אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם riva tuner אך לא מצאתי שם אופציה כזאת אני משתמש בויסטה בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מאוורר 120 של TT ושילמתי לטכנאי שיתקין אותו, אבל אני לא רואה שיפור כזה משמעותי בטמפרטורות... יכול להיות שזה בגלל שגם האחורי מוציא אוויר? נ.ב במקום שכל המאוורר יהיה חשוף, הוא התקין אותו על חורים כאלה. מישו יכול לפרסים פה תמונה של איך מאוורר על צד המארז צריך להיראות?
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D אז כן..כמו הרבה אנשים הבנתי שהקירור סטוק+OC בGTX260 לא הולך ביחד..אלה אם כן אתם חושקים ברעש המראה של מטוס.. ;D בכל אופן הזמנתי את ה Accelero XTREME GTX 280 דרך חבר בארה"ב והיום הוא הגיע.. הנה תמונות ראשונות של הקירור ובנוסף גם קיט צלעות קירור של SCYTHE..שכן לפי ביקורות צלעות הקירור של הVRM שמגיעות עם הקירור לא ממש איכותיות. חלק אחורי אביזרים וכו קיט צלעות קירור אני אעדכן יותר מאוחר לגבי ההתקנה..טמפ' וכו.. ;D
-
- 35 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
לאחי יש מערכת AMD64 מעבד 3200+ עם זכרונות של ADATA500 2X512 לוח אם של epox 250 8kda3 משום מה ה frequency הוא על 100 וכשאני שם את הזכרונות שלי הם על 200 למה? ניסיון להעלות אותם תוקע את המחשב
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר 80MM שיוציא אוויר. אני מזמין מנעה מחשבים והתקציב הוא 40 שקל. הבנתי שהכי טובים הם Arctic Cooling, כבר הזמנתי את ה AF8025 שהוא מצוין אבל רציתי לדעת אולי יש יותר טובים\שקטים באיזור המחיר. (למי ששואל, המאוורר הזה הולך להחליף את המאוורר גג של הטרנספורמר) איזה מביניהם הכי טוב ו\או משתלם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3081 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4405 נ.ב: אני צריך שהוא יהיה שקט, יעיל ואני לא רוצה לדים!! זה הופך את החדר שלי לArea 51... בעעע תודה לעוזרים :-*
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש לפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי, וזו עומדת להיות גם מערכת קירור המים הראשונה שלי הלוח שאשתמש בו הוא asus p6t deluxe v2 עם מעבד core i7 920 יש לי מספר שאלות: 1. צריך המלצות על waterblock טוב ל-cpu 2. האם שווה להשקיע בקירור מים גם ל-northbridge chipset? האם זה ייתן לי שיפורים משמעותיים ב-overclocking של המעבד ו/או ביצועים טובים יותר על הכרטיס מסך שלי (4850x2 2gb אגב...)? אם כן, אשמח לקבל המלצות גם ל-waterblock מתאים בשביל ה-northbridge, אחד שמתאים אל הלוח 3. האם יש אפשרות לקנות את הרכיבים הנ"ל בארץ או שאין סיכוי ועדיף/חובה להזמין מחו"ל? אציין גם שהנסיון שלי ב-overclocking גם הוא מועט, ותמיד היה על קירור אוויר, אבל אני להוט ללמוד תודה , עידן
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד Q6600 (stepping G0) עם קירור V1 - ועשיתי למעבד OC ל3.11GHZ , הטמפ' שCore Temp מראה לארבעת הליבות שלו נעות סביב 62,63,63,57 במנוחה, אותן טמפרטורות פחות או יותר מראה גם Speed Fan (צירפתי תמונות : בצד שמאל core temp ובצד ימין speed fan) הינה גם תמונה מcpuz/cpuID : הטמפ' של המעבד ממש גבוהה למצב מנוחה הבנתי,וכל זה למרות שזה מחשב יחסית חדש (בן כמה חודשים בלבד) , אין אבק,והוא יושב טוב עם משחה,הכבלים מסודרים יפה במארז,ויש למעבד קירור V1 שנחשב בין הטובים ביותר. כיצד אוכל להוריד טמפ' מבלי להוריד מהאוברקלוק (MHZ) ,לשנות משהו במתח? או לשנות הגדרות BIOS ? כל דבר אחר? (לשנות FSB\מתחים וכו'...) מידע נוסף : יש לי לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r rev2 …
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, כבר הבנתי שכבלים מעוגלים זה שימושי מאוד, ושזה נותן יותר מרחב גדול יותר במארז ומשפר את זרימת האוויר. אבל אף פעם לא הבנתי מה העיקרון בקניית הכבלים הללו - האם אתה קונה מן ''עטיפה'' כזאת, ובאופן מסוים מלביש על הכבלים הנוכחים? או, כשאתה קונה כבלים מעוגלים אתה חייב להחליף את הכבלים הקודמים של רכיבי המחשב? עוד כמה שאלות- 1. מהם סוגי הכבלים המעוגלים? אנא ציינו את כולם, תודה 2. ראיתי באתר PCH, שהכבלים המעוגלים נמכרים לפי אינצ'ים, כלומר, ואני מצטט: Vantec 18" Floppy Black. אז על מה האינצ'ים משפיעים? הכבלים נמכרים גם לפי סנטימטרים, אז מה הסנטימטרים משנים? 3. הם גם נמחרים לפי מהירות (ATA133). אז על משפיעה המהירות? האם להארדיסק שהמהירות שלו היא ATA133 צריך לקנו…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.
-
- 11 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי מאוורר למחשב כדי שאני יוכל לעשות את המודינג שתכננתי, ואני רוצה לקנות לו פאן גארד כזה.. ואני לא יודע מה המידה שלו.... כתוב עליו dc-12v 0.15A s8025M אומר לכם משהו?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום כרגע אני משתמש בקירור סטוק, ובתקופה החמה הזאת אני רואה שהוא לא ממש מספיק. כל פעם שאני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי התוכנת ניטור ואומרת לי שהמעבד חורג מגבולות הטמפ' הנורמטיביות. -המחשב לא ב-OC . אני מעוניין בקירור שיתן תמורה מלאה למחיר שלו, והכי חשוב שלא ירעיש !!! אני מחפש משהו לא מרעיש שעושה את העבודה. (אם אפשר שיבוא עם משחה טרמית לא ג'נרית זה יהיה מצויין. ;D ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 3GH socket 775 המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה, מה ההבדל בין NOCTUA NF-S12B redux-1200 12cm 1200RPM ל- NF-S12B redux-1200 (PWM) 12cm 1200RPM ? אותו שם ואותו מחיר אבל אחד עם PWM. איזה יותר עדיף בשביל מאוורר למארז קידמי ואחורי? תודה לעזרה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 וכ.מסך nvidia 8800gt הטמפרטורות של המעבד נעות מ-45 מעלות במנוחה עד ל70 במאמץ הטמפרטורות של הכרטיס מסך נעות בין 78 במנוחה ל84 במאמץ האם זה תקין??? גם שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך עובד רק על 30% מהיכולת יש סיבה לשנות את זה ליותר או שעדיף להשאיר את זה ככה? ואם כן אז איך ממהרים את המאוורר ליותר מ-30%?
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למשהו יש מדריכים מקוריים לשיטות מריחה של משחה טרמית?? AC FREEZER 62 שיושב על AMD3200!! ובניהם תבוא MX-1!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-