אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום בעת נמשחק פיפא 07 הכ. מסך שלי מגיע לטמפ' 80 81 ואפילו 84 מע' מה דעתכם על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2467
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את ה 3800 X2 AM2 של AMD שמתי לב והסבירו לי שהוא בשביל למנוע התחממות ולנצל את הביצועים טוב יותר משנה לבד את הכפולות של המעבד (MULTIPLIER) בין X5 ל-X6 עד X10 ובכך משתנה גם תדר העבודה של המעבד בין 1000MHZ ל- 2000 MHZ זאת טכנולוגה חדשה שקיימת בAMD מישהו פה יכול להסביר לי טיפה יותר על הטכנולוגיה הזאת ומה היתרונות שלה בדיוק? ומשהו שעולה לי בראש ונראה לי מוזר.... איך אפשר לעשות אוברקלוגינק למערכת ששולטת לבד בFSB בכפולות מעבד ובמגה הרץ? הרי אם אני יעשה אובר הוא שוב ינצל למשל רק 100 ובמקרה הצורף ינצל 2000 הוא יודע לבד לקחת גם את התדר שנוצר אחרי האובר ולנצל אותו בשעת צורך?
-
- 3 תגובות
- 412 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119747
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כמו שצינתי בכותרת , אין לי אפשרות בביוס להעלות את ה - MHZ יש לי לוח של אסוס ... ניסיתי לבדוק את הדגם שלו ב אוורסט אבל זה כותה "לא ידוע" . מישהו יכול לעזור לי ??? ועוד שאלה , : חייב לעשות OC דרך הביוס? אפשר אולי דרך חלונות?? תודה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משהו מגביל אותי אני חושב או שעשיתי משהו לא בסדר - ניסיתי העלת מתחים הורדת מכפלת ht שום דבר לא עזר זה פשוט נתקע או לא עולה. אם מישהו יודע מה לא בסדר אני אשמח אם הוא יעזור.
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מניח שהציר של המאוורר נמצא מתחת למדבקה הזוהרת שרשום עלייה אינטל? האם יש דרך נוספת לשמן את המאוורר בצורה יעילה בלי לפתוח את המדבקה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספק 500 וואט סטנדרט מעבד: amd athlon 3200+ (2000mhz זיכרון: ddr 400 hynix 512 לוח אם: dfi nf4 ultra כ.מסך: ati radeon x800 gto 256 השאלה שלי האם כדאי לעשות למחשב או לחלקים מסויימים oc ואם כן עם איזה תוכנות?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי את הקירור NINJA PLUS [עם המאורר] על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+]. בהתחלה רק קניתי את הקירור בשביל השקט, כי קירור הSTOCK עשה לי חור בראש. אז התקנתי את הNINJA PLUS עם AS5 וחשבתי שהתוצאות יהיו טובות. עם הקירור סטוק המעבד במנוחה היה 36 ככה, ועם הNINJA בסביבות 32. במאמץ [פה הקירור היה אמור לעשות את ההבדל..] עם קירור הסטוק המעבד הגיע ל43 מעלות, ועם הNINJA PLUS במאמץ הוא הגיע ל41. [וזה עוד אחרי שהAS5 הפך "לבשל", לפני גם עם הNINJA המעלות היו 43] אוקיי עדיין לא איבדתי תקווה והתחלתי לעשות OC.הפסקתי ב2500 MHZ ובדקתי עם התוכנה S&M את הטמפ' והיציבות שלי. המחשב לא קרס ועבד מעולה.... אבל הטמפ' - 45 במנוחה, בעוד 60 במאמץ [ולא סיימתי את הבדיקה של הFPU כי …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
יש ברשותי E6600 באוברקלוק צנוע @2880 הטמפרטורות לפי התוכנה של ASUS 50C במנוחה 60C במאמץ (פריים של שעתיים) SYSTEM ב-40 מעלות המעבד מקורר בנינגה+ במארז AURORA האם זה תקין? האם התוכנה של אסוס מראה נכון הטמפרטורות ? האם יש תכנה אחרת יותר אמינה ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שמיועד ל OC : AMD ATHLON 1700 ( FSB 133 1470MHZ 2 סטיקים של 256 266MHZ כרטיס מסך 9600PRO 256MB GIGABYTE לוח אם GIGABYTE 7VM400AM-RZ המעבד יושב במנוחה על 38 מעלות, 40-42 במאמץ . לכרטיס מסך אין מד טמפרטורה . אני רוצה ללכת על בטוח שלא ישרף לי פתאום משהו . עכשיו אלוח אם תומך ב FSB400 אז אין בעיה מבחינת הלוח אני מניח, המטרה היא להעלות את ה CLOCK של המעבד מ 133 לכמה שניתן . הזכרונות עובדים על 133 ( 266MHZ במעשי ) ואני לא רוצה לגרום להם להיסרף בתהליך ולא מתאים לי להוציא 100 ש"ח על קירור לשני הזכרונות . אז ככה, יש אופציה במהירות של הזכרון שהיא עכשיו חלה והיא מגדירה את המהירות של הזכרונות לפי ה SPD ( למי שלא יודע מה זה SPD שילחץ כאן : http://webopedia.com/TERM/S/S…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם הוא שקט ?! אם לא האם הרעש שלו קריטי ? והאם הוא עדיף ההרבה על ה - BIGTYPHOON ??
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 בעל הקירור הפאסיבי. אין לי כוונה לעשות OC אבל רציתי לדעת אם יש בעיות ביצועים לכרטיס לעומת כרטיסים עם מאורר? תודה
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ב- Speedfan יש לי 127 מעלות ב- AUX, מה זה??? עדכון, הנה התמונה מה- Speedfan: והנה תמונה של Everest: אני עם E6400, freezer 7. דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסבי לי לפי מה קובעים את התיזמנוים ואיזה הכי טובים ואיזה הכי פחות ולמהההה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את המארז של GIGABYTE והוא שקט תענוג לעבוד איתו אך יש לו מאוורר אחד שעושה רעש חרישי מעצבן הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו אך הם טוענים שהם לא שומעים אותו ולכן לא יכולים להחליף הם הציעו לי במקום מאורר של זלמן ZALMAN F3 120mm האם שווה להסכים ?
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני נותן ל ATI tool להעלות לו את המהירות ולעשות בדיקת ארטיפקטים. טוב... הכל הולך סבבה, זה מעלה כל פעם באיזה 10 MHz ואין בעיות... אבל פתאום התמונה קופאת, אחרי כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא מגיב. והקטע שאין ארטיפקטים או משהו... יש מצב זה בגלל הספק כוח שלי? 400W ג'נרי... תאמת לא נראה לי כי אין לי מפרט חזק משהו. וזה לא קרה פעם אחת, זה קרה כמה פעמים. וגם כשהעליתי איזה 15 MHz בליבה ובזכרונות והפעלתי 3dmark05 אז גם אחרי כמה דקות המסך נכבה והמחשב הפסיק להגיב. אבל שזה בסטוק אין בעיות... (זה כולה 15MHz פחות... זה כזה משמעותי?) יכול להיות שזה בעיה בטמפרטורה? אין לכרטיס הזה חיישן נכון? או שזה רק אצלי? (הכרטיס של PALIT) ואגב, איך אני פותח לו צינורות? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך בבקשה עצה לקירור המעבד שלי מגיע ל 80 מעלות בזמן משחק ולפעמיים גם סתם תוך כדי עבודה בוינדוס יש לי כל הזמן תקיעות של מוזיקה ושל משחק לחצי שניה מין לאגים כאלה יש לי מעבד- P4 3 פרוסקוט סוקט 478 טמפ, לוח 47 סביר דיסק 41 סביר אני רוצה לציין שהמחשב פתוח ועל שולחן בבקשה תמליצו לי על מאוור או על כל פתרון קרור אחר בסביבות 300 שח אם זה אפשרי כמובן תןדה
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד P4 2.8 GHz האוורסט כתב לי עליה של 5% מהירות השעון עומדת על 2.9 + ה FSB עומד על 140 במקום 133 גם עליה של 5%... עשיתי הכל דרך הביוס.. עכשיו יש לי שאלה! איך אני יודע שהכל תקין שאין לי נפילות בכל מיני מקומות במערכת? לפני ה OC הזה הצלחתי לעשות אחד והגעתי ל מהירות שעון של 3.0 עליה של 9% אבל המערכת קרסה אחרי כמה דקות ואז הייתי צריך לשנות את ההגדרות... תודה,
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=655 http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=748 same guy
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב... אני רוצה לפתוח לו צינורות. עכשיו יש בעיה קטנה... אני לא יודע איך עושים את זה. חיפשתי שעה מדריך לזה ולא מצאתי... ואיך אני בודק אם בכלל אני יכול לפתוח אותם? ואם אני פותח, קירור סטוק של PALIT יספיק? אופס, חשבתי אני בפורום אוברקלוקינג וקירור....
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-