אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בכמה להעלות את הערכים כל פעם? CLOCK CORE SHADER CLOCK MEMORY CLOCK תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את הקירור הרגיל הזה:http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he עים המפרט שבצד. אני מחפש המלצה לקירור מיים תקציב:1500. מ700 קפצתי ל1500 כי אני פשוט ישיג עוד כסף מאשר ליקנות סתם איזה קירור לא טוב.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש מאורר למעבד 3200+ ATHLON XP (מיותר לציין SOCKET A נכון ? ) אגב אם אפשר להשיג קירור טו יותר ושקט יותר בשביל עוד 20-30 שקל אז אפשר להתגמש קצת. שיהיה לכולם יום נפלא
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, המלצם לי על הג'יסקיל G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200PHU2-1GBZX והם ממש לא עושים את העבודה הכי גבוהה שאפשר להגיע איתם זה בלחץ ל430MHZ... זה אומר באס 215.. אני עושה משהו לא נכון או מה קורה פה? תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פירסמתי במדור מפרטים את המפרט ואני מתכנן לעשות לו OC עכשיו השאלה שלי איזה קירור אני צריך למארז ולמעבד?. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤995 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤320 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤296 מארז: N…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש.. אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. (פתחתי את המארז וראיתי שהם KHX6400D2/1G - וכתוב באתר שלהם שהם באמת 800) למה הם עובדים ככה ? איך אפשר לגרום להם לעבוד כמו שהם אמורים ? אני לא מתכוון להוציא מהם את המיץ באוברקלוק. רק לקבל את מה ששילמתי עליו, לא יותר ולא פחות. הלוח שלי הוא evga 680i והמעבד הוא E6600 שאלתי גם בפורום לוחות, מעבדים וזכרונות. אבל שם אף אחד לא הואיל בטובו לעזור לי. תהיתי אם אתם תרצו. אני מצטער אם זה לא בדיוק קשו…
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מיועד ל 775 סוקט E8500 שאר המערכת היא מקומבינות ;D משאבת אקווריום רדיאטור של אופנוע מיכל מים שמיועד לדלק טיסנים
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי כולם! בשעה טובה חסכתי איזה 250$ כדי לקנות לי מערכת קירור מים טובה ל P4 שלי... אני מחפש משהו שלא צריך להיות מדען טילים כדי להרכיב ושלא יהיה מסורבל.... דבר שני אני מעדיף לקנות בחו"ל (AKA USA) אז ככה שהמחירים בארץ הם לא רלוונטים לגבי. יש למי שהוא המלצות?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני יחליף מאוורר יהיה שיפור בקירור, עם זה נכון אני רוצה מאוורר 120מ"מ הכי מהיר שיש ,עניין הרעש שולי אני לא נרדם בלי רעש של מחשב בלילה עם יש מאווררים שעושים 3000 RPM אני אשמח ... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי אתמול חד ליבה XP 3800 יש לי מאוורר מיוחד איך שפתחתי אותו עפו לי שני קפיצים לא הרכבתי את המאוורר טוב כתוצאה מכך המעבד הגיע לטמ"פ 75 לאחר כ שעתיים עבודה ואז המחשב נכבה מעצמו בבת אחת פירקתי את המאוורר שיניתי את מיקום הקפיצים המעבד עכשיו עומד על 43 מעלות קבוע האם לדעתכם נגרם נזק למעבד והאם יש דרך לבדוק זאת ?
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו. אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-