אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז היום סוף סוף הגיע אחרון החלקים והרכבתי את המחשב: Intel Core i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro ואני לא מלצליח לעשות את ה QUICKBOOST בתוכנה EasyTune6, שאני מנסה לעלות ל3.2 המחשב מאתחל את עצמוכמה פעמים וחוזר לסטוק ב3.0 מתחרבשים דברים והמערכת לא יציבה וב2.8 זה עולה סבבה ונראה לי יציב (לא בדקתי לעומק) אז למה אני לא יכול להגיע ל3.2? אני על קירור סטוק עם arctic silver 5 הטמפ במנוחה לפי ET6 על 2.8 היא 33, נראה לי סבבה לא?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש קירור מים של זלמן מאיפה אני יכול לאשיג צינרות אם יש בארץ
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי, הUD2 טוב לאוברקלוק של I5 בגרסאת Tray עם Scythe Ninja Rev.B ועוד שני Scythe sleap stream 1600rpm? כמה אחוזים? הנה לינק http://skypc.co.il/pl_product~950206~10~0.htm האם הקירור שפירטתי מספיק גם כדי לעשות אוברקלוק ל5850? עוד שאלה, איזה קירור יותר טוב על ה5850 של Gigabyte או Asus? או שגם ככה אם אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק כדאי לקנות קירור אחר? תודה רבה למתייחסים.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia 8400 מתוצת leadtek בזמן האחרון המאוורר עושה רעש של "טרקטור" ניקיתי את המאוורר ועדיין לא עוזר איך אפשר להפחית את הרעש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הלוח כרגע על באס של 460, הזיכורונות ביחס ישיר לבאס (920MHZ), ומהעבד E6300 על המכפלה הטבעית שלו 7. המחשב יציב מאוד על הבאס הזה. הבעיה היא שמתי שאני מכבה את המחשב ולאחר מכן מפעיל אותו מחדש, המחשב מתחיל לפעול ואז נכבה ושוב מתחיל לפעול ושוב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מצליח לעשות POST, ואז או שהוא נשאר עם הגדרות הOC או שהוא עושה להן ריסט. התופעה נראית לי מאוד מוזרה, ואני חושד בספק שלי (ספק ג'נרי 500W, שאני לא בטוח לגבי איכות השנאי שלו). מה יכולה להיות פה הבעיה? :s05: תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! האם ניתן לבצע overclock למעבד מסדרת ה U של אינטל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הימים החמים של אוגוסט הובילו אותי למסקנה שהגיע לעבור לקירור מים, בכל אופן את החלקים העיקריים כבר בחרתי, מה שאני מבקש זה עזרה עם החיבורים צינורות וחיבורים לבלוקים. אני פשוט לא מצליח את כל הקוטרים השונים וסוגי החיבורים השונים. הנה מה שחשבתי בינתיים : דרך אגב המארז הוא CoolerMaster 690 והתכנון הוא להרכיב את כל המערכת בתןך המארז ולא מבחוץ. אשמח להצעות תגובות
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני ירגיש בהבדל ? המעבד Q9550 עדיין לא חיברתי את הקירור
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, למישהו יש את השילוב של Q6600 g0בשילוב עם לוח GA-G33M-S2 ? אני לא מצליח לעבור את ה3GHZ בשום מצב,כאשר הלוח נדרש לעלות מעל 1336 fsb הוא פשוט מסרב גם עם אובר וולט של 0.3V (וגם זכרונות ב1:1) יש משהו שאני לא רואה ?? אשמח לעזרה בהגדרות הנוכחיות הוא יציב לגמרי אחרי שעה בOCCT פירוט אוברקלוק בחתימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חושש שבמחשב השני שלי הטמפ' של המעבד אולי עוברת קצת תגבול כרגע המעבד הוא p4 2.8ghz presscot 800mhz השתמשתי ב speed fan כדי לבדוק טמפ' וזה מה שקיבלתי (קובץ מצורף) התוצאות שם מראות דברים מוזרים , גם ב fan וגם ב temp ואני רואה שם גם איזה אייקון של שריפה שלא מוצא חן בעיניי טמפ' של 1 ו 3 נשארות קבועות פחות או יותר של 2 היא נעה בין 52 ל 56 האם יש סכנה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על קירור טוב לציפסט. ראיתי את הקירור ZM-NB32J של זלמן ורציתי לשאול אם הוא טוב ואם אתם יודעים אולי על קירורים אחרים טובים יותר. סתם שתדעו אין לי מקום לברגים רק לדבק... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
<<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני משנה שם את האחוזים אבל לא קורה כלום,למה ? אולי בגלל שיש לי ויסטה ? ויש לי עוד שאלה,אני ורצה להחליף קירור למעבד בגלל שכרגע הוא ממש רועש,אם אני אחליף לפריזר 7 אני ארגיש בשינוי ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-