:GA-EP45-UD3LR זיכרונות:OCZ Dual Channel Platinum 4096MB PC8500 DDR2 1066MHz Memory (2 x 2048MB)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי FX5200 ואני רוצה לעשות לזה OC... יש קירור מקורי של פנטיום 4 על הכרטיס מסך חח ויש משחה טרמית... כמה אני יכול לשפר אותו? אני רוצה לעשות OC ולהשתמש בזה עד שיגיע לארץ 6800 GT.... ולא לקנות כמו מטומטם מנוע ב400 יותר... חח אני דיברתי איתו הוא אומר לי אצלנו יש במלאי ואתה לא צריך לחקות שבועיים וזה שווה לך את ה400 שקל האלה.. אני מעדיף לקבל חדש חדש שהגיע לישראל ולוותר על ה400 האלה \:
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מעבד סמפרון 754 3100 לאוברקלוק מישהו יכול להביא לי קישור לחנות באזור גוש דן ללוח אם שמאד מומלץ למעבד הזה בעיקר לאובר קלוק מה שאני מצאתי זה את 3 הלוחות הללו של אסוס אין לי מושג אם הם טובים ל אוברקלוק K8N4-E 513 ש"ח nForce4 K8V-MX 390 ש"ח כולל כרטיס מסך משולב VIA K8M800 K8U-X 350ש"ח ULI M1689
-
- 6 תגובות
- 462 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6550 2GB kit ddr2 800MHz ocz GigaByte p35c-DS3R 8600GTS(MSI) enermarx Liberity 500W enermarx chakra 3052(מצוייד במאוורר 25) התחלתי לעשות אוברקלוק-אבל אני רואה שמה שגורם כל הזמן לקריסת המערכת זה הזיכרונות-וכמעט כל פעם להעלות להם את המתח גורם ליציבות. והשאלה שלי-אם אני אגזים בהעלאת המתח אליהם,או שלא יהיה להם קירור מספיק-המערכת תקרוס-או שהם ישרפו? בכל מקרה -המכפלה שלהם זה 2.4,ובנתיים עשיתי אוברקלוק ל-FSB ל-380(מכפלת מעבד 7)-והמכפלה הכי קרובה שיותר נמוכה היא 2 (כדי שיעבדו במכפלה 2 בתדר המצויין עליהם אני צריך לעשות אוברקלוק ל-400 FSB) ואני שואל-האם כדאי לי להוריד את המכפלה שלהם ל-2 ולעבוד בתדרים מאוד גבוהים ב-FSB?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר. מפרט: מעבד: intel core 2 duo E6300 לוח אם:945P-S3 Gigabyte כרטיס מסך: leadtek geforce 7900GS http://www.2send.us/uploads/29a9066018.JPG עריכה: תמונה עם עוד תוכנות: http://www.2send.us/uploads/48b2bdf324.JPG
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לאריך את הכבלים של הספק... ובמקום 4 יציאות אני רוצה לעשות למשל 10 (המספר יכול להשתנות) יש לי שאלה האם הספק יעבוד יציב אחרי שאני יעשה זאת ? יש לי עכשיו 8 מאוררים (תוכלו לראות במפרט) לא כולל ספק כרטיס מסך ומעבד. אני רוצה לאריך ולהוסיף כבלים לספק בשביל לסדר את החוטים טוב יותר ויפה יותר ... אז השאלה אם זה לא ישפיעה על היציבות כי כשיו הכל יציב פיקס והספק 600 וואט אבל הוא ג'נרי
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם משהו יודע איך אני יכול לחשב כמה הספק המאורר צריך, לי יש מארז ATX MIDI רגיל אני לא יודע מהו הספק שלי אך אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש איזה טבלה שמרכזת איזה מתח אני צריך לאיזה תדר? נגיד אני רוצה לכוון על 4Ghz במעבד 860 - איזה מתח אני יכול לשים (שהוא הכי נמוך) ועוד שאלה.. אם במעבד יש מכפלה שהיא בטורבו ב 26X וברגיל X22 , אני רואה שבאוברקלוק מורידים ל 20X - מה זה נותן הורדת המכפלה? זה יותר קל למעבד?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…
-
יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחר אוברקלוק ל 3.2ghz והחלפת מאווררים (מארז +מעבד) במנוחה 37 ובמאמץ זה משתנה אבל במקסימום היה 59 (בשימוש ב prime) העליתי מתח למעבד בלבד ל 1.375 עובד יציב. האם המתח והטמפרטורות תקינות? זה בטוח לעבוד ככה 24/7 ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה המארז שקניתי http://www.thermaltake.com/product/chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp ואני מעוניין להוסיף לו מאוורר קדמי כי מקבלים רק מאורר אחורי וחוץ מזה עשיתי טעות וקניתי מעבד +לוח אם+זכרון מKSP (חסכתי 300 ש"ח ואני אסבול על זה עד המחשב הבא) ואני רוצה להחליף את הקרור STOCK שהביאו לי http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=268 אני מעוניין בקרור שיכנס במארז ללא חלון בתודה מראש נ.ב. בקשר לתקציב אני אשמח לחסוך אבל רוצה משהו טוב
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי את המארז: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1621 שבא עם מאורר אחורי 92ממ שמוציא אוויר כתוב שלמארז יש אפשרות להוסיף מאורר 80ממ קידמי, אבל כל החלק הקידמי חסום (יציאות USB, AUDIO...) 1. האם יש טעם להוסיף מאורר? 2. לאיזה כיוון צריך להיות המאורר? תודה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-