אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה. קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי. אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר). ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר. זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי? תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני לפי המפרט ב-OC.(כרטיס המסך) הרצתי את ATITOOL והיא רצה..ורצה..ורצה..רציתי שתמצא לי מה תדר הזכרונות הכי גבוה שאני אוכל. היא לא מפסיקה.. מה שאני לא מבין זה מה חישוב המהירויות ליבה וזיכרון.ע"פ ה-OC שלי אני בכלל לא במהירויות האלו,למה רשום שהזכרונות הם 621? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי את המפרט הבא : ASUS P5W DH E6400 2GB OCZ XTC 800MHZ ASUS X850XT PE אני רוצה לעבור למערכת קירור מים, אני רוצה ש ק ט, ומתוכנן OC בינוני והנה כמה קושיות : 1. האם לקחת מערכת מוכנה כמו TT TAI CHI ? 2. אם לא אז איזה בלוק\רדיאטור\משאבה מומלצים בתקציב של עד 1000 ש"ח 3. אין לי רצון להרכיב את הכל מאפס אז כמה שיותר מוכן\מובנה יותר טוב תודה
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לנעול את התדר של הזכרון ורק להעלות את התדר של המעבד אז אם יש לי זכרונות פשוטים 667 אין לי בעיה להגיע איתם לאובר קלוק מכובר למעבד. השאלה האם זה כך. כי עם התדר של הזכרון נעול אז אני אל מוגבל על ידו כן?
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו חורים של 80 שנעשו על ידי ו הזמנתי שני 120 אחשב של TH (כן אני יודע ש AC יותר טוב חח) קיצר אני צריך לעשות חור של 120 ממ כן או מה?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות/בנות לי אחת כזאת. ורציתי לדעת אם היא תיספק קירור טוב גם בשביל הכרטיס מסך שלי, ככה שאני אוכל להגיע לביצועי OC טובים איתו, כאילו, כמה טוב יהיה הקירור שלה ביחס לצלעות קירור חדשות ומאוורר חדש(ואכיותי) לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
המאוורר צד הענקי של הצ'אקרה נתקע בטוניק כשאני מנסה לסגור.. אולי אפשר לסגור בורג אחד אבל זה עקום.. אוף. יש פתרון יצירתי אולי למישהו? מעבר לפירוק המאוורר הענק של המארז.. רק בגללו בחרתי במארז הזה. אחרת כבר הייתי לוקח קומפיוקייס וזהו. אפשר אולי לפרק מהטוניק חלק מהשכבות שלו כדי להוריד לו את הגובה? הבאסה שזה גם לא בשבילי ויש לי שתי מערכות כאלו פה.. :-\
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, כחלק מההתעניינות של בקירור מים אני קורא המון מידע באינטרנט ובחנויות ונתקלתי מס' פעמים במושג "לופ פרללי" ולפני מספר ימים הסתכלתי על ה-Apogee HD של סוויפטק וראיתי בהסברים שאפשר לעשות איתו "לופ פרללי וסיריאלי משולבים" עם דיאגרמה ותמונה. בדיאגרמה מוצג סדר החלקים שהשוני בין הסיריאלי לפרללי הוא שבפרללי המים מהמשאבה מתפצלים ל-3 יציאות (לבלוק יש כניסה אחת ו-3 יציאות שהבחיה היא עצמית באיזו יציאה להשתמש) ול-3 חלקים שונים ומתחברים ל-3 כניסות ברדיאטור (יש רדיאטור עם 3 כניסות?!) והשאלה פשוטה: מה הוא בדיוק לופ פרללי ומה יתרונותיו, חסרונותיו ודרך יישומו. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_971_498_493&products_id=32578 גללו למטה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם התוכנה לא עובדת אצלי בגלל שיש לי WIN 10 64BIT והיא לא תואמת ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש כ HTPC לוח אם שלו זה: MSI G31M MicroATX לפי חיפוש בגוגל התושבת היא LGA 775 הקירור הקיים עושה רעש בסלון ולכן אני רוצה למצוא לו מחליף כמה שיותר שקט במחיר מינמלי אני לא מתכנן לעשות OC ולא צריך מפלצות יקרות. ראיתי שאנשים ממליצים על: Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 95שח Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185שח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 150שח איזה מהם הכי שקט? יש עוד המלצות יותר שקטות\משתלמות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בPCH יש את המעבד A64 3000+. אפשר לבחור בין קירור הסטוק של AMD או Venus 12 באותו המחיר. הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף. אני לא עושה OC. ואני לא רוצה משהו רועש מדי (אני משער שהונוס די רועש). אני צריך משהו אמין ושקט. אה ואפשר גם לקחת Tray CPU ב100 ש"ח פחות יש איזה קירור טוב וזול שאתם ממליצים עליו? (שיתאים גם לA64 כמובן)
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם המאורר הקידמי שלי נדפק ( גם לאחר שימון עושה המון רעש ) והאחורי לא ממש דוחף אויר, אז אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים. אני צריך 2 של 80 מ"מ וחייב שאחד מהם יהיה במידות של 80X80X25 ( בחלק הקידמי איפה ש-ה HD אין מקום ליותר מזה ). עדיף מ www.goldtop.co.il או www.pandas.co.il מחיר לשני מאוררים: עד 100 ש"ח ( אפשר קצת לחרוג במידה וזה שווה את החריגה ) ועוד שאלה ( לא יודע אם היא קשורה לכאן ) האם הכבל הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11341&catid=201 יתאים לכונן ולצורב שלי? פשוט יש שם הרבה באלגן אם יש לכם עוד הצעות למשהו שיעשה במארז קצת סדר ( בעיקר בחוטים של הספק כוח ) , אתם מוזמנים להציע
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי את הכרטיס הנ"ל עם 128 מגה... עכשיו נשרף שם איזה משהו והכרטיס לא עובד...וזה שלידו (מימינו נראה שהולך להתפוצץ)....תמונה מצורפת.!! עכשיו שאלה...מה זה הדבר הזה??..הכרטיס בעיקרון רק לא מציג על המסך...כי וינדווס עולה..!!.. ואיך אפשר לתקן את זה??...אין לי בעיה לנסות להלחים משהו כזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת