עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by The TrCkeR,

הלוח כרגע על באס של 460, הזיכורונות ביחס ישיר לבאס (920MHZ), ומהעבד E6300 על המכפלה הטבעית שלו 7. המחשב יציב מאוד על הבאס הזה. הבעיה היא שמתי שאני מכבה את המחשב ולאחר מכן מפעיל אותו מחדש, המחשב מתחיל לפעול ואז נכבה ושוב מתחיל לפעול ושוב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מצליח לעשות POST, ואז או שהוא נשאר עם הגדרות הOC או שהוא עושה להן ריסט. התופעה נראית לי מאוד מוזרה, ואני חושד בספק שלי (ספק ג'נרי 500W, שאני לא בטוח לגבי איכות השנאי שלו). מה יכולה להיות פה הבעיה? :s05: תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5200 (כן כן שמעתם נכון) והמאוורר שלו ממש מרעיש . עכשיו יש לי כמה שאלות... דבר ראשון - אפשר לראות את הטמפרטורה שלו או שאין לו חישן תנועה? אם כן איך? דבר שני יש לי גוף קירור ומאוורר של הסטוק של אינטל נראה לכם שאפשר לקמבן איתו משהו במקום הקירור הרגיל?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום, השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by zZz.,

alpine 7 lp.. ניסיתי לנקות אותו, ניסיתי למצוא מאיפה לשמן אותו (עפ"י מדריך שלכם) לא מצאתי (מאחורי המדבקיות אין שום ציר חשוף, או פקק לציר חשוף). יהי זכרו ברוך? אם כן, אני זקוק בדחיפות להמלצה למאוורר חדש.. תקציב: 200~ ש"ח מקסימום. מיקום: רצוי ksp קריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik מפרט נוכחי: Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Enclosure Type: Desktop 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo 64 kilobyte primary memory cache 6144 kilobyte secondary memory cache 64-bit ready Multi-core (2 total) Not hyper-threaded Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Bus Clock: 333 megahertz BIOS: Award Software Intern…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by fareedamr,

:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by Oranl,

היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by ToR,

ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by p-o-i,

כן שלום יש לי את המעבד של AMD 3800X2 ולוח GA-M55S-S3 ניסיתי כרגע לבצע אוברקלוק קטנטן מ2010MHZ ל2200MHZ והמחשב עלה עד לווינדוס וקרס וככה עשה לי 3 פעמים העלתי את המתח מ1.3 ל1.35 והוא אכן הגיע טיפה רחוק יותר בהרצה של הווינדוס...אז מה ניראה לכם לעלות עוד את המתח יש מצב שלא העלתי מספיק...וכן אני כרגע עובד עם קירור סטנדרתי אבל קר פה והמעבד עומד לי על 20-23 מעלות אז אין מצב שהאוברקלוק הקפיץ אותו למעלות משוגעות שגרמו לו לקרוס...

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by aka_katz,

יש לי מארז CM690 ויש מקום במארז למעלה לעוד 2 מאווררים של 120 הבעיה היא שאין ממש מקום למאוורר רגיל רק ל-120 דק הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום מישהו מכיר חנות בצפון ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?

14. Started by Bug,

קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו. אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן. תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

יש לכם המלצה ? יש להם גם משחות טרמיות טובות?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  16. שלום, אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה בזמן OC, אני מנסה לשנות את ערכי המולטיפלייר ואחרי שאני משנה ושומר הוא פשוט מחזיר את זה לערך קבוע של 6. אותו דבר עם מהירות השעון שלהיא 266, אודה לעזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by jabbahutt,

הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. האים אפשרי לפתוח צינורות?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  19. 933 עם מאוורר DRAGON ORB 3 שמסתובב במהירות של 7000 RPM יעמוד על 40 מעלות ב IDLE ???

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by arpa,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by uzi4u2,

קניתי היום ZALMAN VF 900-CU עכשיו יש לי עוד בבית MX-1 של AC ומה שמקבלים עם הזלמן זה איזה THERMAL GREASE שווה לשים את ה- MX1 במקום ?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by ha_miki,

שלום יש לי מעבד AXP1800 ואני רוצה לעשות לו OC מישהו יודע איך אני פותח את הגשרים לשנות את המכפלה ???? יש לי לוח של GIGABYTE 7ZXE ואני לא רוצה לשנות את ה FSB אלא לשנות את המכפלה למישהו יש מושג איך לשנות את המכפלה או שיטות איך לפתוח ולחבר את ה גשרים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by razazu,

שלום חברים אני בימים הקרובים מעוניין לקנות קירור טוב למעבד כרגע יש לי אופציה יחידה והיא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_3281&products_id=27064 יש לכם אולי להציע לי משהו טוב במחיר של עד 300 ש''ח ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים