עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 911,

שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Intel i5 6600K כרגע אני בתקציב דיי מקוצץ וחסכוני. אהיה עם לוח MSI Z170A GAMING PRO ומארז Antec GX500 window פשוט לפי הנתונים של המארז, הקירור הכי גדול שאפשר להכניס הוא בגובה 157מ"מ עכשיו רוב הקירורים הטובים שיש עליהם מאוורר 120מ"מ הם בגובה 160מ"מ ומעלה כמו הninja 3 וה-i30. ראיתי באיזה סיקור שמצאתי בגוגל שמישהו הכניס למארז הזה קירור בגובה 165מ"מ השאלה אם לא מתפשרים על המאוורר בצד? כי אני דיי בונה על זה שאני אמלא את כל הסלוטים של המאווררים ישר כשאקנה את המחשב הזה לזרימת אוויר אופטימלית. אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה סופית לגבי הגובה והמקום שבאמת יהיה לי שם. ובנוסף, אני צריך המלצה לקירור איכותי בסביבות ה200 שקלים שיספיק…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Milk-Inc,

אני חדש בכל העסק!!! : אני יודע שאוברקלוקינג זה המהרה אבל איך עושים את זה , וכדאי לעשות את זה? וקירור מים...מה זה?? ורציתי לדעת אם יש לכם מדריכים שמסבירים את כל זה??....אני מאוד ישמח!! תודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. אז ככה יש לי 7600 גי טי של גין וורד אפילו אם אני מעלה לו מגהרץ אחד יותר המסך עושה פוסט ומייד חוזר לתמונה מלאת ארטיפקטים ותקלות ריסט חובה לא ניתן לתקן בשום צורה אחרת הדריברים הם הכי עדכניים והטמפרטורה היא 46 ללא מאמץ במאמץ 56 מישהו ניתקל בבעיה זו או במשהו דומה ומצא פתרון אני ישמח לשמוע תודה מראש לכול העונים דרך אגב קורס במבחןhdr האחרון ב3dmark 06ללא שום קשר לאוברקלוגינק

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by RJ1,

האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. http://img134.imageshack.us/my.php?image=miniimag1044kp5.jpg אם מאוורר כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1594 יש מאוורר טוב יותר מזה אבל בגודל של 45mm ? עכשיו השאלה שלי איפה אני צריך לעשות את החורים בקירור כדי עוד תמונות של הHeatSink http://img156.imageshack.us/my.php?image=miniimag1045oi3.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=miniimag1046xb3.jpg אני די בטוח שהקירור הזה יהיה טוב יותר מימה שיש לי עכשיו על 7600GT אני ישים גם כאלה על הזכרונות http://img155.imageshack.us/my.php?image=miniimag1047av4.jpg כמובן שאני יחתוך את זה לשנים אם אפשר גם לינק לדבק טרמי?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  8. מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by ranyr,

אני עדין לא סגור... הבנתי שבלוחות האלה עדיף לפעמים ras latency של 11 ולא נגיד... 5 אם כן אז זה רק בתנאי שתתקבל תמורה בתדירות או שזה לא קשור?? זה נכון גם לגבי תזמונים אחרים??

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. חברת PLUNKETT ושות' הדפיסה חמישה צלעות קירור מהונדסים לפיזור יעיל וטוענת שכולם השיגו תוצאות טובות מקירורי אוויר סטנדרטים. http://www.3ders.org/articles/20160115-plunkett-associates-uses-3d-printing-to-build-high-performance-heat-sinks.html איפה התוצאות??? בכל מקרה נראה מעניין. האם מדפסות תלת מימד יפתחו את הדלת לתחרות עיצוב ברמות חדשות של יעילות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tomerzhr,

אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  12. Started by shloosh,

אפשר לעשות אוברקלוק כמה שרוצים למעבד אם הוא נשאר טמפ' מאוד נמוכה???? אם כן אז אפשר להיע לאיזה 10 GHZ בקלות עם קירור מאוד מאוד מאוד טוב ומעבד 3 גיגה c. אני מדבר על קירור עם חנקן נוזלי או מה שזה לא יהיה.

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  13. אני בקרוב מאד הולך לעשות חלון במארז. באיזה עובי צריך להיות הפרספקס? ניתן לעשות חור בפרספקס בעזרת מקדח כוס? הוא יחזיק מעמד? תודה.

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by avi333,

יש לי את הלוח הזה ואני רוצה לקנות את הקירור הזה או את הXP 120 אבל אני לא מוצא אתר שאני יכול לקנות בו אותו אז אם מישהו יכול להביא לי אתר זה יעזור.... ומה לדעתכם יותר טוב הXP120 או זה והאם אני יצטרך לפרק את הלוח בשביל להרכיב אותו או תאקספי 120 כי אני לא יודע לפרק לוח???

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by ofir341,

שלום, אני צריך עזרה כדי להגיע ל4 GHZ יציב אני כרגע נימצא על 3.9 וכל פעם שאני מגיע ל4 זה לא יציב העלתי מתחים וניסיתי לשנות עוד בביוס אבל לא מצליח להגיע מצב יציב, המחשב קורס אחרי חצי שעה. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by greenvector,

נערך: תוצאות הגיעו אוקי קיבלתי את התוצאות: 3D Mark score: 10337 sm2.0 score 4422 HDR/sm3.0 5026 CPU score: 2422 מפעיל עם HD4850 512MB מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Dvich,

מחפש גוף קירור (כולל מאוורר) ל-6600K/6700K (לא סגור עדיין על איזה מהם לקנות), אני מתכנן לעשות OC בינוני, תקציב של 300 ש"ח. אם אתם חושבים ששווה להגדיל את התקציב בתמורה לקירור שמשמעותית יותר טוב אשמח לשמוע על כך. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by ziv0798,

יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. מה עושים, אני עושה אובר דרך הביוס (עיין פרטי מערכת) :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omerbar,

מפרט: מעבד : Intel I5-6600K 4.6MHz קירור למעבד: Noctua nh-d15s לוח אם: Gigabyte GA-Z170-HD3P זכרונות: 1X8GB G.skill Value ram 2400Mhz ספק: Corsair RM550 כרטיס מסך: Sapphire RX 480 Nitro + OC 8GB מארז: NZXT S340 עשיתי אוברקלוק למעבד היום, הגעתי איתו ל4.6MHz על VCORE של 1.290v יציב. הבעיה שכשהוא נמצא בidle יש לו קפיצות טמפרטורה מטורפות מ26 הוא קופץ פתאום ל37 ואז יורד ישר חזרה.. יכול להיות שזה בגלל הVCORE? כי על 1.285 נניח הוא לא יציב אז יכול להיות שהוא לא נותן לי ERROR בבדיקות מאמץ אבל הVCORE נמוך מידי לתדר הזה? אגב בidle המעבד נמצא בטמפרטורה ממוצעת של 26-28 מעלות ובמאמץ הוא מגיע הכי הרבה ל50 מעלות, זה טמפרטורות יחסית טובות…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by itzikc20,

שלום אני חדש מישהו יכול לומר לי מה זה over clock? (המהרת רכיבים את זה שמעתי קצת הסבר...) ואיך עושים אותו? סליחה שאני ניוב אבל תמיד יש פעם ראשונה :-\

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by DREDON,

שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  23. לפני כ - 3 חודשים הרכבתי מחשב עם הפריטים הבאים : Enermax 475W ASUS P5GDC Deluxe P4 3.6GHz + קירור של GLACIATECH IGLOO 5700MC CEON 667 1GB Nvidia 7900GT הישום העיקרי של המחשב הינו קליטת שידורי HiDef מלוין אשר חלקם משודרים היום בשיטת MPEG4/H264 , בתחנות מסוימות קצב העברת הנתונים עומד על 20 Mbit/s , כדי ליקלוט ,לפענח ולהציג את הוידאו ברזולוציה של 1920 * 1080 נדרש כושר עיבוד רב. המחשב לאחר ה - OC שביצעתי לעיתים מגיע לנצילות מעבד של 100% דבר אשר גורם ל"גימגומים" הן בתמונה והן בקול. כפי שכתבתי בכותרת אני מצליח להגיע ל - OC של 17.5% בלבד כלומר 3.6GHz => 4.24GHz . הייתי אומר שחסר לי עוד כ - 15 - 20 % כושר עיבוד, כלומר להגיע ל - 4.6 - 4.8 GHz , האם המטרה אפשרית ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mx-3,

שלום, נכנסה תקופת הקיץ, ואני בלחץ כמו כל שנה, רק שאני עם המחשב החדש יחסית שלי. החדר שלי הוא חם מטבעו, יש ימים עם הרגשת סאונה, ובהתאם מושפע גם המחשב, השאלה אם אלה טמפ' סבירות, או שצריך לפעול איכשהו בנידון. בדקתי לפי ספידפאן, ולפי התוכנה של נוידיה שבודקת את הטמפ' והביצועים: וזה לא במאמאץ תודה[br]פורסם בתאריך: 20.06.2008 בשעה 19:16:53 אחרי שעה משחק, הטמפ של כרטיס המסך עלתה ל77. לפי הבודק של אנווידיה.המשחק קרתע, אז יצאתי לבדוק. הגיע אף ל82!! מה עושים?!

• 12 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by DenverTLD,

ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים