עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי את הלוח IP35PRO של אביט ועם התוכנה גורו, אני מנסה לעשות OC דרך שם ואני צריך הסברים, סימנתי בעיגול בתמונה, מה בדיוק אלו אומרים ואיך הם משפעים על ה-OC? האם למישהו יש את הלוח הזה? יכול לתת לי קצת הסברים? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Ravivz,

שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 Mugen II יהיו תוצאות יפות? עדיף על אותו קירור ומעבד Q6600 וP45?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by boom,

העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by drporat2000,

:AR15:שלום לכולם אני עומד לקבל את המערכת החדשה (P4 2.4>radeon 9500,512mb) אבל עד אז אני רוצה לעשות oc למעבד הקיים P-3 800 לכמה אפשר להרים ?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Delux,

P4 1700MHZ???????

7. Started by the kooks,

שלום. לפני יומים עשיתי O.C די רציני כנראה שיותר מדי,העלתי את הFSB שלי מ100MHZ ל 120MHZ השתמשתי בקירור אוויר הוספתי 2 מאווריםן קטנים של 40מילמטר, המעבד הגיע לטמפרטורות גבוההות מאוד הוא הגיע לי פעם ראשונה ל 58-59 C כאשר ראיתי את זה כיביתי את המחשב, חזרתי לביוס ושיניתי בחזרה את ההגדרות ל 100MHZ כאשר ניסיתי להכנס לWINDOWS כאשר זה בדרך כלל לוקח לי בסביבות דקה לטעון את כל השולחן העבודה זה לקח לי בסביבות ה 5 דקות ובנוסת המאוור של המעבד עשה רעשים אדירים בעת הטעינה של שולחן העבודה, אני די חדש בתחום אבל מעכשיו אני מתכוון לשפר את הקירור שלי, אבל לפני כן אני ממש פוחד שמשהו ניפגם במעבד ברגעים אילו אין לי רעשים במעבד או כל דבר אחר אבל הטמפרטורות שלו גבוהות מדי הוא בדרך כלל במאמץ על 50-…

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  8. אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

טוב אז בגדול אני לא ממש מבין בזה אבל אני יגיד את כל מה שאני כן יודדע ופשוט תגידו לי מה אתם חושבים ... חום: מעבד 33 בעבודה רצינית 36 כרטיס מסך 39 אחרי משחק של שלוש שעות . לוח אם 31 בכונן 27 ... המערכת : CPU Type TOLEDO DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer Video Adapter XFX NVIDIA GeForce 7800 GT (256 MB) זיכרון Module Name OCZ OCZ4001024PFDC- @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)דואל בקיצור זו המערכת רציתי לדעת עד כמה OVER כדי לי לעשות אם זה בזיכרון או במעבד למרות שאני חושב שלעכשיו…

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by izikd,

ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. יש לי מעבד p4 2.666

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  13. טוב ככה.... יש לי מחשב בבית פנטיום 2 400 מגהרץ כנראה 100*4 שיניתי בביוס משהו במקום 100 ל133 משהו כזה אבל בקפיצות... 133 זה המקסימום שהוא נתן... עכשיו עד לפני 133 (אני לא זוכר מזה היה) המחשב עלה בסדר.. אבל עכשיו בשהעלתי ל133 הוא לא מעלה שום דבר אני לוחץ על הלחצן והמחשב נדלק לא מופיע שום דבר ! ואני מפחד ששרפתי משהו! :'( איך אפשר להחזיר ל100 במקום 133 זה אפשרי? בקשה תעזרו לי....

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  15. Started by arnoNz,

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp90.htm Thermalright XP-90 תומך A64 3000+ 939 ומה עדיף הגוף שהזכרתי למעלה או ה XP-120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm לאוברקלוק וגם ההבדל כל כך משמעותי ???

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by TNTx2,

שלום מישהו יכול להגיד מתי הוא יהיה בארץ ויהיה ניתן לקנות אותו? ומה יהיה מחירו בערך? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  17. 80 גיגא 7200 סאטא ותודה

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  18. החלטתי להוציא יותר ביצועים מהמעבד כשעד עכשיו הוא היה באוברקלוק ל3ג'יגה הרץ ולשם כך העלתי את התדר ל3.2 לשם התחלה המכפלה היא של 8 ו-host cpu frequency של 400 והזכרון על 400mhz כלומר יחס 1:1 המתח עומד על בדיוק 1.4 וולט. הטמפ' הן 52 52 45 45 במנוחה ו73 72 65 66 במאמץ אבל הגוף קירור עובד על מצב מאוורר אוטומטי שעומד עלכ-700-800 סל"ד במנוחה ובמאמץ על 1100 סל"ד. אני אכוון את המאוורר למקסימום שזה 1900 סל"ד קבוע ,ככה שהטמפ' ישתפרו בהמשך אבל הבעיה שאני מריץ את פריים אחרי 10-15 דקות אין יציבות והמחשב מרסט. יש לכם רעיונות והערות שיעזרו לי? תודה נ.ב כרגע מתח של 1.4 זה לא גבוה מדי לנסיון להשיג 3.2?

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  19. יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק. איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני) או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק?? תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by game kILLer,

יש לי מעבד P4 1.7 אין לי קרור מיוחד או משהוא כזה איך אני יכול לעשות OC דרך איזה תוכנה..(אין לי מוסג ב OC) ולאן אני יכול להגיע המעבד בדרך כלל עובד על 32 מעלות בכל מצב.. וכמה אני יכול לעשות OC קבוע כדי שלא ישרף

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  21. ברשותי מעבד ATHLON XP 1600 ואני מעוניין להמהיר אותו עד ל1.53 בערך כרגע VCORE 1.76-1.78 שאלתי היא מתי צריך להעלות את המתח של המעבד? והאם יש להעלות מתחים נוספים כשמבצעים אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by SpLiNtEr,

היי. אני מתכנן כרגע קניה ב-Newegg.com,לזמן הקרוב רחוק. ואני בהתלבטות בנוגע לקירור למעבד. מצד אחד,יש את ZEROtherm Nirvana NV120 120mm שכל הביקורות שראיתי עליו (ממש קצת) מציגים אותו כקירור ממש טוב, ומצד שני יש את Thermalright HR-01-K8 שהוא מייצג חברה אמינה וטובה במוצרי קירור. מה אני צריך לקחת?,או אם בכלל קירור אחר?, התקציב הוא עד 50$,אני גם ככה עושה קניה גדולה. OC לא מתוכנן. תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by david2k,

שלום לכולם יש לי שאלה זה קשור יותר לRPM קיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלון עכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזר יכול להיות שזה בגלל המזגן? מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWO דרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGH וזה לא קרה לי בלי מזגן

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by maayan,

שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by daniel_18,

אהלן, רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות OC למעבד/כרטיס/זכרונות ואם כן, מה ייתן הכי הרבה תועלת. המחשב משמש בעיקר למשחקים כמו MAFIA II, TDU2 וגם לGTA 5 ולNFS RUN (שייצאו). המפרט שלי הוא כזה: ספק: ENERMAX MODU 525W כרטיס מסך: SAPPHIRE 6870 1GB מעבד: ATHLON II X4 640 לוח אם: GIGABYTE 870A-UD3 rev 2.1 זכרונות: 2X2 1666 DDR3 KINGSTON (קירור סטוק) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים