אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם קיים פיתרון קירור עם heat sink גדול מאוד , למעבד , שמבטל לחלוטין את הצורך במאוורר או לפחות מצמצם את השימוש בו למינימום ההכרחי לאותם מקרים שבהם המערכת נמצאת בעומס מלא. הערה : אני מדבר על פיתרון אוטונומי לחלוטין שאינו מתבסס על החיישנים בלוח האם עצמו, אלא על כזה שיש לו סנסורים משולבים ב-heat sink ומיקרו מעבד משלו ששולט בצורה ישירה במאוורר ,כך שהמאוורר מופעל אך ורק כאשר טמפרטורת המעבד עוברת את טמפרטורת הסף , המקסימאלית המותרת (70 מעלות ,אם אני זוכר נכון ). הקירור מיועד למעבד q6700 \q9450
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי אגב יש הבדל בין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 עם הטורבו מודל לבין: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם אני מעלה FBS ל133 GIGABYTE GA-8IHXP P4 1.8 pc800 corsair מה עוד אני צריך לעשות חוץ מהעלת הFBS? (מתח, ראטיו, נעילות AGP/PCI) תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 בתודה מראש fux
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שואל שוב: 1. גרסאות בטה של ביוס - מהו מקום אמין ובטוח להוריד אותן? (איך אני יכול לדעת אם הן מאושרות על ידי היצרן?) 2. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה כשהמעבד עובד על אותה מהירות? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? (על ידי העלאת המכפלה)
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך גריל למאורר 80 מ"מ. מישהו יודע היכן באזור ת"א ניתן להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קצת(הרבה) OC לכרטיס. עשיתי לפני כמה שנים OC לגיפורס 4 שהיה לי אבל חוץ מזה אין לי ניסיון באוברקלוק קראתי תמדריך למעלה וראיתי שהקירור הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4803 מתאים לכרטיס שלי ללכת עליו או שיש משהו יותר טוב? ועם איזה תוכנה כדאי לעשות תOC(אני מכיר את ריבהטיונר ופאואר סטריפ)?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי: מעבד: Q9450 לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE קירור למעבד: THEMARLTAKE V1 בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1) http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=521&pnum=0 2) http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=487&page=1 קירור גדול,חזק למדי, אך רועש במהירות המקסימלית.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 ויש מקום במארז למעלה לעוד 2 מאווררים של 120 הבעיה היא שאין ממש מקום למאוורר רגיל רק ל-120 דק הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום מישהו מכיר חנות בצפון ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הכרטיס שלי עומד על 60 מעלות במנוחה.. איך אני יקרר אותו? איך אפשר להכניס מאוורר 80מ"מ ג'נרי שיקרר אותו מלמטה?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש את השילוב של Q6600 g0בשילוב עם לוח GA-G33M-S2 ? אני לא מצליח לעבור את ה3GHZ בשום מצב,כאשר הלוח נדרש לעלות מעל 1336 fsb הוא פשוט מסרב גם עם אובר וולט של 0.3V (וגם זכרונות ב1:1) יש משהו שאני לא רואה ?? אשמח לעזרה בהגדרות הנוכחיות הוא יציב לגמרי אחרי שעה בOCCT פירוט אוברקלוק בחתימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד עד 3.0 gHZ בלבד. יש לי סטפינג b3, (Q6600( המערכת: לוח:Gigabyte GA-p35-ds3l זכרון 800Mhz OCZ kit 2Gb (1X2) הייתי רוצה לדעת מהם תהליכי ב-OC בלוח האם שלי. תרשמו לי פה איזה תצלומים להביא לכם ואם אתם רוצים שאני אשתמש ב-prime95 תגידו לי איזה בדיקה לעשות. (מאוורר סוק למעבד). אני אשמח גם אם תסבירו לי איך לבדוק את יציבותהמערכת לאחר ה-OC. עוד שאלה קטנה: כשאני עושה OC לכרטיס מסך האם אני בודק את היציבות עם 3dmark בלבד?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תמליצו לי על לוח טוב לאוברקלוקינג יש לי p4 2.4B לוח של ASUS P4SGX שלא תומך בDUAL DDR.המכפלה שלי היא 18 (18X133).יש לי יש לי זכרון NCP1024 MB 400MHZ. אני צריך לוח חדש טוב שתומך בDUAL DDR ותומך בשינוי הספקים נעילת AGP\PCI וכול שאר האפשרויות בשביל אוברקלוקינג טוב....בסביבות ה800 עד 1200 שקל. בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה. הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו?? לוח אם גיג'ה בייט : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי היום את המשלוח שלי מPANDA,שכלל: GIGABYTE GA-7DXE ATHLON XP 1600+ MICRON 128 DDR SDRAM 266 PC2100 3R SYSTEMS CASE(לא זוכר איזה דגם,משהו NEON LIGHT) עכשיו יש לי בעיה,כשהתקנתי אותו הוא רשם לי שהFSB על 100 מה שאומר שהמהירות 1100 MHZ אז העליתי ל133,ככה שהמהירות תהיה כמו שצריך,והוא כל כמה זמן נופל, אבל הוא אמור להיות ככה!!! למה הוא קורס(זה עם וולקנו 6CU עם הפד הטרמי המסכן והשחור שבא איתו)????? דרך אגב,יש עוד דבר מוזר,בWCPUID הוא רושם שזה AXP 1700+,יענו זה אומר שPANDA שלחו לי מעבד יותר טוב ממה ששילמתי? ועוד שאלה(אחרונה חביבה),אם אני אשים משחה\גריז טרמי,זה יעזור להעביר את החום והמחשב לא יקרוס? כרגע הוא על איזה 41 מעלות במנוחה(כרגע FSB=109,מכפלה 11)
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ראיתי מבחנים, בדיקות, השוואות, ועוד. לפי אלה, הקירור הזה הוא הקירור המוביל/בין המובילים בעולם. האמנם? אי אפשר לדעת מהי טמפ' החדר בבדיקות אלה, מהי הצפיפות במארז ואיך הקירור משפיע על זרימת האוויר בו. מישהו אי פעם באמת ניסה את הקירור הזה? כי ראיתי שעשו אוברקלוק ל Q6600 (המעבד שלי) ל 3.6GHz (התדר שאני "חושק" בו) והגיעו לטמפרטורות של 57 מעלות בבדיקת המאמץ ! אצלי המחשב קורס בגלל חום יתר (82-3 מעלות). התוצאות נראות לי בדיוניות מדי.. אם היו אומרים לי שאלה תוצאות של קירור מים, ניחא. יש למישהו הוכחות בשטח שמה הוא לא כל-כך "סופר קירור"? אחרת, ב 56$ אני קופץ על הקירור הזה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-