עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan_ymar,

1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש אני זקוק למערכת קירור מים שתוכל לקרר את המעבד + 2כרטיסי המסך + זכרונות + לוח אם אני לא יודע איזה סוג עדיף (פנימי \ חיצוני) התקציב בהחלת מכוון ל HIGE END (מקסימום של המקסימום 3.5 אלף ש"ח)

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  3. מערכת קירור מיים מסוג Thermaltake AquariusII ברוב הביקורות שקראתי היא נחשבת למערכת מצויינת מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by nirt,

יש לי A8N-sli deluxe ויש שם את הקירור המעפן לציפסט ורציתי להחליף אותו. השאלה היא איך מוציאים אותו, יש שם שני פלסטיקים שחורים עם לחצן עליהם ולא הצלחתי להוציא אותם. ולגבי ZALMAN ZM-NBF47 כתחליף - הוא מגיע עם מדבקה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  6. בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. שלום יש לי כרטיס מסך INNO 128 והמאורר יתעייף אני רוצה לקנות חדש אבל לא מאוורר מרובע כזה שלי עגול יושב בתוך הצלעות אם משהו מכיר את הסוג בבקשה הכוונה לאן ואיפה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. תמיד אנשים פה צועקים עלי!! שאני אלך למדריך איפה הוא

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  9. שהוולקנו 7 פלוס שלי כלל לא עוזר למעבד אי אמ די 2000 שלי המעבד על 51 מעלות במהירות הכי נמוכה של המאוורר 3500 סיבובים.. וכשהייתי עם מארז פתוח זה היה 40 מעלות.. וגם הלוח אם רותח 44 מעלות אני לא יודע מה יכול להיות לא טוב המעבד ללא אובר קלוק וללא הוספת מתח ולא כלום ראוי לציין שהרכיב לי אותו מנהל החברה סימפלטק ואני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה ואיך למרוח תגריז הטרמי בבקשה תאמרו לי אם אני סתם מאוכזב או שבאמת יש סיבה לדאגה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  10. אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 452 צפיות
  12. ואם אני יכול מה אני צריך לעשות כמו כן אני מצויד עם 6נ מאוררים ואחד מהם גדול בדופן איזה שנויים אני צריך לעשות לוח אם זה gigabyte 8st800 533FBS p4 1.7mhz והאם זה אפשרי אודה מאוד אם משהו יוכל לעזור

• 10 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by kiki666,

שלום חברה. יש לי מעבד סלרון 3.06 . . . אני רוצה לבצע OC , ורציתי לדעת: 1) האם זה אפשרי למעבד סלרון? 2) חייב לעשות את זה בביוס או יש וכנה? 3) ניסיתי לעשות OC בעזרת תוכנה שהגיע לי אם המחשב ונאלצתי להחליף את כל הויינדוס בעקבות זה... קראית את המדריכים, אבל הביוס שלי או ישן או לא יודע מה כי אין שם את האפרויות שצריך לעשות... בבקשה תעזור לי אם זה.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  14. מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. xtreme ddr 256 pc 333 ? ועם לוח אם של epox 8k3a

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  16. יתקע כבר ב144 באס.. זה כזה מבעס אותי אף אחד לא עונה לי אף פעם בהשקעה יש לי זיכורן 256 266 2100 אני מעלה את הבאס בהדרגה כבר ב144 הוא קורס ונתקע... ואני לא מבין למה זה.. ניסתי לתת יותר מתח למעבד אבל אני פוחד לשרוף אותו. העלתי ב5 אחוז ולא היה הבדל אפילו של באס אחד.. אנשים זה בושה אני מצליח להגיע רק ל1740 מגה הרץ מ1600 זה פדיחה.. ובקשר לכרטיס מסך בכלל פדיחה אני מצצליח להעלות את הליבה מ175 ל210 זה במקסימום כשמארז פתוח ואת הזיכרון מ400 ל490.. שינוי של בערך 600 נקודות בתוכנה 3dmark אז אנשים בבקשה תהיו איתי כמה רגעים ותקדישו לי רוב הזמן אני בצבא ואין לי זמן יותר מידי תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adamjo,

תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  18. יש לי כרגע פריזר 4 של ארקטיק הוא טוב אבל עושה לי רעשים ומעצבן אותי אז אני מחפש חדש. בתודה וערב טוב.

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  19. מפרט: amd2000 xp 7vrxp 1.1 xtreme ddr 256 333 pc2700 asus ge force ti 200 64 mga העלת מתח ראוי לציין ב10 אחוז העלתי את הליבה של הכרטיס מסך מ175 ל210 ואת הזיכרון מ400 ל490 קיבלתי ב3dmark לפני האובר קלוק 7200 ולאחר אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד יחדיו ללא תקיעות קיבלתי 8764 רציתי לשאול ולדעת האם זה הפרש ששוה בכלל את כל האובר קלוק הזה אני עובד עם וולקנו 7+ על מהירות הכי נמוכה מעבד ב54 מעלות במאמץ וללא מאמץ 49 והשאלה השניה שלי היא מדוע אני יכול להגיע רק ל210 ליבה ולא לעבור את זה מעבר לזה ישנן נקודות על המסך אומנם אין לי קרור נוסף אבל עדיין זה הפרש של כולה 35 מגה הרץ..

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  20. כרגע עם המאורר הרגיל הטמפרטורה הינה 48 מעלות מארז פתוח ואני די לוקח פה הימור רציני של 120 שקל(חצי משכורת צבאית ) בשביל לראות אם הסיבה שלי לקריסת המחשב ב148 באס זה הטמפרטורה.. כי הייתי חכם עשיתי פעולה מסויימת קיררתי את המחשב בעזרת תוכנת קרור ל31 מעלות למעבד והצלחתי להגיע ל154 באס אבל המחשב קרס אחרי כמה שניות מה דעתכם? שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  21. גרועים? או לתת בערך 180 עם תזמונים מצויניים כי לפי הבדיקות שעשיתי בסנדרה לדוגמא אני מקבל על הזיכרון בבאס 160 עם תזמונים מצוינים כמו זיכרון 180 באס עם תזמונים גרועים אז מה עדיף למתוח תזיכרון עד קצה גבול היכולת עם תזמונים טובים? או לעומת זאת למתוח תזיכרון למספרים גבוהים יותר עם תזמונים גרועים?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  22. שלום לכולם. הרכבתי היום את המאוורר החדש שלי gigabyte rocket עכשיו השאלה שלי היא כזו חיברתי את כל הכבלים עובדה שהוא עובד אבל יש לי חשש קטן .. שאני מגביר את המהירות שלו מהפנאל בקרה שלו אני לא רואה ממש שינוי הוא מגביר קצת את המהירות אבל לא ממש חזק אני מסובב את הכפתור ל3000 והמאוורר פועל קצת יותר מהר ולא כמו שציפיתי שממש יגיע ל-OC מישהו יכול לעזור לי ולייעץ לי אם יש בעיה מה היא? או שזה נורמלי.. כי הייתי אצל חבר שלי אבל אני לא זוכר אם זה אותו דגם (שלי זה GHPCU23VE) אבל שהוא מגביר אצלו את המהירות המאוורר שלו דיי שואג ומרגישים במהירות אז מי שיוכל לעזור או כל ייעוץ יתקבל בברכה תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  24. אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. לאחר התקנה של הקירור המיועד הכרטיס עבד לחודש בערך ועשיו אני מתחיל לקבל תצוגה מטשטשת ומחשב נתקע עזרה עזרה בבקשה. זה הקירור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=237

• 7 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.