עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by composite,

אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. יש לי VOODO 3 ובא לי להרוס אותו עם איזה אוברקלוק טוב איך אני יכול לעשות לדבר הזה אוברקלוק (תוכנה,חומרה או כל אמצעי אחר שאני יכול לעשות איתו אוברקלוק) בתודה עידן אשכנזי

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. הכל בבלוק אחד בסביבות 200$ בחו"ל. עם 6400 ב-3.2MHZ הוא מגיע ל-42 מעלות במאמץ במהירות הנמוכה ביותר. תצפו בסקירת הוידאו: http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by מורדו,

שמעתי שאם אני יחליף מאוורר יהיה שיפור בקירור, עם זה נכון אני רוצה מאוורר 120מ"מ הכי מהיר שיש ,עניין הרעש שולי אני לא נרדם בלי רעש של מחשב בלילה עם יש מאווררים שעושים 3000 RPM אני אשמח ... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by UVnet,

יש לי פנטיום 2.8GHZ על Asus P4S8X עם 512 MB זכרון (DDR 333) וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI . כמה אני צריך לצפות שיצא לי ב 3DMARK2001 SE?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום

8. ושל איזה חברה. עריכה: זה מיועד למוד שאני מתכנן אז בבקשה לא להעביר.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Salwaby,

אני חושש שבמחשב השני שלי הטמפ' של המעבד אולי עוברת קצת תגבול כרגע המעבד הוא p4 2.8ghz presscot 800mhz השתמשתי ב speed fan כדי לבדוק טמפ' וזה מה שקיבלתי (קובץ מצורף) התוצאות שם מראות דברים מוזרים , גם ב fan וגם ב temp ואני רואה שם גם איזה אייקון של שריפה שלא מוצא חן בעיניי טמפ' של 1 ו 3 נשארות קבועות פחות או יותר של 2 היא נעה בין 52 ל 56 האם יש סכנה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by stas12,

אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים: 1. אפוקס 8rda+ v2.1 n force2 ultra 400 2.בארטון 2500+ עכשיו שאלה בקשר לקירור של המעבד הנ"ל... יש לי שני אופציות: 1. לקנות את המעבד עם הקירור שמקורי שלו. גרסת RETAIL 2. לקחת אחד משני מאווררים אלו: * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1954 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1800 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=403 איזה מהקירורים תמליצו לי לקחת? ובבקשה אל תגידו לי לקחת משהו אחר כי אין לי כסף! אז מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by selon10,

יש לי עכשיו בבית שתי כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit "GV-NX66T128D" SLI DDR III bulk Gigabyte Geforce "GV-NX66T128VP" FX6600GT 128Mb 128Bit VIVO DDRIII PCIE + SLI - Bulk השאלה שלי שלראשון יש מעברר והוא די רואש החום שלו מגיע ל35 ובעומס ל48 גג והשני הוא 45 שהמחשב סתם עובד בלי משחקים ובלי תוכנות גרפיות מה שווה לכחת מהם?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by razazu,

שלום חברים אני בימים הקרובים מעוניין לקנות קירור טוב למעבד כרגע יש לי אופציה יחידה והיא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_3281&products_id=27064 יש לכם אולי להציע לי משהו טוב במחיר של עד 300 ש''ח ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה... תודה רבה! (:

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  16. רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by MiOB,

שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by DJ Clue,

איפה אני יכול לקנות בארץ מוצרי Scythe?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by nadavshefer,

שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. של 64 ביט ושל 400MHZ באס?

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  21. X

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  23. אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  24. שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.

25. Started by Bagheera,

הנה קישור לפרויקט המקורי ממאי 2008 ולאחר מכן עידכון שפורסם באשכול גלרית הקירורים בפורום. אחרי שנה של עבודה רצופה אפילו הצנרת הטובה ביותר נהיית צהובה וכמובן שהרדיאטורים מתמלאים אבק, בקיצור הקירור כבר לא מקרר כמו פעם וצריך לעשות משהו בנידון... ככה המחשב נראה כיום, הרבה מאוד צנרת והרבה מאוד בלוקים, את מספר הבלוקים אני לא אשנה אבל מבחינת הצנרת הגיע הזמן לעשות משהו בנוגע לבלאגן, בנוסף המשאבה של הלופ של הכרטיס מסך עושה בעיות ונכבית ללא סיבה לעיתים דבר שגורם לכרטיס מסך שלי להגיע ל 50 מעלות במנוחה (לא נעים ). הצנרת החדשה שארכיב היא צנרת TYGON בעלת דפונה עבה יותר מצנרת ה TYGON שברשותי כיום ולכן לא אזדקק לסלילים כמו אלה שמורכבים כיום. לא פשוט לפרק קירור מים, קודם צריך לנ…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים