אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מ 2.4 עליתי ל 2.5 הטמפ' של המעבד בסדר. עליתי בזכרונות מ 333 ל 350. כמה אני יכול לעלות עוד? (אין לי מושג מה הטמפ' של הזכרונות שלי)
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 (דגם 930, של ה-2X2MB CACH, אם זה משנה משהו...), יחד עם קירור הסטוק של אינטל, והמעבד עובד על טמפרטורה של 58 מעלות ללא מאמץ... המאוורר עובד על בערך 2500 RPM...האם הטמפרטורה הזו הגיוננית?! בתודה רבה מראש! :s05:
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אני יודע אבל משמעותית...
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זה AMD 3000 שרץ על 2200, ה CHIPSET סביר ? מה הגבולות שלו אמורות להיות ? והשאר גם בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב: Intel P4 2.66 GHz 800... 2x256MB 400 DDR ASUS P4p800 דיסק קשיח 60 GB lite on 52x32x52 retail פלופי רגיל Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים. אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי). אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים. אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI. וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז. אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל). ותמליצו גם…
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
במנוחה מוחלטת בחדר ממוזג, ה- PC PROBE II מדווח על טמפרטורת מעבד של 42 מעלות בעוד EVEREST PRO מדווח על 32 מעלות. למי להאמין? יש אמצעי מדידה נוספים מומלצים יותר? תודה רבה TMP
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי צורך בכלי שיהיה ניתן בעזרתו לפרק בקלות את חיבורי המולקס של הספק, כלומר להוציא מהם את כל החוטים.. עכשיו עשיתי את זה לחוט אחד מסכן ולקח לי איזה 15 דקות עד שהצלחתי עם מברג קטן ושטוח.. בעיקרון בכזה של כל חוט יש את החיבור ברזל שלו, ולו יש סנפירים בצדדים שמונעים ממנו לרדת למטה בלי שילחצו עליהם. אני יודע שיש כזה כלי (שהוא בטח פשוט בקוטר המדוייק של החיבור, כך שהוא מקיף אותו ומצמיד את הסנפיר, כך שניתן להוציא את החוט בקלות). השאלה היא רק אם יש לו איזשהו שם כלשהו ואיפה ניתן להשיגו?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי שני היטסינקים של המעבדים הישנים האלה שבאו עם היטסינק קטן כזה .... אז רציתי לחתוך אותו ולהדביק על הזכרונות אני יודע שיש צורך בדבק תרמי נכון ? (או שאני לא זוכר נכון...) אז אמרו לי בכלל שזה דבק חם וצריך מכשיר מיוחד ובלגנים.... חוץ מהדרך הזאת אין דרך אחרת להדביק היטסינק ? ???
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי קירור מיים ויש אויר שגורם לרעש קצת במשאבה איך אני פותר תבעיה ? זה שהרכיב לי תמחשב אמר לי שהוא לא הצליח להוסיף עוד מיים וביגלל האויר יש רעש קצת מה אני עושה איך אני פותר תבעיה אתם פה בטח יודעים ... כנסו לסרטון דקה תראו על מה אני מדבר יש בקירור אויר [table][tr] [td][/td][td] Ultra Graphics _eL!RaN_DaDoN[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [/tr][/table] [/c] מבינים ?? זה לא רעש חזק כן אבל עדיף שלא יהיה אותו אמרו לי שצריך להוסיף מיים אבל לאיפה אני מוסיף תמיים המזוקקים כדי שלא יהיה תרעש הזה ?? מי שיודע להתעסק עם זה לעומק אני ישלם לו על זה גם צילמתי לכם תמונה מהמצבים של המשאבה שלי 1 2 3 4 5 על איזה מספר כדי לשים אותה ? על 5 לא ? http://www.siz.co.il/view/viwne…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ). היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות? אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר …
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם סביר שיהיה הבדל בטמפרטורה במאמץ של כ- 5 מעלות בין ליבה לליבה (מפרט מימין) ? האם כל פעם שמפרקים את הקירור של המעבד צריך לנקות ולמרוח את הגריז הטרמי ? למשל, אחרי מריחה חדשה, מסתבר שהגריז לא מגיע לכל מקום באופן שווה, צריך לנקות ולמרוח מחדש, או לתקן את מה שיש ? תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
המאוורר הזה : http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP 1. מאיפה שואב אוויר ? 2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ? (התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה אתם אומרים תוצאה מכובדת בשביל המפרט שלי הכל בסטוק חוץ מאובר לכרטיס מסך (תראו במפרט שלי פרטים על המחשב) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64-bit 3000+ ואני לא מעוניין לבצע שום אוברקלוקינג וכדומה... רציתי לדעת 2 דברים : א) האם הקירור Stock שמגיע עם ה-Box הוא מספיק טוב ? (מספיק כדי לגרום למעבד לעבוד בצורה תקינה וטובה) ב) במידה ואני רוצה לקנות איזשהו גוף קירור, מה מומלץ ? ובאיזה מחיר העניין כרוך ? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPM http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12002 איך המאורר הזה?שקט?עושה תעבודה..? הבנתי שיותר מ1600 RPM המאורר כבר מתחיל להרעיש..ואני רוצה מאורר שקט ככל האפשר... יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? מ KSP.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon 64 4600+ X2 DualCore עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק Liberty 400W (בהמלצת חבר + Xtract) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את Zalman 9500 AM2 LED שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין Zalman CNPS9700 NT, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ? ואיזה OC אפשר לעשות למחשב כמו שלי... ועד כמה אפשר לקבל ממנו במקסימום.. ? תודה לכולכם
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זה OC הריאשון שאני עושה לכרטיס מסך הורדתי את ATITOOL שתומך בכרטיסי נבידה והרצתי את הבדיקה האוטומטית שאומרת מה הOC המקסימלי שאפשר ברירת מחדל שהוא גילה זה CORE 490MHZ MEM 200MHZ כשהוא הגיע ל613MHZ ב CORE הWINDOWS התרסק כשהוא הגיע 260MHZ ב MEM אי אפשר היה לראות כלום במסך השאלה היא עם עכשיו אני יכול לקבוע ידנית על נאמר 600/250 בלי שום חשש? והאם יש שיפור משמעותי או שולי בלבד?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השתמשתי ב Open Bench [ממש לא מטעמים של רצון לבחון את המערכת, אלא רק בשל העובדה שה bench ניתן לי ואת המארז אקבל רק בשבוע הבא]. שמתי לב לדבר המדהים [שאותו גם כתבתי כאן בפורום], שרכיבי לוח האם מגיעים לטמפרטורות גבוהות מאוד! את זה גיליתי פשוט על ידי בדיקה ידנית [נגיעה ברכיבים השונים כמו ה"מגדלים" שמסביב ללוח האם [שאין לי מושג מה שמם המקצועי], וגוף הקירור של הגשר הדרומי [שאת שמו גיליתי רק השבוע בעזרת Ivan - מנהל הפורום]. כאשר הנחתי מאוורר על לוח האם [ממש כך, כאשר הוא יורק אוויר על שטח גדול מלוח האם], הטמפרטורות ירדו בצורה דרמטית! הבדלים שלא הייתי מדמין אותם. א-ב-ל, דבר זה מביא אותי לשאלה [או לבעיה], הבאה: האם להעדיף את הקונפיגורציה הזאת, או שלסלק את המאוורר הז…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אנטיזכן ואי אפשר לעלות שם מתחים.(הלוח שלי ממש מיוחד אפילו באתר של החברה אין אותו OCTEK) הלוח דגם: P4X266A/E - 8233 יש לי פנטיום 1.7 עם ליבה של וילמט ואני רוצה לעלות לו מתח אני באובר של 2.04 הטמפ שלו במאמץ 42 לפי אוורסט וניראה לי שאי אפשר להעלות עוד בגלל שאין לו מספיק מתח אז איזה תוכנות יש בשביל להעלות מתח דרך הוינדוס??? ד"א המתח ב-CPU Z הוא 1.760
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-