עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ! אני רוצה לשדרג את הקירור של המעבד שלי ויש מבחר עצום אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי אשמח לשמוע הצעות ולקבל קצת הכוונה על מי יותר מתקדם היום ויותר טוב וכמובן השקט ביותר ! מסגרת ההשקעה באיזור 350 ש"ח +\- תודה !

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by zippobuyer,

אם כן, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by Alex1980,

אני בזמן האחרון קצת מודאג מהטמפ של המחשב שלי בגלל ימי הקיץ החמים... אז רציתי לשמוע האם הטמפ שלי תקינות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by moskitos,

שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by nivster,

שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by ben_amitai,

או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by composite,

קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by bdofek321,

לאחרונה התחלתי להתעניין בoc ועשיתי למעבד שלי (Q9500) אוברקלוק מ2.83 ל3.10 בלי להעלות מתח ואחרי בדיקת מאמץ והכול והוא מגיע הכי הרבה ל65 ב100 אחוז מאמץ אבל אני רוצה לקנות לו קירור טוב שיוריד את המעלות ואני יוכל להעלות מתחים ולהמשיך עם הoc איזה קירור מומלץ לסוקט 775 עד 200 שקל אולי קצת יותר? יש לי לוח אם p5kpl-am

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

קניתי את המחשב לפני חודשיים ככה (אז לא ידעתי שיש בכלל כזה דבר OC) אז פשוט קניתי מה ששוה(בחתימה) הנה המפרט ועם הדפיקות קטנות בכל חלק שדופק לי את המחשב לOC ... מעבד: 3200+AMD - ליבת NEWCASTLE הגרועה ביותר לOC לוח אם: שמעתי שג'יגהבייט לא טובים לOC זכרונות -A-DATA \VT לא ויסטא לא טובים לOC עם תזמונים גרועים:3.4.4.8 ניסיתי להוריד ל2.5 - תוקע את המחשב לפעמים... כ.מסך:X800XL כרטיס תותח אבל יכלתי לקחת את ה6800GT באותו מחיר ואני יודע שה6800GT טוב יותר בOC וגם קצת בדברים אחרים.. ספק HEC400 לא יודע אם יחזיק OC בצורה רצינית... זהו זה בעיקרון... שלא תתבלבלו זו מערכת תותחית אבל בכל מה שקשור לOC לא הלך לי טוב איתה... לא נורא...

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני מצטער אם הנושא לא מתאים (שם או לפורום) אבל זה נראה לי המקום הנכון אז ככה, הבעיה שלי כפי שרשמתי היא טמפ' גבוהות מאוד ללוח המפרט שלי: Abit KD7A צ'יפסט VIA KT400 טמפ' בין 40-50 מעלות תלוי במהירות המעבד AMD AXP 1800 (כרגע בDC ל1500 בגלל הטמפ' לוח) יושב על 38-39 מנוחה ו42-45 עבודה Gyro 400w PSU + Codegen 300w PSU ה300 וואט רק בשביל המאוררים Gainward Geforce FX5200 TASK 9980L + 6x80mm Fans Asus 50x Ricoh 8x הבעיה הרצינית היא שברגע שאני מגיע לטמפ' 45 מעלות (לא משנה איך האפשרות של הטמפ' בביוס מוגדרות) הוא מפסיק לעבוד שימנתי וניקיתי את כל המאוררים (לפי המדריך) ללא הועיל :-[ מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להוריד רכיבים בשביל לייצב את הספק (11.86) בערך ה12+ בשביל שיתחמם פחות ולא …

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by DJ Clue,

איפה אני יכול לקנות בארץ מוצרי Scythe?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by overload,

יש לי זכרונות ADATA 500MHZ מעבד ב 120FBS (לא לצחוק). הגעתי ל 2-3-3-5, אמרו לי שאני יכל להגיע ל 2-2-2. עכשיו בגלל שאני לא ממש מבין בזה אני צריך שתגידו לי מה לעשות, אני צריך להוסיף מתח בשביל זה? כמה? לוח IS7-E והיחס הוא 3:4 120:160HZ

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by miky,

guys i looking for a new case i want that it be cheep not ugly and not over 300 shekels

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  19. המארז עצמו: http://www.driverheaven.net/reviews/DragonCase%20Review/conclusion.htm כל המאווררים הם 80 מ"מ. יש שני מאווררים שמגיעים איתו, אחד מקדימה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-13.jpg שני מאחורה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-18.jpg ויש מקום לעוד 3 מאווררים, שניים כנראה בדלת הצדדית: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/exterior-11.jpg מאוורר שלישי: לא מצאתי מקום בתמונות לדבר כזה.. גם בחלק העליון אין מקום. יכול להיות שמתחת למאוורר עם התעלה שבדלת יש מקום לשני מאווררים מתחתיו צמודים אחד ליד השני? אני מתכוון להכניס לו גם את הזלמן 9500 על המעבד. 1. …

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אפשר דגמים והמלצות? אני פשוט קראתי בפורומים, ואומרים שם שקירור הסטוק של המעבדים לא טוב כמו של סוקט 1366. תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by ozwrx,

Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. טוב ככה.... יש לי מחשב בבית פנטיום 2 400 מגהרץ כנראה 100*4 שיניתי בביוס משהו במקום 100 ל133 משהו כזה אבל בקפיצות... 133 זה המקסימום שהוא נתן... עכשיו עד לפני 133 (אני לא זוכר מזה היה) המחשב עלה בסדר.. אבל עכשיו בשהעלתי ל133 הוא לא מעלה שום דבר אני לוחץ על הלחצן והמחשב נדלק לא מופיע שום דבר ! ואני מפחד ששרפתי משהו! :'( איך אפשר להחזיר ל100 במקום 133 זה אפשרי? בקשה תעזרו לי....

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by ariel7766,

המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by ScreameR,

אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.