עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. 3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  2. שלום היתי רוצה לשמוע כמה דעות ואצות בקשר ה OC של מחשבי אני קונה מארז Dragon AX-01SLDW ALUMINUM CASE SILVER + חלון+4מאווררים+ספק אנטק 430V+מנורה כחולה לוח אם P4S533 Audio ASUS מעבד Intel P4 2.4 בקשר לזיכרון האם הלוח מתאים ל ddr 2700? אני גם רציתי לשאול האם TWICKING או משהו כזה יכול לפגוע בחומרה? שלכם FRIDGE . :AR15:

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by maoriko,

אז ככה יש לי quad9400 מעבד 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 9800 GT ולו של גיגבייט וספק חזק של סיגייט בדקתי וראיתי שהכול מתאים ל OC עכשיו המעבד הוא 2.6 ואני מרגיש ששהמחשב לא מנוצל מספיק ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים אבל אני לא מבין בהם אני לא מומחה בחומרה ואני מפחד לגעת קראתי את המדריך שלכם כמה פעמים ומשום מה לא נקלט לי אני מאוד רוצה לעשות אובר קלוק אם יהיה פה מישהו שמוכן לעזור לי באייסיקיו או אפילו בטלפון אני יתקשר אליו אני יודה לו מאוד כמובן שכול האחריות תיהיה עליי אז בבקשה בבקשה אשמח לעזרה =) תודה

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  4. תראו אני מנסה ללמוד כמה שיותר על האוברקלוק ואיך עושים אותו... עכשיו יש הרבה דברים שאני לא יודע למה אתם מתכוונים בהם.. כמו: מכפלה-מה זה ומה היא עושה.. סטפינג-מה זה ומה זה עושה? באס-אותו הדבר מתח- ועוד דברים כאלה... עכשיו אני רואה לעשות את האוברקלוק הראשון שלי : יש לי מעבד pentum 3 800 mhz EB 256 sdram אחד של יונדאי ואחד אני לא יודע של מה.. לוח אם של PC-PARTNER נראה לי שזה לוח גרוע לפנטיום 3 וכרטיס מסך RADEON 9000 PRO 128 MB עכשיו אני מעוניין לעשות את האוברקלוק למעבד, לו אם, ולכרטיס מסך ישן (tnt riva 32 mb-אני רוצה להתנסות עליו)שיש לי... וכמו כן אני רוצה שתגידו לי איזה חלקים אני צריך לקנות,צלעות קירור,מאוורר,וכדומה.. ואם אזיה תוכנות אני צריך להשתמש כדי לעשות את האוברקלוק..…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש. אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ??? לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור. יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'( חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2. אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית. תודה רבה לכם :-*

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by def,

יש בעיה בתכנית כתוב שהנגד הוא 300 אום וברשימה כתוב 33 אום 3 וואט מישהו יכול לעזור ולכתוב מה הוא עשה?!?!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  7. פתחתי תהיטסינק וראיתי זה טוב?AGOGA

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by yair1911,

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v7000c/v7000c.asp אני משתגע המחשב שלי מתחמם אש נמאס לי מזה מחפש פתרון מפרט שלי: מארז של איבורי (הכי דפוק שיש!) לוח אם INTEL BONANZA ציפ 875 מעבד P4 3.0 מאורר פריזר 4 של ארטיק.. 2GB RAM בDUAL CHANNEL ללא קירור 512X4 דיסק S.ATA 120GB GF6800GT של ASUS מחפש לו קירור חדש (תראו בפורום) ספק רגיל אין לי מושג של מי. חברה כל עצה לקירור המחשב תעזור לי + האם כדאי את המארז שבקישור.. והאם מישהו יוד איפה קונים את המטלית שמנקה חומר טרמי. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום חברים יש לי חלק כזה אני חושב שזה חלק של קירור גז תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  10. זה הלוח שיש לי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 והורדתי ממנו לפני כ3 חודשים בטיפשות גוף קירור(הוא היה מאלומיניום ובמרכז הלוח) ומאז הוא נאבד לי,אולי מישהו יודע אם אני יכול לקנות גוף קירור ללוח אם שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  11. או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  12. קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום לכולם... אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m... ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0.. ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12.. מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה.. ולפעמים זה כן עובר.. עריכה: מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70? בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. Started by d-undertaker,

עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. חברה אני רוצה לעשות אובר קלוק למחשב שלי אני לא ממש מבין בכל זה אז עם יש מישהו שיכול להשקיע בי קצת זמן אז שיעזור לי בבקשה ה-ICQ שלי הוא= 236869274 והמסינג'ר שלי הוא=ciauai@walla.co.il זה המסינג'ר של חבר שלי

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות זכרונות ל-oc וחשבתי על הזכרונות הנ"ל האים הם טובים לאובר קלוק תודה והתקציב שלי 800 ש"ח פתוח לעוד עצעות :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRPQICL1G8&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 תודה רבה מראש eli asus :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. חברה יש לי מערכת קיררור מים היא לא בדיוק נועדה לקרר מחשבים אבל בעיקרון היא נועדה לקרר מ250 מעלות ל0 אז אפ בא לכם אני רוצה לשמוע הצאות מחיר :asthanos: :AR15: :saint:

19. לפני הניקוי של המחשב קצת מאבק...(עם פאן) מהירות מאורר 40 58-60 מהירות 60 54-53 אחרי הניקוי מהירות 40 50-52 מהירות 60 46-48 4850gecube שינוי משמעותי לכרטיס מסך הזה דריבר 8.11

20. שלום וחנוכה שמח לכל הקוראים!!! עשיתי עדכון BIOS ונוספו לי אפשרויות שאי אפשר לשנות אותם אבל יש לי אפשרות לשנות את המהירות של המעבד (מ 900 ל1133) כאשר אני עושה זאת הFSB משתנה ל133 (אני רואה את השינוי אבל לא יכול לגעת בFSB) בקיצור המחשב נידלק ב 900 למרות ששיניתי ושמרתי את השינויים

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים אני חדש !

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  22. אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...

23. הטמפרטורה צנחה ל17.5 מעלות!!! עד כמה אתם חושבים שאני יכול להאיץ את המעבד שלי עכשיו? אני עם PIII1000MHZ ON ASUS CUSL2-C בלי אוברקלוקניג עדיין...המעבד פועל עכשיו על 1012MHZ ... עד כמה אתם אומרים שאני יכול בטמפרטורות סבירות? ד"א...אני רוצה לקרר את הזכונות כדי שלא ישרפו באובר קלוקינג....אני עם 256SDR133mhz לא יודע של מי ואני מפחד שיגרם נזק לזכרון בזמן האוברקלוקינג...זה אפשרי לא ? על מה אתם ממליצים לי בשביל הקרור? ד.א שמתי מאוורר למעלה ויש לי אחד למטה שמכניס והלמעלה מוציא(כמו סירקולציה מספר 4 במאמר על נושא באתר וזה באמת גרם לצניחה דרסטית!!!

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  24. readon 9600 pro של shappira או תוכנה ל readon 9600xt תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by NeTBaLL,

תגיבו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.