עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by niva401,

הרעש מופיע רק בהדלקת ראשונית בכל בוקר (בכבוי והדלקה לאחר מכן אין רעש) פתחתי וניקיתי עם תרסיס לאבק,ולא עזר מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by koby058,

פה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3200AEP4AX רשום שהמעבד שלי צריך לקבל מתח של 1.50 אבל בפועל אצלי הוא מקבל 1.60 אבל אני לא יכול להוריד בביוס רק להוסיף האם זה גורם להתחממות נוספת של המעבד? האם יש דרך שבה אוכל להוריד מתחים?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. ?שלום לכולם... (כותרת) אני לא מרגיש שהם מוציאים אוויר בכלל... ניסיתי לשנות את המהירות בSPEEDFAN על אלה שמחוברים ללוח אם על מקסימום והם עדיין על 1100RPM הגיוני? מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  4. המפרט שלי הוא: CORE2DUO 6400 DFI INFINITY 975X\G G.SKILL 2X512 DDR2 800MHZ ANTEC SMARTFAN 500W אני מעוניין לעשלות מ 2000MHZ ל 3000MHZ... שמעתי שזה פשוט וקל לעשות את זה בעזרת הקירור סטוק של המעבד... הדבר היחיד שאני מבקש שתעשרולי שלב שלב מי שמכיר את הלוח איך ואיפו לשנות...בבקשה אני כבר הרבה זמן מעוניין לעשות את זה.... תודה לכול העוזר...

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  5. שלום, אני צריך לקנות קירור לדיסק קשיח ושהקירור יהפוך את הדיסק קשיח לכונן 5.25" (כמו של צורב) המעלות גבוהות והווינדוס נופל מידי פעם חייב קירור כמה שיותר טוב במחיש ל עד 150 מה עם אלו ?: Scythe Quiet Drive Internal HDD Silencer for 3.5 inch HDD on 5.25inch bay Scythe SCH-1000 HIMURO Fanless 3.5 inch Hard Disk Case on 5.25" bay גולדטופ מחשבים - יחידת קירור Thermaltake Hardcano 14 ALUMINUM Cooling + Anti shock מה מומלץ ? מה טוב ? תודה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך RADEON7000 64DDR + DVI ? TV OUT יש לי לוח אם GIGABYTE - AMD K7 SERIES מעבד AMD Athlon Processor 900 MHz הארד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור 7200 384 של ram מסך 17 של מאג 786FD מה אתם צריכים עוד ? ומה אני יכול לשפר בח*א הזה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

היום כשניקיתי תמחשב גיליתי שנשרף לי המאוורר סטוק של המארז, אני מחפש עכשיו מאוור, חשוב לי שהיה שקט. הבנתי שיש דבר כזה מאוור שמוצי ומאוורר שמכניס אוויר, איך אני יודע מה זה מה? אהה ואני מחפש מאוור 120מ''מ עד כ 50 ש''ח רצוי מהחנויות PANDAS IVORY או KSP עריכה: כדי להקל עליכם הנה קישורים לחנויות שאני מחפש מהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera http://ivory.co.il/category.asp?catcode=554

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by shay360,

כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, אני בונה מחשב בתקציב נמוך, עם מעבד G2020. לא לאוברקלוק, לשימושים משרדיים + צפייה בסרטי HD בחיבור לטלויזיה. מעוניין לשים קירור שקט יחסית למעבד (נניח ברמת 20DB), בחנות בה המפרט מורכב אין Arctic cooling משום מה. אשמח להמלצות אחרות בתקציב דומה האם להישאר עם הסטוק של אינטל? מה רמת הרעש שלו? לא הצלחתי למצוא

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by drporat2000,

:AR15:שלום לכולם אני עומד לקבל את המערכת החדשה (P4 2.4>radeon 9500,512mb) אבל עד אז אני רוצה לעשות oc למעבד הקיים P-3 800 לכמה אפשר להרים ?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by shnozlid,

קיבלתי מאוורר מחבר שלי של 90mm. יש לו שני חוטים, אחד אדום אחד שחור. למה אני מחבר את החוטים??

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך בבקשה קישור לתוכנה שמורידה טמפרטורות למערכות מבוססות NFORCE2 תודה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by רמי כהן,

הכונן הקשיח שלי הראשון היה על 32 מעלות והשני על 26 מעלות שמתי מאוורר 12 ס"מ מאחורה שימשוך אויר ופתאום הטמפרטורה נפלה בצורה מטורפת הראשון 25 השני 21 איך זה ? יכול להיות שה EVEREST מזייף ? המאוורר עושה 1900 סיבובים לדקה עשה רעש מטורף ואחרי יום הפסיק :lol: איזה מגניב חשבתי לקנות משהו שקט אבל פלא פלאים הפסיק פתאום הרעש המחשב ניהיה שקט . יש לי התלבטות יש לי מאוורר מאחורה שמושך אויר מאוורר מקדימה שזורק את האויר ושמתי עוד מאוורר 8 בצד שיזרוק אויר אני לא יודע אם כדאי להפוך אותו שימשוך אויר מה אתם אומרים ? http://www.imagefrog.net/show.php/57481_149615021508151214961493151214921.JPG למה ב 12V רשום 1.66 ? בביוס רשום 12.32 גם פה רשום שה 12V הוא 1.6 למה ? VALUE זה ממ…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by x-dude,

האם מישהו יכול להגיד לי שזה טוב? למישהו יש את זה? http://www.coolermasterusa.com/Product.aspx?ID=12 חסרונות\יתרונות? איזה מאוורר בא עם זה? הוא עולה 139 שקל,אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו גבול של מחיר?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by NEO...,

איך אני בונה בלוק מים מי שיש לו אחד יכול לשלוח לי צילם או מי שבנה אחד יכול להגיד לי איך

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by gardtango,

קניתי לאחרונה מחשב חדש מעבד E8500 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EP43-DS3L. למעבד יש כרגע את המאוורר הרגיל של אינטל שמקבלים עם המעבד. זה מחשב שפועל רצוף 24 שעות ביממה לכן רציתי לשדרג את הקירור למעבד כדי לא שלא יהיו לי בעיות. אני צריך המלצה לקירור למעבד בסביבות ה200 ש"ח משהו טוב של חברה מוכרת והכי חשוב שיהיה שקט. תודה!!!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by haviv822,

נערך, הבעיה שהתעוררה קצת למטה..

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  22. הינה המפרט שלי: מעבד-e8400 כרטיס מסך-8400gs לוח אם-g31 msi ספק-450w איזיקול אני רוצה לעשות oc למחשב שלי האם אפשר מדריךך?! שמתאים למחשב שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by rosesr,

איפו יש את הטבלה לסטפינגים(לOC )של הAXP T-BRED B? עריכה:סליחה לא שמתי לב ;D

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

מפרט בצד. מה בדיוק צריך לעשות? לא הכי זוכר... -העליתי את הFSB והקפצתי את המתח ל1.5V בקירור סטוק (כרגע המחשב פועל ללא מארז כך שהסירקולציה מצויינת) -הורדתי את הHT LINK ל 800 (לוח תומך ב1000) -נעלתי PCI-E ל100 -הורדתי את תדר הזיכרונות והעליתי מתח ב0.100V שחכתי משהו? עכשיו כמה שאלות. מה הטמפרטורה המומלצה ללוח אם? האם הספק (350W) יסחוב בכלל את הOC או שלא כדי לנסות בכלל (2 קשיחים+4870HD) מה אומר ה ERROR בOCCT הנ"ל תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים