אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מה זה וולט מוד ואיך מבצעים אותו ומה זה עיפרון B2 ? תודה לעונים... יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
נגמר לי החומר הטרמי והמעבד הגיע ל55 במתח סטוק אז מה עושים ? מורידים מתח ... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי משהו שאני חייב להגיד: באמת שהיצירות של חלקכם מאוד מעניינות ויפות ( על פי התמונות ) אבל אני לא יכול שלא לחשוב שחלקכם עושים זאת ממניעים לא נכונים. אני רוצה לעשות אנלוגיה קטנה ולעבור מעולם המחשבים לעולם הרכב...בטח כולם מכירים את התופעה של הארס המצוי שהוציא רישיון לפני 30 שניות אבל הוא כבר במוסך עם הפיאט אונו המסכנה שלו שמבקשת שינתקו אותה מהמכשירים אבל הוא החליט לשים לה אגזוז פתוח כדי שהיא תהפוך למכונית מירוץ ( ככה לפחות הוא חושב ) והוא יוצא לכביש ונותן גז והמכונית לא זזה אבל היא נוהמת כמו אריה והוא תופס פוזה של שומכר. לי יש מחשב מסכן בן שלוש שנים והשינוי היחיד שיש לו במארז הוא שהוא פתוח לחלוטין ןתאמינו לי שזה יוצר זרימת אויר לא רעה והמחשב לא נתקע לי אפילו פעם אחת בגלל …
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
??? אויי התבלבלתי בפורום תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מצאתי לי מחשב ישן במחסן שלי שהיה זרוק חח.. עם מעבד 1.6 של פנטיום ולוח סגול עוד לא בדקתי חברה בכול מקרה אני רוצה לעשות למעבד הזה אובר קלוק... אהה וזה עובד בכפולות של 16x100 mhz לא יודע למה כי הזיכרונות שלו הם 133.. בקיצרו חברה תנסו לעזור לי לעשות אובר קלוק כי עם אני ניכנס לבאיוס ומנסה לעלות את הכפולות מ-16 ל-17 או 18 וכו כוו זה לא משנה שום דבר זה עדיין נישאר 1600 בקיצרו יאלה חברה תעזורו תודה...
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי thermaltake volcano 11 xaser with sf2 הוא מספיק בשבילי אוברקלוק בינוני? אני ממחליף למארז compucase 69a19 הם מאוורר 120 ממ שמכניס ואחד שמוציא של וונטק,וגם מאוורר 80 ממ סמארט פאן 2 שמכניס מקדימה, הקירור למעבד מספיק בשבילי ?אוברקלוק למעבד 2600 ברטון נגיד ל-180 באס או יותר?
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עכשיו (במצב של כמעט מנוחה - רק אינטרנט) הטמפרטורה של המעבד (p-4 1.5 423) עומדת על 38/9 מעלות ב100% מאמץ זה יכול להגיע ל 50 מעלות. זה הגיוני?!!!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה לא מראה מעלות צ'יפסט , לא לוח אם , ולא מעבד. והמעלות ב-temp כתובים ב-127 מעלות! במעלות כאלה המחשב היה עולה באש!!
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
תראו...זה מה שspeedfan הראת לי.. אני שואל אם זה הגיוני כזה דבר.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה הגיוני שאחרי OC אני מקבל פחות נקודות ב 3DMark06 מאשר בלי??? מה ניסגר?????? איך?? Q6600 2.4 ל 3.0
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה זה??? אני מעלה את ה MHZ של הליבה הוא עולה לי יפה מאוד אך משום מה המשחקים נתקעים..... למה זה קורה אני נוגע בהיטסינק והוא קר כקרח איך מתקנים את זה??
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי (ראו חתימה ) הצלחתי להגיע ל561/1070 קיבלתי 3803 ב3dmark05 ואם אני מנסה לעלות יותר זה לא נותן לי או אם אני מצליח עם powerstrip אני מקבל ציון נמוך בהרבה ? מה הסרט ? עזרה !
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאתם לא יכולים לגלות את העתיד אבל חשבתי שאולי כן חחח סתם חשבתי אולי תוכלו לנחש בערך, זה המקרה: היום ישבתי איזה שעתיים לחתוך צלעות לזכרונות של הכרטיס מסך מאלומיניום שהיו לי מאיזה מחשב ישן ושמתי עליהם 2 מאווררים קטנים שתופסים בדיוק את כל הגודל של הצלעות ושמתי עוד מאוורר 80 מכוון עליו ועוד אחד קטן גם על הכרטיס מסך ועכשיו יש לי כאלה דברים שחורים במשחקים (ניראה לי שקוראים לזה ארטיפקטים) והגעתי לאותה תוצאה באוברקלוק לפני ששמתי את כל הקירור הזה זה הגיוני???? ד"א יש לי כרטיס FX 5200 והמהירות זיכרון עכשיו עומדת על 393 והמהירות מעבד על 320 אבל שאני מעלה את הזיכרון והמעבד(של הכרטיס מסך כמובן) אז רק הזיכרון עושה בעיות ארטיפקטים המעבד לא עושה אבל אני פוחד שאני יגזים באוברקלוק…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף הפעלתי תמחשב פעם ראשונה לאחר מעבר למארז חדש מtt lan fire למארז רגיל עם 3 מאוורים אבל שמתי לב ב lan fire בדר''כ הטמפ היתה 43-45 מנוחה 55-56 מאמץ היום היא 50-52 מנוחה 63-65 מאמץ היום היה ממש חם וזה בלי מזגן דרך אגב אומרים שהיום היה 27 מעלות בחוץ זה נחשב חם ? מכאן מגיעות ה10 מעלות אקטסרה ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני אגש ישר לעניין אני נמצא באובר ל 3000 mhz אבל אני בטוח שאפשר לסחוט עוד קצת, אני יצרף פרטים. מעבד + אוורסט (אני בטוח שטמפ' היא לא הבעיה שלי כי בדיוק קיבלתי את הביג טייפון ואז זה היה הרבה הרבה יותר גרוע... http://img384.imageshack.us/my.php?image=15tq.jpg זכרונות (דווקא אני חושב שזאת הבעיה שלי כי יש לי 2 סלוטים של 333 MHZ ו2 של 400 - הגבלה מסוימת) http://img386.imageshack.us/my.php?image=20kk.jpg כמו שאתם רואים במקום לעבוד ישירות על תדר של 200MHZ הייתי חייב לטפס למעלה מ 166MHZ עד לאן שהגעתי וזה ל 209... עכשיו אני יודע שהקינגסטון הישנים שלי של 333 MHZ עלולים לעצור אותי אבל האם זו באמת הבעיה? בנוסף קראתי באקסטרים סיסטמס איזשהו נושא לגבי ליבת הנורט'ווד ורשמ…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא מוצא ת'אפשרות בביוס של העלאת מתח למעבד.. כנראה שאי אפשר ? (אחח כמה שאני ישבור ת'לוח המחו**ן הזה) (shuttle!!!!!) אין מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אגב, מעבד 3200+ ולא 3500+ פשוט עשיתי OC קטן [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-