עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני שמח להיות חלק מקהילת HWZONE שהיא קהילה טובה לO.C שזהו עיקרי קיצר מפרט : Q6600 GA-P35C-DS3 Corsair 2X1GB 5-5-5-15 800MHZ 8800GTS 512MB @ CS: 745MHZ no volt mod Seasonic 550W zalman cnps9700LED W.D 250GB יש לציין כי ה O.C שביצעת יציב עם PRIME95 הגירסא של ה QUAD , בקרוב אקבל את הזיכרונות שאני רוצה ( CORSAIR 2X2GB CL4 800MHZ ) תגובות תמונות : [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by royliidoli,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  3. Started by RJ1,

בסופו של דבר עשו לי אוברקלוק והכל הסתדר לטובה. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורה של המעבד ותחת SuperPI ב2.7GHz הוא מגיע בין 33-36 מעלות לשתי הליבות. רציתי לדעת אם כדאי להעלות עוד קצת, לנגיד 333?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  4. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by nozza,

שלום, פעם ראשונה שאני מבצע אוברקלוקינג ולא מצליח לי. חשבתי להתייעץ עם המנוסים. המערכת שלי: Asus P5Q E8400 + Freezer Xtreme 2G Dram Kingston 800MHz 9400GT כיוונתי את ה-FSB בביוס ל 400MHz, זכרון השארתי על 800MHz (מכפלה X2) וגם את ה PCIE השארתי על 100MHz. בלי להעלות מתחים המערכת עלתה אך לא היתה יציבה. ניסיתי להעלות את מתח ה-VCORE עד ל 1.4 וולט אך זה לא עזר. האם אני מפספס משהו? האם יש עוד מתחים שכדאי להעלות? כמו-כן, לא ראיתי אפשרות שליטה על מהירות ה-PCI. האם היא נשארת 33MHz? זה חשוב לי כי יש לי שני כרטיסים מחוברים. תודה, נועם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by deqution,

שלום לכולם, אני חדש בתחום האוברקלוקינג ואני מעוניין לקבל מעט מידע לפני שאני מתחיל. אני מבצע את הOC בגלל שנוצר אצלי צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך ואני לא מקבל מספיק ביצועים במשחקים ( אני משחק CS GO) מפרט: מעבד: Intel C2Q Q8300 2.5 לוח : Asus P5Q Delux זכרונות : OCZ PC2 6400 DDR2 4 GB כ.מסך : Gigabite Nvidia GTX550 TI 1GB ספק : enermax NAXN 750W טמפ' מחשב: לוח אם : 35-40 מנוחה 45-50 מאמץ מעבד : 55-60 מנוחה 70 מאמץ כ.מסך : 35 מנוחה 55-60 מאמץ הטמפ' של המעבד שלי גבוהות מאוד ואני לא יודע באיזה קירור לבחור: 1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=371 2. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=372 שאלות: 1. מהם הטמפ' שאני צריך להיות לפני OC ללא ועם מאמץ? 2. האם OC …

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by itaysp,

טוב בקרוב אני אקנה מחשב חדש... ואני מתכנן OC. אבל...... לא עשיתי בחיים OC למעבד וללוח אם.. עשיתי רק לכרטיס מסך... עכשיו יש לי כמה שאלות.. מושגים.. FSB? מזה? מה המשמעות? מכפלה פתוחה? מה זה אומר? באס גבוהה או נמוך? מזה?! ואולי עוד דברים שמישהו חדש בתחום צריך לדעת לפני שהוא עושה את זה... טיפים וכאלה.. תודה

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by rokman,

שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  10. אני חדש בתחום המחשבים (אני יודע לבנות מחשב אבל אין לי ידע מעשי כ"כ) ורציתי לשאול-האם קירור "מיוחד" משתלם ביחס עלות vs תועלת (בלי קשר לשקט,רק שזה לא יהיה יותר מרעיש מהסטוק). כמובן אחרי ביצוע OC. אני מתכוון לכל סוגי הקירורים-אוויר,מים וכ"ו. דבר שני-האם צריך מארז "מיוחד" בשביל להכניס קירור מים או עוד מאווררים? או חייבים מארז full tower? הבנתי שאפשר גם במארז רגיל רק ששם זה בלאגן וצריך לעשות קדיחות וכ"ו. מצטער אם האשכול הזה קצת סיתמי,אני רוצה להיכנס לתחום ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחיל... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. קודם כל סליחה על הבורות...אז ככה: יש לי עכשיו פנטיום 3 800 עם לוח אם CUV4X של ASUS ויש לי מאוורר אחד כללי... השאשול שלי הם ככה: א.איזה תוכנה הכי טובה ל-OC למעבד שלי ועד לאן אני יוכל להגיע מבלי להסתכן בקילקול המעבד... ב.איך אני משתמש בתוכנה? ג.אחרי שעשיתי OC איך אני רואה תתוצאות והאם יהיו כתוב בתוכנות כמו סנדרה את המהירות מעבד החדשה... ד.כנ"ל לזכרונות SDRAM 133MH'Z

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  12. מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by mng,

מזה חודשים אני מתעניין באופציות לקירור המעבד. ברשותי מעבד p4 2.4 socket 478 , הטמפרטורה עומדת בזמן idle : 55 מעלות, בזמן מאמץ מגיע לכ- 89 מעלות, כמובן שאני לא משחק במחשב במצב כזה. אני צריך עצות לגבי אופציות לקירור מכל הסוגים בין המחירים עד 500 שקל, חלק הציעו לי קירור גז, חלק הציעו לי קירור למעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6810&from=show_products.asp&main_cat=25&sub_cat1=276&sub_cat2=511&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=511 וחלק המועט הציע קירור מים, מה אתם מציעים, ומה הכי יעיל מבחינת הטמפרטורה והשאיפה כלפי מטה. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכולם קוראים לי רפי חטואל, בן 17 וחצי כיתה יב'. נעים להכיר אז ככה, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-k8vm800m 3Xpci, AGPx8, ddr400, qflash, sata, socket 754 מעבד: Amd Sempron 2800 64BIT 256 L2 Cache 1600MHZ FSB:200 multiplyer:8 זכרונות: לא זוכר את השם של החברה...אבל 512DDR דיסק קשיח מקסטור 160גיגהX2 כרטיס מסך: Msi Starforce FX 5200 128Bit 128Mb AGP8 -עשיתי לו OC עצבני...אפרט עליו בהמשך. בכל מקרה, תכננתי לעשות OC למעבד. ובגלל שהוא קר מאוד ולא לוקח הרבה מתח(1.36V) החלטתי להשאר עם הקירור סטוק אבל להחליף משחה טרמית. ועשיתי את זה. פניתי ל Stinger (גיא) שגם לו יש אותו מעבד כמו שלי, והוא כבר עשה לו OC. אז הוא עזר לי (תודה רבה ) ןהעלנו את הFSB ל250, שנותן לי …

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Alroit,

שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  16. Started by rccool,

חברה אני חדש כאן ואני רוצה שתעזרו לי לעשות אוברקלוק למחשב תראו התחום הזה חדש לי וחיפשתי כאן בכל הפורום איזה הסברים ולא מצאתי אם יש למישהו לינק שישלח כדי שאני יקרא ויהיה לי רקע ואם אין אז אתם יכולים להסביר לי?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  17. Started by JohnClark,

שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  18. http://img188.imageshack.us/i/64243314.jpg/ טמפרטואות^ הלוח אם שלי הוא ASUS M4A78-EM זכרונות OCZ MEMORY DDR2 2GB 1066 MHZ כמות 2 איך הם לOC ?ד"א שווה לעבוד קצת עם המעבד ואז לבוא לחנות להוסיף קצת כסף ולקחת משהו אחר ?(יש לי עד 3 חודשים) לקחת למשל ת550 או 710 ..

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכם רציתי שתתנו חוות דעת על הטמפ' של המחשב שלי ותוכלו לעזור לי מה עליי לשפר.. אני מתחיל לעבוד על סידור כבלים במארז בינתיים ורציתי לדעת עם עליי לעבוד גם על סידור המאווררים במארז כמו שצויין כאן : http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ ולכן אני מעוניין בעצות מאנשים שמבינים עניין. הנה התמונה מHWMONITOR : נ.ב המארז שלי הוא MIDI כמו שמצויין במפרט המחשב שלי. בתודה מראש, אלעד.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by mwalker03,

שלופם לכל האנשים כאן .. אני חדש בנושא הזה ומבקש קצת מידע מהו אוברקלוקינג? איך עושים את זה ? מה מטרתו? האם זה קשה ? יש לי מעבד 2.4 של אינטל ולוח אם גם של אינטל 845PESV (אני לא יודע מה זה אומר) יש לי גם כרטיס מסך GE FORCE 4 MX440 האם אני יכול לשפר אותו ? לשפר ביצועים? תודה לכל העוזרים ומקווה שתכניסו אותי מהר לעינינים

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  21. היי, יש לי שאלה, איך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי? אני פשוט עכשיו באמצע שלבי שיפור זרימת אויר וקירור, ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה לעיל. תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 645 צפיות
  23. היי כולם , שמי יוסי ואני חדש בפורום אני עובד בתחום ה IT סקנד הלפ דסק. אני חדש בתחום האובר קלוקינג וגם לקח לי זמן לאסוף חלקים ראויים לOC המפרט שלי הוא כך: לוח : msi x58 platinum sli קירור מעבד: קירור מים antec kuhler 620 עם מודינג של 2 מאווררים של 120mm אחד יונק ואחד דוחף. מעבד: core i7 920 @ 2.66 זכרון 3g 1066mhz gold edition ו 3g 1066 geill סה"כ 6 גיגה זכרונות טובים עם קירור עליהם ומאוורר שיפזר את החום כ.מסך : nvidia 450gts h.d:western digital 500g המעבד במנוחה 31 -34 מעלות. הרצתי בדיקת prime 95 וכל מיני בדיקות עומס והמעבד לא עובר את ה 52 מעלות במאמץ מלא. זה אחרי הבדיקה והתוצאות כמובן הכל במצב סטוק עכשיו הבעייה - אני לא מצליח לעשות אובר קלוק יש בעייה …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by Folklore,

שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by Prop-,

היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp E6600 ASUS P5B 1GB RAM 667 DDR2 ASUS 8800GTX 768MB WD 250GB אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.