אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם אני מחבר אותו בלי הפאן באס הוא פועל על מקיסמום תמידי? כי הפאן באס לא מתאים למארז שלי ולמה הוא עובד לי על 1650 RPM הכי גבוה ועל 700 הכי נמוך זה לא אמור 1000 הכי נמוך ו2000 הכי גבוה דרך אגב טמפ במנוחה 31 במאמץ 44
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה טמפרטורה מומלצת שתיהיה עם כרטיס 7800 ג'י טי , על מקסימום סחיטה.. ?? כמו עם תוכנה שבודקת rthdribl או ati tool או משחק כבד מאוד מאוד?? 80-90 זה סביר או לא?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 1GB X 2 לוח אם של אסרוק זה שעולה 550 מ KSP כ. מסך: X1900GT WD 160GB SATA 2 16 MB 1 X 12 CM 2 X 92 CM TT BIG TYPHOON ציפטק מש חשבתי על קירור לכרטיס מסך משו לק יקר עדיף את 150-200 ש"ח תנו לי אופציות(שהחנות תהיה בבקשה מאיזור השרון ). אם אתם יכולים להמליץ לי על מאוררים שקטים אשמח גם (עדיף מ KSP אך לא חייב -שמעתי שהגנריים של KSP רועשים...) בתודה yo0924
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
המתח של המעבד לפני הoc היה 1.10v אחרי הoc הוא 1.17v שאני הגדרתי בביוס הם שינוי הזה גורם לשחיקה של המעבד והסוללה ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
היי אנשים. שמתי לב כי בכל לוח אם ישנה הגבלה לתדר מסוים של זכרונות, כדוגמאת ה-Rampage II Extreme שיכול לעבוד עם זכרונות בתדר של עד ל-1,800MHZ. רציתי לדעת, האם ישנה דרך כלשהי לעשות OC ללוח ככה שיוכל לעבוד עם זכרונות במהירות יותר גבוהה, או שבכל מקרה יזהה רק 1,800MHZ? עד כמה שידוע לי, גם התדר של 1,800MHZ נחשב כ-OC ללוח האם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך ASUS X4850 וכמו שרובכם יודעים הקירור שלו רועש בצורה מחרידה. אני רוצא להחליף את הקירור ואין לי מוסג מה מתאים ומה לא, לכן פניתי אליכם. תקציב, משהו בסביבות ה 200 שקל.
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המאוורר הנוכחי הוא על הפנים (מרעיש ) ואני רוצה להחליף אותו. השאלה היא כזאת אין לי מושג איזה דגם לבחור א' וב' האם יש איזושהי הגבלה בגודל האם 120MM יכנס? אני לא עושה OC אין לי בעיה של מקום במארז, כל מה שמעניין אותי הוא למצוא מאוורר שקט. נ.ב האם מדובר בהתקנה מסובכת ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב ככה המעבד בסטנדרט 2.4 ג'יגה לאחר OC הוא על 3.4 ג'יגה כמו כן צירפתי תמונות....אנא אל תשכחו זה OC ראשון שלי על מעבד 8) המערכת עברה בדיקת יציבות מלאה ע"י s&m.... מתחים שהזנתי ופה אני שם דגש שאני "מפחד" לעלות מתחים אבל אם אפשר להעלות עוד את המתח או להוריד בהתאם תגידו לי....: cpu vcore-1.5v-נראה לי שזה מספיק כי המערכת יציבה. fsb termination voltage-1.4v -לפי דעתי צריך להעלות עוד קצת אבל ברגע שאני מעלה את זה בעוד קצת המתח בביוס הופך לצבע אדום שמסמן מתח חריג. nb vcore-1.325v- אותן הספקות כמו במתח ה FSB. sb vcore (sata,pcie- auto-לא ידעתי אם יש צורך להזין מתח חריג אז השארתי על אוטומט. sb chipset voltage- 1.125v. מתח זיכרונות הוא 2.175v כאשר לפי הדפי נתונים הוא אמור להיות …
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם Q9450 ויחד איתו קיבלתי את ARCTIC FREEZER PRO 7 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= במחשב הישן שלי יש לי את ה-THERMALTAKE GOLDEN ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0220/cl-p0220.asp#overview 1) אני יודע ששניהם סוקט 775, האם ניתן להחליף בין המאווררים אף על פי שלא מצויין בפירוש QUAD CORE ב-TT? 2) אם כן, האם כדאי לי להחליף בין השניים מאחר שה-ARCTIC מעט רועש לטעמי. 3) אם לא, על איזה מאוורר או קירור באשר הוא הייתם ממליצים על מנת שיהיה שקט ככל הניתן בהנחה שאולי יעשה OC בעתיד והמחשב הוא כמובן בנוי למשחקים? 4) תקציב עד 300 שח עם אפשרות להתגמש בעת הצורך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
השאלה בכותרת-אני צריך לדעת דחוף בבקשה איזה משני הקירורים האלה שווה יותר לE8400 תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מפרט חומרה: מעבד : E8400 ק.מעבד: TT V1 לוח-אם: DFI DK X38-T2R זכרונות: CORSAIR XMS2 6400 2G 4-4-4-12 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 512 מארז: COOLER MASTER CM-690 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W אוקיי אז ככה הOC שלי הוא E8400@4G ,CORSAIR 800@890 (איני יכול לצרף את תמונת המסך של CPUZ מפני שמשום מה אינו מציג אצלי תוצאות אמת מדובר על CPUZ 1.45 , מ"ה VISTA ULTIMATE32 SP1). את ההוכחה ל4G אפשר לראות בפרטים של תמונת 3dvantage , ולזכרון ב-CPUZ (חשוב לציין שתזמוני הזיכרון היו חופשיים ולא מוגבלים ל- 4-4-4-12) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite P25-S507 17" wide-screen הטמפ' בשמיים, SpeedFan מראה לי טמפ' של 45C והמחשב זועק לקירור. אשמח לשמוע על כל מוצר מומלץ בכל סכום שהוא שיכול לעזור לי בנושא ולהפחית את הטמפ', והיכן אפשר לקנותו. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מת לי המאורר של הנורת'ברידג' של הלוח אם (ABIT IC7) והלוח פשוט לא מחזיק בלעדיו, ביחוד בימי הקיץ החמים. איזה תחליפים טובים יש? ניסתי לחפש אבל נראה כאילו הפעם האחרונה שמישהו עשה ביקורות על הדברים האלו הייתה ב2001...
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 9600XT עם 256 מגה של powercolor (חברה לא מוכרת, מה לעשות)... הורדתי היום את התוכנה ATi Tray Tools והרצתי אותה שתמצא לי את המהירות המרבית של הליבה והזיכרון... לאחר בדיקה היא העלתה לי את הליבה מ-500 ל-536 ואת הזיכרון מ-200 ל-213... התוכנה אמרה לי שזה המקסימום שהכרטיס שלי יכול אפילו שהמעלות שלו קבועות על 26, בנוסף, לאחר ה-oc הרצתי את ה- 3DMARK 2005 ובאמצע כל המסך נהיה מטושטש, החזרתי ל-Deafults ועשיתי ריסטרט... עכשיו הכל בסדר, אבל מישהו מוכן להסביר לי למה הכרטיס עושה את הבעיות האלה, אפלו שהטמפ' שלו נמוכות יחסית.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-