עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by darkman,

אז ככה זה לחבר המעבד שלו עוד קבוע על 65 אחרי מספר שניות של PRIME 95 המחשב הגיע ל70 הוא מתולנן על ריסטים בזמן עבודה על המחשב וגם לא במאמץ אני חושב שהבעיה היא במעבד (1.9) הוא רוצה קירור טוב עד 150 שקל אם אתם חושבים שזה בה ממקור אחר אשמח לשמוע תגובות *לא מתוכנן OC לוח אם Gigabyte K7 Triton

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  2. הלוח אם שלי נשרף.. ויש לי לוח חלופי... ואני מתקשה להוציא את המעבד עם המאוורר .. זה עם שתי קליפסים כאלה ואני לוחץ ומנסה לשחרר וזה לא מצליח.. ד"א הלוח ישן.. ואולי יש שיטה אחרת להוציא את זה.. ויש על המעבד מאוורר מובנה שמוחזק חזק המעבד הוא פנטיום R 4 .. SOKET אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר ..תודה תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?i=dmto0mc3odew.jpg ו.. http://up43.siz.co.il/up3/xtzkyj2gmjdn.jpg

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by asaf556,

שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

יש לי בלוק ורדיאטור של Tt, ועליו יש בורג לתפוס צינור 4\1, אני רוצה להרכיב צינורות 8\3 על הבלוק והרדיאטור הזה... תודה רבה! (:

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  5. רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by boom,

העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by strifer,

שלום , כנראה שהקירור של הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו. המליצו לי על ACCELERATOR XTREME אבל הבנתי שהורידו אותו מהמדפים. יש קירור אחר יעיל שאתם מכירים לכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by GAL SHAMIS,

יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by shaohad,

שלום בניתי לעצמי מערכת קירור מים למערכת מחשב של I7 920 כרגע אני מקרר עם המים רק את המעבד, המערכת עומדת לרוב על טמפ' של 30 מ' כשהיא מערכת ללא רדיאטור בלוק קירור משאבה 5 ליטר מים(בכדי שכמות המים תספיק לקרר ללא רדיאטור), וצינורות כרגע קיימות במערכת שתי בעיות: א. אבנית- האם יש למישהו רעיון איך למנוע אותה?, חוץ מנקיון וחילוף של צינורות ב. המים מתאדים מכיוון שמיכל של המים פתוח , האם יש לכם רעיון למנוע את הבעיה ללא סגירה ואיטום של המיכל? דבר נוסף איך אוכל להוריד את הטמפ האם יש אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. אני רק מתחיל בנושא אז תנו לתמונות לדבר בעד עצמן... קירור סטוק והמערכת ב OC מ 2.8Ghz@3.0 http://img277.imageshack.us/img277/73/150015001488151315014ft.jpg

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  11. יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Bagheera,

הנה קישור לפרויקט המקורי ממאי 2008 ולאחר מכן עידכון שפורסם באשכול גלרית הקירורים בפורום. אחרי שנה של עבודה רצופה אפילו הצנרת הטובה ביותר נהיית צהובה וכמובן שהרדיאטורים מתמלאים אבק, בקיצור הקירור כבר לא מקרר כמו פעם וצריך לעשות משהו בנידון... ככה המחשב נראה כיום, הרבה מאוד צנרת והרבה מאוד בלוקים, את מספר הבלוקים אני לא אשנה אבל מבחינת הצנרת הגיע הזמן לעשות משהו בנוגע לבלאגן, בנוסף המשאבה של הלופ של הכרטיס מסך עושה בעיות ונכבית ללא סיבה לעיתים דבר שגורם לכרטיס מסך שלי להגיע ל 50 מעלות במנוחה (לא נעים ). הצנרת החדשה שארכיב היא צנרת TYGON בעלת דפונה עבה יותר מצנרת ה TYGON שברשותי כיום ולכן לא אזדקק לסלילים כמו אלה שמורכבים כיום. לא פשוט לפרק קירור מים, קודם צריך לנ…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  13. האם התחילו כבר לייבא לארץ בלוק קירור מים לכרטיסי מסך החדשים 8800?

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Noblesse,

של חברת pro'sKit המפרט בלינק הבא: http://www.prokits.com.tw/english/on_line_cat/12_power/p122.htm ניראה לכם שהוא שווה משהו? אני יוכל להרכיב עליו ראשים של דרמלים מחברות אחרות?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by game kILLer,

יש לי מעבד P4 1.7 אין לי קרור מיוחד או משהוא כזה איך אני יכול לעשות OC דרך איזה תוכנה..(אין לי מוסג ב OC) ולאן אני יכול להגיע המעבד בדרך כלל עובד על 32 מעלות בכל מצב.. וכמה אני יכול לעשות OC קבוע כדי שלא ישרף

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by bad-sector,

מי טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by udicol,

במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by zZz.,

alpine 7 lp.. ניסיתי לנקות אותו, ניסיתי למצוא מאיפה לשמן אותו (עפ"י מדריך שלכם) לא מצאתי (מאחורי המדבקיות אין שום ציר חשוף, או פקק לציר חשוף). יהי זכרו ברוך? אם כן, אני זקוק בדחיפות להמלצה למאוורר חדש.. תקציב: 200~ ש"ח מקסימום. מיקום: רצוי ksp קריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik מפרט נוכחי: Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Enclosure Type: Desktop 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo 64 kilobyte primary memory cache 6144 kilobyte secondary memory cache 64-bit ready Multi-core (2 total) Not hyper-threaded Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Bus Clock: 333 megahertz BIOS: Award Software Intern…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לעשות קצת(הרבה) OC לכרטיס. עשיתי לפני כמה שנים OC לגיפורס 4 שהיה לי אבל חוץ מזה אין לי ניסיון באוברקלוק קראתי תמדריך למעלה וראיתי שהקירור הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4803 מתאים לכרטיס שלי ללכת עליו או שיש משהו יותר טוב? ועם איזה תוכנה כדאי לעשות תOC(אני מכיר את ריבהטיונר ופאואר סטריפ)?

21. Started by dz,

יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by SinfuL-,

קניתי היום למחשב החדש שלי את המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=10324 אני רוצה לדעת אם הוא יקרר טוב ולא יעשה סתם אור, אני לא מחפש משהו מטורף אלא קירור סביר שיזרים אויר כמו שצריך. למחשב הישן שלי קניתי את הקירור למעבד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 אני רוצה לדעת אם הוא יקררטוב ויוריד את המעלות ב-10 לפחות.

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by composite,

אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  24. יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. יש לי VOODO 3 ובא לי להרוס אותו עם איזה אוברקלוק טוב איך אני יכול לעשות לדבר הזה אוברקלוק (תוכנה,חומרה או כל אמצעי אחר שאני יכול לעשות איתו אוברקלוק) בתודה עידן אשכנזי

• 8 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.