אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות את המעבד הנל עם לוח אם של גיגהבייט p31 ככל הנראה ומעונין לבצע אוברקלוק בינוני ומעלה. למאוורר אני מוכן להשקיע עד 120. כמו כן, אני מעונין במארז איכותי ללא ספק,שיהיה קריר,נוח,איכותי ויפה..רצוי כהה (: תקציב למארז עד 300 שח. את שני הרכיבים אני קונה מksp. אלפי תודות!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה? תודה לכל מי שיעזור!!
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7300GT. כפי שידוע יש לו קירור פאסיבי. בזמן מנוחה הכרטיס בד"כ על 67 מעלות ובזמן עבודה כ74. עשיתי לכרטיס אוברקלוק : בזמן עבודה הכרטיס הגיע לכ80 מעלות+. לקחתי מאוורר של הכרטיס מסך הישן שלי והרכבתי אותו על הקירור הפאסיבי בכרטיס הנ"ל וכעת בזמן אוברקלוק, ומנוחה הכרטיס עומד על 47 מעלות ובזמן עבודה עד 60 מעלות. האם המצב האחרון תקין? האם התדרים (500 למעבד ו900 לזיכרון של הכרטיס) הינם גבוהים מידי או שניתן להעלותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
רצוי עם LED אדום , המאוורר ימוקם מעל למאוור הכחול במארז CM690 במטרה להכניס אוויר. ראיתי את המאוורר הנ"ל ב TMS , אבל אני לא בטוח שאפשר יהיה למקם אותו בקדמת המארז (יש למאוורר הנ"ל מין מגן פלסטי מקדימה) http://tms.co.il/product/4514 הנתונים שלו נראים בסדר למרות שאני לא סומך שהם נכונים ...
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשים אותו בצד מול ה4870 שלי באנטק 1200, יש לי שם כרגע SLIPSTREAM 1600RPM אני צריך המלצה למשהו הכי עוצמתי שאפשר - לא אכפת מהרעש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז טראנספורמר וכמו שאתם יודעים הוא רועש אז החלטתי להחליף לו מאווררים. מאוורר חמישי איכותי כבר התקנתי ובעצם נשארו לי להחליף ארבעה, הנה המאווררים שרציתי למקם בדופן המארז שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 אמרו לי שזה מאוורר טוב והזמנתי אותו אבל בנעה היה רק אחד כזה במלאי ולכן אני זקוק לעוד מאוורר של 80 מ"מ שיוכל להכניס אוויר ושיהיה שקט במיוחד. על מה אתם ממליצים? אפשר את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6187 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 הם מאווררים איכותיים ומתאימים לטראנספורמר? אם יש לכם משהו יותר טוב אז כמובן תגידו, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המאוור (כולל הגוף קירור כמובן), מיועדים לסלון. אני רוצה להרכיב על הגוף קירור, לד לתאורה. הלד הספציפי הזה יכול להגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית ללדים אחרים, לכן אני צריך קירור אקטיבי(עם מאוורר). אבל לא צריך משהו רציני, משהו כמו : Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 יהיה מספיק טוב לקירור. זה גם מה שהתכוונתי לקנות, אבל השאלה היא האם המאוורר הזה שקט? ואם לא יש לכם המלצות למשהו שכן שקט, כמובן עדיף שייקח כמה שפחות חשמל, כי אני מתכוון להוסיף עוד כמה כאלה בעתיד. זה יהיה נסתר, אבל אני לא מעוניין שיהיה רעש של מאוורר. המאווררים היותר יקרים, האם גם צורכים יותר חשמל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר הצדדי שבמארז שלי התחיל לעשות רעשים לא נורמליים, אני צריך מאוורר טוב 80mm, כמה שיותר חזק אבל כמה שיותר שקט (השקט יותר חשוב), אם אפשר מ- pandas או ksp לא מעוניין במאוורר עם לדים ולא כאלו עם חיישנים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחים שלי אתם צכירים את הביעה של הציפסט בלוח הK8NF9 הוא רותח אז בתור פיתרון חיברתי עלין את המאורר הזה שהיה לי במחשב נייד ישן http://img.epinions.com/images/opti/c4/65/pr-Compaq_Presario_1246_1247_1277_1279_Series_cooling_fan_FD0530154B_2A_158800_001_FD0530154B2A158800001_CD_ROM_Drive-resized200.jpg הוא מאורר מעוד שקט (21db ) ופועל על 7000 ומפיק 4CFM הביעה היא שהוא מעוד ישן כבר וגוסס כל שבוע צריך לשמן אז אני צריך מאורר שיהיה חזק כמו זה ושקט ודרך אגב המאורר הזה עולה כ200 שקל !!!! יש לכם הצעות?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני זקוק למדריך שמראה כיצד לעשות זאת ואת הכלים הדרושים לכך. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק למדריך שמסביר כיצד לצבוע מארז תוך כדי מתן קבלת ברק (כמו צבא מטאלי לדוגמא). That's all ! תודה רבה לעוזרים. מצאתי כבר אחד ב- Bit tech, אבל זקוק לעוד.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אנשים.... רציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ל בניית פאנל עם לחצני חיצוניים לשליטה על winmap , dvd וכ"ד.... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה קירור, ואני זקוק לגז המזגנים,אני יודע שקוראים לו פריאון 22, אבל חיפשתי בכל רחבי האינטרנט,ואני לא מוצא!!!, מישהוא יכול לעזור לי?, אני זקוק למיכל בגודל דומה לגזיה,ואפילו קטן יותר. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות את המפרט הבא למטרות OC, משחקים ושדרוגיות עתידית: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 420 1 420 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 624 1 624 זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 580 1 580 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB Toxic GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1070 1 1070 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 275 1 275 צורבים Asus Price Units Total DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 1 160 …
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חברה גיליתי למה אני לא יכול לישון בלילות מאוורר הוונטק משגע אותי לפני חודש כשה קניתי אותו שמתי אותו על סינק של המעבד לא שינה כלום כיום אני זקוק לסינק חדש הינה החוקים ביצועים טובים,שקט מאוד,בתקציב של 180 שקל,לא זקוק לחורים,פועל היטב במארז מאוורר חלקית
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח שלי מסוגל לסחוב את באס 400 ללא כל בעיה, הבעיה שלי שאני נמצא במכפלה 8 אני לא מצליח להביא את המעבד למכפלה 9 * 400 יציב. האם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בלוח אם? (בעקרון הצלחתי להגיע ל 420*9 אבל בבדיקת יציבות אני נכשל אפילו ב 400 * 9 ) יש סיכוי שהספק כח מגביל אותי? (שזה מאוד קשה לי להאמין) תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אהלן, לפי המפרט המצוין עם מארז "בריזה" כזה http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=93 רוצה לעשות OC עדין יחסית לכרטיס מסך )6600U ( בלי להסתכן יותר מדי (אין כסף בשיט) כדי שיפסיק לקרטע... תודה :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-