אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
תודה לעזורים ;D
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס CONNECT3D X1900XT 512MB עכשיו יש לי עליו קירור של זלמן שכחתי איזה דגם(הנפוץ יותר או היחיד לא יודע) עכשיו לפי הנתונים שמראה לי תוכנה מסויימת הם ככה: ENGINE SETTINGS במצב 2D : CORE CLOCK : 499.50 CORE VOLT : 1.200 MEMORY SETTINGS MEMORY CLOCK : 594.00 CORE VOLT : 2.10 עכשיו מצב : 3D ENGINE SETTINGS CORE CLOCK : 621.00 CORE VOLT : 1.200 MEMORY SETTINGS CORE CLOCK : 720.00 CORE VOLT : 2.10 מהם הנתונים של X1950XT 512MB שאני צריך להכניס בתוכנת האוברקלוק לX1900XT 512MB שלי??? והאם אני צריך לשנות את המתחים? תודה לכול העוזר!
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה זה הולך: יש לי מעבד אינטל P4 שהמאוורר שלו לא הכי טוב, הוא מתאמץ יותר מדי גם כשלא צריך ולכן גם משמיע רעשים חזקים מדי וזה מעצבן. לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד, אז על איזה אתם ממליצים, אל תשכחו שאני צריך מאוורר חזק מאוד שלא ישאיר את המחשב שלי חם בשום מצב, כי יש לי מחשב תותך ואני מפעיל משחקים כבדים ברמות כמו FEAR, ושכמובן לא ירעיש ושיהיה שקט במיוחד ( אל תשאלו אותי באיזה תקציב כי אני לא מבין ), ואל תשכחו להביא לי קישורים למאווררים אם אפשר . עוד דבר אחד... כשאני אקנה את המאוורר הזה, האים עליי להחליף אותו בישן ולזרוק את הישן או.... להוסיף אותו ולהשאיר את הישן ( אם זה אפשרי בכלל ) אבל אל תשכחו שאני לא רוצה שהוא ירעיש, כי אם אני אשאיר את המאוורר הישן והוא …
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
או שהאוברקלוקינג לכרטיס מסך תלוי רק במערכת האיוורור של הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לכולם, פרסמתי כבר הודעה בפורום מארזים, אבל רציתי להתייעץ עם מומחי הקירור גם כרגע ברשותי מארז ANTEC P180 אני בדרך להחליף את המפרט ל: 4770K + Maximus VI GTX780 או GTX760 1xSSD + 3xHDD המארז כרגע עדיין עם המאווררי סטוק, רציתי להתייעץ לגבי אפשרויות החלפת המאווררים + הוספה של עוד כמה אם נראה לכם שצריך + המלצה לקירור CPU שיתאים למארז , שמתי את העין על ה-AIO קירור מים H60 של CORSAIR, מה אתם חושבים? עוד אופציות טובות או יותר טובות? התקציב דיי גמיש, השימוש העיקרי יהיה גיימינג , לא חושב שאעשה OC תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בעיה לשים את שניהם במארז (בתוספת מאורר על הTR, בפוזיציה למעלה, לא הפוך כשהצלעות מתחת לכרטיס). אני חורש באינטרנט בחיפוש אחר מידע אבל לא מוצא... אני פשוט רוצה להזמין את זה ביום יומיים הקרובים מNEWEGG. יש מושיע? ;D תודה מראש! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2426&articID=557 הנה תמונות שלו במצב עליון ותחתון. אני מעדיף עליון... עליון=קרוב לצלעות קרור של המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אני מתנצל מראש אם לא. המחשב שלי רותח קצת בזמן האחרון במיוחד הכרטיס מסך שעומד על 72 במצב לא מאומז וזה כי אין לי מאווררים על המארז עצמו בכלל. הייתי רוצה להוסיף כמה ויש לי איזה 3 מאווררים מיותרים בבית שהייתיר וצה להרכיב על המארז שיוציאו אויר חם אבל החיבור שלהם הוא כמו של חיבור מאוורר מעבד. ( כי אלו מאווררי מעבד האם אפשר לשים אותם איפשהו בלוח אם שיעבדו? או שאולי לגלף את החוטים שלהם ולחבר אותם לספק ישירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא קיבל את הלוח ויש נתתי לו oc אז ככה : עד 1.6vdd- זה עשה 220. עד 1.8 - עשה 230 עד 2.0 עשה 243 באס, היציבות עדיין לא מוחלטת (יש לו בעיה של זיכרון geil 3200 value). עד כאן . סך הכל לוח באמת שווה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי? האם לאיזה oc הצלחתם להגיע? עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם? או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד E4500 שעשיתי לו אוברקלוק מ 2.2 ל 2.83 הוא יציב עכשיו הוואלט שאני שם יותר גבוה ממה שכולם שמים הוולט שלי 1.41875 כי פחות הוא קורס לי ואני לא יכול שהוא יהיה יציב יותר מ 2.85 מה אני צריך להשים כדי נגיד להגיע ל 3.0 כמה וואלט ובשאר הדברים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המיפרט - לוח של ASUS - A8N-VM CSM http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מארז של AC - Silentium T2 http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939 TRAY הדרישה - שישמור על שקט (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) וידע לעמוד במשימות גכגון ניגון קבצי TS מקודדים לHDTV. מה המאוורר המומלץ עד 150 ש"ח! תודה
-
- 6 תגובות
- 444 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. במארז מתחת ל כונן דיסקטים יש איזה כפתור כזה שמסתובב זה כמו כונן.. רשום cool all your life ובכפתור רשום tT מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חברה עשיתי או סי ל 3400 וקיבלתי ב 3די מרק וונטג' 8500 פתחתי לאחר מכן את הליבה הרביעית ועם או סי ל 3400 הגעתי ל 11500 הבדל עצום וכל זה בלי לגעת במתחים...!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות שאני מקווה שהם מתאימות לפורום הזה. קניתי מאורר של 120מ"מ והתקנתי אותו אבל גיליתי שיש לי במארז רק שתי חורים כדי להחזיק אותו ויש מקום לקדוח עוד שתים נוספים. האם זה בסדר להחזיק אותו רק עם 2 ? זה יגרום לו לאבד איזון ולהתחיל להרעיש ? ובנוסף קניתי ספק חדש שיש לו המון כבלים וזה נראה ממש מבולגן בפנים, אני מפחד שזה מפריע לזרימת אוויר או יגע בחלקים... יש איזה דרך לעשות סדר בעניין הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני הולך לקרר מעבד q9450 ולעשות לו OC די חזק, אני קונה BigWater 735 כדי לקרר את המעבד בלבד. זה יחזיק טוב? אני יוכל לעשות OC חזק? מארז Tempest ולוח אם GA-X48-DQ6
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-