עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. או-קיי תרד חדש: איזה סמפרון יתן את ה OC הטוב ביותר? - גם ביחס וגם במהירות המקסימלית? לסוקט A כמובן.

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  2. Started by david32,

אם הזרימה של האוויר היא טיפה יותר נמוכה אבל החום של האוויר הוא יותר גבוה , זה אומר שהרכיב יותר מקורר או שהוא מתחמם על יתר המידה? (בהתחשב בזה שבמצב הראשון הזרימה לא הייתה נורא חזקה ועכשיו היא גם לו - השינוי די נמוך)

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by CocaCola,

שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  4. שלום, ברשותי מארז של CM Storm Stryker ורציתי לדעת מהי זרימת האוויר האופטימלית. למעלה יש רדיאטור ואליו מחוברים 2 מאוררים שמוציאים את האוויר החוצה. בנוסף מאורר 140mm שמוציא גם הוא את האוויר. 2 מאוורים שמכניסים אוויר לכלוב של הדיסקים הקשיחים ועוד 2 מאוררים בתחתית המארז שמכניסים אוויר. האם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שלום, יש לי התלבטות קטנה לגבי סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר אופטימלית בתוך המארז. תמונות: כפי שאתם רואים, מצב קלאסי עם מאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, AC ALPINE 7 PRO קלאסי על המעבד, דוחף אוויר למטה על צלעות הקירור מאוורר LED בדלת הצדדית של המארז, ועליו ההתלבטות הפשוטה, כרגע הוא מוציא אוויר מתוך המארז, אבל בהיגיון הפשוט משום שהוא נמצא בדיוק מול הALPINE 7 זה נראה כאילו הוא מפריע לפעילותו. האם כדאי להפוך את כיוון המאוורר עם הLED, או שאולי להבריג אותו ביציאה הצדדית התחתונה (השנייה) במארז כך שהוא בעצם יכניס אוויר קר לאיזור התחתון של המארז? תודה מראש לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by madror,

בבדיקת טמפרטות הדיסקים הקשיחים שלי במארז (HEC מסדרה 6 ...כן אני יודע ) מתברר כי אחד מהם הוא על גבול הטמפרטורה (60 מעלות ..מקסימום 66 וזה עוד לפני ימי הקייץ העליזים ). קניתי מאוורר נוסף של 120 ממ ומבקש לדעת כיצד לחבר אותו או יותר נכון מה כיוון זרימת האויר שתהיה לו. האים המאוור הקדמי יכניס אוויר והאחורי יוציא אוויר זו הקנפיגורציה הנכונה (מה שלי נראה הכי הגיוני) ? אשמח לכל דרך מחשבה (נכונה ) כיצד לקנפג את 2 המאוורים 120 ממ במארז. תודה מראש, דרור.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by VooDoo3,

יש לי מספר שאלות : ---האם ניתן להחליף את כיוון זרימת האוויר במאוורר במארז ע"י הפיכת החיבורים של החשמל שלו ? --- איך כדאי לסדר את המאוורר באחורי המארז - שיוציא אוויר או שיכניס ? --- איך כדאי לסדר את המאוור בקדמת המארז ( מתחת לכונן הדיסקטים ) - שיוציא אוויר או שיכניס ? בתודה מראש לעונים ..... VooDoo 3 8)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by simla101,

למישו יש מושג כמה זרם עובר בלד אולטרא ברייט אדום?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חח ואיי איזה דבר אכזריייייייייייייי חחח ואיי איזה גוודלללל תודה רבה לכםםם בכול מיקרה אני זז להרכיב!!! D :

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. מדהים http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=597938 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם! מחר אני אמור לקבל מחשב חדש הכולל בעיקר את הפריטים הבאים: 1.83 conroe e6300 ספק 500W + 2FAN מארז עם מאוורר גדול ומאוורר קטן MSIP965 250GB 16MB MSI GEFORCE 7900GT 1024 (בא עם צלעות קירור ) OCZ 667MHZ עם עכבר מקלדת רמקולים ומסך איכותיים הכל נסגר סביב ה8500 ש"ח ... השאלה שלי היא כזאת :חבר אמר לי שאני חייב לקנות מערכת קירור למחשב.. אם הוא צודק,מהי המערכת קירור הכי איכותית וזולה שאני יכול לקנות?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. פחות או יותר זה מה שאני רוצה לקנות: עכשיו אני מאוד מסתבך פה בבקשה תעשו לי קצת סדר.. עדיף צנרת 0.5" (עבה יותר)? עדיף להשקיע בצנרת איכותית (סיליקון?) מה זה לעזאזל כל המתאמים הארורים האלה?? יש באתר הזה 100 סוגים, בתכלס - איך הצינור מתחבר, מה זה החיבור המהיר, מה עדיף, מה כדאי, ומה אני צריך כדי לא להתקע? והכי חשוב המשלוח לצערי המשלוח באתר הזה עולה 30$ (זה הרבה?) בלי ביטוח, עבור תוספת ביטוח המשלוח עומד על 60$!! מה אני אמור לעשות? בבקשה - תנו לי עוד אתרים לבצע בהם השוואות מחירים וד"א הציוד שבחרתי - מספיק טוב? או שהייתם משנים משהו?

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  17. כבר פתחתי פה דיון על כך שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפ' של 58 מעלות, לא יודע לאן הוא נעלם. עכשיו לאחר שהחליפו לי ספק (ל- 300 W) ולאחר שקניתי פריזר 64 פרו הטמפ' במאמץ מגיעה ל 67 ויותר. א ני לא מבין את זה ככל שאני שם אמצעי קירור ככה הוא נהיה יותר חם. מה קורה פה לעזאזל? חייב את עזרתכם. תודה

18. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6815

• 8 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 00000F33h CPU Speed CPU Clock 3222.76 MHz (original: 2800 MHz, overclock: 15%) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 230.20 MHz (original: 200 MHz, overclock: 15%) Memory Bus 230.20 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) BIOS Properties System BIOS Date 08/22/05 Video BIOS Date 08/01/03 DMI BIOS Version 1012.003 Graphics Processor Properties Video Adapter MSI FX5200 (MS-8936) GPU Code Name NV34 (AGP 8x 10DE / 0322, Rev A1) GPU Clock 199 MH…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  20. אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  21. השאלה בכותרת.. יש לי הזדמנות לקנות אחד במחיר הזה.. חדש דנדש.. שווה?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  22. המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי , אפילו הכי קטן ולא הולך לי. אפילו להעלות את האתלון 1700 ל1800 אני לא מצליח , ישר המחשב נתקע אחרי דקה או משהו. ניסיתי להעלות מתח לזכרונות או למעבד וזה לא עוזר בכלום. וזה גם לא שהטמפרטורה עולה או משהו כזה. המחשב פשוט נתקע סתם, ניסיתי אפילו לעדכן ביוס וזה לא עזר. יש לכם רעיונות למה אני לא יכול לעשות את זה? נתוני המערכת שלי: athlon xp 1700 MSI k7t266 pro2 2100 256DDR SUMSUNG MSI TI4200 128MB וולקנו 6CU טמפטורה בזמן מנוחה : מעבד - 36 לוח -36 בזמן מאמץ מעבד - 43 לוח- 38

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  25. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.