עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם זה אפשרי בכלל?... ואם כן צריך לשנות משהו בחומרה עצמה או שזה נעשה ע"י תוכנה כמו בכרטיסי מסך?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום מה קורה? אני ישמח אם תגידו לי עד כמה אני יכול להגיע עם מעבד P4 1700 עם הסוקט הישן 423 ו256 CACHE ולוח אם P4T לא TE אלא הישן יותר אז אני ישמח עם תענו לי בערך תודה~!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by tratz,

אני מודע למוניטין הרע שיש לTT עם קירורי מים, עם משאבה שמזרימה 90 ליטר לשעה הביצועים שלהם היו מעליבים אפילו יחסית לקירור אויר (למשל ה BT). שתי מערכות משופרות שאמורות להראות תוצאות טובות יותר הן: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp שתיהן עם משאבה שמזרימה 400 ליטר לשעה ומחירים שפוים של 100-130$ מהיבואן (לפני מע"מ), פלוס עוד נניח 10% רווח חנות. יש למישהו נסיון איתן וחוות דעת? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי רק ביקורות לא רציניות ושטחיות לגמרי.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  4. XBIT בדקו את גוף הקירור הזה על שני כרטיסים: 7600GT מומהר ו - X1950XT 512MB. בשני הבדיקות גוף הקירור של CM ניצח את ה - VF900-CU של זלמן ואף בהפרשים די גדולים וגם היה שקט יותר ממנו. לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-coolviva-pro_5.html מה שטוב עוד יותר הוא שהוא עולה אף פחות מהזלמן בחו'ל ומתאים לרובם המוחלט של כרטיסי המסך היום בשוק. מבחינת ביצועים אני מניח שהוא משתווה ל - ACCELERO X1/2 של AC ול - TURBO 2 של EVERCOOL ואולי אף עולה עליהם. אני מניח שאפשר יהיה להזמין אותו מפה למרות שהוא לא מופיע באתר - http://coolermaster.co.il/

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  6. מה זה ? Hyper BCLK Engine An additional external base clock generator which provides a wider range of frequencies and more precise clock waveforms. This helps overclockers to have more control over their systems. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z170%20Extreme6+/

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by moshel7,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזו המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 מיתחמם ואני לא מבין מה הסיבה ואני אשתדל לפרט מה עשיתי עד כה: 1)החלפתי את המארז הישן שלי ל- NZXT ALPHA BLACK + 2 מאווררים NOCTUA 120 MM מאחור+קדימה. 2)פירקתי את לוח-האם והרכבתי עליו גוף-קרור מידגם TERMALTAKE MINI-TYPHOON מרחתי מישחה טרמית מידגם- ARCTIC-SILVER 5 בכמות הנכונה ומרחתי את המישחה בהתאם להוראות של היצרן הנחתי את גוף-הקרור על הנעבד ןבדקתי שיש התאמה מלאה בין צלעות הקרור למעבד ושהכל יושב כשורה אבל מישום מה המעבד מיתחמם!!! במצב מנוחה המעבד נימצא בטמפרטורה של 22-25 מעלות אבל ברגע שאני עושה בדיקת מאמץ ע"י תוכנו כגון ORTHOS+OCCT המעבד מיתחמם במהירות ומגיע ל- 60-65 מעלות אני כבר מישגע הכל מורכב כמו שצריך ועדיין…

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

מה יכול להגביל אותי באוברקלוק אם המעבד מומהר מ1800 ל2200 מה"צ והמתח 1.75 בבאס של 200 ומכפלה של 11 ? (המתח כבר יותר מדי) -הזכרונות לא כי הם 3200 -AQXEA 0329 -זו לא בעיית טמפ' גבול היכולת של המעבד ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  9. שאלה, אני משחק בשלל המשחקים שלי ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות המקסימליות והמחשב רץ חלק. השאלה היא אם ככה הדבר למה אני צריך להגביר את פעילות המאוורר אם הכל עובד בסדר ? יש מצב שהכרטיס (HD 4850) יישרף ?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אהלן, יש לי amd 64 3000+ venice שעבר OC מ1800 ל 2200 עם מתח סטוק. שאני מנסה להעלות את הבאס מ245 ל250 המחשב לא עולה. הוא נתקע אחרי שהוא אומר לי שבשביל לעצור את האוברקלוק ללחוץ DEL. ניסיתי להעלות את המתח אבל זה לא עוזר. מישהו יכול לעזור? אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-K8NSC-939 והזכרונות של Kingston CL3 נב כמה תמונות מCPU-z [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני באמת מתנצל על הבורות אבל מישהוא יכול לומר לי בבקשה מה זה בדיוק PWM ? (זה במקרה הספק של המחשב ???) ועל כמה טמפ' הוא צריך להיות ? תודה נו מה.............20 איש רואים את ההודעה ולא יודעים לענות ?

• 6 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. Started by Torn,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  13. שלום, חבר שלי עזר לי להתקין את הקירור כרטיס מסך של זלמן (דגם VF700 AlCu) ונתקלנו בפיסקה זו בחוברת ההוראות: The bonding strength of the thermal tapes reaches 90% after 24 hours of curing. Do not put excessive force on the RAM heatsinks during this period את הפירוש המילולי אנחנו מבינים, השאלה שלי אם הכוונה היא לכוח פיזי (לדוגמא, לחיצה בעזרת הידיים וכו') או להפעלת משחקים כבדים, חום וכדומה? כלומר, עליי לא להפעיל את המחשב למשך היממה הקרובה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  14. בעבר הוא היה על 60 במנוחה, איך זה קרה? לא עשיתי OC ולא שמתי קירור מיוחד. שיחקתי במשחק של אבודים והוא הגיע ל100 מעלות - הדרייבר הקפיץ הודעה שהכרטיס חם מידי ויצאתי מהמשחק. (ניסיתי על רזולוציה גבוהה, אח"כ החזרתי לנמוכ היותר). גם לפעמים שאני רואה וידאו באיכות HD הוידאו נתקע קצת. קיצר מה עושים?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by ob,

שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by NISAN,

מה אתם אומרים על הבלוק הזה למערכת קירור מים שלי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4296

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by TNTx2,

יש שמוע שאומרת שלכרטיס הזה יש צונורות עיבוד ''רדומים'' כמו של ה6200 רציתי לדעת עם זה נכון ועם כן אז איך אפשר לפתוח אותם??

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by X7-007,

המעלות כרגע 55 מעלות דרך CORE TEMP 0.95 בויסטה 64ביט. במצב עומס מגיע ל 70-73 מה עושים, לשים את הקירור מחדש עוד פעם עם משחה תרמית ולשים פס לאורך או רק לחיצה באמצע? קירור ARCTIC Freezer 7.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  19. יש לי cf של שתי כרטיסי מסך של ati מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להמהרת המאוורים ? מי שמציע אני יהיה ממש שמח אם יתן גם הסבר קצר איך לעשות את זה תודה רבה

20. Started by bd,

המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by nadav275,

האם מישהו מוכן לעזור לי\לעשות זאת במקומי? אני מוכן לשלם גם או לתת ציוד בתמורה... נדב איסיקיו 312251831 או כאן או בפרטי

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  22. הנה המפרט שברשותי : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - SECTOR5 : PVV34G1333LLK כרטיס מסך: GEFORCE X260 GTX צורב DVD: LG x22 SATA BLACK מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 500W דיסק קשיח: 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ברצוני לבצע OVERCLOCK הם הספק של ה 500W יספיק לי ? ועל איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי, במידה וצריך תודה לעוזרים אתם באמת תותחים

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  24. דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  25. העלתי את תדר הCPU כל פעם ב5MHZ המקור הוא 1066... כעת הוא 1125 משמע 2812mhz הטמפרוטרה נעה בין 30 ל35 במנוחה ו40 - 50+ במאמץ... הקירור - Zalman 9500 ultra silent מה אתם אומרים? האם אפשר יותר מזה? האם האוברקלוק נחשב יציב בטמפרטורה כזו? האם המחשב יוכל להשאר דולק ימים ולילות כמו מקודם?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.