אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המערכת: E7200 2.53 סטוק GA-EP43-D3SL זכרונות(לא גנריים) AMD RADEON HD4850 חברים, לקראת סיום הקדנציה של המחשב הנ"ל, החלטתי לנסות עליו את עניין הOC(בתקווה שהוא יוכל להריץ BF4 לפחות על המינימום). אני לא מצליח להבין למה הכוונה ב1:1, איך זה אמור להראות ומתי ולכמה מתח אני אמור לשנות! אשמח לקבל הכוונה.:huh:
-
- 6 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבצע OC למעבד ואולי בהמשך גם לכרטיס מסך שלי, בינתיים הייתי רוצה להתמקד ב2600K שלי שרוצה להגיע ל4.5GHZ , עכשיו אני נמצא במצב כזה. עכשיו אני רוצה להגיע לתדר הזה איך אני עושה את זה דרך הEFI ? הבאיוס הזה מאוד מסובך בשבילי ואני כמעט ולא מבין שהם כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המהירות שעון של G-force 2 MX400 גם 64MB וגם 32MB
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי את ההיט סינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~ULTRA12XA~18~0.htm חשבתי לצרף לו מאוורר של ארקטיק קולינג (F12 שהנתונים שלו הם 57CFM ו0.5SONE) או סיית' (סליפ סטרים 1200 עם 68.5CFM ו24 דציבל). מה ההבדל בינהם בעצמת הרעש? ההספק של הAC מספיק? (יהיה אובר קלוק, אבל בעוד כחודש.) חוץ מזה, קיבלתי גם מזרק משחה תרמית מתרמלרייט, ויש לי מזרק של AC2, במי מהם עדיף להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה יהיה ה-SP97 יותר טוב? 2 מעלות ? או משמעותי יותר כי ההבדל במחיר בין השניים הוא כפול בערך.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם - המליצו לי להעביר את הדיון מפורום תקלות חומרה לכאן. מפרט המחשב הראשי מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שישנה בעיה בהעברת המידע במחשב ולא בכוננים עצמם. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). לאחר הרצת CHKDSK חלק מהמידע לא ניתן לשחזור, כולל קבצי מערכת וREGISTRY. יש לי שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לגלות את מקור הבעיה? 2. האם תוספת מתח בגשר הצפוני \ הדרומי תעז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מאווררים למארז של arctic 8cm לאחר שהבנתי שהם נורא שקטים אבל החנות היחידה שראיתי שמוכרים אותם זה נועה מחשבים והם נמצאים בחיפה אז אם מישהו מכיר איזה חנות בת"א שמוכרת את המאווררים שיגיד בבקשה אשמח גם לקבל המלצות למאווררים אחרים שקטים (8cm למארז כמובן) תודה,רותם.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך בנאדם יכול לדעת מה המתח המקסימלי שמותר לתת למעבד או לזכרון ואם צריך לתת עוד מתח או לא?
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
פשוט א-י-ן להשיג את זה בארץ!! מישהו מכיר חנות באיזור תל אביב שיש לה את זה במלאי? ואני לא מדבר על חנויות שיש להם את זה באתר כי במלאי אין להם. חלק אומרים שיגיע בסוף החודש וחלק אומרים שלא יגיע בכלל. יש אולי מקום נורמלי להזמין את זה מחו"ל? או שעם המשלוח זה יצא יקר מדי?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי היום zalman vf-900 ל-x1900gt שלי והתחלתי לעשות oc...הטמפרטורה של הכרטיס בלי מאמץ היא בין 40 ל-43 מעלות...וכשאני מתחיל להעלות את הקלוקים זה עולה לסביבות ה-53(שזה עדיין פחות מאשר הכרטיס במנוחה לגמרי עם הקירור סטוק),אבל הטמפרטורה יורדת חזרה כשאני מסיים להתעסק עם זה.... עכשיו,העלתי את מהירות השעון ל-725 אבל כשאני מנסה להעלות את מהירות הליבה ליותר מ575 מתחילים לי ארטיפקטים....למה זה קורה?הטמפרטורה יחסית ממש נמוכה. ועוד משהו...אני לא מצליח לעשות שה-oc שעשיתי דרך ati tool ישמר לתמיד(כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש זה חוזר לברירת מחדל ואני צריך לשנות את זה כל פעם) עריכה: יש עוד משהו...הברירת מחדל שהוא מראה לי היא 600 בשעון ו-500 בליבה...הליבה של הכרטיס בסטוק אמורה להיות 575…
-
- 6 תגובות
- 453 צפיות
-
-
בבקשבה אני חייב לעדעת את זעתכם על הצוצר הנ"ל אם אתם יכולים תנו לי כמה קישורים לביקורות על המוצר
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך הדרכה צעד צעד איך לכוון את הזכרון של OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 בלוח אם הבא - GA-EX38-DS4 עם מעבד E8500 3.16GHZ אני לא מבין בזה בכלל לכן אבקש הדרכה סבלנית, אני מצרף צילומי מסך של ההגדרות בביוס (מצולם מהמדריך ולא מהביוס שלי ממש) מה לשנות שם כדי שהזכרון יעבוד בתדר שלו 1150 או בתדר 1111 או ב1066 לפחות?? תודה רבה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX460 שבזמן האחרון הוא רועש מידי, שהסתכלתי עליו ראיתי שאחד מהרוטורים של המווארר שלו שבור יש איזה תחליף?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
חברה יש לי תוכנה שנקראת speedfan עכשיו הטמפ שהיא מראה ממש לא קרובה לטמפ שהביוס מראה משו כמו 10 מעלות הבדל עכשיו השאלה אם יש תוכנה אחרת שמודדת טמפ ושתיהיה אמינה... ד"א אם זה קשור יש לי לוח אם מדגם: P4SGX-MX-UAYZ של ASUS אז אם אפשר שם של תוכנה שמודדת טמפ של המעבד והלוח אם תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בשביל ש ה E4300 יגיע למהירות של E6600 יש צורך בלבצע OC ממש עצבני? אני שואל בגלל שההפרש מחירים ביניהם הוא פי 2 ואם בעזרת OC שלא יסכן משמעותית את הרכיבים במחשב, אני יכול להגיע לאותם מהירויות של ה E6600 אז באמת חבל להשקיע עוד כסף. המפרט ל-OC: ספק:Enermax Liberty - 400W מעבד:E4300 לוח אם: Gigabyte DS3 REV3.3 זכרונות:G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ כרגע לא חשבתי על להוסיף קירור נוסף למעבד, אבל אם זה יהיה קריטי ל-OC אני חושב שאני יזמין את ה-TUNIQ. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין להחליף את הקירור אוויר שיש לי במעבד לקירור מים חדש, ואין לי המון תקציב (600 שקל).. ובכן, קראתי בפורום המלצות, סכמות של קירורי מים ויש לי מספר שאלות! קודם כל - לקחתי את המפרט הנ"ל מהסטיקי: רדיאטור: ThermalTake 12cm CL-W0002 3/8" משאבה טבולה: Atman AT-104 2m 2000lph 3/4" בלוק: ThermalTake CPU Water Block CL-W0010 3/8" צנרת: השקייה פשוטה 3/8" מיכל: דלי/אקוואריום עם מספיק מקום למשאבה מתאם: 3/4"-->3/8" (למשאבה) מהדקים: 3/8", 5 מהדקים נוזל קירור: American Eagle 5 Liter משחה טרמית: Arctic Silver 5 והינה השאלות: 1)משאבה.. מה זה אומר טבולה? עקרונית.. לא מצאתי את הדגם, אז לקחתי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש
-
אהלן, התקנתי את הEVEREST המומלצת ויש לי כמה שאלות לגבי הנתונים שהיא מחזירה לי: א.בקטגוריה הראשונה (COPUTER) ואז DMI - שם אני רואה משהו מעניין: External Clock 133 MHz Maximum Clock 3060 MHz Current Clock 2400 MHz מה אומר תדר השעון המקסימלי הזה ? זה קשור ל OC ? אפשר להגיע אליו ? בנוסף: מה זה DMI ? ולמה יש את האזהרה בהתחלה שהנתונים יכולים להיות לא מדויקים ? ב.במדידית הטמפ' אני רואה בנוסף לשתי המדידות שאני רגיל לראות בתוכנה של הלוח אם (מעבד וסיסטם) גם מדידה של ההארדיסק, זו מדידה אמיתית ? יש חיישן שם ? למה לא ראיתי מדידה כזו בתוכנות אחרות ? ג. יש לי לוח אם של אינטל, האם גם כאן אינטל עושים חיים קשים עם OC ? כיוון שבביוס אין לי שום אפשרות לשחק עם מהירות הבאס או המכפלה... פשוט אי…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-