עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תערוכת 2008 CES לא פסחה על עולם האוברקלוקינג!!! קולרים חדשים מבית Arctic Cooling ו- Cooler Master Cooler Master V10 Cooler Master V8 ומונסטר נוסף http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=349 Arctic Cooling : Accelero Xtreme 2900 ו- Accelero Xtreme 8800 107 צלעות מקוררות ע"י 3 מאווררים 80ס"מ סדרת Freezer מוסיפה דגם לקולקציה - Freezer Extreme בעל 8 Heatpipes ומאוורר 120ס"מ, משקל 650 גרם http://www.matbe.com/actualites/27701/arctic-cooling-accelero-extreme-ces-2008-nvidia-at/ http://www.matbe.com/actualites/27701/arctic-cooling-accelero-extreme-ces-2008-nvidia-at/ Thermaltake: BigTyp VP מאוורר 14ס"מ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בשביל לקרר כרטיס מסך ? הכרטיס הוא Radeon9700P, ליתר דיוק האם זה אפשרי והאם זה יביא לתוצאות טובות יותר מהיטסינקים רגילים לכרטיסי מסך? הרעיון הוא קירור טוב יותר שיאפשר אוברקלוק גבוה יותר

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by Static,

יש לי leadtek 6600gt ורציתי לעשות לו OC הבנתי שצריך תוכנה cool bits מישהו יכול לתת לי לינק ומדריך קצר? האם אפשר לחזור אחורה בקלות כמו שעושים OC ללוח אם ואז עושים איפוס ביוס?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. האם הGigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 הוא כרטיס שאפשרי לעשות עליו אוברקלוק?(למעבד/כרטיס מסך/זיכרון)? והאם אפשר לעשות אוברקלוק לAMD Athlon 64 3000 (939-pin) ולהשוות אותו נגיד ל3200+/3500?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף כרגע ב core clock זה על 325 וב... memory clock זה על 700

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by kobi63,

עד איזה טמפ' זה כבר לא מומלץ שהCPU יהיה בה? ואני לא מדבר על הליבות. אני מדבר על הCPU, נכון יש SYSTEM ויש CPU? אז על זה אני מדבר, לא ליבות. אז עד כמה? ותגידו, בכללי, למה לא מומלץ לעשות OC בהתחלה שכל מה שקשור למתחים על AUTO ורק אם נתקלים בקשיים או שמשהו לא עולה להתחיל להתעסק עם זה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Quickly,

שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by orenc17,

יש לי מעבד P4 2.4 B כל פעם שאני מדליק את המחשב יש קולות מוזרים מכיוון המאוורר שעל גבי המעבד אבל אחרי כמה מכות על גג המארז הרעש נפסק שאלתי היא האם כדאי ואפשר להחליף רק את המאוור ולא את כל ה HSF תודה לכל מישיעזור

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Kriz,

מדריך אפשר למצוא כאן : http://www.gideontech.com/guides/HD_VU/index.shtml

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DarkLloth,

ברשותי לוח Z87 MPOWER MAX. ביצעתי העלאת מכפלה לתדר של GHZ 4.7 והאלאת מתח ידינית לאזור 1.28 וולט. ביצעתי בדיקה של 20 דקות עם Prime 95 הטמ'פ לא עברה את ה 68 מעלות. בבדיקה של התוכנה Intel Burn Test הצרתי 2 לופים של 10 ריצות התוצאה הייתה סביב ה 88 מעלות. לאחר מכן שיניתי בביוס את ההגדרה של המתח למצב Adaptive Mode. האם התוצאות תקינות? (המטרה שלי היא להגיע ל OC יציב ולא למתוח את הגבולות עד כמה שניתן). בנוסף יש לי בעיה שאני לא יכול לרסט (בעת ריסטרט אין אות למסך ואני חייב לכבות) את המחשב אלא רק לכבות ולהדליק מחדש (הקוד שמופיע על הלוח הוא 00) אשמח גם לשמוע את עצתכם בפתרון בעיה זו ...

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני נמצא עם קירור מסוג MUGEN3 זה זמן מה, ממש לפני התחלת OC. צרפתי תמונה ואיתה השאלה: יש בקטגוריית "מעבד" 5 מדדים, הראשון הוא המעבד ו4 הנותרים הם הליבות. אני תמיד קראתי את המדד הראשון שבמקרה שבתמונה הוא 34 מעלות. האם זה החום של המעבד שאליו אני צריך להתייחס? כי במידה ולא אז חום המעבד שלי במצב מנוחה ובטח שבמצב מאמץ פשוט גבוה מידי. אני ישמח להבנה בסוגייה הקטנה הזאת. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בטעות שברתי את הקליפסים של המאוורר לקירור.. ואני מחפש קירור פשוט עד 70 שקל ... משהו שיחזיק הרבה זמן ויקרר את המעבד טוב ...וכמובן שלא ירעיש אשמח לקבל הצעות לקירור זול וטוב.. אם צריך עוד פרטים תשאלו..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

אז ככה..המאבד שלי כרגע עומד על 32 מעלות © הבעיה שלי היא טמ"פ המארז.כרגע הוא עומד על 51 מעלות © זה מגיע מדי פעם ל 70 מעלות!70 מעלות!....שוב...70 מ-ע-ל-ו-ת!והמחשב נתקע. אין לי מושג למה זה קורה... הנה תרשים קטן של הסרקולציה בפנים..תראו אם זה בסדר...(התרשים מצורף כקובץ) אז מה אני אמור לעשות?מה יכול לגרום לבעיה כזאת?עוד משהו בחלון של המארז תמיד פתוח זה הגורם לבעיה? מקווה לתשובות.תודה רבה לעזרתכם...אשמח אם מישהו שיש לו זמן יוכל לעזור לי טיפה..וסליחה שאני משגע אותכם... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by yz101,

לצערי לגוף של זלמן שהגיע עם הכרטיס נשבר אחד הברגים(חיזקתי אותו יותר מדי), אז אלא אם יש למישהו המלצה למקור לברגים כאלו, אני מניח שאני אצטרך להחליף את הגוף כולו. אם אפשר שיהיה שקט, מה טוב. אבל חשוב לי שהטמפרטורה של הכרטיס תרד, הוא ישב בממוצע על 45 מעלות לפני הנזק בממוצע והטמפרטורה כבר מגיעה ל55 במנוחה, שוב בממוצע, וזה מדאיג אותי כי כל יומיים שלושה זה עולה עוד קצת. חשבתי על ‏Accelero S1 Rev. 2‎ + ‏RC Turbo Module‎ של ARCTIC COOLING שיוצאים בערך 120 ש"ח. או על ה‏Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler‎ גם של אותה חברה שעולה 150 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by neil4,

אמרו לי שאם עושים אוברקלוקינג לכרטיס 5200 הרגיל , אפשר להגיע איתו לביצועים של אולטרא , זה נכון?? ואם כן , ה 5200 שלי הגיע בלי מאוורר אלא רק היטסינק , כלומר אצטרך להוסיף לו קירור , זה כדאי להשקיע על הכרטיס הזה? איזה זלמן-180שח או איזה טרמלטייק-49שח

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Ran B,

שלום לכולם. לאחר שקניתי את הלוח אם החדש - asus p4p800se עם מסדרת 865 (צ'יפסט). לאחר המלצות בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות" ברצוני כרגע להשקיע בקירור למעבד. מכיוון שאני מתכנן אובר-קלוק, וגם כי כרגע לפי הביוס הלוח המעבד עומד על 40+ -. הקירור במארז בסירקולציה טובה, ואולי בעתיד גם אני אוסיף מאוורר לגג (למי שעקב אחרי הקניות שלי בזמן האחרון יודע שיש לי מארז אנטק טוואר דנדש שעדיין אני לא רוצה לקרוע אותו). בעיקרון הטמפ' הזאתי נובעת מקירור סטוק של המעבד וחום החדר שלי (שהוא גבוה מאוד מין הממוצע בגלל קיר זכוכית חיצוני לא משנה כרגע, אולי נעבור חדר בקרוב). לכן רציתי להתייעץ לגבי קירור. יש לי תקציב, כרגע עד 700 שקל, בקרוב יהיה גם תקציב של 1500+ (אחרי קבלת המשכורת בעוד כ15 יום). אני …

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אפשר בבקשה המלצה למאוורר לכ. מסך ?! יש לי את הכ. מסך Nvidia 7600 GT והמטמפרטורה שאני מקבל עכשיו בזמן מנוחה היא 53 אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש לכרטיס מסך תודה

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by assafmag,

מה אתם אומרים על הרעיון הבא: להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by galh_5,

בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Las@Vegas,

שלום אני קניתי את הקירור הנ''ל. ויש לו משחה בתחתית מה עדיף להוריד ולשים אחרת או להשאיר.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Blackend,

מה עדיף?! מבין שלושה מאווררים+היטסינקים של Tt ה polo ,silent tower, spark 7 מה אתם חושבים עדיף מבין שלושת אלה?!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by iamapowerfulwerewolf,

בקרוב אני מקבל את הקירור, ויש לי בצד עוד מאוורר P12 שנראה ככה: ועוד מאוורר P14 שנראה ככה: כדאי לי לשים בקירור שני מאווררי P14? או ליתר דיוק, איזה סידור מאווררים כדאי לשים בקירור? תודה רבה!!!

23. Started by motkesabari,

רוצה לבצע OC , רציתי לדעת אם הטמפרטורות מאפשרות.. שיחקתי ב GTA IV בהגדרות האלו במשך 30 דק

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by avishaiar17,

שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by Faust-O,

שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.