עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  2. nVidia GeForce MX440 with 64MB עשיתי אוברקלוק בינוני לכרטיס זה, ובדקתי את המעלות באוורסט ( Everest ) כעת הוא ב43 מעלות, אני צריך לדעת עד איזה גבול החום אני צריך לעצור את הOC. אז אם יש למישהו מושג כמה מעלות צריך להיות כדי שיישרף? בתודה! ממני raniAA

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by Infection,

שלום, לפניי חודש ניתקתי מאוורר מהמחשב בגלל שהוא עשה רעש כמו של טרקטור :-\ רציתי לדעת אם יש דרך שאני יחבר אותו שוב אבל להוריד לו את המהירות שירעיש פחות? תודה לעונים =]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Philip,

קניתי ספריי צבע UV שזוהר בחשיפה לאור UV, בדקתי אצל חבר עם מנורת אולטרא סגול וזה עבד מעולה.. אבל הבעיה היא שזה לא מתאים למארז... אני מחפש קתודה כמו זו http://www.pc-look.com/boutik/product_info.php?products_id=324 אבל בארץ.... כל הקתודות שמוכרים בארץ שמצאתי הם קדותות קרות רגילות ולא UV... אם למישהו יש מושג על מקום ומחיר, תודה רבה מראש! אגב, הספריי עלה ל 400ml רק 34 שקל... לא רע, וזה הספיק ל 4 מאוררים [כנפיים בלבד] ונשאר עוד המון!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by לילך,

///

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by composite,

קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-

9. מה הוא בדיוק עשה שם ל5700 אולטרה או משהו כזה יש מצב להסבר קצר וקולע? http://www.overclockers.com/tips1151/index02.asp

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by strifer,

שלום , כנראה שהקירור של הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו. המליצו לי על ACCELERATOR XTREME אבל הבנתי שהורידו אותו מהמדפים. יש קירור אחר יעיל שאתם מכירים לכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  11. שלום לכולם הימים מתחממים, ושמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך עולה באש.... המאוורר מסתובב 60% מהמהירות המקסימאלית שלו, וזו ההגדרה ברירת המחדל.. איך משנים את מהירות המאוורר ? או לאוטומט? שהוא יסתובב מהר יותר כשצריך וכשלא - אז הוא ירד לבד.... יש דרך ? הקירור הוא קירור סטוק רגיל של ASUS [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אוקי, אז זה הולך ככה. ישלי OC יציב על המחשב כבר בערך חודש וחצי.. בהגדרות הבאות: FSB400, מעבד X8, עובד על 3200, מתח 1.36 זכרונות עובדים על 800, בתזמונים 4-4-6-12 במתח +0.3 = 2.11. הFSB קיבל +0.25, והNB קיבל +0.15 (זה המינימום מתחים שהייתי צריך בשביל לקבל בוט לפני חודש וחצי) הכל טוב ויפה, הרצתי היום PRIME95 וכמו שהכי כיף, אחרי 4 שעות ו20 דקות, קיבלתי שגיאה.. מדהים :-\ ואז ניסיתי לשחק מחדש בהגדרות, ודי לתדהמתי גיליתי שהמערכת עושה בוט גם על +0.2 לזכרונות = 2.01 = על אותה מהירות ואותם תזמונים! (133Mhz יותר מסטוק! ורק =0.1V יותר מסטוק! זכרונות מעולים =] ) והFSB / NB צריכים רק +0.1 ! אפשר לדעת מה זה הקטע הזה? למה לפני חודש וחצי הייתי צריך למלא את הלוח בתוספות מתחים בשביל להחזיק…

13. http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?&set_albumListPage=17 האחרון בדף איך אפשר לדעת שהוא יציב?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by Class889,

בחיי שקוראים פה דברים מצחיקים. לפני הכל המפרט שלי: GigaByte P31 DSL3 E7200 45 nm G.Skill 6400PK CL4 Nvidia 8800GTS HEC 400TR-TF CoolerMaster 690+מאווררים ממש חזקים. Tuniq HSF לפני הכל אני אספר קצת היסטוריה עליי. היה ברשותי מעבד E2180 שאיתו הצלחתי להגיע לתדר של 375X9 יום יום. הזיכרונות שלי עבדו על 4-4-4-12 מתח של 2.1. הPCI E ניסיתי 100-110MHZ והמחשב לא היה עולה, רק שהוא היה על אוטומט. יותר מאוחר הבאתי E6300 שאיתו הגעתי ל... 470X7 בכיף עבדתי איתו בלי שום בעיה. מבחינת ההגדרות הכל היה על אותו דבר. שניהם רצו מתח של 1.55. היום שהבאתי את הE7200 דברים מצחיקים קרו... הצלחתי לייצב אותו על 420X9 לזכור שזה …

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by Gamer-Emperor,

שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי שאלה והתייעצות. הנה המפרט שלי: Asus P5B (965) Intel Dual Core 2 DUO E6600 @ 2.4GHZ LEADTEK WinFast PX7950GT 512Mb TWINMOS 1GB Ram DDR-2 800MHZ THERMALTEK SOPRANO TOWER 420W אני לא מומחה גדול בOVERCLOCKING, יותר נכון לא מומחה בכלל, אבל עשיתי OVERCLOCKING למחשב שלי, לפי המדריך הזה: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 [את הOVERCLOCKING עשיתי מ2.4GHZ ל2.9GHZ] עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. הטמפ' על 55 מעלות נח, ועד 58 - 60 פעיל -> זה סביר? אם לא, ואני בכל מקרה מתכנן, איזה מערכות קירור כדאי לי לקנות? יש לי SOPRANO TOWER של THERMALTAKE 2. האם המדריך הנ"ל הוא טוב? כי בעצם את כל הVOLT אני משאיר על AUTO, יש משהו שאני צריך לשנות שם? לשי…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Mda101,

ברצוני להתעלל במארז שלי... לפרק אותו לגורמים, להוסיף לו כמה חורים... והחדיר אליו כמה חלקים אך... ישנה בעיה קטנה... אין לי את הידע האלקטרוני לביצוע הפעולות... לכן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים באיזור נתניה... שמוכנים להיות "חונך" למופרע מתחיל בתודה מראש... נדב, מד"א 101

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by assaf12,

מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. שלום, יש לי גוף קירור של INTEL די מוכר... יש לו בערך כ-22 צלעות והם די עבות לאומת זאת, יש לי גוף קירור של חברה לא מוכרת, שיש לה לפחות 30 צלעות מאוד צמודות ודקות מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by arnoNz,

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp90.htm Thermalright XP-90 תומך A64 3000+ 939 ומה עדיף הגוף שהזכרתי למעלה או ה XP-120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm לאוברקלוק וגם ההבדל כל כך משמעותי ???

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  20. החלטתי להוציא יותר ביצועים מהמעבד כשעד עכשיו הוא היה באוברקלוק ל3ג'יגה הרץ ולשם כך העלתי את התדר ל3.2 לשם התחלה המכפלה היא של 8 ו-host cpu frequency של 400 והזכרון על 400mhz כלומר יחס 1:1 המתח עומד על בדיוק 1.4 וולט. הטמפ' הן 52 52 45 45 במנוחה ו73 72 65 66 במאמץ אבל הגוף קירור עובד על מצב מאוורר אוטומטי שעומד עלכ-700-800 סל"ד במנוחה ובמאמץ על 1100 סל"ד. אני אכוון את המאוורר למקסימום שזה 1900 סל"ד קבוע ,ככה שהטמפ' ישתפרו בהמשך אבל הבעיה שאני מריץ את פריים אחרי 10-15 דקות אין יציבות והמחשב מרסט. יש לכם רעיונות והערות שיעזרו לי? תודה נ.ב כרגע מתח של 1.4 זה לא גבוה מדי לנסיון להשיג 3.2?

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by tal^_^,

היי אני מעוניין להכין MOD למקלדת שלי, שיהיו בתוכה (מתחת למקשים) לדים כחולים, ראיתי באיזה אתר (אני לא זוכר באיזה) מדריך, התוצאה נראתה יפה, אבל הבעיה הייתה שהם לא הראו איך לחבר את הלדים (הם אמרו פשוט לקנות את כל החומרים באתר, במכיר מופקע). אז אם יש לכם מדריך, או סתם עצה תרשמו אותה. נ.ב רצוי שהמתח ללדים לא יבוא מהמקלדת (אם מקור כוח חיצוני) תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by ליאור הרוש,

יש לי פריזר 7 פרו אני מעונין להחליף/לשפר את מערכת קירור האוויר אצלי במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1403&products_id=16992 איך הקירור הזה?עם יש לכם עוד הצעות תציעו עד 180-200 ככה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by zoloboy,

אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים