אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי P2 עובד אבל בביוס לא מצאתי אפשרות להגדיל את הBUS הלוח הוא M6TLC רציתי לעדכן ביוס אבל אני לא יודע איך כי בביוס אין אופציה כמו QFLASH וזה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GEFOCE6100 מובנה (מחשב חדש) האם OC יתן איזשהוא שיפור מורגש לדעתכם? מן הסתם אני לא מצפה לשחק משחקים הכי חדשים.... האם יש איזשהו סיכון גם ללוח אם? תודה
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
סידרתי קירור והוחלף לוח אם ומחשה טרמית למעבד חודשה... חוץ מהטמפרטורות יש בתמונה המצורפת גם מתחים האם הכול בסדר? והאם יש "ספייר"? הלוח אם של ASROCK המעבד הוא 3.0 GHZ ליבת פרסקוט.... האם המתחים בסדר והטמפרטורות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי נותן טמפ' קצת מוזרות, נניח רגע לזה שהטמפ' גבוהה (78 במאמץ), הטמפ' לא "נעה" בתחום מעלות מסויים, אלא מגיעה למקסימום ונשארת שם... (וכך גם במנוחה מן הסתם) האם צריכים להיות פיקים מסוימיים בטמפרטורה של הרכיבים כשהם במקסימום מסוים, או שהם סטטים, במקסימום בפעולה ומינימום במנוחה?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב צילמתי תמונה מהביוס,אני צריך בבקשה שתגידו לי אם פה אני צריך לעלות את הMHZ. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המחשב הוא זה שבצד רק במקום טרנספורמר יש לי שארק [תרמלטייק] יש לי מקדימה 120 מכניס מאחורה 120 מוציא קירור סטוק של הכרטיס מסך [מאוורר] וביג טייפון על המעבד האם זה מספיק או שלהוסיף אחד בדלת/בגג של 80/120?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
-
שלום, התחדשתי לי במערכת חדשה ואני רוצה קצת לראות מה הגבולות שלה. בגלל שאני חדש בתחום האינטל ולא מכיר גם את הביוס של הלוח הזה, אני מסתבך איתו אשמת לקצת עזרה ועצות כדי לסחוט את המיץ מהמערכת. כחלק משיפור הקירור אני הולך להתאים את הבלוק שלי (MAZE4) לתושבת LGA775 מסוקט A הישן שלי. המערכת הישנה שלי היא: Atlon XP 1700+ Abit NF7 v.2 TwinMOS ddr400 והחדשה: CPU: E6300 MB: Asus P5B deluxe MEM: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel (F2-6400CL4D-1GBPK ) PSU: OCZ ModStream 520W עשיתי OC קטן דרך התוכנה AI SUITE , העליתי את ה באס ל 300 ומכפלה 7, לא נגעתי במתחים. הכל יציב. דרך איפה עדיף להעלות את הבאס והמתחים, התוכנה או הביוס? ואיפה בביוס יש את האפשרות הזו?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד : P4 1.7 S478 מתח : 3.056 מכפלה : X17.0 קוד ליבה : Willamette מהירות באס : 100MHZ FSB : 399.0 לוח אם : INTEL D805MV אהה ועוד משהו, יש לי מקלדת אלחוטית שלא עובדת אחרי ריסט, יענו רק כשאני מגיע לווינדוס, אז איך אני יכול להיכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Gigabyte k8n pro sli amd athlon 3500+ 939 עם קירור Thermaltake BigTyphoon CORSAIR 512MB VALVE CL2.5 X2 (1024MB) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb HEC 480W ACE איך המערכת שלי לאוברקלק ? וכמה GHZ נראה לכם אני יכול לעלות עם המערכת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרך לשלוט במאורר של הכרטיס הזה? המאוורר רועש יותר מהמאוורים של ה CPU והמארז ביחד. בATI Tray Tools כתוב שאין תמיכת חומרה - זה הגיוני שבמעבד חדש יחסית לא תהיה אפשרות כזו? הכרטיס חדש, ואין שם בעיה פיזית -הוא פשוט קטן ורועש... לנתק אותו לא נשמע לי בריא במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. אני חושש שהחיישן מזייף קשות, ולכן אני צריך למדוד את טמפ' הליבה. יש דרך לעשות זאת? אני יודע שלC2D יש את TAT. אבל מה עושים עם פנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה.. אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע? בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזו מגבלה יש ללוח אם שלי בדיוק בכל הנוגע לאוברקלוק? אם אני יעשה למעבד, יש מצב שהוא ישרף? כי שמעתי שהלוח אם הזה גרוע באוברקלוק ולא ממש הבנתי למה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש סיכוי לפתוח צינורות ב geforce 6200,nv44,DDR2,256M,64bit של Inno3D או שזה מהסוג שאי אפשר לשפר בו כלום?
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם יש אפשרות בכלל לעשות עם הלוח הזה אוברקלוק? כי לפי מה שהבנתי הלוחות של אינטל נעולי אוברקלוק או משהו כזה...? תודה ושבת שלום,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 945 של אינטל והמאוורר שעל המעבד מסתובב במהירות של 1.3 פעם הצלחתי איכשהו שהוא יסתובב על 4.0 ואני לא זוכר איך... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON סוקט 462 - ואני רוצה להחליף לו קירור. לא משהו רציני רק שיוריד לו את הטמפרטורה במעט... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך על כך, עדיף עם תמונות. תודה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-