אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הרצתי את המעבד שלי (3.0GHZ סוקט 478).....הרצתי אותו ב100 אחוז למשך 20 דקות....החום שלי הגיע ל- חום מעבד: 58 מעלות... חום לוח אם: 35 מעלות. חום דיסק קשיח: 32 מעלות... ברגע שהפסקתי את ההרצה החום ירד במהירות מטורפת של ממש דקה לטמפרטורה של 45 ואחרי 2-3 דקות ירד חזרה ל38-40... הקירור שלי במארז הוא טוב או שיש משהו לשפר...משום מה ניראה לי חם מידיי ל20 דקות במאמץ מלא....
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. הרבה מאוד מדברים כאן בפורום על איזה קירור עדיף.. וקשה למצוא תשובה ברורה וחד משמעית אני רוצה לקנות קירור שהוא יהיה שקט מספיק גם בRPM גבוה במיוחד (עדיף מראש שלא יגיע לגבוה..) ושלא יפגעו הביצועים עקב כך. בעיקרון ראיתי הרבה תגובות טובות על הטוניק אבל הוא נראה לי ענק.. (יש סיכוי לשבירת לוח אם? ) איזה גוף קירור עדיף מאלה ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מאלו? Scythe Infinity VS Scythe Ninja Plus VS TT Big Typhon VS Tuniq Tower או כל קירור אחר שלא ידעתי עליו שהוא בטופ שכחתי גם את Zalman 9500/9700 ו AC Freezer 7 ו Thermalright Ultra או בכלל משהו של גלאסיאל... תודה
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש חצי שנה בערך אולי קצת יותר פנטיום 4 3GHZ אני מאמין שזה prescot והחום מעבד שלי במצב רגיל איך שאני מפעיל את המחשב הוא על 60 מעלות בזמן מאמץ הוא מגיע גם ל 65 ו 70 האם זה תקין? פתחתי את המחשב ניקיתי אבק אפילו שמתי משחה טרמית חדשה ועדין אותו טמ"פ לעומת זאת הטמ"פ של הלוח אם היא 42 אני מאמין שזה תקין לא? אבקש את עזרתכם הדחופה לגבי טמפ" המעבד בתודה אמיר
-
- 16 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ת'אמת שחיפשתי בפורום ועוד במקומות ולא מצאתי משום מה :s05: רציתי לדעת אם איזו טמפ' הכרטיס מסך אמור לפעול במנוחה ואיזה במאמץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 451 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה לקנות למחשב שלי קירור לכל ואני צריך שזה לא יהיה מעל 1500 שח תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איזה קירור למעבד P4 3GHZ סוקט 478 עכשיו תקציב 200 עם חריגה אפשרית עד 250 עדיף שיהיה לקירור פוטנציומטר(לא חובה) ולא כבד במיוחד ~ של יעבור את ה500 גרם.. שיגיע כמובן עם משחה טרמית.. תודה
-
- 14 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הייתי רוצה לקבל בבקשה כמה מבחני OC של הלוח P5LD2 deluxe וכמובן לקבל את דעתכם האישים עליו בתור OCER ולוח בכלל. עוד משהו קטן, בין הלוח P5LD2 deluxe לבין הלוח P5LD2 הרגיל יהיה הבדל משמעותי ביכולות ה- OC? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזכרון בכרטיס נשרף , הכרטיס כרגע אצל החברה - כנראה יחליפו לי אותו בינתיים אני מחפש אחרי קירור טוב לכרטיס geforce 7950gx2 המעלות דווקא היו בסדר בכרטיס לפני כן, יכול להיות שהגזמתי מדי, די קרעתי אותו על השבוע הראשון מחכה לשמוע מה יש לכם להציע תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ראו בעצמכם את ה"יצור". http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121074
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GS עם קירור VF900 ואני מעוניין לעשות לו OC. רציתי לדעת עם איזה תוכנה הכי מומלץ, ATITOOL או coolbits הציון שלי ב 3DMARK05: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6729959 והאם יש לגם גם טיפים תודה מראש, יניב נ.ב אחרי 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים הטמפ' לא עלתה על 52 מעלות ( כמובן שגם בלי שום שגיאות... )
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מעבד p.4 2.4 לוח אם asus p4s533-vm זכרונות יש לי תמונה של כול הדברים ועם אתם יכולים להגיד לי עם הזכרונות שלי טובות ל אוברקלוקינג טמפרטורת מקסימום שבדקתי בקיץ היה 52 ש במנוחה היה אל 40 ועכשוו במנוחה 33/34וזה בלי מישחה טרמיט ועם הבלוק של intel ואני רוצה לגיעה לי 2.7 3.0 תודה לעוזרים מודע לשגיאות כתיב עם יש
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400. ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300... נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נעה כבר חודש אומרים השבוע הזה והשבוע הבא , לא נראה שיקבלו את זה בזמן הקרוב , בכל זאת אני רואה פו אנשים כבר עם TUNIQ מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלא ? תודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 6300 לוח של ASTROCK VISTA 667 DDR2 1 G למה אני לא מצליח לעבור את ה290 באס שאלה ראשונה שאלה שניה אני רוצה לעבוד בתדר של הזיכרונות שהמעבד יהיה גם 333 האם אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
ככה עשיתי OC טמפ' מעבד: 31 בשוטף / 45 במאמץ 100% טמפ לוח אם: 29 בשוטף / 33 במאמץ 100% טמפ כרטיס מסך: 43 בשוטף / 49 במאמץ 100% (פרטים ספציפים במפרט מחשב שלי ) המעבד שלי עובד על 2.66 אחרי OC של 16% הוא עובד על 3.1 הטמפ' יציבות אבל יש הפרעות גרפיות בתמונות באיקונים ובסרטים (דוגמאות בתמונות המקושרות) ככה הבעיהברגע שאני מנסה לעבור ל3.2 לOC של 20% (אני לא יכול להתקדם יותר אני חושב כי אני מוגבל בתיזמונים של הזיכרונות ) עד כאן הקדמה ת השאלה שלי היא ??? העם זה הגבול אליו אנייכוללהגיע ??? המערכת יציבה אבל הגרפיקה נדפקת הגרפיקה יציבה עד 3.1 אז איפה הבעיה ??? המחשב בין 5 שנים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם (תסתכלו במפרט המחשב), כאשר אני עושה אוברקלוקינג ונכנס למשחק אז במשחק זה עושה לי כל מיני "לגים" והפרעות מסוימות אחרות, למה זה? האם זה בעיה של דרייבר או משהו כזה? כי התקנתי אך ורק דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם....
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
אז ככה הרכבתי היום מחשב חדש מכמה חלקים שהיו לי בבית מעבד פנטיום 4 2.66 לוח אם p4v533-mx של ASUS 256 333ghz DDR ועוד פה ושם שטויות אז ככה: המתקן שמחזיק צמוד את הגוף קירור עם המאוורר למעבד נשבר לי בקצה אז ניסיתי לעשות שהוא יחזיק עם סלוטייפ אבל לא הלך הפעלתי את המחשב והכול טוב רק שהמעבד רץ על 68-70 מעלות במנוחה ישר הוצאתי את המעבד והגוף קירור וניקיתי אותם עם קונטרו 40% [היה עליהם חומר שחור, ועל הגוף קירור הייתה מדבקה שהוצאתי אותה] אחרי שהחזרתי את המעבד ראיתי שהמעלות לא ירדו ולא עלו ישר חזרתי לשלוחן הניתוחים ותיקנתי את המתקן של הגוף קירור עם גומיה וסלוטייפ [הגומייה קשורה חזק ועובדת כמו דבק - וזה עמיד מאוד ולא יפתח בזמן הקרוב] כשהחזרתי את המעבד והגוף קירור המעלות ירדו ל58-60 ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם 4 כוננים רק שבמארז שקניתי (טראנספורמר) אין מאוורר עליהם, השאלה היא אם זה קריטי
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-