עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asafmanor,

איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  2. * מעבד אינטל E8X00 עם קירור BOX * כ.גרפי בינוני מינוס: 8600GT או 2600XT עם קירור לא פאסיבי * ספק כוח זול ולא ג'נרי 400W-450W ללא משתיק קול (HEC, FSP וכו') * 2 מאווררים 12 ס"מ של מארז איכותי (לא ג'נרי) איך זה מבחינת הרעש: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5062S ¤47 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo5062S לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤453 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  3. ערב טוב.. לפני שבועיים בערך שמתי לב שהמאורר האחורי שמגיע יחד עם המארז 120 מ"מ של איזה חברה מונפצת GP הפסיק לעבוד.. חיברתי אותו למחשב אחר והוא עדיין לא עובד. הבעיה במאורר בטוח. השאלה היא איך לעזאזל זה קרה? איך מאורר יכול להתקלקל ככה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by ToMuSH,

קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה קשה של אוורור מעבד Prescott 2.8E. המעבד נמצא על 60 מעלות ב-Idle (אינטרנט בעיקר) ומגיע בקלות ל-75 מעלות כאשר אני מפעיל משחק מחשב (Unreal למשל). נסיון פתרון ראשון קניתי Heatsink חדש: Thermalright SLK-948U והוספתי מאוורר חדש: Vantec Stealth 92mm (וזאת כי הרעש של המאוורר המקורי מאוד הפריע לי ורציתי מאוורר שקט) הנסיון נכשל! הטמפ' לא השתנו בהרבה. וירדו מ-65 מעלות ב-IDLE ל-60 מעלות. לצערי לא ייחסתי חשיבות למארז שקניתי, ורכשתי מארז די בעייתי מבחינת אוורור. הקובץ המצורף מכיל שרטוט של המארז ממבט צידי אשמח אם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על דרך לאוורר את המארז ולקרר את הטמפ' שלו למומלצת (55) בעת מאמץ. יש לי את הכלים הנדרשים לשפץ את המארז אם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  6. איך אני יכול לעשות אוורקלוגינג - עם איזה תוכנה, לכרטיס: nvidia geforce 4 4000 128 mb ddr ואיך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו?

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5212 תגובות בבקשה.......

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  8. מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by getsomefood,

המעבד שלי הוא בערך ב45 מעלות לא במאמץ בלי oc (אבל בלי קירור מיוחד) יש סיבה למה הוא כל כך חם? (או שזה לא כל כך חם) הנה הפרטים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה אתר מוכר את הקירור XSPC RS240 ? רציתי לקנות דרך XOXIDE אבל הם כבר לא מחזיקים את הקירור הנ"ל. חשוב שגם יהיה כמה שפחות דמי משלוח (כלומר משלוח זול).

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by POD,

שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  13. יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. כמו שאתם רואים יש לי 930D ואני לא עובר ת210 באס.... WTFFFF כשאני מנסה להעלות הוינדוס קורס (לפני הכנסת סיסמא ליוזר) והבעיה השניה שלי אני הפעלתי פעמים עכשיו את S&M בפעם הראשונה אחרי שעה+- ,כשחזרתי למחשב היתה לי הודעה שהבדיקה הופסקה עקב זה שהמעבד הגיע ל84 מעלות... (זה לא הסתדר עד אחרי שעשיתי ריסטרט) בפעם השניה הרצתי תבדיקה וקפצתי לראות כל איזה 5 דקום מה קורה זה היה על 39 מעלות מקסימום בFULL LOAD ופתאום אחרי שעה וחצי זה עשה לי ריסטרט (ואני ראיתי שניה דקה לפני שזה היה על 39 מעלות) חשוב לציין שאני עשיתי רק תבדיקה FPU בLOOP לא שהוא הגיע לLOOP השני אבל לא משנה

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by Armageddon1,

ב CCC אפשר ישר להעלות את GPU clock ו memory clock למקסימום של 1125/775 ? או שאני צריך לעלות כל פעם קצת ולראות אם יש "בעיות" ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by eididan1987,

התחדשתי בלוח מדגם ג'יגהבייט מחוברים אליו 3 מאווררים למארז ועוד מאוורר מעבד. כאשר הדלקתי את המחשב כולם עבדו בפול עוצמה והמחשב כמעט המריא. ניסיתי לכוון אותם בכל אופציה אפשרית בביוס ... ושום דבר לא נראה שבאמת מכוון אותם. כל הזמן נשארים על פול , יש למישהו פיתרון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by nadaw,

שלום!! לפני כשבועיים הוספתי למארז מאורר 120 THUNDERBLADE אשר עובד על 7 וולט.. וסיילנסר על ה9800פרו שלי.. ה120 יושב מול המעבד והמעבד יושב על 26 עם מזגן בפעילות רגילה (יענו אחרי כמה ימים ללא כיבוי אך לא עומס) ועל 31 ככה ללא מזגן.. חשבתי לשים את הביג טייפון אבל אני חושב שלא יהיה מקום מפני שמולו יהיה הת'אנדרבלייד.. ולשאלתי! ככה.. אז יש לי במארז: 120 מוחלש מכניס מול המעבד 120 בספק (מעל המעבד) מוציא (המאוורר בתוך המארז) וסיילנסר מוציא.. איך לדעתכם יתפקד הפאנלס 103? http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/TT_Fanless_103/tt_fanless_103.html http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm בהשוואה לקירור סטוק של A64 3000 754.. יקר…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  20. ואם שמעתם עליו אולי תוכלו לספר לי אם שווה לקנות ? וגם אם אתם לא מכירים אולי תגידו לי אם אתם מכירים קירור אוויר שיותר טוב מקירור מים ? דרך אגב המעבד שיתקרר לו הוא ה920 החדש אבל לדעתי כל קירור רציני לאינטל יכול להגיע עם מתאם

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by yanivos,

האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by Kalisto_D,

יש לי לוח GIGABYTE X38DS5 עם מעבד Q6700, אני עובד כרגע על 3.30 413X8. הכי גבוה שאני מצליח להגיע בלי לקבל מסכים כחולים זה 3.33, אם אני עולה ל3.34 אחרי כמה דקות של עבודה עם פריים ומעבד בחום של 60-65 מעלות המחשב מקבל מסך כחול וקורס. עכשיו הבקר טמפרטורה על הזכרונות מראה חום מטורף של 47-50 מעלות שעד כמה שאני יודע זה חום משוגע לזכרונות... והם לא עובדים כל כך מהר 826MHZ... מה אתם חושבים חבר'ה? יש קירור לזכרונות בדרך בכל אופן, אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by telzur,

איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by YRP99,

הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים